Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Sodu apmaksā Uzņēmums "Sēne un Sēne"

Bet darbinieks nemaksā administratīvo sodu, bet saskaņā ar iekšējās kārtības noteikumiem un tr. līdzekļa izmantošanas noteikumiem samaksā radītos uzņēmums zaudējumus...

Darbinieks nekādus zaudējumus nav radījis. Uzņēmums nav tiesīgs izlemt, ir vai nav izdarīts administratīvais pārkāpums. FR soda kvītī vainīgā persona nav norādīta - līdz ar to jebkāda soda piedziņa no konkrēta darbinieka ir uzņēmuma pretlikumīga darbinieka sodīšana.

Uzņēmums var vienīgi brīvprātīgi izlemt apmaksāt kādai nezināmai personai piemēroto sodu, lai izbēgtu no prettiesiskām sankcijām, kas tiek vērstas pret uzņēmumu, kas nekādu pārkāpumu nav izdarījis.

Tev viss labi?

Nē, tikai tagad saprati?

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Sodu apmaksā Uzņēmums "Sēne un Sēne"

Bet darbinieks nemaksā administratīvo sodu, bet saskaņā ar iekšējās kārtības noteikumiem un tr. līdzekļa izmantošanas noteikumiem samaksā radītos uzņēmums zaudējumus...

Darbinieks nekādus zaudējumus nav radījis. Uzņēmums nav tiesīgs izlemt, ir vai nav izdarīts administratīvais pārkāpums. FR soda kvītī vainīgā persona nav norādīta - līdz ar to jebkāda soda piedziņa no konkrēta darbinieka ir uzņēmuma pretlikumīga darbinieka sodīšana.

Uzņēmums var vienīgi brīvprātīgi izlemt apmaksāt kādai nezināmai personai piemēroto sodu, lai izbēgtu no prettiesiskām sankcijām, kas tiek vērstas pret uzņēmumu, kas nekādu pārkāpumu nav izdarījis.

Tu gan būtu labs priekšnieks!

Jeb, ja būtu, mainītu viedokli?

Seene te nesen lielījās, ka esot ļoti labs priekšnieks, to varot apliecināt viņa pakļautībā esošie.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Labi būt sēnes darbiniekam ar kantora auto...

Var fočēties uz visiem radariem pēc kārtas kamēr akls no blicēm paliek, bet seene ne tikai nevar apstrīdēt sodus (kāpēc gan pamatoti sodi būtu jāapstrīd), bet arī nepiedzen no sava darbinieka, pat aizstāv tos un saka - citplanētieši pārkāpj un manējie ir balti un pūkaini. Es vēl viņiem par morālām ciešanām pie algas pielikšu...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Labi būt sēnes darbiniekam ar kantora auto...

Var fočēties uz visiem radariem pēc kārtas kamēr akls no blicēm paliek, bet seene ne tikai nevar apstrīdēt sodus (kāpēc gan pamatoti sodi būtu jāapstrīd), bet arī nepiedzen no sava darbinieka, pat aizstāv tos un saka - citplanētieši pārkāpj un manējie ir balti un pūkaini. Es vēl viņiem par morālām ciešanām pie algas pielikšu...

Kādēļ mana? Jebkura, kas ievēro likumus - tātad NEVIENA. Mūsu valstī likumus ievērot nav iespējams - vairāk vai mazāk, bet pārkāpumi ir obligāti.

Citur ir tikai absurdi vēsturiskie likumi, kurus neviens dzīvē neievēro. Bet mūsējie tādus pieņem visu laiku no jauna.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Darbiniekam ir uzticēts auto. Pie auto nodošanas darbinieks paraksta papīru, ka apņemas segt viņa auto lietošanas laikā radītos zaudējumus, tajā skaitā administratīvos sodus. īpaši stulbiem sēnes darbiniekiem var pierakstīt, ka darbinieks nedrīkst nodot auto trešajai personai un par katru šādu gadījumu maksā Ls 150. Līdz ar to neviens darbinieks necels iebildumus, ka uz radara soda nav redzams viņa tupais feiss.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Un neesmu kā Deksters, kurš neprot savu rīcību izvērtēt...

Kurā vietā es nespēju izvērtēt savu rīcību? KONKRĒTI, lūdzu !!

Tad, kad tu man atbildēsi, kurā vietā KONKRĒTI es esmu rakstījis, ka nav jāatbild par izdarīto, tad saņemsi atbildi no manis.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Darbiniekam ir uzticēts auto. Pie auto nodošanas darbinieks paraksta papīru, ka apņemas segt viņa auto lietošanas laikā radītos zaudējumus, tajā skaitā administratīvos sodus. īpaši stulbiem sēnes darbiniekiem var pierakstīt, ka darbinieks nedrīkst nodot auto trešajai personai un par katru šādu gadījumu maksā Ls 150. Līdz ar to neviens darbinieks necels iebildumus, ka uz radara soda nav redzams viņa tupais feiss.

Tieši tā tam vajadzētu būt. Bet NAV! Tā būtu, ja tiktu sodīts īpašnieks vai arī noskaidrots vadītājs. Patreizējā situācijā administartīvais sods netiek uzlikts NEVIENAM. Un attiecīgi nav nekādu zaudējumu, kurus varētu likumīgā ceļā piedzīt no konkrētas personas.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Esmu pret vardarbību...

Tikai nevajag!!! Vardarbību tu sludini pēdējos postos, esi jau aizmirsis savu atbalstīšanu cilvēka nošaušanai, roku ciršanai un došanai pa jebaļņiku sīkiem zaglēniem? Pie tam, atliek tikai kādam kaut vai uzbraukt, tā uzreiz jāšauj pa muti. Tāpat kā tukšpļūtīšanu, kaut pats tāds esi. Kā arī prasi konkrētas atbildes, bet, kad kāds tev tās paprasa, tad sāc atrunāties.

Liekulis tu esi, Dekster - prasts, kompleksains liekulis.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja: Darbiniekam ir uzticēts auto. Pie auto nodošanas darbinieks paraksta papīru, ka apņemas segt viņa auto lietošanas laikā radītos zaudējumus, tajā skaitā administratīvos sodus. īpaši stulbiem sēnes darbiniekiem var pierakstīt, ka darbinieks nedrīkst nodot auto trešajai personai un par katru šādu gadījumu maksā Ls 150. Līdz ar to neviens darbinieks necels iebildumus, ka uz radara soda nav redzams viņa tupais feiss.

Tieši tā tam vajadzētu būt. Bet NAV! Tā būtu, ja tiktu sodīts īpašnieks vai arī noskaidrots vadītājs. Patreizējā situācijā administartīvais sods netiek uzlikts NEVIENAM. Un attiecīgi nav nekādu zaudējumu, kurus varētu likumīgā ceļā piedzīt no konkrētas personas.

Soda nauda un tās samaksa ir uzlikta īpašniekam. Kā nav zaudējumu?

Tas ir gluži kā tavs sīkais un karuselis - tu maksā naudu par to, lai sīkais var vizināties karuseļos.

Tu taču karuseļos nevizinies, bet sīkajam nav jāmaksā par biļeti.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Ka nav, tad nav.

Lai Senes darbinieki uz šosejas nesēņo

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Soda nauda un tās samaksa ir uzlikta īpašniekam. Kā nav zaudējumu?

Tas ir gluži kā tavs sīkais un karuselis - tu maksā naudu par to, lai sīkais var vizināties karuseļos.

Tu taču karuseļos nevizinies, bet sīkajam nav jāmaksā par biļeti.

Tur jau tā lieta, ka soda nauda NAV uzlikta īpašniekam. To spēj kaut reizi izlasīt? Īpašniekam ir tikai iespēja samaksāt, lai netiktu piemērots liegums.

Tieši šajā juridiskajā atšķirībā jau arī ir problēma.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ja tu salīdzini fimpi ar pirkstu, vēl savu vainu nevari atzīt un tev uz to norāda, tad man ir Napoleona sindroms?

BAigais salīdzinājums,lai noteiktu,kuram labākas bremzes...sangjongs,redz, jauns, bet bembis 4 gadus vecs

Kur es rakstu, ka nevaru savu vainu atzīt? Varbūt beidzot iemācīsies lasīt? Es, kāreiz pēdējos postus tieši to arī rakstu, ka juridiski laikam biju vainīgs, ka ar šodienas domāšanu tā nerīkotos utt... Bet tu jau atkal izlasīji tikai to, ko gribēji izlasīt...

Un es rakstīju, ka bembis ir vismaz 4-5 gadus, tātad, varēja būt 4, bet varēja būt arī 11, jo Z3 sāka ražot 1996. (vai pat 1995.) gadā. Bet tu kā vecmeita - es rakstīju, ka auto bija 4 gadus vecs). Bet ne par to stāsts. Un arī par bremžu kvalitāti. Vai mašīnas marku. Par to palaidnieks iesāka. Mana doma bija par to, ka viņam paveicās, ka es nedevu pa mēmajiem vai ka viņa auto NEBIJA mazliet sūdīgākas bremzes vai arī viņš nenoreaģēja ceturtdaļsekundi vēlāk, jo tad 100% vainīgs būtu viņš...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Esmu pret vardarbību...

Tikai nevajag!!! Vardarbību tu sludini pēdējos postos, esi jau aizmirsis savu atbalstīšanu cilvēka nošaušanai, roku ciršanai un došanai pa jebaļņiku sīkiem zaglēniem? Pie tam, atliek tikai kādam kaut vai uzbraukt, tā uzreiz jāšauj pa muti. Tāpat kā tukšpļūtīšanu, kaut pats tāds esi. Kā arī prasi konkrētas atbildes, bet, kad kāds tev tās paprasa, tad sāc atrunāties.

Ja notiek noziedznieku sodīšana, tā nav vardarbība, tā ir taisnīga tiesa un atmaksa. Redz viņš drīkst sist, varot, zagt, radot ciešanas, bet viņu nedrīkst aizskart-cilvēktiesības vai zin.

Un nākamais solis-stulbeņi. Iedomājušies, ka drīskt neievērot noteikumus, spļaut acīs sabiedrības kopējām interesēm, maukt, pārsniegt utt, stumties citiem virsū un vēl braukt augumā citiem par savu nodarījumu. Pa muti vajag gan šitādā situācijā. VAJAG, bet tas nenozīmē, ka jāiedod uzreiz. Bet pēc,kā pirmais saka 'poņāķijām' pa muti vajadzētu noteikti.

Viens reiz bembists no manis dabūja pa purslām par diezgan līdzīgu morālajā ziņā izpildīšanos uz ceļa, kā tu izpildījies. Dabūja, gribēja kāpt ārā no mašīnas, pateicu,ka ja izkāps, dabūs vēl...smuki piesprādzējās un sēdēja arī smuki tālāk.

Katrai pacietībai ir gals un katrai pārprastai demokrātijai arī.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Mana doma bija par to, ka viņam paveicās, ka es nedevu pa mēmajiem vai ka viņa auto NEBIJA mazliet sūdīgākas bremzes vai arī viņš nenoreaģēja ceturtdaļsekundi vēlāk, jo tad 100% vainīgs būtu viņš...

Ja Anniņu apgrieztu ar kājām gaisā, būtu krājkase.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Esmu pret vardarbību...

Ja notiek noziedznieku sodīšana, tā nav vardarbība, tā ir taisnīga tiesa un atmaksa. Redz viņš drīkst sist, varot, zagt, radot ciešanas, bet viņu nedrīkst aizskart-cilvēktiesības vai zin.

Un nākamais solis-stulbeņi. Iedomājušies, ka drīskt neievērot noteikumus, spļaut acīs sabiedrības kopējām interesēm, maukt, pārsniegt utt, stumties citiem virsū un vēl braukt augumā citiem par savu nodarījumu. Pa muti vajag gan šitādā situācijā. VAJAG, bet tas nenozīmē, ka jāiedod uzreiz. Bet pēc,kā pirmais saka 'poņāķijām' pa muti vajadzētu noteikti.

Kurā vietā gāja runa par izvarošanu un sišanu? Runa gāja tikai par zagšanu. Un mutiskiem uzbraucieniem. Nevajag atkal pārspīlēt kā vecai tantei. Bet, kā zināms un arī tu te sludini, ka esi likumpaklausīgs pilsonis, tad mūsu valstī tiesu spriež tikai tiesa. Nevis dekstersFF. Ja tev tas nepatīk, tad, kā pats sludini, ej un to izmaini.

To stumšanos... jau teicu, vari uz mani neattiecināt, es tādas lietas nedaru, tā ka, atslābsti.

Viens reiz bembists no manis dabūja pa purslām par diezgan līdzīgu morālajā ziņā izpildīšanos uz ceļa, kā tu izpildījies. Dabūja, gribēja kāpt ārā no mašīnas, pateicu,ka ja izkāps, dabūs vēl...smuki piesprādzējās un sēdēja arī smuki tālāk.

Katrai pacietībai ir gals un katrai pārprastai demokrātijai arī.

Nu, zini, ar vājiem nerviem nav jālielās. Tos vajag iet ārstēt, citādi ar tiem nodarīsi vēl lielāku ļaunumu gan sabiedrībai, gan līdzcilvēkiem, gan sev pašam. Tiesa, līdz sapratnei, ka vajadzīga palīdzība, arī ir jānonāk... Bet reti kurš tāds tiešām ir gatavs atzīt, ka viņam ir problēmas... Tu esi spilgts piemērs tam.

0 0 Atbildēt

Un jā, vai atbildēsi arī KONKRĒTI, kurā vietā es tam bembistam "braucu augumā"? Citādi tu te visu laiku prasi konkrētas atbildes, bet pats tās nesniedz.

0 0 Atbildēt

Un vēl, Dekster, tu tā arī neatbildēji uz jautājumu - tu nekad dzīvē neesi pilsētā braucis ar 65? Nekad neesi izpildījies kā idiots uz ceļa?

Laikam jau lieki jautāt, jo sagaidīt godīgu atzīšanos no tādiem kā tu ir bezcerīgi...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Bet reti kurš tāds tiešām ir gatavs atzīt, ka viņam ir problēmas... Tu esi spilgts piemērs tam.

Ej tak tu nahuj. Problēma ir tur, ka jebkurš īblis ir sadomājies,ka viņam ir cilvēktiesības, demokrātija utt. Bet reāli ir tā,ka tādi ībļi uzvedas kā lielceļa karaļi, kā vispār karaļi, kuriem ir atļauts viss un neviens neko viņiem izdarīt nevar. Policistu katram klāt nepieliksi un uz to tādi kretīni arī iziet, dara ko grib. Tāpēc vienīgais ceļš ir tādus mēslus audzināt pašiem un to es atbalstu, jo pagaidām mūsu tieslietu sistēma un policija daudzos gadījumos ir tieši noziedznieku pusē dēļ savas nespējas viņus nolikt pie vietas.

Un tieši tu esi spilgts tam piemērs-iestumies citai mašīnai purnā un vēl kačā pravas. Tāpēc-PA MUTI.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Un jā, vai atbildēsi arī KONKRĒTI, kurā vietā es tam bembistam "braucu augumā"? Citādi tu te visu laiku prasi konkrētas atbildes, bet pats tās nesniedz.

Tak palasi,ko pats raksti, debīls esi un nespēj saprast ko pats saraksti???

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Un vēl, Dekster, tu tā arī neatbildēji uz jautājumu - tu nekad dzīvē neesi pilsētā braucis ar 65? Nekad neesi izpildījies kā idiots uz ceļa?

Laikam jau lieki jautāt, jo sagaidīt godīgu atzīšanos no tādiem kā tu ir bezcerīgi...

Esmu braucis. Kur to atļauj veselais saprāts.

Kā idiots uz ceļa izpildījies neesmu, nav mans stils.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Kā idiots uz ceļa izpildījies neesmu, nav mans stils.

Tātad, kā idiots tikai internetā izpildies...

Bet, kā jau minēju, sagaidīt, ka atzīsies, ir bezcerīgi. Realitāte ir tāda, ka KATRS cilvēks, bez izņēmuma, kādreiz ir izpildījies kā idiots uz ceļa. Un, spriežot pēc tavas uzvedības šeit, nekas neliecina, ka tu esi ar kaut ko savādāks (labā nozīmē).

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Esmu braucis. Kur to atļauj veselais saprāts.

Konkrētajā vietā to arī veselais saprāts atļāva. Tur bija divjoslu ceļš katrā virzienā.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Un jā, vai atbildēsi arī KONKRĒTI, kurā vietā es tam bembistam "braucu augumā"? Citādi tu te visu laiku prasi konkrētas atbildes, bet pats tās nesniedz.

Tak palasi,ko pats raksti, debīls esi un nespēj saprast ko pats saraksti???

Nu ja... kā nevar atbildēt, tā atkal jāsāk lamāties - debīls, ej ***** u.tml. ... Tak uzklausi padomu, ej paārstēt nervus, tie tev pārāk bieži uzdod. Ja tas notiek tikai internetā, tad tev ir smaga interneta atkarība, kas mijas ar personības dubultošanos, ja arī dzīvē - tad labāk pasteidzies, jo tava uzvedība ietekmē arī tos, kas tev ir apkārt.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Bet reti kurš tāds tiešām ir gatavs atzīt, ka viņam ir problēmas... Tu esi spilgts piemērs tam.

Ej tak tu *******. Problēma ir tur, ka jebkurš īblis ir sadomājies,ka viņam ir cilvēktiesības, demokrātija utt. Bet reāli ir tā,ka tādi ībļi uzvedas kā lielceļa karaļi, kā vispār karaļi, kuriem ir atļauts viss un neviens neko viņiem izdarīt nevar. Policistu katram klāt nepieliksi un uz to tādi kretīni arī iziet, dara ko grib. Tāpēc vienīgais ceļš ir tādus mēslus audzināt pašiem un to es atbalstu, jo pagaidām mūsu tieslietu sistēma un policija daudzos gadījumos ir tieši noziedznieku pusē dēļ savas nespējas viņus nolikt pie vietas.

Un tieši tu esi spilgts tam piemērs-iestumies citai mašīnai purnā un vēl kačā pravas. Tāpēc-PA MUTI.

Tāda, kuram prāta nepietiek, lai risinātu konfliktus, uzskats. Garā vāja cilvēka uzskats.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: ... un viņu ģimenes...... Nebiji vīkendā uz korķa uzkāpis gadījumā?

Paliki gluži sekls...

Un tu tā kā būtu baigi dziļš???

Lasītākie raksti

Jaunie raksti