Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Dauna sindroma izplatītājam jau nepielec, ka "izrakstīt sodu tr. līdzekļa īpašniekam" un "būt vainīgam" nav viens un tas pats. Ne gramatiski, ne valodnieciski, ne juridiski.

Īpašnieks ir materiāli atbildīgs, nevis tiek atzīs par vainīgu FR maksas fotogrāfiju radīšanā...

Sēne - lasi kamēr pielec. Moš izdodas...

Dauna sindroma sirgstošajam acīmredzami nepielec, ka atkal aicina uz soda piemērošanu nevainīgām personām.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Jā. Normālam firmām lētāk sanāk samaksāt sodu par neizdarītu pārkāpumu. Tas tavuprat ir normāli?

Ak jā... Aizmirsu, ka tikai pret tevi nav pieļaujamas nekādas nepilnības. Visus pārējos drīkst drāzt, kā pagadās.

Faktus, faktus dod, kur, kd, kas ir samaksājis par neizdarītu pārkāpumu. Un neizdarītu tāpēc,ka kāds tā teica vai tiešāmnebija pārkāpuma?

Kurus drāž kā pagadās?? Mani kaut kā nedrāž kā pagadās un neparko. Re,Palaidnieku arī ne...un vēl veselu rindu cilvēku, tikai tevi,izskatās un uupi drāž kā pagadās

Pašam neapnīk bļaustīties? "Faktus... faktus..." Bet tad kad iedod, tāpat nemani. Pasaki vēl, ka neesi redzējis ne reizi visnotaļ slaveno bildi ar autobusu, kuram ir uzlikts sods par kravas auto ātruma ierobežojuma pārkāpumu...

tas sods tika samaksāts un neatcelts? Tiesa to piesprieda galīgajā instancē??

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

tas sods tika samaksāts un neatcelts? Tiesa to piesprieda galīgajā instancē??

Tu arī esi sirgstošs vai izliecies? Attiecīgajam uzņēmumam pārsūdzēšana izmaksāja dārgāk, nekā soda apmaksa! Par KO?

Cik man zināms, šis uzņēmums pārsūdzēja principiāli, kaut ar zaudējumiem. Vai tev ir iemesls apšaubīt to, ka lielākā daļa samaksātu, jo tas ir lētāk un vienkāršāk?

0 0 Atbildēt

Kāpēc attiecīgajam uzņēmumam izmaksāja dārgāk?

Cik maksā pārsūdzēšana?? Cik zinu,necik

Vai beigās sodu atcēla?

Vai tu zini,kas ir cilvēciskais faktors?

Vai tu savā dzīvē NEKAD neesi kļūdījies?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Kāpēc attiecīgajam uzņēmumam izmaksāja dārgāk?

Vai beigās sodu atcēla?

Cik maksā pārsūdzēšana? Cik maksā jurista alga? Cik maksā šofera alga, kuram ir jāatrod laiks, lai rakstītu iesniegumus, nevis pildītu savus tiešos pienākumus un stūrētu autobusu? Par 10Ls uzņēmums nekādi nevar pārsūdzēt šadu sodu.

Esmu kļūdījies. Un tad tev liekas pamatoti, ka par kļūdām ir jāmaksā. Pēc pilnas programmas.

Bet CP drīkst kļūdīties un par viņu kļūdām atkal jāmaksā ir man. Vai tā?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Jā. Normālam firmām lētāk sanāk samaksāt sodu par neizdarītu pārkāpumu. Tas tavuprat ir normāli?

Ak jā... Aizmirsu, ka tikai pret tevi nav pieļaujamas nekādas nepilnības. Visus pārējos drīkst drāzt, kā pagadās.

Faktus, faktus dod, kur, kd, kas ir samaksājis par neizdarītu pārkāpumu. Un neizdarītu tāpēc,ka kāds tā teica vai tiešāmnebija pārkāpuma?

Kurus drāž kā pagadās?? Mani kaut kā nedrāž kā pagadās un neparko. Re,Palaidnieku arī ne...un vēl veselu rindu cilvēku, tikai tevi,izskatās un uupi drāž kā pagadās

Pašam neapnīk bļaustīties? "Faktus... faktus..." Bet tad kad iedod, tāpat nemani. Pasaki vēl, ka neesi redzējis ne reizi visnotaļ slaveno bildi ar autobusu, kuram ir uzlikts sods par kravas auto ātruma ierobežojuma pārkāpumu...

Bļ..., (&*^%$%, #&^%#$, tak to sodu atcēla vai laboja! Tu nekad nekad nekļūdies pat ne 0,022% no savas rīcības?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Kāpēc attiecīgajam uzņēmumam izmaksāja dārgāk?

Vai beigās sodu atcēla?

Cik maksā pārsūdzēšana? Cik maksā jurista alga? Cik maksā šofera alga, kuram ir jāatrod laiks, lai rakstītu iesniegumus, nevis pildītu savus tiešos pienākumus un stūrētu autobusu? Par 10Ls uzņēmums nekādi nevar pārsūdzēt šadu sodu.

Esmu kļūdījies. Un tad tev liekas pamatoti, ka par kļūdām ir jāmaksā. Pēc pilnas programmas.

Bet CP drīkst kļūdīties un par viņu kļūdām atkal jāmaksā ir man. Vai tā?

Šeit ir TIESISKA valsts - savus izdevumus DRĪKST pārsūdzēt likumā noteiktajā kārtībā!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Dauna sindroma izplatītājam jau nepielec, ka "izrakstīt sodu tr. līdzekļa īpašniekam" un "būt vainīgam" nav viens un tas pats. Ne gramatiski, ne valodnieciski, ne juridiski.

Īpašnieks ir materiāli atbildīgs, nevis tiek atzīs par vainīgu FR maksas fotogrāfiju radīšanā...

Sēne - lasi kamēr pielec. Moš izdodas...

Dauna sindroma sirgstošajam acīmredzami nepielec, ka atkal aicina uz soda piemērošanu nevainīgām personām.

Klausies - ja namīpašumam nav notīrīta ietve, vai karājas lāstekas - kas saņem sodu - sētnieks, alpīnisti, kam jumts jātīra vai nama apsaimniekotājs/īpašnieks?

Soda nauda nenozīmē ka esi vainīgs - tā ir tikai atbildība, nevis vaina! Vai tiešām šos divus vārdus nespēj atšķirt?

Kam liek sodu par nepareizi noparkotui auto - protams ka īpašniekam/turētājam, jo nevar noskaidrot vadītāju.

Kāda atšķirība starp parkinga sodu un FR sodu??? Vai tiešām dauna sindroms ir tik jaudīgs?

Un kāpēc nevainīgām personām? Nedod mašīnu kam pagadās! Un ko darīsi, ja iedosi civilam, kurš brauc šmigā? Atņems jau TAVU auto, nevis šmigainā vaģilas auto!

0 0 Atbildēt

Seene ir demagogs.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Klausies - ja namīpašumam nav notīrīta ietve, vai karājas lāstekas - kas saņem sodu - sētnieks, alpīnisti, kam jumts jātīra vai nama apsaimniekotājs/īpašnieks?

Soda nauda nenozīmē ka esi vainīgs - tā ir tikai atbildība, nevis vaina! Vai tiešām šos divus vārdus nespēj atšķirt?

Kam liek sodu par nepareizi noparkotui auto - protams ka īpašniekam/turētājam, jo nevar noskaidrot vadītāju.

Kāda atšķirība starp parkinga sodu un FR sodu??? Vai tiešām dauna sindroms ir tik jaudīgs?

Un kāpēc nevainīgām personām? Nedod mašīnu kam pagadās! Un ko darīsi, ja iedosi civilam, kurš brauc šmigā? Atņems jau TAVU auto, nevis šmigainā vaģilas auto!

Sods tiek piemērots par likuma pārkāpumu personai, kura šo pārkāpumu ir izdarījusi. Tevis minētajos "piemēros" ir skaidri notiekts, ka īpašnieka pienākums ir nodrošināt attiecīgo likuma prasību izpildīšanu. Pretējā gadījumā īpašnieks ir VAINĪGS, tiek SODĪTS un var likumā paredzētajā kārtībā šo sodu APSTRĪDĒT.

Auto īpašnieks likumīgi drīkst nodot auto personai, kaurai ir tiesības šādu TL vadīt. Visi sodi likumā skaidri ir notiekti TL vadītājam! Bet pretlikumīgi tiek piemērota soda naudas piedzīšana no personas, kas nekādu pārkāpumu NAV izdarījusi, vienlaikus atņemot tiesības šo sodu pārsūdzēt vai likumīgā kārtā piedzīt no vainīgās personas.

Bet nu laikam jau nav vērts kaut ko mēģināt iestāstīt cilvēkam, kam vienīgais arguments ir rupjības un personiski apvainojumi.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Šeit ir TIESISKA valsts - savus izdevumus DRĪKST pārsūdzēt likumā noteiktajā kārtībā!

Šeit ir tiesiskas valsts imitācija. Savus izdevumus drīkst piedzīt, iztērējot vēl lielākus līdzekļus gan no sava, gan valsts budžeta. Un nevienai amatpersonai par to sods nav paredzēts.

Vienkāršoti sakot - varas pārstāvjiem ir neierobežotas tiesības "kļūdīties" un tev ir neierobežots pienākums par to maksāt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Šeit ir tiesiskas valsts imitācija. Savus izdevumus drīkst piedzīt, iztērējot vēl lielākus līdzekļus gan no sava, gan valsts budžeta. Un nevienai amatpersonai par to sods nav paredzēts.

Vienkāršoti sakot - varas pārstāvjiem ir neierobežotas tiesības "kļūdīties" un tev ir neierobežots pienākums par to maksāt.

Ja neesi pamanījis - vainīgā puse sedz tiesas izdevumus.

Un kāpēc par pārkāpumiem, par kuriem tev piestāda sodu, nevis padara par vainīgu, nevarētu samaksāt pārkāpumu autors? KURŠ TRAUCĒ? Diešām pilnīgi DEBILS?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja neesi pamanījis - vainīgā puse sedz tiesas izdevumus.

Un kāpēc par pārkāpumiem, par kuriem tev piestāda sodu, nevis padara par vainīgu, nevarētu samaksāt pārkāpumu autors? KURŠ TRAUCĒ? Diešām pilnīgi DEBILS?

Ja neesi pamanījis, tad vainīgā puse sedz tikai oficiālos tiesas izdevumus. Savus izdevumus - jurista algu, šofera dīkstāvi u.t.t. ir jāpiedzen atsevišķā tiesas procesā civiltiesiskā kārtībā.

Kāpēc lai "autors" maksātu sodu par pārkāpumu, kuru nav izdarījis? Ja likumā nav paredzēt no viņa sodu piedzīt pat tad, ja viņš IR izdarījis pārkāpumu?

0 0 Atbildēt

Palaidniek, Seene ir sajucis prātiņā, čok čok...prātīgi ar viņu

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

A kā ir, tīri teorētiski. Nozog auto un uzraujas ar +100, īpašnieka iesniegums mentenē ir pēc faktiskā notikuma, kurš maksās un vai vispār maksās?

Vairākiem pazīstamajiem ir nozagti un sasisti auto, tagad vēl FR var nonest un rēķinu piestādīs, vadītājs ta nav zināms, pārsūdzēt nav tiesību

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: A kā ir, tīri teorētiski. Nozog auto un uzraujas ar +100, īpašnieka iesniegums mentenē ir pēc faktiskā notikuma, kurš maksās un vai vispār maksās?

Vairākiem pazīstamajiem ir nozagti un sasisti auto, tagad vēl FR var nonest un rēķinu piestādīs, vadītājs ta nav zināms, pārsūdzēt nav tiesību

Tieši tā. Maksās īpašnieks (kaut jau bijušais), bez tiesībām pārsūdzēt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

recluse rakstīja: A kā ir, tīri teorētiski. Nozog auto un uzraujas ar +100, īpašnieka iesniegums mentenē ir pēc faktiskā notikuma, kurš maksās un vai vispār maksās?

Tieši tā. Maksās īpašnieks (kaut jau bijušais), bez tiesībām pārsūdzēt.

Un Tev regulāri nozog auto lai safotogrāfētos?

Tad nošķiļ, piesmej vēl tavu autop un Tu tik maksā, mēnesī latus 200 esi tam iebudžetējsi un notērē?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Palaidniek, Seene ir sajucis prātiņā, čok čok...prātīgi ar viņu

Jācer, ka viņa debilisms nav pārāk lipīgs...

Stāstot jau ka garīgās slimības nelīpot, bet pēdējā laikā par to sāk nākt šaubas...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Palaidniek, Seene ir sajucis prātiņā, čok čok...prātīgi ar viņu

Jācer, ka viņa debilisms nav pārāk lipīgs...

Stāstot jau ka garīgās slimības nelīpot, bet pēdējā laikā par to sāk nākt šaubas...

0 0 Atbildēt

Teorētiski var jebko.

Bet- cik paziņāmir nozagti auto, ar tiem dabūti sodi no FR un cik paziņas tos nepelnīti ir bijuši spiesti samaksāt?

Tīri teorētiski Seene var atnākt un izvarot mani, ko man tagad darīt??

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tīri teorētiski Seene var atnākt un izvarot mani, ko man tagad darīt??

Sagaidīt kad tas notiekās un tad rakstīt iesniegumu policijā…

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tīri teorētiski Seene var atnākt un izvarot mani, ko man tagad darīt??

Nē! - Atbilstoši sēnes idejām jau tagad ir jādibina so "pret sēni pedarastu izvaroni", jādzen demagoģijas purga, jāceļ šums utt. Jo lūk tīri teorētiski tas nav neiespējami...

J

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kāpēc lai "autors" maksātu sodu par pārkāpumu, kuru nav izdarījis? Ja likumā nav paredzēt no viņa sodu piedzīt pat tad, ja viņš IR izdarījis pārkāpumu?

Klau sēēne, uztici man kādus latus diusimts, man ir maciņš kur tos var ielikt, bet tā vienkārši, bez papīriem utt.

Tikai es Tev netaisīšos tos atdot. Nu tā ka nemaz. Ko darīsi? Nozieguma sastāva nav, pierādījumu nav - vari iet ieskrieties. Ko pasāksi?

Es neesmu izdarījis pārkāpumu

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

A ja neatnāk?? Bet teorētiski taču var atnākt, jo pipele viņam ir un homoseksualitāte var izpausties pēkšņi...mazums viskas notiek pasaulē !!!

Nevar tagad saprast,kā rīkoties.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Nē! - Atbilstoši sēnes idejām jau tagad ir jādibina so "pret sēni pedarastu izvaroni", jādzen demagoģijas purga, jāceļ šums utt.

Fotoradari tak ir ieviesti.

Un sodi tak tiek izraxtīti.

Tātad fakts ir noticis.

Ar Deksteru vēl nekas nav noticis – tātad satraukumam nav pamata. Negriez dibenu izvarotāja virzienā un neizvaros…

Lasītākie raksti

Jaunie raksti