Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Aizdzenams ir jebkas, jautājums tikai cik ilgi jādarbojas lai aizdzītu, un cik lielu speciālistu tam vajag.

Pāris minūšu laikā var aizdzīt jebkuru auto, ja vien tas nav novietots tādā vietā, kur autoceltnis nevar piebraukt.

Un var aizdzīt tā, ka pat ar Sherlogu neatradīs www.sherlog.lv/...

Skaidroju risinājumu -ņemam 6 metrīgo jūras konteineru, nogriežam apakšu, pie griestiem piemontējam attiecīgas jaudas elektomagnētu, iekšpusi apdarinām ar skaņas izolācijas materiālu (lai siģeni nedzird). Ar šito kravaskastē piebraucam pie objekta, uzliekam konteineru virsū, ieslēdzam elektromagnētu un savācam objektu ekranētā, bleķa konteinerā.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: pajoliņ.

Ja nosauci par pajoliņu, tātad, uzskati, ka pats tāds neesi.

Neloģisks apgalvojums. A moš jams ar to (ka ir pajoliņš) lepojas un tagad arī tevi aicina pulciņā?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

GB12 rakstīja:

Neloģisks apgalvojums. A moš jams ar to (ka ir pajoliņš) lepojas un tagad arī tevi aicina pulciņā?

Nē, viņš lepojas ar to, ka ir pāķis. Uzšķir iepriekšējo lappusi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 raksta- 'Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis.'

Tātad mēģināja pēdējā mirklī pārmaukt pie krusta, tad pārmīza jēgu un bremzēja kā kārtīgs, neatvainošos, kretīns. Bremzēja nepamatoti, tēlojot Šumaheru Rīgas ielās. Tad,stumjoties atpakaļ, uzstumjas virsū aizmugurē stāvošajam. Un vēl vienojas ar viņu,ka tas nav ievērojis distanci, tātad, uzskata to par vainīgo.

Tev kaut kas nav sajucis uztverē??

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

sarashkins rakstīja:

GB12 rakstīja:

Nē, viņš lepojas ar to, ka ir pāķis. Uzšķir iepriekšējo lappusi.

Jā, lepojos.

Vismaz neesmu lauķis,kāds esi tu.

PS.Pāķis-normāls džeks no laukiem.

Lauķis- tizlenis no pilsētas vai laukiem, urlveidīgs pajoliņš.

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Attiecībā uz gadījumiem, kad tiek vērtēta vadītāja "sodu vēsture" - fotoradara fiksētais sods netiek piesaistīts konkrētai personai un tavā "sodu vēsturē" neparādās. Tāpēc joprojām nesaprotu problēmu.

Un nesapratīsi,jo tā problēma nāk no cilvēkiem, kuriem nekas nekad nekur nav labi, visur visi visu dara nepareizi un vispār viss ir slikti.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

i_edgars rakstīja: Man liek maksāt sodu, bet es nebiju vainīgs, un ne tikai ka man jāpierāda ka neesmu ēzelis (vaiņīgs), bet pat apstrīdēt nav ļauts!

Klausies...

Vai tad protokolu drīkst apmaksāt tikai īpašnieks? Vai tomēr to var darīt arī sportiskais bračka? Noliec bračkam uz galda fotogrāfiju, kurā norādīs, konts. un lai čals apmaksā.

Ja neprotās, samaksā viņa vietā to čiriku un vairs mašīnu nedod NEKAD! KUR PROBLĒMA???

Ja bračka nošķils tavu auto, tad arī bračkam uzsitīši uz pleca un sūtīsi tirs aptirsinātāju, ka ja tur ņepričom?

Pastāsti, kā apmaksā bračka, ja administratīvais sods ir man?

Tagad, ja aptur ceļu policija un gada laikā nav neviena pārkāpuma, tiek cauri ar brīdinājumu. Ja šādā gadījumā es esmu izsitis naudu no brālīša un aptur ceļu policija - vai būs brīdinājums, ja administratīvais sods ir man?

P.S. Palaidniek, tā arī nepateici, kā var pārrakstīt mašīnu nesamaksājot un tādējādi netiekot administratīvi sodīts, ja nofočēts ir kāds cits...

Klausies - kas maksā sodu namīpašumam par nenotīrītām lāstekām - sētnieks vai nama īpašnieks/apsaimniekotājs?

Un kas traucē rēķinu, norādot protokolu apmaksāt jebkurai citai protokolā nenorādīai personai? Piedrāzt izrakstīja milicis sodu vadīājam īpašniekam, vai par neatbilstoši ātri pārvietojošos tr. līdzekli vai nepareizi noparkoto tā saimniekam

Jūš tiešām visi kolektīvi esat padarījuši dauna sindromui par lipīgu?

Uzlikto siodu jāapmaksā, bet nav būtiski kurš tieši to dara. Ja tam netici - iekasē no bračkas sodu par nepareizu parkingu, par ātrumu utt skaidrucī un tad no sava konta veic pārskaitījumu, ja tā labpatīkās vairāk?

Bet pareizāk - uzliec bračkam uz galda protokolu un pasaki burvju vārdu - SKRIEŠUS apmaksāt!

Tu neko nesaprati, ir taču CILVĒKTIESĪBU aizskārums !!!

Jā, un savā veidā tas ir dauna sindroma izplešānās gadījums, kā izskatās. Viens pēc otra te uzrodas bāleliņi, kuri uzskata, ka drīkst darīt jebko, bet viņiem par to nekas nedrīkst būt.

Tāpēc man te uznāca nostaļģija pēc padomju okupācijas gadiem, kad man milicis notvēra ar mašīnu par ātruma pārkāpšanu ( to mērīja ar spidometru savā auto) bez liekām runām izknieba tiesībās caurumu un ,novēlējis labu dienu, aizdevās tālāk.

Seene droši vien aizrītos ar asarām par šādu gadījumu, jo kur tad cilvēktiesības pārsūdzēt un tiesāties gadiem ??

Un jā, toreiz arī tā bija-pārkāpu to ātrumu. Neatceros, ka sevišķi būtu dzirdējis, ka kādu sodītu ,kurš nav pārkāpis.

Toties pie mums tagad jebkura seene un jebkurš gb12,kaut arī pārkāpis, uzskata, ka viņamnav jāatbild par izdarīto.

Memļaki.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tāpēc man te uznāca nostaļģija pēc padomju okupācijas gadiem, kad man milicis notvēra ar mašīnu par ātruma pārkāpšanu ( to mērīja ar spidometru savā auto) bez liekām runām izknieba tiesībās caurumu un ,novēlējis labu dienu, aizdevās tālāk.

Un vēl... izknieba caurumu tā tiesībās, kas sēdēja pie stūres, bet nevis kā FR gadījumā tam kas sēdēja mājās, ja auto tika kādam iedots!! Tajos pat komunistu laikos tā pat auto nevarēja nevienam iedot - bija jāraksta pilnvara!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Pašreiz LV ir nevis demokrātija, bet anarhija tiem kam ir nauda, krēsls, vai aizmugure. Visiem pārējiem ir pilnīgs beztiesiskums, vēl lielākā mērā kā pie komunistiem!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Pašreiz LV ir nevis demokrātija, bet anarhija tiem kam ir nauda, krēsls, vai aizmugure. Visiem pārējiem ir pilnīgs beztiesiskums, vēl lielākā mērā kā pie komunistiem!

Nezinu, man nav nedz naudas, nedz krēsla, nedz aizmugures, bet es kaut kā nejūtos beztiesiski.

Beidz taču nīdēt visu laiku,riebj lasīt.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: GB12 raksta- 'Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis.'

Tātad mēģināja pēdējā mirklī pārmaukt pie krusta, tad pārmīza jēgu un bremzēja kā kārtīgs, neatvainošos, kretīns. Bremzēja nepamatoti, tēlojot Šumaheru Rīgas ielās. Tad,stumjoties atpakaļ, uzstumjas virsū aizmugurē stāvošajam. Un vēl vienojas ar viņu,ka tas nav ievērojis distanci, tātad, uzskata to par vainīgo.

Tev kaut kas nav sajucis uztverē??

Zināju, ka tu šo citēsi. Tu tik paredzams esi... Bet tevis rakstītais apliecina tieši to, ka tev kaut kas uztverē jaucas. Ja tu palasītu tālāk un tev nebūtu šizofrēniska taisnvirziena domāšana, tad ieraudzītu, ka es vēl pats rakstīju, ka visticamāk piespriestu abpusējo vai varbūt atzītu mani par vainīgu. Par savu uzskatu, kurš ir vainīgs, nerakstīju nevienā vietā, īpaši jau tevis citētajā tekstā, tikai izklāstīju notikuma hronoloģiju. Jo vairāk, ka vainīgs būšu viņš. Tev tāda vecmeitas cienīga iztēle.

Ejam tālāk - jā, gribēju pārbraukt. Teiksi, ka nekad tā neesi darījis?

Jēgu nepārmīzu, interesanti, no kā man būtu jāpārmīž?

Varbūt bremzēju kā kretīns, bet tas īsti neattaisnoja Z3, kurš neievēroja distanci. Kas būtu bijis, ja es bremzētu dēļ uz ceļa izskrējuša bērna?

Šūmaheru netēloju, ātrums bija kaut kur ap 60-65 km/h? Teiksi, ka nekad apdzīvotā vietā ar tādu ātrumu neesi braucis?

Un ne par ko ar viņu nevienojos. Vienkārši apmainījāmies laipnībām - viņš par manu uzstumšanos, es par viņa sēdēšanu astē. Nebija jau īsti, ko vainot, jo, kā jau rakstīju, bojājumu nebija nevienai no mašīnām.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Toties pie mums tagad jebkura seene un jebkurš gb12,kaut arī pārkāpis, uzskata, ka viņamnav jāatbild par izdarīto.

Memļaki.

Tāāāā... no šīs vietas, lūdzu, sīkāk... Kurā vietā tad es to esmu rakstījis? Tava tukšpļūtīšana jau sāk interesanta palikt.

0 0 Atbildēt

GB12, es neesmu vainīgs,ka man tik bieži ir taisnība

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Memļaki.

Tāāāā... no šīs vietas, lūdzu, sīkāk... Kurā vietā tad es to esmu rakstījis? Tava tukšpļūtīšana jau sāk interesanta palikt.

Nevaru palīdzēt.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kā reiz, palasot tavus tekstus, tieši prātā nāk 2. apzīmējums attiecībā uz tevi. Tu jau pat normāli vairs bez lamāšanās neesi spējīgs komunicēt. Kas tad tā dara? Pareizi, urlas, tizleņi un lauķi. Nu jā, un vēl ar Napoleona sindromu sirgstošie.

Plus vēl, it kā saki, ka dzīvē tā nedarot, tikai interneta vidē, dzīvē esot cits cilvēks - mīlošs tēvs, gādīgs vīrs, strādīgs uzņēmējs, likumpaklausīgs pilsonis un kas tik vēl ne. Tātad, personības dalīšanās.

Izsaku līdzjūtību tuviniekiem!... Nopietni...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Memļaki.

Nevaru palīdzēt.

Protams, ka nevari... Tagad saproti, kāds liekulis esi, kad kādu par tukšpļūti nosauci?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kā reiz, palasot tavus tekstus, tieši prātā nāk 2. apzīmējums attiecībā uz tevi. Tu jau pat normāli vairs bez lamāšanās neesi spējīgs komunicēt. Kas tad tā dara? Pareizi, urlas, tizleņi un lauķi. Nu jā, un vēl ar Napoleona sindromu sirgstošie.

Plus vēl, it kā saki, ka dzīvē tā nedarot, tikai interneta vidē, dzīvē esot cits cilvēks - mīlošs tēvs, gādīgs vīrs, strādīgs uzņēmējs, likumpaklausīgs pilsonis un kas tik vēl ne. Tātad, personības dalīšanās.

Izsaku līdzjūtību tuviniekiem!... Nopietni...

Knāb sūdā, pamuļķais.

0 0 Atbildēt

PS. Man patīk virtuālie dakterīši, uzjautrina , daudzi redzēti.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nu re, par to jau ir stāsts. neaizdzenamu mašīnu NAV, neuzlaužamu signalizāciju vai imobilaizeru NAV un, ja kāds tavu auto būs nopietni noskatījis, vari krāmēt tam virsū dajebko, mašīnas pazušana ir tīri laika jautājums. Nu jā, tur varētu tev piekrist, ka vecu lūzni no urļikiem pasargāt ar sīgu ir iespējams.

Nav (vismaz neesmu redzējis) statistikas, cik no auto ir palikuši pie īpašniekiem, pateicoties kādām pretaizdzīšanas ierīcēm. Pēc pieredzes, pēdējo piecu gadu laikā starp maniem klientiem bija viens gadījums, kas varēja izraisīt aizdomas, mašīna bija Audi A4. Bet ir bijuši, ka nozog mašīnas, kuras aprīkotas ar krutākajām siģenēm, imobilaizeriem, pie tam vēl, stāv maksas stojankā.

Vispār jau tas joks ir tāds, ka jaunāka mašīna ar megasignalizāciju laikam būs tas sliktākais piemērs. Es atļaušos apšaubīt ka izpildījums tur būs diži atšķirīgs kā vecākām mašīnām, pa kādu elektrosistēmām nācies šrotos rakties - vadības bloks kaut kur vadītājam pie kājām, vadi samesti pa virsu utt - un tikai pati uzliktā ierīce dārgāka Neesmu dzirdējis ka kāds sigu uzstādītājs jaunām mašīnām nodarbotos ar salona izārdīšanu un esošās elektrosistēmas pārveidi lai uzliktu normāli. Nu kaut kā šitā content1-foto.inbox.lv/...

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: ...Varbūt bremzēju kā kretīns, bet tas īsti neattaisnoja Z3, kurš neievēroja distanci. Kas būtu bijis, ja es bremzētu dēļ uz ceļa izskrējuša bērna?...

Z3 nepārkāpa pilnīgi neko, pat ja Tu bremzētu jebkura cita iemesla dēļ, tas bembis apstājās neaizskarot Tavu auto, tad par kādu distances neievērošānu vispār var runāt. Tad jau var arī sastrēgumos likt atpakaļgaitā un maukt kādam virsū

0 0 Atbildēt

Vēlreiz.

Pa pilsētu mauc ass ar SSSSSSSSSSSSSang Jongu, pārsniedz ātrumu, cenšas pie mirgojošā zaļā ( kas tos ntos gadus atpakaļ bija norma) vēl pārmaukt pāri krustojumam, tad nezināmu iemeslu dēļ sačurājas, iebrauc krustojumā pie dzeltenā un bremzē kā Šumis. Tad izdomā dot atpakaļgaitā un uzstumjas virsū aizmugurē stāvošajam.

Atjautības uzdevums- ar kādu ātrumu jāpārvietojas pa pilsētu? Kā jāizvēlas ātruma režīms, tuvojoties krustojumam, kurā iedegas brīdinājuma signāls? Vai pirms atpakaļgaitas manevra ir jāpārliecinās par tā drošību?

PS. Un tagad-kāds sakars Asssssa izveiktajam ar manu ģimeni un manu uztveri??

0 0 Atbildēt

Ā, vēl jautājums- kurā vietā CSN ir noteikts, cik lielai distancei ir jābūt starp auto, stāvot pie krustojuma?

Rīgas ielās ir gana daudz ''gb12veidīgo'' , kuri nesaprot,konozīmē vadīt autopa ielām satiksmē.

Vakardiena. Braucu ar džipu,tam aizmugurē 2asu piekabe ar smagās mašīnas kabīni uz tās. Krava pasmaga un zvalstīga. Viss nostiprināts, vis sok.

Distance.... ja es izvēlos to tādu,kādair droša,lai es vajadzības gadījumā apstātos, neietriecoties priekšā braucošajā, tad tajā MANĀ distancē obligāti visu laiku iebrauc ''gb12veidīgais'' un met pa mēmajiem, lai neietestu tam priekšā braucošajam pakaļā. Kretīnels ir atradis ,viņaprāt, brīvu vietu un ''ielec'' tajā.

Tas, ka tā distance ir ''mana'' , ka man to vajag dēļ TL un kravas īpatnībām, tas nevienu ''gb12veidīgo'''nekrata, jo viņš to vienkārši ar savām lauķa smadzenēm nesaprot.

Un šis te pasākums darbojas regulāri , uz ielām ir gana daudz lauķu cepurēs un ssangjongos, pasūdos un nojātos audī, kuri brauc ar klapēm gan uz acīm gan uz smadzenēm. Un vēl pamanās krustojumā padot atpakaļ, lai priekša neizbīdītos kaut kur.

Nu lūk, dēļ tādiem ībļiem ( jā jā, gb12, ībļiem) man mašīnā ir videoreģistrators. Drīksti droši padot atpakaļ un uzstumties man virsū.

seller Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Z3 nepārkāpa pilnīgi neko, pat ja Tu bremzētu jebkura cita iemesla dēļ, tas bembis apstājās neaizskarot Tavu auto, tad par kādu distances neievērošānu vispār var runāt.

----------------------------------------------

šitas pilnīgi pareizi, Z3 bija pareiza distance, jo spēja apstāties nepieskaroties priekšā braucošajam, pat ja tas strauji bremzēja, lai pēdējā brīdī tomēr apstātos nevis pabeigtu braucienu pāri krustojumam. Liekas, ka pareizā rīcība bija TIKAI atvainoties Z3 par braukšanu atpakaļgaitā, nevis ko stāstīt par "astē sēdēšanu".

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ... Krava pasmaga un zvalstīga. Viss nostiprināts, vis sok...

Tāda pašpārliecība. Esi iepircis džipu vai joprojām mazda apvidus auto?

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

DekstersFF rakstīja: ... Krava pasmaga un zvalstīga. Viss nostiprināts, vis sok...

Tāda pašpārliecība. Esi iepircis džipu vai joprojām mazda apvidus auto?

Piesējies,ja? Protams, ka man nav Jeep.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti