Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Piesēja pie mašīnas un aizvilka pa ceļu...

A bez tā nevarēja?

Nezagt nevarēja??

A moš arī nevarēja... Vai tu vai arī tie veči būtu tie tiesneši, kam jārīko linča tiesa? Priekš tam ir tiesa, kas lemj, kā sodīt. Nepatīk sistēma, kā pats visu laiku uzsver, cīnies un maini to.

Nu ja nevarēja nezagt, tad nevarēja nepavilkt aiz mašīnas. Ļoti pareizi izdarīja, ceru,ka būs vairāk tādu gadījumu. Izskatās, ka tev arī ko tādu vajag piemērot, liberast.

0 0 Atbildēt

Es te nosapņoju, ka kādus padsmit gadus atpakaļ viens kretīnels tika aizvests uz mežu, jo spieda naudu no kaimiņpuikām.

Bija lāpsta, makars ,puņķi un asaras, asiņains čaiņiks utt utt.

Pēc tam,sapņoju tālāk, šis bija mierīgs kā jēriņš.... iespējams, tas sapnis palīdzēja šim dzīvē laboties.

0 0 Atbildēt

Tikko kā Latvija bija atguvusi neatkarīgas valsts statusu, tā uzreiz bāleliņi ļetraciņi ( kurus aizstāv GB12) sajutās saimnieki savā zemē un gāja demolēt kaltes utt.

Tā nu mans švāģers ,būdams zemessargs un AK74 nēsātājs , vienu nakti ar vīriem sargāja kalti, kuru 'saimnieki' demolēja. Nu lūk, nāk bars, šiem liek aizvākties, nekāda reakcija. Viens no zagļiem ,ar cirvi vicinoties , metas virsū zemessargiem. Šāviens no kalaša gaisā neaptur kretīneli, mērķēts šāviens aptur.

Smerdels nonāca zārkā,kur bija viņa vieta.

Pēc tam tur bars ar radiem kaut ko spolēja, aizbraucām pie viņiem, pateicām, ka ja kāds kaut kur līdīs pie tā džeka, dabūs kārtīgi pa galvu un vēl mazliet...tā arī 'saimnieku' rodņa apklusa un vairs nelēkāja.

Tāds,lūk, GB12 ir reāls stāsts un tā tam būtu jābūt arī tagad. Līdi, kur neprasa, lode galvā un miers mājās.

0 0 Atbildēt

Jauki mums te apkārtējie.

msh nevar nelīst, GB12 nevar nezagt....

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tev tā, varbūt, ir norma. Es kaut kā nesaprotu,kā nejauši var spraukties citiem virsū

Bet nu lauķiem jau tas,izskatās, ir pieņemami. Tāpēc jau tie ar cepurēm galvās un vecajos pasūdos un audibulkās ,kad iebrauc R"igā, tad stumjas visiem virsū, jo neko neredz.

Es tevi saprotu. Tev ir pierasts gāžot ar aprīli pirms katra manevra pagrozīt galvu un paskatīties aizmugurē vai kāds nebrauc. Un tā nu tu tā arī dari ar opeli un mazdu, spoguļus nelieto un nezini ka eksistē tādas "aklās zonas", kurās var nejauši patrāpīties kāds, kas braucot pa blakus joslu ātrāk par tevi piebraucis no aizmugures. Bet diemžēl man aprīļa nav, un arī paraduma grozīt galvu visu laiku nav...

Atnāc parādi, kur Opelim un Mazdai ir aklās zonas.

Tu esi no tiem, kas ar Audi brauc kā ar vismaz baļķvedēju, jebkur ņemot lielos radiusus un neko sev apkārt neredzot?

Aklā zona vieglajiem viņam Kaut kur izlasījis,ka tāda ir un nu kladzina.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja: ups - īpašniekam ir tiesības pāradresēt sodu uz vadītāju...

un p.s. savu mašīnu drīkst arī nedot ikkatram gribētājam ar to fotogrāfēties...

Ja nu pie mums kā cilvilizētās valstīs ieviesīs normālas tolerances robežas, bet apvienojumā ar soda punktiem - kā tu kādam pāradresēsi soda punktus?

ja neesi pamanījis - maksas fotogrāfijām nenāk līdzi bonuspunkti...

līdz ar to tas ir tāds kā maksas pakalpojums auto īpašniekam - maksas fotoattēli pas spēju attīstīt ātrumu un nav svarīgi - auto pats ripo, tam palīdz īpašnieks vai seene...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

līdz ar to tas ir tāds kā maksas pakalpojums auto īpašniekam - maksas fotoattēli pas spēju attīstīt ātrumu un nav svarīgi - auto pats ripo, tam palīdz īpašnieks vai seene...

Ja neesi pamanījis, ir valstis kurās nāk.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu esi no tiem, kas ar Audi brauc kā ar vismaz baļķvedēju, jebkur ņemot lielos radiusus un neko sev apkārt neredzot?

Nu jā, protams, volvo kā jau vissūdīgākais tirgū esošais autoražotājs nevar uzlikt normālus spoguļus un tā vietā ieviesa sistēmu ar mirgojošām lampelēm, ja vadītājs izrāda vēlmi mainīt joslas, kamēr kāds ielīdis aklajā zonā, kamēr mazda un žopelis, kā jau premiuma ražotāji, tādas fīčas neliek jo aklo zonu šiem nav.... Vai ne?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

ne mēs runājam par citām valstīm, nedz tur dzīviojam, nedz mūš tas skar, ja neesi pamanījis

gribi, lai būu tava feisa atpazīšana? toč gribi? esi par 100% pārliecināts ka Tev to vajag?

tad rēķinies, ka maksas fočene dēļ:

1. sarežģītākas administrēšanas,

2. meklēšanas un

3. atpazīšanas procesa (sazvērestības teorijas gurū seeneem būs ko kviekt, ka atkal tiek vāktas personu seju fočenes un uzglabātas ļaunprātīgiem nolūkiem, nevis, lai atvieglotu pašu pieprasīto un pēc tam pašu darbībām traucēto un apgrūtināto atpazīstamību)

4. bezmantas stūrētāju vēlmei samaksāt un pieejamajiem "instrumentiem" piespiest samaksāt

būs divi ļoti ikkatru iepriecinoši fakti

1. gan lielāks tarifs,

2. gan soda punkti

patiešām to vēlies?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nu un,ka nāk?? Bet ir valstis, kur nenāk.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu jā, protams, volvo kā jau vissūdīgākais tirgū esošais autoražotājs nevar uzlikt normālus spoguļus un tā vietā ieviesa sistēmu ar mirgojošām lampelēm, ja vadītājs izrāda vēlmi mainīt joslas, kamēr kāds ielīdis aklajā zonā, kamēr mazda un žopelis, kā jau premiuma ražotāji, tādas fīčas neliek jo aklo zonu šiem nav.... Vai ne?

Davai,lauķi, parādi, kur Opelim ir aklā zona. Astrai.

0 0 Atbildēt

msh, ir tāda lieta kā redzes leņķis. Cilvēkiem ar šauru redzes leņķi tiesības dot nedrīkst. Plus tu,izskatās, ēdot lētās putras, esi noēdis vaigus tā,ka tie ir piepampuši priekšā acīm un tu kā sivēns redzi tikai sili priekšā.

0 0 Atbildēt
i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

īsāk sakot mums vajadzēja pagaidīt kamēr viņi tās durvis reāli atlauž (nevis tikai aizlauž), jo jamiem ir cilvēktiesības kautko lauzt....

Vo, vo - šitādi ir tie LV likumi!!!

Ne tā kā ASV - pietiek ar izteiktu nodomu, ka tiesā tieši tā pat kā par nodarīto. Sodamērs ir pilnīgi identisks.

Vai kā Lietuvā, ka par jau nodomu var ietupināt ķurķī, preventīvi uz visu izmeklēšanas laiku!

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

1. gan lielāks tarifs,

2. gan soda punkti

patiešām to vēlies?

Jā!!!! Šim es piekrītu 100% Es patiešām vēlos, lai palielinātu tarifus un vainīgajam autovadītājam (nevis īpašniekam) piešķirtu soda punktus!!!!

Pastāsti, labāk, kā man pārsūdzēt sodu, ja vizinājās mans brālītis un viņu nofočēja?

Uz kāda pamata es varu brālītim pieprasīt, lai šis samaksā sodu?

Un kāpēc ar vainīgā meklēšanu un soda naudas iekasēšanu ir jānodarbojas man, ja tā ir policijas kompetence?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Eu.... visu laiku tiek muldēt, ka īpašniekam uzliek sodu! A kā ir ja miza ir līzingā???? Īpašnieks tak ir banka!!

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

A mazdai aizmugurē tuvu piebraukušu klasisko mini redzētu spoguļos?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Eu.... visu laiku tiek muldēt, ka īpašniekam uzliek sodu! A kā ir ja miza ir līzingā???? Īpašnieks tak ir banka!!

Likumos pārsvarā ir rakstīts - īpašniekam vai, līzinga gadījumā, turētājam...

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

A mazdai aizmugurē tuvu piebraukušu klasisko mini redzētu spoguļos?

Es redzēju saab96 ļoti tuvu

0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

1. gan lielāks tarifs,

2. gan soda punkti

patiešām to vēlies?

Jā!!!! Šim es piekrītu 100% Es patiešām vēlos, lai palielinātu tarifus un vainīgajam autovadītājam (nevis īpašniekam) piešķirtu soda punktus!!!!

Pastāsti, labāk, kā man pārsūdzēt sodu, ja vizinājās mans brālītis un viņu nofočēja?

Uz kāda pamata es varu brālītim pieprasīt, lai šis samaksā sodu?

Un kāpēc ar vainīgā meklēšanu un soda naudas iekasēšanu ir jānodarbojas man, ja tā ir policijas kompetence?

Nu pārraksti to mašīnu uz brālīša vai vienkārši nedot viņam to! Ja brauc un fočējas -tad ar savu mašīnu, vai sodus pats maksā, ja nevari no sava brālīša dabūt piķi par viņa varoņdarbiem. nu nezinu...

Ja Tavai sievai piesakās sīcis no tava brālīša - ko tad darīt?

Vienkāršākās zāles - nedod mašīnu kam pagadās, itīpaši tiem ņuņņām, kuri šņabi māk dzert tikai par svešu naudu! Mašīnu dot bračkam nav tavs pienākums.

Sēne tak rakstīja, ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju, bet laikam tas, sēnesprāt, strādā tikai nepareiza parkinga gadījumā, bet par ātru braukšanu laikam ir cita likumdošana!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ļer ļer ļer

Dekster, vai tiešām esi tik akls, ka neredzi atšķirību? Pareizi jau teici, tālāk par padomju domāšanu tikuši neesam, tādēļ jau arī pie mums ir, kā ir. Un tu esi spilgts piemērs tam. Tajā pirmajā piemērā vardarbība vispār nebija nepieciešama. Urlēnus pieķēra zogot, noķēra, nafig viņus vēl pa asfaltu jāvelk? Aizved uz menteni vai izsauc mentus un lieta darīta. A tālāk lai jau ar tiem tiek galā tie, kam jātiek. Otrajā gad. reāli tika apdraudēta cilvēka dzīvība... Tiesa gan, neticu, ka tur bez nošaušanas iztikt nevarēja... Gan jau ar kāju būtu pieticis... Bet nu labi, ne es tur biju. Bet, nu, šajos gadījumos, kad tev uzbrūk vai pret tevi pielieto vardarbību, tas ir saprotams. Uzskatu, ka to nedrīkst pielietot tādos sīkumos kā zādzības. Varbūt izņemot gadījumus, ja tiešām 100% vari būt pārliecināts, ka tas dos prevenciju k-kādu.

Pie tam vēl, kāpēc tu uzskati, ka drīkst šaut vai vilkt pa asfaltu tikai sīkos zaglēnus? Tad tu esi varonis... Davai, aizej, pavelc pa asfaltu lielos - Šķēli, Šleseru u.tml. Redzēsim, kāds varonis tad būsi...

Un arī man ir stāsts. Pirms diviem gadiem ar draugiem noķērām vienu spoguļu zagli pie Spices. Nācās vairāk turēt tā merša īpašnieku, lai viņš to nabadziņu nenosit. Bet pa lielam mierīgi, sagaidījām poličus, kas pēc 10-15 minūtēm atbrauca un šo savāca. Mierīgi, nepazemojot sevi, nezaudējot savaldīšanos...

Ap Ziemassvētkiem manu darba auto taranēja pārdzēries čalis un mēģināja aizlaisties. Dzinos apmēram 25 km pakaļ no Valdemārpils līdz Rojai, kamēr šis padevās. Tāpat sagaidījām poličus, pēc tam iecirknī visu mierīgi saformējām. Nekādas vardarbības.

0 0 Atbildēt

klau Bazhix - tev bieži ir sports aizdot piķi tiem, kuri principā to nemēdz atdot? tu vieņiem regulāri un atkārtoti vēl un vēl turpini aizdot?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Un arī man ir stāsts. Pirms diviem gadiem ar draugiem noķērām vienu spoguļu zagli pie Spices. Nācās vairāk turēt tā merša īpašnieku, lai viņš to nabadziņu nenosit. Bet pa lielam mierīgi, sagaidījām poličus, kas pēc 10-15 minūtēm atbrauca un šo savāca. Mierīgi, nepazemojot sevi, nezaudējot savaldīšanos...

Ap Ziemassvētkiem manu darba auto taranēja pārdzēries čalis un mēģināja aizlaisties. Dzinos apmēram 25 km pakaļ no Valdemārpils līdz Rojai, kamēr šis padevās. Tāpat sagaidījām poličus, pēc tam iecirknī visu mierīgi saformējām. Nekādas vardarbības.

Ja par to otro čaki vēl skaidrs, ka tas guva kādu mācību un izdarīja secinājumus - esi pārliecināts ka tas poguļzaglis pēc tava demokrātiskā "noliec siksnu" varianta tapa apzinīgāks un pārtrauca savu hobiju/rūpalu? Vairs nezog spogulīšus?

Tu esi daudz dzirdējis par spoguļu/dzīvokļu/kabatas zagļiem, kuri reāli dabū pēc nopelniem un pārtrauc savu darbību?

Es neesmu arī par brutālu vardarbīnu, bet tik pat labi to spoguļzagli varējāt palaist pakratot ar pirkstu un piekodinot vairāk tā nekad nedarīt. Diemžēl - tā nu tas ir.

Godīgs cilvēks par visu maksā un atbild, bet negodīgs izmanto situāciju un spiež uz cilvēktiesībām un taisnīgu tiesu.

Nevainīgs piemērs - rīgā, savā īpašumā nozāģēt lielu koku godīgi atļauju nedabūsi. Gribi no tā tikt vaļā - nozāģē - samaksāsi sodu, bet koks būs novākts, vai sagaidi vētru, imitē lūšanu un samaksā tikai celma naudu. Secinājumi - godīgs cilvēks no nevēlama koka nevar atbrīvoties, jo tam to neļauj - negodīgs par nelielu samaksu savu realizē.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: ļer ļer ļer

pļek pļek čuš

Klaja demagoģija. Es atbalstu noķerta zagļa vismaz nieru atsišanu, jo citādi viņi nesaprot.

Zinu vienu gadījumu, kad tika noķerts auto zaglis un viņš lūdzās, lai izsauc policiju... pēc TAM tā tika izsaukta ...uz viņa sūdzībām saņēma atbildi- dabūsi vēl, tika IEMESTS mašīnā un nekādu emociju.

GB12, tāpēc es saku- tādu liberastu dēļ mūsu 'cilvēktiesību' sabiedrība piedzīvo spoguļu zādzības, moču, velosipēdu zādzības. Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Davai,lauķi, parādi, kur Opelim ir aklā zona. Astrai.

Par Astru nepateikšu, sen nav sanācis braukt, bet Vectrai C stoikas ir diezgan pabiezas un spoguļi arī nav nekādi lielie, ja pats nepamet arī acis pārkārtojoties, var arī nepamanīt. Ir bijušas diezgan daudzas reizes, kad spogulī neredz objektu, bet paskatoties pa logu, ierauga.

Pirms kādiem gadiem pieciem ar tādu ekskluzīvu automobili Ssang Yong Kyron piebraucu pie krustojuma un diezgan strauji nobremzēju. Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis. Būtu mazliet štruntīgākas bremzes, būtu pakaļā ievilcis. Kyronam logs augsts, neredz Z3 ne spoguļos, ne stiklā. Tā kā manam auto nekas nebija, bembim bišku ielocīta numura zīme, šķīrāmies, apmainoties ar laipnībām par strauju bremzēšanu un distances neievērošanu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti