Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ... Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

Pirmajā reizē neko, otrajā roku līdz zodam. Urlām var paņemt pautu skrūvspīlēs bez narkozes saspiest līdz plukšķim un lai iet kur acis rāda.

Spoguļu zādzība ir pielīdzināma līdzdalībai slepkavībā. Brauc Tu uz veikalu, nopizģī Tev spoguli un Tu pēcāk nepamani kādu šakumpirdistu uz moto, jo skatīties ta nav kur pat 1x.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja: Un arī man ir stāsts. Pirms diviem gadiem ar draugiem noķērām vienu spoguļu zagli pie Spices. Nācās vairāk turēt tā merša īpašnieku, lai viņš to nabadziņu nenosit. Bet pa lielam mierīgi, sagaidījām poličus, kas pēc 10-15 minūtēm atbrauca un šo savāca. Mierīgi, nepazemojot sevi, nezaudējot savaldīšanos...

Ap Ziemassvētkiem manu darba auto taranēja pārdzēries čalis un mēģināja aizlaisties. Dzinos apmēram 25 km pakaļ no Valdemārpils līdz Rojai, kamēr šis padevās. Tāpat sagaidījām poličus, pēc tam iecirknī visu mierīgi saformējām. Nekādas vardarbības.

Ja par to otro čaki vēl skaidrs, ka tas guva kādu mācību un izdarīja secinājumus - esi pārliecināts ka tas poguļzaglis pēc tava demokrātiskā "noliec siksnu" varianta tapa apzinīgāks un pārtrauca savu hobiju/rūpalu? Vairs nezog spogulīšus?

Tu esi daudz dzirdējis par spoguļu/dzīvokļu/kabatas zagļiem, kuri reāli dabū pēc nopelniem un pārtrauc savu darbību?

Es neesmu arī par brutālu vardarbīnu, bet tik pat labi to spoguļzagli varējāt palaist pakratot ar pirkstu un piekodinot vairāk tā nekad nedarīt. Diemžēl - tā nu tas ir.

Godīgs cilvēks par visu maksā un atbild, bet negodīgs izmanto situāciju un spiež uz cilvēktiesībām un taisnīgu tiesu.

Nevainīgs piemērs - rīgā, savā īpašumā nozāģēt lielu koku godīgi atļauju nedabūsi. Gribi no tā tikt vaļā - nozāģē - samaksāsi sodu, bet koks būs novākts, vai sagaidi vētru, imitē lūšanu un samaksā tikai celma naudu. Secinājumi - godīgs cilvēks no nevēlama koka nevar atbrīvoties, jo tam to neļauj - negodīgs par nelielu samaksu savu realizē.

Piekrītu, tas stāsts pat beidzās ar to, ka es aizgāju uz Alises ielu par liecinieku un brīdī, kad sēdēju pie graždaņina načaļņika Petrova, šim zvanīja no Gogoļa ielas un teica, ka tas pats čalis (izrādās, bija izlaists pret parakstu) ir noķerts pie tirgus par mašīnu spoguļu zādzību. Bet - arī vardarbība pret viņu nepiespiestu viņu mainīties. Tikai vairotu naidu uz apkārtējo pasauli. Tur ir sistēma jācērt nost pie pašām saknēm un jāmaina.

Otrā gadījumā secinājumi nebija izdarīti, jo tam čalim tā jau bija otrā reize. Pirmajā bija ticis cauri sveikā dēļ k-kādām nepareizajām noformēšanām. Kau gan, cik zinu, tagad viņam esot tiesības nost, regress no Baltas, auto bija stāvvietā un sods vēl.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: ļer ļer ļer

pļek pļek čuš

Klaja demagoģija. Es atbalstu noķerta zagļa vismaz nieru atsišanu, jo citādi viņi nesaprot.

Zinu vienu gadījumu, kad tika noķerts auto zaglis un viņš lūdzās, lai izsauc policiju... pēc TAM tā tika izsaukta ...uz viņa sūdzībām saņēma atbildi- dabūsi vēl, tika IEMESTS mašīnā un nekādu emociju.

GB12, tāpēc es saku- tādu liberastu dēļ mūsu 'cilvēktiesību' sabiedrība piedzīvo spoguļu zādzības, moču, velosipēdu zādzības. Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

Davai, aizej nocērt roku Šleseram...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Atnāc parādi, kur Opelim un Mazdai ir aklās zonas.

Tu esi no tiem, kas ar Audi brauc kā ar vismaz baļķvedēju, jebkur ņemot lielos radiusus un neko sev apkārt neredzot?

Aklā zona vieglajiem viņam Kaut kur izlasījis,ka tāda ir un nu kladzina.

Nu jā, protams, volvo kā jau vissūdīgākais tirgū esošais autoražotājs nevar uzlikt normālus spoguļus un tā vietā ieviesa sistēmu ar mirgojošām lampelēm, ja vadītājs izrāda vēlmi mainīt joslas, kamēr kāds ielīdis aklajā zonā, kamēr mazda un žopelis, kā jau premiuma ražotāji, tādas fīčas neliek jo aklo zonu šiem nav.... Vai ne?

Davai,lauķi, parādi, kur Opelim ir aklā zona. Astrai.

Par Astru nepateikšu, sen nav sanācis braukt, bet Vectrai C stoikas ir diezgan pabiezas un spoguļi arī nav nekādi lielie, ja pats nepamet arī acis pārkārtojoties, var arī nepamanīt. Ir bijušas diezgan daudzas reizes, kad spogulī neredz objektu, bet paskatoties pa logu, ierauga.

Pirms kādiem gadiem pieciem ar tādu ekskluzīvu automobili Ssang Yong Kyron piebraucu pie krustojuma un diezgan strauji nobremzēju. Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis. Būtu mazliet štruntīgākas bremzes, būtu pakaļā ievilcis. Kyronam logs augsts, neredz Z3 ne spoguļos, ne stiklā. Tā kā manam auto nekas nebija, bembim bišku ielocīta numura zīme, šķīrāmies, apmainoties ar laipnībām par strauju bremzēšanu un distances neievērošanu.

?? ko ko??? Tu uzstumies atpakaļgaitā kādam virsū un viņš vainīgs,ka neievēro distanci??

nu le grande pipec

Un kas tev tās par acīm?? Traucē stoikas, mašīnas spoguļos neredzi... vecīt, atdod tiesības papīrsmalcinātājam, tu esi bīstams uz ceļa !

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja: Un arī man ir stāsts. Pirms diviem gadiem ar draugiem noķērām vienu spoguļu zagli pie Spices. Nācās vairāk turēt tā merša īpašnieku, lai viņš to nabadziņu nenosit. Bet pa lielam mierīgi, sagaidījām poličus, kas pēc 10-15 minūtēm atbrauca un šo savāca. Mierīgi, nepazemojot sevi, nezaudējot savaldīšanos...

Ap Ziemassvētkiem manu darba auto taranēja pārdzēries čalis un mēģināja aizlaisties. Dzinos apmēram 25 km pakaļ no Valdemārpils līdz Rojai, kamēr šis padevās. Tāpat sagaidījām poličus, pēc tam iecirknī visu mierīgi saformējām. Nekādas vardarbības.

Ja par to otro čaki vēl skaidrs, ka tas guva kādu mācību un izdarīja secinājumus - esi pārliecināts ka tas poguļzaglis pēc tava demokrātiskā "noliec siksnu" varianta tapa apzinīgāks un pārtrauca savu hobiju/rūpalu? Vairs nezog spogulīšus?

Tu esi daudz dzirdējis par spoguļu/dzīvokļu/kabatas zagļiem, kuri reāli dabū pēc nopelniem un pārtrauc savu darbību?

Es neesmu arī par brutālu vardarbīnu, bet tik pat labi to spoguļzagli varējāt palaist pakratot ar pirkstu un piekodinot vairāk tā nekad nedarīt. Diemžēl - tā nu tas ir.

Godīgs cilvēks par visu maksā un atbild, bet negodīgs izmanto situāciju un spiež uz cilvēktiesībām un taisnīgu tiesu.

Nevainīgs piemērs - rīgā, savā īpašumā nozāģēt lielu koku godīgi atļauju nedabūsi. Gribi no tā tikt vaļā - nozāģē - samaksāsi sodu, bet koks būs novākts, vai sagaidi vētru, imitē lūšanu un samaksā tikai celma naudu. Secinājumi - godīgs cilvēks no nevēlama koka nevar atbrīvoties, jo tam to neļauj - negodīgs par nelielu samaksu savu realizē.

Piekrītu, tas stāsts pat beidzās ar to, ka es aizgāju uz Alises ielu par liecinieku un brīdī, kad sēdēju pie graždaņina načaļņika Petrova, šim zvanīja no Gogoļa ielas un teica, ka tas pats čalis (izrādās, bija izlaists pret parakstu) ir noķerts pie tirgus par mašīnu spoguļu zādzību. Bet - arī vardarbība pret viņu nepiespiestu viņu mainīties. Tikai vairotu naidu uz apkārtējo pasauli. Tur ir sistēma jācērt nost pie pašām saknēm un jāmaina.

Otrā gadījumā secinājumi nebija izdarīti, jo tam čalim tā jau bija otrā reize. Pirmajā bija ticis cauri sveikā dēļ k-kādām nepareizajām noformēšanām. Kau gan, cik zinu, tagad viņam esot tiesības nost, regress no Baltas, auto bija stāvvietā un sods vēl.

Nutag GB12 - ko piedāvā darīt, lai tie abi čaļi sāktu rīkoties kā nākās vai nedarītu šādas lietas turpmāk? Kādas tieši uķi-puķi metodes piedāvā, lai nepieļautu recidīvu? Nu tā godīgi. Nu tādas ticamas?

Japānā jakudzas griežot nost pirkstu falangas - stāsta, ka palīdzot...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

Diezvai tu tā teiktu, ja kādu tavu radinieku pieķertu.

Vai arī, par jebkuru šmaukšanos. Piemēram, nodokļu nemaksāšana pēc idejas arī ir zagšana. OK, pat pieņemot, ka tu visus nodokļus maksā 100% (par ko, cik zinu, dažiem te ir cits viedoklis), bet vai esi pārliecināts, ka visi tev mīļie cilvēki arī to dara 100%?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: ļer ļer ļer

pļek pļek čuš

Klaja demagoģija. Es atbalstu noķerta zagļa vismaz nieru atsišanu, jo citādi viņi nesaprot.

Zinu vienu gadījumu, kad tika noķerts auto zaglis un viņš lūdzās, lai izsauc policiju... pēc TAM tā tika izsaukta ...uz viņa sūdzībām saņēma atbildi- dabūsi vēl, tika IEMESTS mašīnā un nekādu emociju.

GB12, tāpēc es saku- tādu liberastu dēļ mūsu 'cilvēktiesību' sabiedrība piedzīvo spoguļu zādzības, moču, velosipēdu zādzības. Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

Davai, aizej nocērt roku Šleseram...

Tu patiešām tici, ka viņā gabalā absolūti nejauši un dabīgu iemeslu dēļ nokalta 12 priedes, kas traucēja celtniecībai vai īpašuma labiekārtojumam?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Atnāc parādi, kur Opelim un Mazdai ir aklās zonas.

Tu esi no tiem, kas ar Audi brauc kā ar vismaz baļķvedēju, jebkur ņemot lielos radiusus un neko sev apkārt neredzot?

Aklā zona vieglajiem viņam Kaut kur izlasījis,ka tāda ir un nu kladzina.

Nu jā, protams, volvo kā jau vissūdīgākais tirgū esošais autoražotājs nevar uzlikt normālus spoguļus un tā vietā ieviesa sistēmu ar mirgojošām lampelēm, ja vadītājs izrāda vēlmi mainīt joslas, kamēr kāds ielīdis aklajā zonā, kamēr mazda un žopelis, kā jau premiuma ražotāji, tādas fīčas neliek jo aklo zonu šiem nav.... Vai ne?

Davai,lauķi, parādi, kur Opelim ir aklā zona. Astrai.

Par Astru nepateikšu, sen nav sanācis braukt, bet Vectrai C stoikas ir diezgan pabiezas un spoguļi arī nav nekādi lielie, ja pats nepamet arī acis pārkārtojoties, var arī nepamanīt. Ir bijušas diezgan daudzas reizes, kad spogulī neredz objektu, bet paskatoties pa logu, ierauga.

Pirms kādiem gadiem pieciem ar tādu ekskluzīvu automobili Ssang Yong Kyron piebraucu pie krustojuma un diezgan strauji nobremzēju. Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis. Būtu mazliet štruntīgākas bremzes, būtu pakaļā ievilcis. Kyronam logs augsts, neredz Z3 ne spoguļos, ne stiklā. Tā kā manam auto nekas nebija, bembim bišku ielocīta numura zīme, šķīrāmies, apmainoties ar laipnībām par strauju bremzēšanu un distances neievērošanu.

?? ko ko??? Tu uzstumies atpakaļgaitā kādam virsū un viņš vainīgs,ka neievēro distanci??

nu le grande pipec

Un kas tev tās par acīm?? Traucē stoikas, mašīnas spoguļos neredzi... vecīt, atdod tiesības papīrsmalcinātājam, tu esi bīstams uz ceļa !

Tev pašam vajadzētu tiesības atdot. Aizej uz jebkuru autoskolu, tur tev pateiks tieši to pašu. Ka ne vienmēr visu var spoguļos redzēt, tāpēc vienmēr, pirms pārkārtošanās, ir acis atpakaļ jāpamet. Ko pats darīji laikā, kad tev mācīja braukt?

Un jā, viņš distanci neievēroja. Ja būtu ievērojis, neatrastos sprīža attālumā aiz manis. A būtu bijis normālā attālumā, būtu redzējis spoguļos.

0 0 Atbildēt

es tā čaļa vietā gaidīu policiju un nemainot izkārtojumu uz brauktuves paklausītos, ko CP saka par radušos situāciju, ļaunākajā gadījumā izvilktu abpusēju vainu, nevis distances neievērošanu

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nutag GB12 - ko piedāvā darīt, lai tie abi čaļi sāktu rīkoties kā nākās vai nedarītu šādas lietas turpmāk? Kādas tieši uķi-puķi metodes piedāvā, lai nepieļautu recidīvu? Nu tā godīgi. Nu tādas ticamas?

Jāmaina viņa attieksme pret dzīvi kopumā. Kā to izdarīt, priekš tam ir psihologi, kas pēta šādu cilvēku uzvedību un dzīves uztveri. Manuprāt, tas būtu smags darbs. Neļaut cietumniekiem gurķoties un domāt par sūdu taisīšanu. Un, kaut vai līdzīgi kā padomju gados, uzlikt pat obligātu pienākumu strādāt arī pēc termiņa, subsidējot darba vietu. Vai 100latniekus vai savādāk kaut kā. Protams, tas atkal ir koks ar 2 galiem, jo valstij neesot naudas tam visam utt.

Man ir personiski pazīstami pāris bijušie noziedznieki, kuri pateicoties tam, ka pēc termiņa ir atraduši normālus darbus, arī ir mainījuši savas dzīves un no bezcerīgiem narikiem ir kļuvuši par normāliem cilvēkiem.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Tu patiešām tici, ka viņā gabalā absolūti nejauši un dabīgu iemeslu dēļ nokalta 12 priedes, kas traucēja celtniecībai vai īpašuma labiekārtojumam?

Nē, neticu, bet stāsts jau nav par to. Bet tad, OK, tie taisnības aizstāvji, kas aizstāv roku ciršanu par sīkumiem, lai iet un Šleseram to nocērt. Gribētos redzēt. Citādi izskatās pēc tādas bērnudārza līmeņa - "a mēs bariņā viņu pārmacījām, esam varoņi" pabļaustīšanās.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Jāmaina viņa attieksme pret dzīvi kopumā. Kā to izdarīt, priekš tam ir psihologi, kas pēta šādu cilvēku uzvedību un dzīves uztveri. Manuprāt, tas būtu smags darbs. Neļaut cietumniekiem gurķoties un domāt par sūdu taisīšanu. Un, kaut vai līdzīgi kā padomju gados, uzlikt pat obligātu pienākumu strādāt arī pēc termiņa, subsidējot darba vietu. Vai 100latniekus vai savādāk kaut kā. Protams, tas atkal ir koks ar 2 galiem, jo valstij neesot naudas tam visam utt.

Man ir personiski pazīstami pāris bijušie noziedznieki, kuri pateicoties tam, ka pēc termiņa ir atraduši normālus darbus, arī ir mainījuši savas dzīves un no bezcerīgiem narikiem ir kļuvuši par normāliem cilvēkiem.

Redzi mūsdienu pārspīlētā demokrātija un aukēšanās ar cietumniekiem - ir novedusi, kur ir...

Čaļiem daudz brīva laika rakstīt kļauzas ka viņu tiesības apspiestas un 3x dienā viņus nebaro...

Labošanas fdarbu kolonijas, vai brīvā režīma cietumi ar reālu piespiedu darbu. Bet tam jau mēs esam par demokrātisku, ka tik kādam nabadziņam kaut ko nepārkāpj...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: es tā čaļa vietā gaidīu policiju un nemainot izkārtojumu uz brauktuves paklausītos, ko CP saka par radušos situāciju, ļaunākajā gadījumā izvilktu abpusēju vainu, nevis distances neievērošanu

Tā arī visticamāk būtu abpusējā, varbūt arī mani atzītu, nezinu, bet, kā jau minēju, bojājumi faktiski nebija nevienai no mašīnām, jo es knapi biju uzsācis dot atpakaļgaitā...

Tiesa gan, ja tas būtu tā noticies, iespējams, viņam vēl būtu jāpierāda, ka es braucu atpakaļgaitā, nevis, ka viņš man iepiļīja pakaļā... 2007. gadā videoreģistratori vēl nebija populāri

Un 50/50 šajā gadījumā nāktu par sliktu tieši viņam, ja viņš bija tā bembja īpašnieks, jo es braucu ar darba auto, man BM klase nepazeminātos, bet šim gan.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Redzi mūsdienu pārspīlētā demokrātija un aukēšanās ar cietumniekiem - ir novedusi, kur ir...

Čaļiem daudz brīva laika rakstīt kļauzas ka viņu tiesības apspiestas un 3x dienā viņus nebaro...

Labošanas fdarbu kolonijas, vai brīvā režīma cietumi ar reālu piespiedu darbu. Bet tam jau mēs esam par demokrātisku, ka tik kādam nabadziņam kaut ko nepārkāpj...

Palaidniek, par to jau es saku - darbs, darbs, darbs... Es arī neesmu pārspīlētās demokrātijas piekritējs, bet arī neattainsoju vardarbības pielietošanu tādu sīku noziegumu kā zādzība rezultātā.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Palaidniek, par to jau es saku - darbs, darbs, darbs... Es arī neesmu pārspīlētās demokrātijas piekritējs, bet arī neattainsoju vardarbības pielietošanu tādu sīku noziegumu kā zādzība rezultātā.

Nieru atskaldīšanu neatbalstu, bet liegt iespēju vakarā uzspēlēt flautu varētu likt aizdomāties...

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Tu patiešām tici, ka viņā gabalā absolūti nejauši un dabīgu iemeslu dēļ nokalta 12 priedes, kas traucēja celtniecībai vai īpašuma labiekārtojumam?

Šļesars tak teica, ka ne tās priedes nokalta, kuras traucēja.

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Tu patiešām tici, ka viņā gabalā absolūti nejauši un dabīgu iemeslu dēļ nokalta 12 priedes, kas traucēja celtniecībai vai īpašuma labiekārtojumam?

Šļesars tak teica, ka ne tās priedes nokalta, kuras traucēja.

papīrs pacieš visu...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nieru atskaldīšanu neatbalstu, bet liegt iespēju vakarā uzspēlēt flautu varētu likt aizdomāties...

Kas tev liek domāt, ka cilvēkam, kurš nemāk strādāt, bet tikai zagt, ka varētu teikt - tas viņam ir izdzīvošanas jautājums, tas liktu aizdomāties? Taču jau sen ir skaidrs, ka noziedznieku vienkārši sodot, prevencija nenotiek un, agrāk vai vēlāk, viņš atkal sāks to pašu.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nozagi-roku nost un miers, es šito atbalstu par visiem 100%. Pirmajā reizē pirkstu, otrajā roku.

Tu ko.... tā nedrīkst, savādāk neviena nebūs nedz parlamentā, nedz ministrijās, pie kam nebūs arī ko ielikt!!

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kas tev liek domāt, ka cilvēkam, kurš nemāk strādāt, bet tikai zagt, ka varētu teikt - tas viņam ir izdzīvošanas jautājums, tas liktu aizdomāties? Taču jau sen ir skaidrs, ka noziedznieku vienkārši sodot, prevencija nenotiek un, agrāk vai vēlāk, viņš atkal sāks to pašu.

Nuja - kurzemē ar soļķi tirgoties slikti, jo krievija tālu, bet latgalē labi - pašam nekas cits nav jādomā...

Nezinu, mazliet uzšaut pa muti pa ģelu - nevienam nav ļaunu nodarījis, tas liks padomāt vai nākamreiz gribās atrauties vēlreiz... Zināma momentāna un audzinoša loma tam šāvienam ir. Atmiņā paliek.

Nevēlēšanās dzīvot savādāk un nesodāmība noved pie nepareiza dzīves ceļa izvēles...

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nu pārraksti to mašīnu uz brālīša vai vienkārši nedot viņam to! Ja brauc un fočējas -tad ar savu mašīnu, vai sodus pats maksā, ja nevari no sava brālīša dabūt piķi par viņa varoņdarbiem. nu nezinu...

Ja Tavai sievai piesakās sīcis no tava brālīša - ko tad darīt?

Vienkāršākās zāles - nedod mašīnu kam pagadās, itīpaši tiem ņuņņām, kuri šņabi māk dzert tikai par svešu naudu! Mašīnu dot bračkam nav tavs pienākums.

Sēne tak rakstīja, ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju, bet laikam tas, sēnesprāt, strādā tikai nepareiza parkinga gadījumā, bet par ātru braukšanu laikam ir cita likumdošana!

Bez blabla..

Saki konkrēti, ko darīt. Un kā es to varu pārrakstīt?

[b]Un kāpēc man būtu jāveic policijas pilnvaras un jāiekasē soda nauda?[/b]

Sēne rakstīja, ka man ir pienākums norādīt uz a/m faktisko vadītāju. Es jau nepretošos un norādīšu uz faktisko vadītāju. Skumji tik, ka man neviens to neprasa

P.S. Visu laiku varens bļausteklis esi, ka jācīnās ar cēloņiem. Nedot mašīnu draugam/brālim/sievai nav cēlonis bet sekas no ačgārnas likumdošanas.

0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nu pārraksti to mašīnu uz brālīša vai vienkārši nedot viņam to! Ja brauc un fočējas -tad ar savu mašīnu, vai sodus pats maksā, ja nevari no sava brālīša dabūt piķi par viņa varoņdarbiem. nu nezinu...

Ja Tavai sievai piesakās sīcis no tava brālīša - ko tad darīt?

Vienkāršākās zāles - nedod mašīnu kam pagadās, itīpaši tiem ņuņņām, kuri šņabi māk dzert tikai par svešu naudu! Mašīnu dot bračkam nav tavs pienākums.

Sēne tak rakstīja, ka ir iespājas īpašniekam norādīt uz faktisko a/m vadītāju, bet laikam tas, sēnesprāt, strādā tikai nepareiza parkinga gadījumā, bet par ātru braukšanu laikam ir cita likumdošana!

Bez blabla..

Saki konkrēti, ko darīt. Un kā es to varu pārrakstīt?

[b]Un kāpēc man būtu jāveic policijas pilnvaras un jāiekasē soda nauda?[/b]

Sēne rakstīja, ka man ir pienākums norādīt uz a/m faktisko vadītāju. Es jau nepretošos un norādīšu uz faktisko vadītāju. Skumji tik, ka man neviens to neprasa

P.S. Visu laiku varens bļausteklis esi, ka jācīnās ar cēloņiem. Nedot mašīnu draugam/brālim/sievai nav cēlonis bet sekas no ačgārnas likumdošanas.

A ja brālis tavu auto iestādīs kokā pālī un tu no šī nevarēsi piestādīt rēķinu par remontu, kā rezultātā zaudēsi auto, kas tas būs - cēlonis vai sekas?

0 0 Atbildēt

Palaidniex ļoti pareizi raksta. Kāpēc tu esi iedomājies, ka, iedodot savu auto kādam, kurš ar to sataisa sūdus, atbildīgs ir tikai sūdu taisītājs, nevis sūdu ieroča devējs? Kuru tu uzskatīsi par vainīgu, ja iedosi brālim pistoli un viņš kādu nošaus?

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Palaidniex ļoti pareizi raksta. Kāpēc tu esi iedomājies, ka, iedodot savu auto kādam, kurš ar to sataisa sūdus, atbildīgs ir tikai sūdu taisītājs, nevis sūdu ieroča devējs? Kuru tu uzskatīsi par vainīgu, ja iedosi brālim pistoli un viņš kādu nošaus?

Pistole un mašīna ir divas dažādas lietas. Par pistoles nodošanu otram ir kriminālatbildība. Par mašīnu - nav.

Un, ja iestāda kokā, arī ir policija, kas noskaidro vainīgo un tālāk normāli tiesas procesi.

Un ko darīt, ja mašīna tiek nozagta? Arī vainīgs īpašnieks?

P.S. Kāpēc neviens negrib atbildēt uz jautājumu - kāpēc iedzīvotājam ir jānodarbojas ar policijas funkcijām?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

ne mēs runājam par citām valstīm, nedz tur dzīviojam, nedz mūš tas skar, ja neesi pamanījis

gribi, lai būu tava feisa atpazīšana? toč gribi? esi par 100% pārliecināts ka Tev to vajag?

tad rēķinies, ka maksas fočene dēļ:

1. sarežģītākas administrēšanas,

2. meklēšanas un

3. atpazīšanas procesa (sazvērestības teorijas gurū seeneem būs ko kviekt, ka atkal tiek vāktas personu seju fočenes un uzglabātas ļaunprātīgiem nolūkiem, nevis, lai atvieglotu pašu pieprasīto un pēc tam pašu darbībām traucēto un apgrūtināto atpazīstamību)

4. bezmantas stūrētāju vēlmei samaksāt un pieejamajiem "instrumentiem" piespiest samaksāt

būs divi ļoti ikkatru iepriecinoši fakti

1. gan lielāks tarifs,

2. gan soda punkti

patiešām to vēlies?

Atkal sākas tavi murgi par tēmu ka braucošu mašīnu fotografējot var nejauši iefotografēties svešs numurs bildē? Sēne jau minēja piemēru kā tas ir mūsu ziemeļu kaimiņiem - mašīnas īpašnieks saņem sodu, kurā viņam jānorāda kas vadīja mašīnu. Neder?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti