Pārdodu ziemas riepas Nankang NV-1, 215/60/16. pirktas šogad auto salonā. Nobraukums tikai 50km, tādēļ droši saku, ka protektora augstums - maksimālais. stāvoklis - ideāls. 198Ls (visas 4-as).
nobraukti 50km! stipri mazlietotas, lai neteiktu vairāk. tāpat kā auto, izbraucot no salona zaudē vērtību, kaut arī tikko izripojis pa salona durvīm, tāpat arī šīs riepas. 50km ir nekas. tatad varētu klasificēt kā teju vai jaunas. Jaunas maksā pulku latu vairāk
un btw neviens man neiestāstīs, ka jauni Goodyear-i maksā 20Ls. tas, kurš notic,ka tās ir jaunas un oriģinālās, sevi, maigi sakot, māna. Nupat nopirkām Good Year UG Ice+ uz šo izmēru par 107Ls/gab.... jaunas. nevis 'tipa' jaunas.
Foxberry rakstīja: un btw neviens man neiestāstīs, ka jauni Goodyear-i maksā 20Ls. tas, kurš notic,ka tās ir jaunas un oriģinālās, sevi, maigi sakot, māna. Nupat nopirkām Good Year UG Ice+ uz šo izmēru par 107Ls/gab.... jaunas. nevis 'tipa' jaunas.
neiesprigsti es runāju par to, ka GY par 20Ls/gab nav origināls. bet par Nankangu ieteiktu palasīt tyre review, nemaz nav peļamas. turklāt riepu platums neapzīmējas ar R16, bet gan ar 215. tas tā R16 ir collās mērīts diska rādiuss un R16 nu ņipočom nav mazāks par R15. tur gan esi kļūdījies. ja Tev nav interese par šīm riepām, tad nav ko ņemties tik traki pa manis atvērto ziņojumu. Lai tev jauks vakars
Foxberry rakstīja: neiesprigsti es runāju par to, ka GY par 20Ls/gab nav origināls. bet par Nankangu ieteiktu palasīt tyre review, nemaz nav peļamas. turklāt riepu platums neapzīmējas ar R16, bet gan ar 215. tas tā R16 ir collās mērīts diska rādiuss un R16 nu ņipočom nav mazāks par R15. tur gan esi kļūdījies. ja Tev nav interese par šīm riepām, tad nav ko ņemties tik traki pa manis atvērto ziņojumu. Lai tev jauks vakars
Paldies par jauko novēlējumu, bet mans vakars nekādi nevar būt jauks, ja es zinu ka kāds gauždaris cenšās atrast vientiesi kuram iesmērēt kreisās riepas par kosmisku cenu...
redzi, es esmu tāds kā drusku Betmens...un gribu būt klāt tur, kur kādam dara pāri...
NV1 laikam super jauns modelis, ļoti nepopulārs un neatrodams, vai arī kas ļoti vecs. Pirms pāris gadiem bija SV1 uz viena auto, ražots tiešām Taivānā, cena R15 bija ~130 LVL un sliktāk pa sniegu gāja par kkādu Ķīniešu ražojumu ar ļoti redzētu protektora zīmējumu, tās gan nepirku,kopā ar diskiem nāca, mazlietotas.
P.S. R15 salīdzinot ar R16 pie vienādiem platumiem un vienādiem ārējiem diametriem, gumija tiešām ir vairāk nepieciešama. R16 disks tomēr lielāks.
Foxberry rakstīja: nobraukti 50km! stipri mazlietotas, lai neteiktu vairāk. tāpat kā auto, izbraucot no salona zaudē vērtību, kaut arī tikko izripojis pa salona durvīm, tāpat arī šīs riepas. 50km ir nekas. tatad varētu klasificēt kā teju vai jaunas. Jaunas maksā pulku latu vairāk
kas ir PULKU????
jaunas tādas kalašas tak maksā starp 60 un 70 latvijas rubeļiem gabalā.... noskaitot nost pēvēennu jau tiek iegūta topica autora prasītā cena
Foxberry rakstīja: un btw neviens man neiestāstīs, ka jauni Goodyear-i maksā 20Ls. tas, kurš notic,ka tās ir jaunas un oriģinālās, sevi, maigi sakot, māna. Nupat nopirkām Good Year UG Ice+ uz šo izmēru par 107Ls/gab.... jaunas. nevis 'tipa' jaunas.
kut tu tos gudhjērus ņēmi??? ja kas, tad es tev varēju pārdot dārgāk
recluse rakstīja: NPirms pāris gadiem bija SV1 uz viena auto, ražots tiešām Taivānā, cena R15 bija ~130 LVL un sliktāk pa sniegu gāja par kkādu Ķīniešu ražojumu ar ļoti redzētu protektora zīmējumu, tās gan nepirku,kopā ar diskiem nāca, mazlietotas.
Netirs, nebij ne vainas SV1 (snow viva) pa to cenu. Jā no šķībačiem, kas nezin kāda izskatās ziema nav prāts pirkt ziemenes, bet tomēr jauna riepa ir jauna un tur labāk par kaut vienu sezonu nobrauktām un visu vasaru atstāvējušām brendīgām riepām. Pa sniegu/ledu ne visai, bet pa šļuru un slapju brauktuvi ļoti labi gāja, akvaplanēšana arī nebija novērojama. Uz visiem segumiem apmēram vienāda vadāmība, tātad paredzama uzvedība. Priekšpiedziņai bija tendence uz priekšas izslīdēšanu, bet tas pat manuprāt uz labu, jo laicīgi varēja sajust izlīdēšanas robežu un atgūt saķeri.
Protams maksāt par Nankangiem vairāk nekā 20Ls nav vērts. Neviena ziemas riepa gan nav tāda, ka varētu braukt kā vasarā katrai ir savas robežas.
Pārdod ziemas riepas/nobraukums ~ 50km
Pārdodu ziemas riepas Nankang NV-1, 215/60/16. pirktas šogad auto salonā. Nobraukums tikai 50km, tādēļ droši saku, ka protektora augstums - maksimālais. stāvoklis - ideāls. 198Ls (visas 4-as).
interesentiem sīkāka info rakstot uz foxxberry@gmail.com