Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tu ne tikai izskaties kā bet arī esi šunelis...

Nākamā liekulības pazīme... Pats vēl nesen rakstīja, ka nav smuki piesieties par ārējo izskatu...

Viņa gadījumā tas pieļaujams, jo smieklīgi izskatās vecis ar pliku pļešķu , kurš atlaidos garus matus, tos vēl mēģinot pārķemmēt par pleseni.

Un ne tas mans izdomājums, ka tas smagi liecina par cilvēka iekšējām problēmām, ilgām pēc bijušā, skumjas pēc pagātnes un nespēju nostāties uz kājām tagadnē.

Nu, protams, drīkst visos citos gadījumos, tikai ne tajos, kuros tiek aizskarts DekstersFF...

Kāpēc gan? Es gana daudz dzirdu par savu liseni un brillēm un šmigu, kas tad te citāds??

Nu, šmiga jau nav izskats... Bez tam, ja citi ir lohi, tad tev tādam arī uzreiz jākļūst? Kā dzīvniekam jāpadodas bara instinktam?

Starp citu, šmiga atstāj daudz nopietnākas un postošākas sekas par visiem taviem pārmetumiem manā virzienā kopā. Tā ka, varbūt mazliet apdomā, kurš te īsti ir pelnījis saukļus - debiloīds, īblis, pamuļķis utt.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nemaz uz to nepretendēju... Just asking...

Bet jūtu, ka tev kauns no savas pagātnes... Tāpēc izlocies kā zutis...

Vaaaauuu, cik kūlīgi, māki pat anglisko ko pateikt, vaaaauuuu, super !

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tu ne tikai izskaties kā bet arī esi šunelis...

Nākamā liekulības pazīme... Pats vēl nesen rakstīja, ka nav smuki piesieties par ārējo izskatu...

Viņa gadījumā tas pieļaujams, jo smieklīgi izskatās vecis ar pliku pļešķu , kurš atlaidos garus matus, tos vēl mēģinot pārķemmēt par pleseni.

Un ne tas mans izdomājums, ka tas smagi liecina par cilvēka iekšējām problēmām, ilgām pēc bijušā, skumjas pēc pagātnes un nespēju nostāties uz kājām tagadnē.

Nu, protams, drīkst visos citos gadījumos, tikai ne tajos, kuros tiek aizskarts DekstersFF...

Kāpēc gan? Es gana daudz dzirdu par savu liseni un brillēm un šmigu, kas tad te citāds??

Nu, šmiga jau nav izskats... Bez tam, ja citi ir lohi, tad tev tādam arī uzreiz jākļūst? Kā dzīvniekam jāpadodas bara instinktam?

Starp citu, šmiga atstāj daudz nopietnākas un postošākas sekas par visiem taviem pārmetumiem manā virzienā kopā. Tā ka, varbūt mazliet apdomā, kurš te īsti ir pelnījis saukļus - debiloīds, īblis, pamuļķis utt.

Tu saki ?

0 0 Atbildēt

GB12, būsi taču lasījis grāmatu par Karlsonu,kurš dzīvo uz jumta? Tad jau zināsi,ko šis darīja ar Brālīša mājāzi.

Pareizi, jandalēja.

Tad nu lūk, es esmu Karlsobns,kurš jandalē ik pa laikam, kad gribas jautrību, iAuto mājāžus, piem tevi.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Deksters ir uznjeemeejs, un mums taadus vajag !!!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nu bļa, varējāt pacepties labāk par fotoradariem Gaidīju ka šitentās pāris lapas atkal būs par tēmu "palaidnieks skrien ar pieri sienā un sēne cenšas viņu vest pie prāta", bet nekā, tikai savstarpēja nodiršana...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tad nu lūk, es esmu Karlsobns,kurš jandalē ik pa laikam, kad gribas jautrību, iAuto mājāžus, piem tevi.

Jā, dīvainas izklaides ķipa uzņēmējam... Ar to jau nav jālielās...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Tad tomēr nestāstīsi, kas tur bija ar to zajavu, ja?

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Deksters ir uznjeemeejs, un mums taadus vajag !!!

Nu, protams, ka vajag...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: "palaidnieks skrien ar pieri sienā un sēne cenšas viņu vest pie prāta",

A varbūt otrādi?

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

Pagājušajā gadā žurnālā Klubs, regulāri lasot Mārča Auziņa rakstus par mierīgu tējas malkošanu kādas universitātes kafejnīcā, rāmus norišu novērojumus, atsauces uz daudzām lieliskām grāmatām un sarunām ar interesantiem cilvēkiem, es vienmēr brīnījos, kā LU rektoram, daudzās pasaules universitātēs pazīstamam fizikas pētniekam, Eiropas un ASV fizikas biedrību biedram, - kā viņam tam visam pietiek laika?! Bet tad - Vecāku forumā, īsu brīdi ar profesoru parunājoties, man pielēca. Izciliem zinātniekiem, domātājiem, radošo un citu jomu sekmīgiem profesionāļiem piemīt lieliskas laikvadības iemaņas. Tās ir gandrīz instinktīvas - viņi spēj nekļūdīgi atslēgties no sarunas, tikko tā novirzās no viņus tobrīd interesējošās tēmas, vai tobrīd veicamā uzdevuma. Tas notiek pieklājīgi, bet noteikti. Tā ir tāda rāma, stabila mērķtiecība. Tā tiek iegūts laiks, lai darītu to, kas ir svarīgi.

(c) Valdis Melderis @ draugiem.lv

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Kādu zajavu?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Kādu zajavu?

Šito (skat. iepriekšējās lapas augšējo postu)

piekrist!

+ pa muti jamais nemaz nespēj uzšaut pats gan nepātraukti uzprasās... un tikko kāds piesola vai uzšauj- iesniegums poličiem

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

msh rakstīja: \"palaidnieks skrien ar pieri sienā un sēne cenšas viņu vest pie prāta\",

A varbūt otrādi?

Palaidnieks cīnās par to, lai arī pie mums būtu šādi: www.youtube.com/...

Normāla savstarpējā sapratne, laipna komunikācija un galvenais - autovadītāji ievēro likumus

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Kādu zajavu?

Šito (skat. iepriekšējās lapas augšējo postu)

piekrist!

+ pa muti jamais nemaz nespēj uzšaut pats gan nepātraukti uzprasās... un tikko kāds piesola vai uzšauj- iesniegums poličiem

Pats izdomā.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pats izdomā.

Ko tur var izdomāt... Ir divi varianti - bija gadījums vai nebija gadījums... Viena puse saka, ka gadījums bija, bet es tomēr nenolaidīšos līdz tavam līmenim un nesākšu kā tirgus tante apgalvot to, kā nav.

Kaut gan, redzot, kā tu centies izvairīties no atbildes, mana doma vairāk jau velk uz to, ka gadījums tomēr bija, pie tam, ne gluži tāds, ko tu ar lepnumu varētu ierakstīt savā biogrāfijā. Protams, varbūt arī kļūdos, tāpēc, kā jau minēju, negribu izdarīt secinājumus, neuzklausot tavu viedokli.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Protams, varbūt arī kļūdos, tāpēc, kā jau minēju, negribu izdarīt secinājumus, neuzklausot tavu viedokli.

Nu jau man paliek interesanti,kas tu tāds esi par VIP personu, ka esi iedomājies man prasīt paskaidrojumus??

Ja neesi vēl sapratis-man tie tavi secinājumi ir kaut kur pie beigta bebra pakaļas, ne tuvāk. Man gluži vienaldzīgi katra sūda secinājumi.

0 0 Atbildēt

Novērojums- radaru zonas normalizējusies satiksme, palikusi mierīgāka plūsma. Man patīk.

0 0 Atbildēt

Vispār kāds var izskaidrot šito šeit valdošofenomenu, kurupiekopj visi šitie kindzuļveidīgie ,pirmie un gb1,2 ?

Kaut kāds pajoliņš kaut ko uskricelē un tad tam,par ko uzskricelēts,jāmetas pierādīt ,ka tā nav

Ķipa, es pasaku, ka GB12 ir vecmāmiņu pisējs un zaļais pidars, davai pierādi,ka neesi.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vov. izrādās, ka gābēdivpacmitais ir uzravis zarā vadoņa vecmuteri laikā kad jams lūrēja pa aclēgascaurumu

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Laba bilde, žēl tikai ka otru mašīnu tomēr var saskatīt.

0 0 Atbildēt

A kādā bezsakarā fotoradars fiksējis vai pa ceļu kāds brauc?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: content21-foto.inbox.lv/...

ko. Lubānas ielā pie 70. nama atļautais ātrums ir 0 kmh?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu jau man paliek interesanti,kas tu tāds esi par VIP personu, ka esi iedomājies man prasīt paskaidrojumus??

A kas tu esi par VIP personu, ka tev nedrīkstētu prasīt? Bez tam, es jau nespiežu tev atbildēt... Tava brīva izvēle, kā jau demokrātiskā valstī...

Ja neesi vēl sapratis-man tie tavi secinājumi ir kaut kur pie beigta bebra pakaļas, ne tuvāk. Man gluži vienaldzīgi katra sūda secinājumi.

Jā, tik ļoti pie beigta bebra pakaļas, ka tā uzvilkies atkal...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti