Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh ?? content21-foto.inbox.lv/...

Deksters?? www.snail-world.com/...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Sēne tak rakstīja, ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju, bet laikam tas, sēnesprāt, strādā tikai nepareiza parkinga gadījumā, bet par ātru braukšanu laikam ir cita likumdošana!

Palaidniex kārtējo reizi ir savā prātiņā kaut ko iedomājies, jo nespēj saprast līdz galam... IR cita likumdošana!

Tieši tā arī ir, ka nepareiza pārkinga gadījumā tiek sodīts īpašnieks, kam attiecīgi ir tiesības pārsūdzēt. Par ātrumu tiek sodīts vadītājs un policija nekautrējas uzsvērt, ka tikai un vienīgi vadītājs var pārsūdzēt - bet soda sankcijas tiek vērstas pret īpašnieku, vienlaikus atņemot tam jebkādas juridiskas tiesības šo lēmumu apstrīdēt.

Es arī nerakstīju, "ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju", bet gan to, ka īpašniekam ir pienākums šādas ziņas sniegt pēc attiecīgo iestāžu pieprasījuma - t.i. ja policija pildītu savus likumā noteiktos pienākumus - noskaidrot un sodīt vainīgo personu. Nevis iekasēt naudu, kā ērtāk...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja: msh ?? content21-foto.inbox.lv/...

Deksters?? www.snail-world.com/...

Gribi pamēģināt samērīties, kurš ātrāk var pabraukt?

0 0 Atbildēt

msh jau stāsta, ka brauc un neredz, kas notiek apkārt, attiecīgi viņš ir sēņotājs lauķis. Auto tev ar tāds kāºtīgs lauķa braucamais.

Viss sakrīt.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

ne mēs runājam par citām valstīm, nedz tur dzīviojam, nedz mūš tas skar, ja neesi pamanījis

gribi, lai būu tava feisa atpazīšana? toč gribi? esi par 100% pārliecināts ka Tev to vajag?

tad rēķinies, ka maksas fočene dēļ:

1. sarežģītākas administrēšanas,

2. meklēšanas un

3. atpazīšanas procesa (sazvērestības teorijas gurū seeneem būs ko kviekt, ka atkal tiek vāktas personu seju fočenes un uzglabātas ļaunprātīgiem nolūkiem, nevis, lai atvieglotu pašu pieprasīto un pēc tam pašu darbībām traucēto un apgrūtināto atpazīstamību)

4. bezmantas stūrētāju vēlmei samaksāt un pieejamajiem "instrumentiem" piespiest samaksāt

būs divi ļoti ikkatru iepriecinoši fakti

1. gan lielāks tarifs,

2. gan soda punkti

patiešām to vēlies?

Atkal sākas tavi murgi par tēmu ka braucošu mašīnu fotografējot var nejauši iefotografēties svešs numurs bildē? Sēne jau minēja piemēru kā tas ir mūsu ziemeļu kaimiņiem - mašīnas īpašnieks saņem sodu, kurā viņam jānorāda kas vadīja mašīnu. Neder?

Neder. Brauc pēc noteikumiem un neviens tevi nepamatoti nesodīs,ļurbak.

Bet tev jau nav ar ko braukt, velosipēdisti,cik man zināms, netiek FR uzņemti.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Palaidniex ļoti pareizi raksta. Kāpēc tu esi iedomājies, ka, iedodot savu auto kādam, kurš ar to sataisa sūdus, atbildīgs ir tikai sūdu taisītājs, nevis sūdu ieroča devējs? Kuru tu uzskatīsi par vainīgu, ja iedosi brālim pistoli un viņš kādu nošaus?

Tev ir ieroča nēsāšanas/glabāšanas atļauja? Laikam jau nav... Lai tādu dabūtu, nāksies uzzināt, ka ieroci nedrīksti dot brālim. Ja iedosi, būsi izdarījis likumpārkāpumu - tādejādi kļūstot līdzvainīgs tālākajā nodarījumā.

Auto savukārt drīkst nodot presonai, kam ir tiesības to vadīt - to apliecina arī CSDD izsniegtā apliecība - oficiālas iestādes atzinums, ka attiecīgā persona ir kvalificēta un tiesīga vadīt jebkuru atbilstošas kategorijas transportlīdzekli. Auto īpašnieks izdara pārkāpumu vienīgi tad, ja nodod to lietošanā personai, kam NAV tiesību to vadīt. Un tikai tādā gadījumā ir līdzvainīgs tālākajos nodarījumos.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Esi gatavs par saviem vārdiem atbildēt? Esi gatavs samaksāt 1Ls katram cilvēkam pasaulē, kas FR darbības rezultātā ir sodīts, braucot pēc noteikumiem?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh jau stāsta, ka brauc un neredz, kas notiek apkārt, attiecīgi viņš ir sēņotājs lauķis. Auto tev ar tāds kāºtīgs lauķa braucamais.

Viss sakrīt.

Hm, agrāk viens cepās ka es braucot agresīvi. Tagad es, kā izrādās, sēņoju. Laikam deksters ir apgādājies ar kristāla bumbu ka spēj tik labi noteikt...

Lauķa braucamais? Tā kā tu esi iebāzis galvu kūdras čupā un neredzi kas apkārt notiek, painteresējies kāda ražotāja kādas mašīnas kādu modeli sauc par "zemnieka sapni".

Un vispār - paskatoties kādu mašīnu apkārt ir vairāk - audī deviņdesmit vai tomēr žopeļa astmu - astmu ir vairāk. Bet nu tā jau arī ir - kāpēc gan pirkt tādu dārgu marku kā audī, ja var žopeli, bet dīzelītis - tas vispār ir fantastiš. Es jau zināju ka deksters ir nomaskējies lauķis, vienkārši rīdzenieki ir pret viņu sazvērērējušies un sabūvējuši viņa purvam mājas apkārt un sākuši pa vietējajiem ceļiem ar saviem audī braukt, neļaujot deksteram pukšķināt ar viņam piedienošo peksīti bet tā vietā liekot nopirkt mazdu...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

P.S. Kāpēc neviens negrib atbildēt uz jautājumu - kāpēc iedzīvotājam ir jānodarbojas ar policijas funkcijām?

Nav jānodarbojas. Bet ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par savu īpašumu. Ja tev mašīnu nozog, tu par to neesi atbildīgs, ja tu viņu kādam iedod labprātīgi, tad tā jau ir arī tava atbildība, kuru, kā redzu, tu dikti centies no sevis novelt. Nedod mašīnu brālim un viņš netaisīs sodus. Punkts.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh jau stāsta, ka brauc un neredz, kas notiek apkārt, attiecīgi viņš ir sēņotājs lauķis. Auto tev ar tāds kāºtīgs lauķa braucamais.

Viss sakrīt.

Tev jau ar' tāds bija. Sanāk, ka pats esi lauķis...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nav jānodarbojas. Bet ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par savu īpašumu. Ja tev mašīnu nozog, tu par to neesi atbildīgs, ja tu viņu kādam iedod labprātīgi, tad tā jau ir arī tava atbildība, kuru, kā redzu, tu dikti centies no sevis novelt. Nedod mašīnu brālim un viņš netaisīs sodus. Punkts.

Paga, bet ja tev mašīnu nozog kaut kā, kas neiesaista ejakulatoru vai velkošu mašīnu, pēc tavas loģikas tu vienalga esi vainīgs, jo savādāku mašīnas nofizģīsanu IR iespējams novērst.

0 0 Atbildēt

Pardon, esi atbildīgs par mašīnu, kas nofizģīta to aizbraucot.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

savādāku mašīnas nofizģīsanu IR iespējams novērst.

Kā?

0 0 Atbildēt

Kā kā? Par dažādām pretaidzīšanas ierīcēm neesi dzirdējis?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Kā kā? Par dažādām pretaidzīšanas ierīcēm neesi dzirdējis?

Par tādu, ar kuru auto kļūst neaizdzenams? Nē, neesmu dzirdējis. Padalīsies ar info?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Esi gatavs par saviem vārdiem atbildēt? Esi gatavs samaksāt 1Ls katram cilvēkam pasaulē, kas FR darbības rezultātā ir sodīts, braucot pēc noteikumiem?

atkal tukši teksti. Tu te visu laiku apgalvo,ka tā ir sistēma, bet pierādījumu nav, tutuu .

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Viss sakrīt.

Hm, agrāk viens cepās ka es braucot agresīvi. Tagad es, kā izrādās, sēņoju. Laikam deksters ir apgādājies ar kristāla bumbu ka spēj tik labi noteikt...

Lauķa braucamais? Tā kā tu esi iebāzis galvu kūdras čupā un neredzi kas apkārt notiek, painteresējies kāda ražotāja kādas mašīnas kādu modeli sauc par "zemnieka sapni".

Un vispār - paskatoties kādu mašīnu apkārt ir vairāk - audī deviņdesmit vai tomēr žopeļa astmu - astmu ir vairāk. Bet nu tā jau arī ir - kāpēc gan pirkt tādu dārgu marku kā audī, ja var žopeli, bet dīzelītis - tas vispār ir fantastiš. Es jau zināju ka deksters ir nomaskējies lauķis, vienkārši rīdzenieki ir pret viņu sazvērērējušies un sabūvējuši viņa purvam mājas apkārt un sākuši pa vietējajiem ceļiem ar saviem audī braukt, neļaujot deksteram pukšķināt ar viņam piedienošo peksīti bet tā vietā liekot nopirkt mazdu...

Diezgan murgaini, lai neteiktu, ka stulbi.

Tas, ka tu esi bīstams elements satiksmei,tas ir skaidrs.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Viss sakrīt.

Tev jau ar' tāds bija. Sanāk, ka pats esi lauķis...

Ne, tāds man nebija gan.

Es esmu pāķis, ne lauķis.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu, kā tev tīk...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Sēne tak rakstīja, ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju, bet laikam tas, sēnesprāt, strādā tikai nepareiza parkinga gadījumā, bet par ātru braukšanu laikam ir cita likumdošana!

Palaidniex kārtējo reizi ir savā prātiņā kaut ko iedomājies, jo nespēj saprast līdz galam... IR cita likumdošana!

Tieši tā arī ir, ka nepareiza pārkinga gadījumā tiek sodīts īpašnieks, kam attiecīgi ir tiesības pārsūdzēt. Par ātrumu tiek sodīts vadītājs un policija nekautrējas uzsvērt, ka tikai un vienīgi vadītājs var pārsūdzēt - bet soda sankcijas tiek vērstas pret īpašnieku, vienlaikus atņemot tam jebkādas juridiskas tiesības šo lēmumu apstrīdēt.

Es arī nerakstīju, "ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju", bet gan to, ka īpašniekam ir pienākums šādas ziņas sniegt pēc attiecīgo iestāžu pieprasījuma - t.i. ja policija pildītu savus likumā noteiktos pienākumus - noskaidrot un sodīt vainīgo personu. Nevis iekasēt naudu, kā ērtāk...

Bet tomēr- pārkāpums bija?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, kā tev tīk...

Tu tik ej vēl kādam uzstumies atmuguriski un tad vēl nosauc to par vainīgu

Pēc poņāķijām tev vajadzēja atrauties pa jebaļņiku vienkārši.

0 0 Atbildēt

no audistaila

msh-Biedra tituls: Izraidīts no foruma

Pārgudrais lauķītis.

0 0 Atbildēt

www.vwmotion.lv/...

jautājumu nav vairs...

0 0 Atbildēt

msh, tu mēģini 'mētāt' baigo dzīvesgudro veci, bet patiesībā esi prasts ļetraks, tirliņš.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: ... ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par savu īpašumu.

Nu bet kā ir ar to nevainības prezumciju??? Vai tā tikai uz parlamenta sienas kā uzraksts paliek!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti