DekstersFF rakstīja: Protams, ka man nav Jeep.
A kuļiš Tev nav Jeep???
A kuļiš Tev nav Jeep???
Nu kā tu nesaproti - deksters pats atzinās ka ir lauķis - a lauķim kas ir patīkami? Braucot dzirdēt no motortelpas nākošu četru katlu kuļmašīnas klaboņu un graboņu. Pasarg dievs kaut kādu V8, kurš negrab un patērē daudzus litrus, lai arī gāzi!
i_edgars rakstīja:
A kuļiš Tev nav Jeep???
Nezinu. Kā viens no variantiem tika izskatīts čeroks, bet tam nav kravas kastes.
Varētu iziet līdz mazdai un iemest no vid reģistratora video, kur tā mazda tik šodien neizbrauca, nekādu jīpu nevajag.
PS. msh,sapņo vien savus malaļetkas sapnīšus.
DekstersFF rakstīja:
i_edgars rakstīja:
A kuļiš Tev nav Jeep???
Nezinu. Kā viens no variantiem tika izskatīts čeroks, bet tam nav kravas kastes.
Vispār jau vecajiem 100% bija, LV daži arī bija. Mazdai kā tādai lielas vainas nav, bet tas nav džips.
DekstersFF rakstīja:
i_edgars rakstīja:
A kuļiš Tev nav Jeep???
ja man būtu Jeep........
Ir taču piekabes!! Noliec BE un mauc kaut 4 asīgu klāt!
recluse rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
i_edgars rakstīja:
A kuļiš Tev nav Jeep???
Vispār jau vecajiem 100% bija, LV daži arī bija. Mazdai kā tādai lielas vainas nav, bet tas nav džips.
Teiksim tā- manā uztverē džips ir tas,kas ir ar rāmi, kuram ir saslēdzami tilti un ar kuru var braukt tur,kur gribas un vajag un par kuru nav jāsatraucās, vai tik neapskrāpēsies.
Ja par to,ka Jeep ir džips,tad,protams, strīda nav.
Tāpat kā šampanietis ir tikai un vienīgi vienā Francijas provincē pagatavotais.
i_edgars rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
i_edgars rakstīja:
A kuļiš Tev nav Jeep???
ja man būtu Jeep........
Ir taču piekabes!! Noliec BE un mauc kaut 4 asīgu klāt!
Man ir BE un CE sen jau. Un ir 2 asīga ar 2t celtspēju.
Bet man NEVAJAG Jeep, man patīk mazda. Punkts.
Un nākamais pēc šitās, ja būs nepieciešamība pēc tādas klases auto, būs jaunais Ford Ranger.
Starp citu- rezerves ritenis ir un stāv ( guļ) blakus durvīm.
Nesen paskatījos, ne nu stāv ne guļ, vienkārši atrodas.
DekstersFF rakstīja: Nesen paskatījos, ne nu stāv ne guļ, vienkārši atrodas.
bikšgumiju nesarāvi?
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: GB12 raksta- 'Biju domājis, ka braukšu pie dzeltenā pāri, bet pēdējā brīdī tomēr nolēmu piebremzēt. Sanāca tā, ka biju pārbraucis pāri kādus 2 metrus pāri līnijai. Paskatījos spoguļos, neviena nav, ieslēdzu atpakaļgaitu, sāku dot atpakaļ, un uzreiz pēc kādiem 20 cm auto atduras. Paskatos spogulī, neviena nav. izkāpju ārā, izrādās, viens Z3 bembis maucis man pakaļ, neievērojot distanci, gribējis arī pārmaukt pie dzeltenā/sarkanā un bija nobremzējis tos 20 cm aiz manis.'
Tātad mēģināja pēdējā mirklī pārmaukt pie krusta, tad pārmīza jēgu un bremzēja kā kārtīgs, neatvainošos, kretīns. Bremzēja nepamatoti, tēlojot Šumaheru Rīgas ielās. Tad,stumjoties atpakaļ, uzstumjas virsū aizmugurē stāvošajam. Un vēl vienojas ar viņu,ka tas nav ievērojis distanci, tātad, uzskata to par vainīgo.
Tev kaut kas nav sajucis uztverē??
Zināju, ka tu šo citēsi. Tu tik paredzams esi... Bet tevis rakstītais apliecina tieši to, ka tev kaut kas uztverē jaucas. Ja tu palasītu tālāk un tev nebūtu šizofrēniska taisnvirziena domāšana, tad ieraudzītu, ka es vēl pats rakstīju, ka visticamāk piespriestu abpusējo vai varbūt atzītu mani par vainīgu. Par savu uzskatu, kurš ir vainīgs, nerakstīju nevienā vietā, īpaši jau tevis citētajā tekstā, tikai izklāstīju notikuma hronoloģiju. Jo vairāk, ka vainīgs būšu viņš. Tev tāda vecmeitas cienīga iztēle.
Ejam tālāk - jā, gribēju pārbraukt. Teiksi, ka nekad tā neesi darījis?
Jēgu nepārmīzu, interesanti, no kā man būtu jāpārmīž?
Varbūt bremzēju kā kretīns, bet tas īsti neattaisnoja Z3, kurš neievēroja distanci. Kas būtu bijis, ja es bremzētu dēļ uz ceļa izskrējuša bērna?
Šūmaheru netēloju, ātrums bija kaut kur ap 60-65 km/h? Teiksi, ka nekad apdzīvotā vietā ar tādu ātrumu neesi braucis?
Un ne par ko ar viņu nevienojos. Vienkārši apmainījāmies laipnībām - viņš par manu uzstumšanos, es par viņa sēdēšanu astē. Nebija jau īsti, ko vainot, jo, kā jau rakstīju, bojājumu nebija nevienai no mašīnām.
Pat ja bremzēji dēļ uz ielas izskrējuša sīča, tas ar to Z3 tak apstājās Tev nepieskaroties (lasi kamēr slikti paliek - ievēroja pietiekamu distanci lai apstātos) - pats atpakaļgaitā tam uzskrēji virsū. Un vēl brauci augumā...
Vaše saproti ko Tur buldurē???
Palaidniex rakstīja:
Pat ja bremzēji dēļ uz ielas izskrējuša sīča, tas ar to Z3 tak apstājās Tev nepieskaroties (lasi kamēr slikti paliek - ievēroja pietiekamu distanci lai apstātos) - pats atpakaļgaitā tam uzskrēji virsū. Un vēl brauci augumā...
Šitādiem braucējiem, bez komentāriem ir jādod bietē... un ja vēl kaut ko purkšķ pretīm jāatkārto tik reizes, kamēr aizvērsies!
Palaidniex rakstīja: un tieši tas, ka netiek piesiets konkrētaijai personai par FR pārkāpumu netiek piemēroti bonuspunkti...
... ir apliecinājums, ka sistēmas mērķis ir naudas iekasēšana, nevis satiksmes drošības uzlabošana.
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja: un tieši tas, ka netiek piesiets konkrētaijai personai par FR pārkāpumu netiek piemēroti bonuspunkti...
... ir apliecinājums, ka sistēmas mērķis ir naudas iekasēšana, nevis satiksmes drošības uzlabošana.
Speciāli priekš dauna sindroma izplatītājiem - Domā, kam uztici auto. Ja bračka māk pārsniegt ātrumu, bet nemāk apmsksāt sodu - tavs auto nav priekš viņa.
Palaidniex rakstīja:
Seene rakstīja:
Speciāli priekš dauna sindroma izplatītājiem - Domā, kam uztici auto. Ja bračka māk pārsniegt ātrumu, bet nemāk apmsksāt sodu - tavs auto nav priekš viņa.
Speciāli priekš plānprātīgiem bērnudārzniekiem - visbiežāk ne-īpašnieks vada uzņēmumam piederošu auto. Un tam nav nekāda sakara ar "bračku". Pieņemot darbā šoferi, ir normāli un likumīgi prasīt attiecīgās kategorijas vadītāja apliecību un gribēt, lai policija pilda savas funkcijas, nevis vainigā meklēšanu un sodīšanu nodod linča tiesai.
Kādēļ autobusu parkam ir jātērē nauda juristu un administratoru algošanai, kā arī vēl jāķer aiz rokas šoferi, kam vienīgajam ir tiesības pārsūdzēt to, ka tādi pat plānprātigie bērnudārznieki strādā policijā un nespēj atšķirt autobusu no kravas mašīnas?
i_edgars rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Šitādiem braucējiem, bez komentāriem ir jādod bietē... un ja vēl kaut ko purkšķ pretīm jāatkārto tik reizes, kamēr aizvērsies!
Vot šitais ir pareizi.
Taču es neatbalstu došanu bietē tā parasti, ir baisi reti gadījumi, kad to varētu pieļaut, bet arī tikai tad, ja tas pretējais sāk vicināties.
Jo, mēģinājums kādam iesist nekādi nepierāda sitēja taisnību vai rīcības pareizību. Jā,man ar kādreiz ir licies, vo iedošu bietē un lieta darīta un esmu tā darījis... bet tas tomēr ir stulbi un esmu to sapratis.
Bet nu tajā gadījumā GB12 tomēr prasījās pēc vismaz pļaukas
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Seene rakstīja:
Speciāli priekš plānprātīgiem bērnudārzniekiem - visbiežāk ne-īpašnieks vada uzņēmumam piederošu auto. Un tam nav nekāda sakara ar "bračku". Pieņemot darbā šoferi, ir normāli un likumīgi prasīt attiecīgās kategorijas vadītāja apliecību un gribēt, lai policija pilda savas funkcijas, nevis vainigā meklēšanu un sodīšanu nodod linča tiesai.
Kādēļ autobusu parkam ir jātērē nauda juristu un administratoru algošanai, kā arī vēl jāķer aiz rokas šoferi, kam vienīgajam ir tiesības pārsūdzēt to, ka tādi pat plānprātigie bērnudārznieki strādā policijā un nespēj atšķirt autobusu no kravas mašīnas?
es joprojām brīnos par tevi, nu kur šitādi te sadzimst.
Normālām firmām un cilvēkiem nav problēmu atzīt kļūdas, samaksāt sodu, noskaidrot, kurš brauca un no tā paņemt naudu.
Tikai sevišķajiem grūtdieņiem tas nav saprotams un tie ir gatavi mēnešiem un gadiem tiesāties par katru sīkumu.
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Seene rakstīja:
es joprojām brīnos par tevi, nu kur šitādi te sadzimst.
Normālām firmām un cilvēkiem nav problēmu atzīt kļūdas, samaksāt sodu, noskaidrot, kurš brauca un no tā paņemt naudu.
Tikai sevišķajiem grūtdieņiem tas nav saprotams un tie ir gatavi mēnešiem un gadiem tiesāties par katru sīkumu.
Jā. Normālam firmām lētāk sanāk samaksāt sodu par neizdarītu pārkāpumu. Tas tavuprat ir normāli?
Ak jā... Aizmirsu, ka tikai pret tevi nav pieļaujamas nekādas nepilnības. Visus pārējos drīkst drāzt, kā pagadās.
Seene rakstīja:
Jā. Normālam firmām lētāk sanāk samaksāt sodu par neizdarītu pārkāpumu. Tas tavuprat ir normāli?
Ak jā... Aizmirsu, ka tikai pret tevi nav pieļaujamas nekādas nepilnības. Visus pārējos drīkst drāzt, kā pagadās.
Tu neesi mēģinājis Vanšu tiltā rāpties?
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Tu neesi mēģinājis Vanšu tiltā rāpties?
Tevi jau pēc CSDD apmeklējuma nepalaida...
Seene rakstīja:
Faktus, faktus dod, kur, kd, kas ir samaksājis par neizdarītu pārkāpumu. Un neizdarītu tāpēc,ka kāds tā teica vai tiešāmnebija pārkāpuma?
Kurus drāž kā pagadās?? Mani kaut kā nedrāž kā pagadās un neparko. Re,Palaidnieku arī ne...un vēl veselu rindu cilvēku, tikai tevi,izskatās un uupi drāž kā pagadās
Mazdai kā tādai lielas vainas nav, bet tas nav džips.
Mazda pilniigi mieriigi var buut arii dzhips, tikai ar mazo burtu:
Acronym Definition
JEEP G-P from the military General Purpose vehicle
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Faktus, faktus dod, kur, kd, kas ir samaksājis par neizdarītu pārkāpumu. Un neizdarītu tāpēc,ka kāds tā teica vai tiešāmnebija pārkāpuma?
Kurus drāž kā pagadās?? Mani kaut kā nedrāž kā pagadās un neparko. Re,Palaidnieku arī ne...un vēl veselu rindu cilvēku, tikai tevi,izskatās un uupi drāž kā pagadās
Dauna sindroma izplatītājam jau nepielec, ka "izrakstīt sodu tr. līdzekļa īpašniekam" un "būt vainīgam" nav viens un tas pats. Ne gramatiski, ne valodnieciski, ne juridiski.
Īpašnieks ir materiāli atbildīgs, nevis tiek atzīs par vainīgu FR maksas fotogrāfiju radīšanā...
Sēne - lasi kamēr pielec. Moš izdodas...
DekstersFF rakstīja:
Seene rakstīja:
Pašam neapnīk bļaustīties? "Faktus... faktus..." Bet tad kad iedod, tāpat nemani. Pasaki vēl, ka neesi redzējis ne reizi visnotaļ slaveno bildi ar autobusu, kuram ir uzlikts sods par kravas auto ātruma ierobežojuma pārkāpumu...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .