Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Bet reti kurš tāds tiešām ir gatavs atzīt, ka viņam ir problēmas... Tu esi spilgts piemērs tam.

Ej tak tu *******. Problēma ir tur, ka jebkurš īblis ir sadomājies,ka viņam ir cilvēktiesības, demokrātija utt. Bet reāli ir tā,ka tādi ībļi uzvedas kā lielceļa karaļi, kā vispār karaļi, kuriem ir atļauts viss un neviens neko viņiem izdarīt nevar. Policistu katram klāt nepieliksi un uz to tādi kretīni arī iziet, dara ko grib. Tāpēc vienīgais ceļš ir tādus mēslus audzināt pašiem un to es atbalstu, jo pagaidām mūsu tieslietu sistēma un policija daudzos gadījumos ir tieši noziedznieku pusē dēļ savas nespējas viņus nolikt pie vietas.

Un tieši tu esi spilgts tam piemērs-iestumies citai mašīnai purnā un vēl kačā pravas. Tāpēc-PA MUTI.

Tāda, kuram prāta nepietiek, lai risinātu konfliktus, uzskats. Garā vāja cilvēka uzskats.

piekrist!

+ pa muti jamais nemaz nespēj uzšaut pats gan nepātraukti uzprasās... un tikko kāds piesola vai uzšauj- iesniegums poličiem

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kā idiots uz ceļa izpildījies neesmu, nav mans stils.

Tātad, kā idiots tikai internetā izpildies...

Bet, kā jau minēju, sagaidīt, ka atzīsies, ir bezcerīgi. Realitāte ir tāda, ka KATRS cilvēks, bez izņēmuma, kādreiz ir izpildījies kā idiots uz ceļa. Un, spriežot pēc tavas uzvedības šeit, nekas neliecina, ka tu esi ar kaut ko savādāks (labā nozīmē).

lai nu tā būtu

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja:

+ pa muti jamais nemaz nespēj uzšaut pats gan nepātraukti uzprasās... un tikko kāds piesola vai uzšauj- iesniegums poličiem

Tu ne tikai izskaties kā bet arī esi šunelis,kas rej aiz stūra, pa muti devēj.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Un jā, vai atbildēsi arī KONKRĒTI, kurā vietā es tam bembistam "braucu augumā"? Citādi tu te visu laiku prasi konkrētas atbildes, bet pats tās nesniedz.

Tak palasi,ko pats raksti, debīls esi un nespēj saprast ko pats saraksti???

Nu ja... kā nevar atbildēt, tā atkal jāsāk lamāties - debīls, ej ***** u.tml. ... Tak uzklausi padomu, ej paārstēt nervus, tie tev pārāk bieži uzdod. Ja tas notiek tikai internetā, tad tev ir smaga interneta atkarība, kas mijas ar personības dubultošanos, ja arī dzīvē - tad labāk pasteidzies, jo tava uzvedība ietekmē arī tos, kas tev ir apkārt.

knāb sūdā,pamuļķi.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Bet reti kurš tāds tiešām ir gatavs atzīt, ka viņam ir problēmas... Tu esi spilgts piemērs tam.

Ej tak tu *******. Problēma ir tur, ka jebkurš īblis ir sadomājies,ka viņam ir cilvēktiesības, demokrātija utt. Bet reāli ir tā,ka tādi ībļi uzvedas kā lielceļa karaļi, kā vispār karaļi, kuriem ir atļauts viss un neviens neko viņiem izdarīt nevar. Policistu katram klāt nepieliksi un uz to tādi kretīni arī iziet, dara ko grib. Tāpēc vienīgais ceļš ir tādus mēslus audzināt pašiem un to es atbalstu, jo pagaidām mūsu tieslietu sistēma un policija daudzos gadījumos ir tieši noziedznieku pusē dēļ savas nespējas viņus nolikt pie vietas.

Un tieši tu esi spilgts tam piemērs-iestumies citai mašīnai purnā un vēl kačā pravas. Tāpēc-PA MUTI.

Tāda, kuram prāta nepietiek, lai risinātu konfliktus, uzskats. Garā vāja cilvēka uzskats.

Ir debloīdi, ar kuriem kaut ko risināt ir bezjēdzīgi. Piemērs nav tālu jāmeklē-tavs ķēdes šunels kindzuls piemēram. Viņi nesaprot risināšanas procesu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu ne tikai izskaties kā bet arī esi šunelis...

Nākamā liekulības pazīme... Pats vēl nesen rakstīja, ka nav smuki piesieties par ārējo izskatu...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu ja... kā nevar atbildēt, tā atkal jāsāk lamāties - debīls, ej ***** u.tml. ... Tak uzklausi padomu, ej paārstēt nervus, tie tev pārāk bieži uzdod. Ja tas notiek tikai internetā, tad tev ir smaga interneta atkarība, kas mijas ar personības dubultošanos, ja arī dzīvē - tad labāk pasteidzies, jo tava uzvedība ietekmē arī tos, kas tev ir apkārt.

knāb sūdā,pamuļķi.

Turpini tik turpini... Kā gan savādāk savus kompleksus kompensēsi...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ir debloīdi, ar kuriem kaut ko risināt ir bezjēdzīgi. Piemērs nav tālu jāmeklē-tavs ķēdes šunels kindzuls piemēram. Viņi nesaprot risināšanas procesu.

Ar tevi kaut ko risināt ir jēdzīgi, vai ne? Un tu jau risināšanas procesu izproti?

0 0 Atbildēt

Pastāsti, dekster - kā tur bija ar to iesniegumu poličiem?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nākamā liekulības pazīme... Pats vēl nesen rakstīja, ka nav smuki piesieties par ārējo izskatu...

Viņa gadījumā tas pieļaujams, jo smieklīgi izskatās vecis ar pliku pļešķu , kurš atlaidos garus matus, tos vēl mēģinot pārķemmēt par pleseni.

Un ne tas mans izdomājums, ka tas smagi liecina par cilvēka iekšējām problēmām, ilgām pēc bijušā, skumjas pēc pagātnes un nespēju nostāties uz kājām tagadnē.

0 0 Atbildēt

GB12, es neesmu vainīgs, ka esmu tik advancēts dažādām dzīves situācijām. Tā kā tu vari mierīgi iepūst man pakaļā, ja baisi vēlies

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Ar tevi kaut ko risināt ir jēdzīgi, vai ne? Un tu jau risināšanas procesu izproti?

Izklausies pēc papagaiļa.

Jā, tu pat nespēj iedomāties, cik daudz es izprotu

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Pastāsti, dekster - kā tur bija ar to iesniegumu poličiem?

Pastāstīt es varu pasaciņu bērnam vakarā,jenot.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Viņa gadījumā tas pieļaujams, jo smieklīgi izskatās vecis ar pliku pļešķu , kurš atlaidos garus matus, tos vēl mēģinot pārķemmēt par pleseni.

Un ne tas mans izdomājums, ka tas smagi liecina par cilvēka iekšējām problēmām, ilgām pēc bijušā, skumjas pēc pagātnes un nespēju nostāties uz kājām tagadnē.

Nu, protams, drīkst visos citos gadījumos, tikai ne tajos, kuros tiek aizskarts DekstersFF...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu c'mon, neizvairies no atbildes...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: GB12, es neesmu vainīgs, ka esmu tik advancēts dažādām dzīves situācijām. Tā kā tu vari mierīgi iepūst man pakaļā, ja baisi vēlies

Nevēlos... bet izskatās, ka bez Napoleona sindroma, interneta atkarības, mazvērtības kompleksiem, personības dubultošanās, taisnvirziena domāšanas izskatās arī Narcisa sindroms... Vecīt, smagi ar tevi...

0 0 Atbildēt

Vadoni, a ko tu visu laiku piedāvā sev pūst? Kaut kādas jaunas tieksmes tev?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu, protams, drīkst visos citos gadījumos, tikai ne tajos, kuros tiek aizskarts DekstersFF...

Kāpēc gan? Es gana daudz dzirdu par savu liseni un brillēm un šmigu, kas tad te citāds??

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Vadoni, a ko tu visu laiku piedāvā sev pūst? Kaut kādas jaunas tieksmes tev?

Protams, ja cilvēks izklausās pēc tāda, kuram pie pakaļas vieta,kāpēc nepiedāvāt pūst?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: GB12, es neesmu vainīgs, ka esmu tik advancēts dažādām dzīves situācijām. Tā kā tu vari mierīgi iepūst man pakaļā, ja baisi vēlies

Nevēlos... bet izskatās, ka bez Napoleona sindroma, interneta atkarības, mazvērtības kompleksiem, personības dubultošanās, taisnvirziena domāšanas izskatās arī Narcisa sindroms... Vecīt, smagi ar tevi...

tev nāksies samierināties.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Neba nu tu esi tas, kas man jautājumus uzdos ar piespiedu atbildēšanas funkciju.

0 0 Atbildēt

Laikam saprata zēns, tikai ievelk piesārņojošās diskusijās advancētos džekus, nekā laba.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

tev nāksies samierināties.

Nu, kas tad man? Neba man ar tevi jādzīvo vai jāstrādā... Gan jau samierināšos kaut kā...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Neba nu tu esi tas, kas man jautājumus uzdos ar piespiedu atbildēšanas funkciju.

Nemaz uz to nepretendēju... Just asking...

Bet jūtu, ka tev kauns no savas pagātnes... Tāpēc izlocies kā zutis...

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

eidipa kompleksu pieskaiti

Lasītākie raksti

Jaunie raksti