Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

dīvaini būtu pieņemt ka sižetā redzamais tips maiciņā ar zelta ķēdi un infiniti tur tiešām brauca ar 50 kmh...

Pats spēj savā tekstā saskatīt problēmu?

Tev taisnība - sižetā minētais subjekts ir tipisks Džeriņa klients, kas grib izmantot neprecizitātes, lai izvairītos no pamatota soda.

Un rezultātā patiesā problēma - t.i. kādēļ Vitronic neizmantot mūsdienās brīvi un lēti pieejamu tehnoloģiju, lai paaugstinātu savas darbības precizitāti un mērījumu ticamību - sabiedrības acīs "pazūd" aiz zelta ķēdes...

Tev visi pulsteņi rāda identisku laiku līdz sekundei?

P.S.

Stacionārie radari ir tikai formāli stacionāri, jo tos tāpat apsargā čalis ar bubļiku...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nu bet viņam taču ir cilvēktiesības !! Es vienu šitādu ar BMW noķēru Mārupē, kur tas īblis uz gājēju pārejas apdzina, no rīta, tika garām veselām 3 automašīnām,apdraudot pārējos. Nu lūk, piebraucu tam blakus ( redz, man ar džips, tiesa gan prasts, bet tomēr) , parādīju ,lai atver logu un prasīju, kāpēc viņš ir tāds kretīns un uzvedas kā īblis ?? Šis izbolīja acis, domāju, nāks kauties... bet tad...atvainojās Domājams, saprata savu stulbumu. Pie tam vecums ap 50 gadiem.

Man šorī kaut kāds doģiks ar pavecu pasraķu brutāli pārkārtojoties grieza virsu - ar tāds >40 izskatījas un nejutās traucēts - ķipa - gribi šķilt savu mašīnu - lūdzu, es tāpat līdīšu - un ko tādam padarīsi?

Vajadzēja speciāli vilkt astē un par viņa naudu pārkrāsot bamperi un uzriktēt megastūķi uz Brīvībenes rīta agrumā? Vai tas būtu gana audzinoši un vai sabiedrība no tā iegūtu izvērtējot visas izrietošās sekas?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Vienības gatve, FR pārvietojamais.

Pirms tā brīvo cilvēktiesību cīnītājs nolicis savu mizu, ieslēdzis avareikas,izlicis trijstūri un bagažniekā ielicis lielu zīmi ''Uzmanību, notiek foto medības'''.

Tad nu man ir jautājums- kāda mārrutka pēc tas jefiņš rada neērtības pārējiem, bloķējot vienu joslu un izraisot mašīnu stumdīšanos pa joslām ??

Ja gribi plakātu vicināt, stāvi smuki malā un nepis citiem prātu.

Pie tam tas FR tur ir pa ģēlu, nav tur jālido nevienam.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu bet viņam taču ir cilvēktiesības !! Es vienu šitādu ar BMW noķēru Mārupē, kur tas īblis uz gājēju pārejas apdzina, no rīta, tika garām veselām 3 automašīnām,apdraudot pārējos. Nu lūk, piebraucu tam blakus ( redz, man ar džips, tiesa gan prasts, bet tomēr) , parādīju ,lai atver logu un prasīju, kāpēc viņš ir tāds kretīns un uzvedas kā īblis ?? Šis izbolīja acis, domāju, nāks kauties... bet tad...atvainojās Domājams, saprata savu stulbumu. Pie tam vecums ap 50 gadiem.

Man šorī kaut kāds doģiks ar pavecu pasraķu brutāli pārkārtojoties grieza virsu - ar tāds >40 izskatījas un nejutās traucēts - ķipa - gribi šķilt savu mašīnu - lūdzu, es tāpat līdīšu - un ko tādam padarīsi?

Vajadzēja speciāli vilkt astē un par viņa naudu pārkrāsot bamperi un uzriktēt megastūķi uz Brīvībenes rīta agrumā? Vai tas būtu gana audzinoši un vai sabiedrība no tā iegūtu izvērtējot visas izrietošās sekas?

vaidzēja, vaidzēja par tavas octas naudu nokrāsot tam pasātam pakaļu

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vienības gatve, FR pārvietojamais.

Pirms tā brīvo cilvēktiesību cīnītājs nolicis savu mizu, ieslēdzis avareikas,izlicis trijstūri un bagažniekā ielicis lielu zīmi ''Uzmanību, notiek foto medības'''.

Tad nu man ir jautājums- kāda mārrutka pēc tas jefiņš rada neērtības pārējiem, bloķējot vienu joslu un izraisot mašīnu stumdīšanos pa joslām ??

vo vo

dibini nevalstisku bezpeļņas organizāciju un cīnies ar tām netaisnībām

0 0 Atbildēt

vai domā, ka iefļūtīji dinamiskajā portālā, tā uzreiz darbonis izslēdza avareikas, novāca trījstūri un aizfisās?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

vaidzēja, vaidzēja par tavas octas naudu nokrāsot tam pasātam pakaļu

astē es viņam būtu ielicis no sāna (kaut gan saknē neatbalstu vispār avāriju radīšanu, ja vien no tām var izvairīies), jo man nācās piebremzēt, lai tas miglumērkaķis ar savu kūtiņu man netrāpītu, jo viņam vai nu bija lielais svarīgums un pasaules nabisms vai pilnībā neeksistēja savas lamatas gabarītu izjūtas...

vienkārši ielikt pakaļā būtu visstulbākais ko izdarīt, da i nobloķēta MANIS dēļ būtu viena josla a tā VIŅA dēļ abas...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

dīvaini būtu pieņemt ka sižetā redzamais tips maiciņā ar zelta ķēdi un infiniti tur tiešām brauca ar 50 kmh...

Pats spēj savā tekstā saskatīt problēmu?

sēne, tev visur rēgojas problēmas!

ne jau zelta ķēde vai kas cits ir galvenais

bet tas, ka tas cilvēks IR tipiskais FR klients

99% no sabiedrības ir vienalga cik rāda pulkstens kurā FR

tikai Tev un tam ar zelta ķēdi tas nav vienalga...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

vo vo

Pirmais, tu manā sarakstā esi vienā rindiņā ar msh un šīri, jo esi tukšpļūtis ļoti bieži.

Te nu ir runa par mūsu bāleliņu tupumu, ka paši traucē citiem ar savu darbošanos, tādējādi tikai izdarot to,ka cilvēkus sakaitina un tie sliecas par labu valsts darbībām.

Tāpat kā Džeriņš un tamlīdzīgie.

Un manis minētā SO necīnīsies ar pajoļiem-tūdaliņiem.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Vari neticēt, bet jā.

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

sēne, tev visur rēgojas problēmas!

ne jau zelta ķēde vai kas cits ir galvenais

bet tas, ka tas cilvēks IR tipiskais FR klients

99% no sabiedrības ir vienalga cik rāda pulkstens kurā FR

tikai Tev un tam ar zelta ķēdi tas nav vienalga...

Tieši tā... 99% sabiedrības ir vienalga, ka represīva sistēma izmanto apšaubāmas precizitātes datus. Un redz tikai to, ka minētais cilvēks ir tipiskais FR klients.

Man nav vienalga, jo vēlos kārtību. "Klientam" nav vienalga, jo redz tajā iespēju izvairīties no pelnīta soda.

Problēma ir tā, ka 99% sabiedrības, pie kuriem piederi arī tu, šos abus viedokļus ieliek "vienā maisā".

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Vari neticēt, bet jā.

kā tad... un tie ir saskaņoti ar kuru atompulksteni?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Vari neticēt, bet jā.

Ar to čupiņu, kas lidinās ap zemi un ir publiski pieejami.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

a kur trepes uz to pulksteni? es tik augstu uzlket nemāku.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

vo vo

Pirmais, tu manā sarakstā esi vienā rindiņā ar msh un šīri, jo esi tukšpļūtis ļoti bieži.

Te nu ir runa par mūsu bāleliņu tupumu, ka paši traucē citiem ar savu darbošanos, tādējādi tikai izdarot to,ka cilvēkus sakaitina un tie sliecas par labu valsts darbībām.

Tāpat kā Džeriņš un tamlīdzīgie.

Un manis minētā SO necīnīsies ar pajoļiem-tūdaliņiem.

a tu tukšflūtīšanas vietā varēji piestāt pie tā demonstrētāja un apvaicāties

varbūt jams ir nodibinājis organizāciju, kas cīnās pret padarnieku peļņu - un reāli jau ir ticis līdz darbībām (nevis pliki tukšfļūta)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

rudens68 rakstīja:

Domāju pēc šitā būs nevis 6 % ,bet o,6 %

Kāda ātrumiem tolerance pilsētās un ārpus ir Latvijā, Lietuvā, Polijā, Vācijā, Igaunijā, Zviedrijā??

Var kāds konkrēti pateikt. Un vai no citām valstīm pienāk fotosesijas bildes ar kvītīm, ja tur braucu ar LV numuriem?

No Vācijas nepienāk... Nu, varbūt kaut kas ir mainījies, bet pirms pusotra gada mani nobildēja kokā pakārts FR, 70 vietā kaut kādi 110 bija... Nekas nav atnācis.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja: Vispār jau man šķiet, ka Vitronic šī iemesla dēļ pat ir izdevīgāk, ka tas līgums tiek lauzts. Ka tikai beigās nebūs tā, ka līgumu lauzīs, valsts maksās pamatīgu kompensāciju un vēl par ļoti dārgu naudu tos FR atpirks.

Izdevīgāk ir tikai tad, ja izdodas tevis minētajā veidā valsti uzmest. Ja līguma laušana notiek korekti, tad paša Vitronic problēma ir norēķini ar kreditoriem/piegādātājiem.

Bet par to jau stāsts. FR it kā ir vajadzīgi, valstij varētu būt skaidrs, ka privātā partnerība ņekaķit. Bet līdz jaunu FR iegādei atkal paietu ilgs laiks. Tātad, visērtākais un izdevīgākais (ķipa) variants - pārņemt Vitronika saistības pret Antonovu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Stacionārie radari ir tikai formāli stacionāri, jo tos tāpat apsargā čalis ar bubļiku...

Kruglosutočno? Un kurā vietā tas kabluks stāv, piemēram, sargājot tos abus, kas uz Dienvidu tilta stāv?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kruglosutočno? Un kurā vietā tas kabluks stāv, piemēram, sargājot tos abus, kas uz Dienvidu tilta stāv?

Varbūt ūdensgalvijā visus nesargā, bet Uz vantinieka sargā kabluks, kas stāv statp Preņiku un Saules akmeni

Baltezerā stāv nevis kapu iebraucamajā celiņā, bet uzkalniņā aiz meža puduriņa. Ja nestāv kabluks - nav radara, jo pa nakti neriskē atstāt laikam...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Vari neticēt, bet jā.

Ar to čupiņu, kas lidinās ap zemi un ir publiski pieejami.

Arī rokas pulkstenis, pulkstenis telefonā, visi datori, mājas modinātājs, pulkstenis uz cepenes utt?

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nākamā biznesa ideja.

1. Apsardzes firmām pārskaitīt 30% no iekasētajām soda naudām par huļigānu un bandītu tvarstīšanu. Plus vēl bonusus par kriminālnoziedzinieku ķeršanu.

2. Izveidod sia «Lielveikalu Autostāvvietas». Nopirkt videokameras aizblombētās kastēs. Un sākt rūpēties par satiksmes drošību stāvlaukumos. Peļņa – kaut lāpstām grāb. Dot ceļu prasības neievērošana 10 reizes minūtē, Invalīdu parkings ar visām fotosesijām, kaut būdiņu liec.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

2. Izveidod sia «Lielveikalu Autostāvvietas». Nopirkt videokameras aizblombētās kastēs. Un sākt rūpēties par satiksmes drošību stāvlaukumos. Peļņa – kaut lāpstām grāb. Dot ceļu prasības neievērošana 10 reizes minūtē, Invalīdu parkings ar visām fotosesijām, kaut būdiņu liec.

Es 100% PAR...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Nākamā biznesa ideja.

1. Apsardzes firmām pārskaitīt 30% no iekasētajām soda naudām par huļigānu un bandītu tvarstīšanu. Plus vēl bonusus par kriminālnoziedzinieku ķeršanu.

Ideja par meklēšanā izsludināt kriminālnoziedzinieku trvarstīšanu ar alkatīgu privātstruktūru palīdzību - nemaz nav zemē metama ideja, Tikai jautājums, vai tas atmaksāsies...

0 0 Atbildēt

Un invalīdu parkingā sabildētie nespējnieki arī ir principiālās profilakses jautajums...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

uupis rakstīja: Nākamā biznesa ideja.

Ideja par meklēšanā izsludināt kriminālnoziedzinieku trvarstīšanu ar alkatīgu privātstruktūru palīdzību - nemaz nav zemē metama ideja, Tikai jautājums, vai tas atmaksāsies...

ASV tak šitas te joprojām darbojas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti