Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Man liek maksāt sodu, bet es nebiju vainīgs, un ne tikai ka man jāpierāda ka neesmu ēzelis (vaiņīgs), bet pat apstrīdēt nav ļauts!

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Bazhix rakstīja:

P.S. Kāpēc neviens negrib atbildēt uz jautājumu - kāpēc iedzīvotājam ir jānodarbojas ar policijas funkcijām?

Nav jānodarbojas. Bet ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par savu īpašumu. Ja tev mašīnu nozog, tu par to neesi atbildīgs, ja tu viņu kādam iedod labprātīgi, tad tā jau ir arī tava atbildība, kuru, kā redzu, tu dikti centies no sevis novelt. Nedod mašīnu brālim un viņš netaisīs sodus. Punkts.

Tātad, pēc Tavām domām, ja atnāk kaimiņš aizņemties pildspalvu, tad nedrīkst nekādā gadījumā dot, jo ar to var izbakstīt sievai aci?

Vai arī mani liks cietumā, ja būšu kaimiņam aizdevis cirvi malkas skaldīšanai, bet šis būs ar to uzbrucis pastniekam?

Cirvis mans, viegli atrast īpašnieku - pofig, ka nevainīgs. Sodam, jo vieglāk atrast

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

GB12 rakstīja: Palaidniex ļoti pareizi raksta. Kāpēc tu esi iedomājies, ka, iedodot savu auto kādam, kurš ar to sataisa sūdus, atbildīgs ir tikai sūdu taisītājs, nevis sūdu ieroča devējs? Kuru tu uzskatīsi par vainīgu, ja iedosi brālim pistoli un viņš kādu nošaus?

Pistole un mašīna ir divas dažādas lietas. Par pistoles nodošanu otram ir kriminālatbildība. Par mašīnu - nav.

Un, ja iestāda kokā, arī ir policija, kas noskaidro vainīgo un tālāk normāli tiesas procesi.

Un ko darīt, ja mašīna tiek nozagta? Arī vainīgs īpašnieks?

P.S. Kāpēc neviens negrib atbildēt uz jautājumu - kāpēc iedzīvotājam ir jānodarbojas ar policijas funkcijām?

automašīna nav kalkulators - tā ir īpaši reģistrējama un uzturama parikte, kuras lietošanai tiek likti eksāmeni - un kas tev liedz rēķinu apmaksāt piestādīt brālim? KURŠ TRAUCĒ?

Kā ir tad, ja brača nepareizi noparkojas un dabon talonu???

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Man liek maksāt sodu, bet es nebiju vainīgs, un ne tikai ka man jāpierāda ka neesmu ēzelis (vaiņīgs), bet pat apstrīdēt nav ļauts!

Klausies...

Vai tad protokolu drīkst apmaksāt tikai īpašnieks? Vai tomēr to var darīt arī sportiskais bračka? Noliec bračkam uz galda fotogrāfiju, kurā norādīs, konts. un lai čals apmaksā.

Ja neprotās, samaksā viņa vietā to čiriku un vairs mašīnu nedod NEKAD! KUR PROBLĒMA???

Ja bračka nošķils tavu auto, tad arī bračkam uzsitīši uz pleca un sūtīsi tirs aptirsinātāju, ka ja tur ņepričom?

0 0 Atbildēt

un tiem oponētājiem par zagto auto - ja būš iesniegums policijā pirms FR protokola - sodu atcels, ja spēsi pierādīt, ka auto toč nozagts, tad arī atcels.

Bet mēģināt iestāstīt, ka katrs no taviem 27 protokoliem ir noticis brīdī, kad uz mirkli kāds to ir nozadzis....

Par nevainību - neviens jau nesaka ka vainīgs ir īpašnieks - vienkārši īpašniekam uzliek sodu. Jums patiešām ar sapratni tik sūdīgi, ka starp "vainīgs" un "sodu piestāda" atšķirību neredzat?

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nav jānodarbojas. Bet ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par savu īpašumu. Ja tev mašīnu nozog, tu par to neesi atbildīgs, ja tu viņu kādam iedod labprātīgi, tad tā jau ir arī tava atbildība, kuru, kā redzu, tu dikti centies no sevis novelt. Nedod mašīnu brālim un viņš netaisīs sodus. Punkts.

Tieši tā - ir jauzņemas atbildība - auto drīkst dot tikai personām, kam ir attiecīgās kategorijas vadītāja apliecība un ir ievērotas arī citas likuma prasības - t.i. alkohols u.c.

Ja likuma prasības ir ievērotas un, nododot auto nekas nav pārkāpts, atbildības "piesiešana" īpašniekam ir nepamatota. Tad jau pēc tavas loģikas ir jāsoda arī auto ražotājus un tirgotājus. Jo tieši tādā pat mērā arī viņi ir "līdzvainīgi" pārkāpumu izdarīšanā.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

automašīna nav kalkulators - tā ir īpaši reģistrējama un uzturama parikte, kuras lietošanai tiek likti eksāmeni - un kas tev liedz rēķinu apmaksāt piestādīt brālim? KURŠ TRAUCĒ?

Kā ir tad, ja brača nepareizi noparkojas un dabon talonu???

Tieši tā - mašīna ir īpaši reģistrējama un tieši tā pat īpašā kārtā nododama tikai personām, kam ir īpašā kārtā oficiālas iestādes izsniegta atļauja to vadīt. Nodošana CITĀM personām IR pārkapums.

Kurš traucē piestādīt brālim? LIKUMS! Likumā ir ietverta iespēja sodīt nevainīgu personu, vienlaikus atņemot tai tiesības sodu pārsūdzēt un/vai likumiskā kārtā vērsties pret patieso vainīgo.

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

Jo lielāks āmurs, jo garāks kāts???

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

jo lielāka sēne, jo vairāk tārpu .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es esmu pāķis, ne lauķis.

Nu, kā tev tīk...

Tu tik ej vēl kādam uzstumies atmuguriski un tad vēl nosauc to par vainīgu

Pēc poņāķijām tev vajadzēja atrauties pa jebaļņiku vienkārši.

A tu aizej Šleseram iedod pa jebaļņiku...

Bet tu gadījumā neesi atsācis glāzītē skatīties? Kurā vietā es rakstīju, ka viņš ir vainīgs? Parādīsi, lūdzu? Nu, tā, lai nebūtu tukš... nu, tu jau zini, kas?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: msh, tu mēģini 'mētāt' baigo dzīvesgudro veci, bet patiesībā esi prasts ļetraks, tirliņš.

Pašam uz sevi no malas paskatīties, protams, ir visgrūtāk.

aizvermuti Reģ.: 07.06.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Tieši tā - ir jauzņemas atbildība - auto drīkst dot tikai personām, kam ir attiecīgās kategorijas vadītāja apliecība un ir ievērotas arī citas likuma prasības - t.i. alkohols u.c.

Ja likuma prasības ir ievērotas un, nododot auto nekas nav pārkāpts, atbildības "piesiešana" īpašniekam ir nepamatota. Tad jau pēc tavas loģikas ir jāsoda arī auto ražotājus un tirgotājus. Jo tieši tādā pat mērā arī viņi ir "līdzvainīgi" pārkāpumu izdarīšanā.

A ko tad, ja īpašnieks nodod vienam, bet tas tālāk citam, bez tiesībām?

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

i_edgars rakstīja: Man liek maksāt sodu, bet es nebiju vainīgs, un ne tikai ka man jāpierāda ka neesmu ēzelis (vaiņīgs), bet pat apstrīdēt nav ļauts!

Klausies...

Vai tad protokolu drīkst apmaksāt tikai īpašnieks? Vai tomēr to var darīt arī sportiskais bračka? Noliec bračkam uz galda fotogrāfiju, kurā norādīs, konts. un lai čals apmaksā.

Ja neprotās, samaksā viņa vietā to čiriku un vairs mašīnu nedod NEKAD! KUR PROBLĒMA???

Ja bračka nošķils tavu auto, tad arī bračkam uzsitīši uz pleca un sūtīsi tirs aptirsinātāju, ka ja tur ņepričom?

Pastāsti, kā apmaksā bračka, ja administratīvais sods ir man?

Tagad, ja aptur ceļu policija un gada laikā nav neviena pārkāpuma, tiek cauri ar brīdinājumu. Ja šādā gadījumā es esmu izsitis naudu no brālīša un aptur ceļu policija - vai būs brīdinājums, ja administratīvais sods ir man?

P.S. Palaidniek, tā arī nepateici, kā var pārrakstīt mašīnu nesamaksājot un tādējādi netiekot administratīvi sodīts, ja nofočēts ir kāds cits...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, kā tev tīk...

Bet tu gadījumā neesi atsācis glāzītē skatīties? Kurā vietā es rakstīju, ka viņš ir vainīgs? Parādīsi, lūdzu? Nu, tā, lai nebūtu tukš... nu, tu jau zini, kas?

palasi savu tekstu,pajoliņ.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Cilvēks atbild par savu īpašumu. Iedevi kādam citam, tad no viņa prasi atbildību.

BĻĀ, nu cik var irst bez nojēgas??

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, kā tev tīk...

palasi savu tekstu,pajoliņ.

Nu, izlasīju. Neatradu. Ja nosauci par pajoliņu, tātad, uzskati, ka pats tāds neesi. Nu, tad atbildi par saviem vārdiem un parādi, kurā konkrēti vietā es rakstīju, ka viņš ir vainīgs?

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Klausies...

Tagad, ja aptur ceļu policija un gada laikā nav neviena pārkāpuma, tiek cauri ar brīdinājumu. Ja šādā gadījumā es esmu izsitis naudu no brālīša un aptur ceļu policija - vai būs brīdinājums, ja administratīvais sods ir man?

P.S. Palaidniek, tā arī nepateici, kā var pārrakstīt mašīnu nesamaksājot un tādējādi netiekot administratīvi sodīts, ja nofočēts ir kāds cits...

Ja reiz ir pienācis lēmums par sodu, apmaksāt var jebkurš. Nesaprotu problēmu iedot citai personai to apmaksāt. Ja persona ir tik neuzticama, ka var nesamaksāt sodu, tādai nevar uzticēt savu auto.

Attiecībā uz gadījumiem, kad tiek vērtēta vadītāja "sodu vēsture" - fotoradara fiksētais sods netiek piesaistīts konkrētai personai un tavā "sodu vēsturē" neparādās. Tāpēc joprojām nesaprotu problēmu.

0 0 Atbildēt

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Klausies...

Klausies - kas maksā sodu namīpašumam par nenotīrītām lāstekām - sētnieks vai nama īpašnieks/apsaimniekotājs?

Un kas traucē rēķinu, norādot protokolu apmaksāt jebkurai citai protokolā nenorādīai personai? Piedrāzt izrakstīja milicis sodu vadīājam īpašniekam, vai par neatbilstoši ātri pārvietojošos tr. līdzekli vai nepareizi noparkoto tā saimniekam

Jūš tiešām visi kolektīvi esat padarījuši dauna sindromui par lipīgu?

Uzlikto siodu jāapmaksā, bet nav būtiski kurš tieši to dara. Ja tam netici - iekasē no bračkas sodu par nepareizu parkingu, par ātrumu utt skaidrucī un tad no sava konta veic pārskaitījumu, ja tā labpatīkās vairāk?

Bet pareizāk - uzliec bračkam uz galda protokolu un pasaki burvju vārdu - SKRIEŠUS apmaksāt!

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Bazhix rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Klausies...

Ja reiz ir pienācis lēmums par sodu, apmaksāt var jebkurš. Nesaprotu problēmu iedot citai personai to apmaksāt. Ja persona ir tik neuzticama, ka var nesamaksāt sodu, tādai nevar uzticēt savu auto.

Attiecībā uz gadījumiem, kad tiek vērtēta vadītāja "sodu vēsture" - fotoradara fiksētais sods netiek piesaistīts konkrētai personai un tavā "sodu vēsturē" neparādās. Tāpēc joprojām nesaprotu problēmu.

+1

0 0 Atbildēt

un tieši tas, ka netiek piesiets konkrētaijai personai par FR pārkāpumu netiek piemēroti bonuspunkti...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Par tādu, ar kuru auto kļūst neaizdzenams? Nē, neesmu dzirdējis. Padalīsies ar info?

Neaizdzenams? Aizdzenams ir jebkas, jautājums tikai cik ilgi jādarbojas lai aizdzītu, un cik lielu speciālistu tam vajag. Tos, kas zog jaunas mašīnas daļām, nevis izpriecām, varbūt arī neaizturētu - bet tikai varbūt, jo signalizācijas arī jaunām mašīnām diez vai īpaši bieži kāds uzliek pietiekami neuzkrītoši. Jebkurā gadījumā tāds zaglis diez vai kādu ar nosperto mašīnu notrieks - tikai pati mašīna pazudīs ar galiem.

Bet pret visādiem urlātiem mašīnu neaizdzenamu var padarīt principā ar jebko - lētāko sigu, kaut kādu veiklu paštaisītu imobilaizeri vai ko tādu - galvenais to lietu nostrādāt pietiekami smuki. Diez vai kāds urlāts tiks galā ar sigu, kura ieintegrēta esošajā instalācijā, izmantojot oriģinālos štekerus un nobāžot vadības bloku kaut kādā neparastā vietā

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Klausies - kas maksā sodu namīpašumam par nenotīrītām lāstekām - sētnieks vai nama īpašnieks/apsaimniekotājs?

Un kas traucē rēķinu, norādot protokolu apmaksāt jebkurai citai protokolā nenorādīai personai? Piedrāzt izrakstīja milicis sodu vadīājam īpašniekam, vai par neatbilstoši ātri pārvietojošos tr. līdzekli vai nepareizi noparkoto tā saimniekam

Uzlikto siodu jāapmaksā, bet nav būtiski kurš tieši to dara. Ja tam netici - iekasē no bračkas sodu par nepareizu parkingu, par ātrumu utt skaidrucī un tad no sava konta veic pārskaitījumu, ja tā labpatīkās vairāk?

Bet pareizāk - uzliec bračkam uz galda protokolu un pasaki burvju vārdu - SKRIEŠUS apmaksāt!

Piemērs speciāli priekš palaidniekiem ar īpaši lēnu aizdedzi.

Tātad, tavs brālis ar tačku atraujas sodu. Viņš tev iedod piķi un tu samaksā - a kas ar sodāmību, ko? Administratīvais sods arī dzēsīsies? Jeb tu "uzliec bračkam uz galda sodu un pasaki burvju vārdu - SKRIEŠUS apmaksāt un izdzēst no datubāzēm sodu!"?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: no audistaila

msh-Biedra tituls: Izraidīts no foruma

Pārgudrais lauķītis.

Vai to saka ar vecuma plānprātību sirgstošs subjekts, kuram ir bans tādā spanīgā forumā kā iauto?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja:

Par tādu, ar kuru auto kļūst neaizdzenams? Nē, neesmu dzirdējis. Padalīsies ar info?

Neaizdzenams? Aizdzenams ir jebkas, jautājums tikai cik ilgi jādarbojas lai aizdzītu, un cik lielu speciālistu tam vajag. Tos, kas zog jaunas mašīnas daļām, nevis izpriecām, varbūt arī neaizturētu - bet tikai varbūt, jo signalizācijas arī jaunām mašīnām diez vai īpaši bieži kāds uzliek pietiekami neuzkrītoši. Jebkurā gadījumā tāds zaglis diez vai kādu ar nosperto mašīnu notrieks - tikai pati mašīna pazudīs ar galiem.

Bet pret visādiem urlātiem mašīnu neaizdzenamu var padarīt principā ar jebko - lētāko sigu, kaut kādu veiklu paštaisītu imobilaizeri vai ko tādu - galvenais to lietu nostrādāt pietiekami smuki. Diez vai kāds urlāts tiks galā ar sigu, kura ieintegrēta esošajā instalācijā, izmantojot oriģinālos štekerus un nobāžot vadības bloku kaut kādā neparastā vietā

Nu re, par to jau ir stāsts. neaizdzenamu mašīnu NAV, neuzlaužamu signalizāciju vai imobilaizeru NAV un, ja kāds tavu auto būs nopietni noskatījis, vari krāmēt tam virsū dajebko, mašīnas pazušana ir tīri laika jautājums. Nu jā, tur varētu tev piekrist, ka vecu lūzni no urļikiem pasargāt ar sīgu ir iespējams.

Nav (vismaz neesmu redzējis) statistikas, cik no auto ir palikuši pie īpašniekiem, pateicoties kādām pretaizdzīšanas ierīcēm. Pēc pieredzes, pēdējo piecu gadu laikā starp maniem klientiem bija viens gadījums, kas varēja izraisīt aizdomas, mašīna bija Audi A4. Bet ir bijuši, ka nozog mašīnas, kuras aprīkotas ar krutākajām siģenēm, imobilaizeriem, pie tam vēl, stāv maksas stojankā.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Piemērs speciāli priekš palaidniekiem ar īpaši lēnu aizdedzi.

Tātad, tavs brālis ar tačku atraujas sodu. Viņš tev iedod piķi un tu samaksā - a kas ar sodāmību, ko? Administratīvais sods arī dzēsīsies? Jeb tu "uzliec bračkam uz galda sodu un pasaki burvju vārdu - SKRIEŠUS apmaksāt un izdzēst no datubāzēm sodu!"?

msh, atslābsti. FR biogrāfija uz īpašnieku nekarājas. Tur nav nekādas sodāmības. Ja tevi noķers par to pašu pārkāpumu policija, viņi neredzēs nekādu FR sodu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti