ganību dambī 23 ir kantoris no kura turēties pēc iespējas tālāk. margrietas ielā čalis ir OK. tikai viņš ir viens pats tur un tāpēc var gadīties, ka ir izgājis.
un vispār kur problēma? man ir amerikāņu iekārta, kuru vispār tikai viens kantoris iekš lv teorētiski apkalpo. nopirku pats detaļas internetā un nomainīju. iznāca lētāk un ātrāk nekā šie pa telefonu solīja.
Normālu autogāzes kantori lūdzu
Cienījamie daudz pieredzējušie autobraucēji. Vai jums ir zināms kāds sakarīgs autogāzes iekārtas apkopes kantoris Rīgā vai Siguldā, kur es varētu izveikt apkopi savam autiņam? kaut kā pilnīgs izmisums pārņēmis meklējot apkopes iespējas, ņemot vērā faktu, ka esmu apzvanījis n-kantorus un tā arī neesmu nokļuvis nevienā servisā, kur iekārta tiktu saregulēta. Auto virsū stāv brc aparāts un tas kā izrādās ir viens no klupšanas akmeņiem, jo virkne gāzenieku šitos neapkalpo. Iekārta likta ganību dambī 23, tak ak vai šitā firma man katru dienu saka, lai pazvanu rīt jo šodien noteikti nav iespējams neko paveikt, bet kas būs rīt to zinās tikai rīt.... biju arī tai servisā kas margrietas ielā 7, bet nu jopcik - sarunāts konkrēts laiks, kad notiks pasākums, bet turp aizbraucot izrādās, ka čalis devies ēst un kad būs atpakaļ dievs vien zina. varot atstāt auto un tad kaut kad vakarā uzzvanīt, moš būs atnācis un pieķēries lietai.... Ja nu ir kādi kontkati normālam gāzes kantorim, lūgtum padalīties ar tiem.