Dekstera moci kāds ar foto regulāri noķer ne tikai uz 150, pat ātrāk.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Dekstera moci kāds ar foto regulāri noķer ne tikai uz 150, pat ātrāk.
Seene rakstīja:
anonimikis rakstīja: citēta tev te bija kaut kāda figņa par to, ka nedrīkst likumīgi pārsūdzēt. Par to, ka nedrīkst samaksāt nekas citēts nebija.
Nedrīkst likumīgi pārsūdzēt un nedrīkst likumīgi piedzīt sodu no vainīgās personas.
Vainīgā persona drīkst sodu samaksāt brīvprātīgi, bet tai nav pienākums to darīt.
Diezgan interesants veids soda piemērošanai.
Palidniex saka, ka šādi esot pareizi. Citādi radīšoties nesodāmības sajūta
Kausies izbeidz pīpēt to mēslu un tad nekas nerādīsies. Vismaz uz mirkli izpūt. Es nesaku, ka tā ir vienīgais pareizais veids, vienkārši tā to būtu normāli esošajā situācijā risināt starp večiem, nevis starp tirliņiem, kas kalpo likuma burtam.
Tu jau teici ka tas ir pretlikumīgi, es teicu, ka nav gan. Tā arī nenocitēji, kas tur pretlikumīgs...
Tad ir vai nav pretlikumīgi īstajam vainīgajam apmaksāt FR sodu, ja fotoprotokolu īpašnieks noliek vaininiekam uz galda?
incanti kas būtu šitādā razkladāŽ sēnes scenārijā....
Es nofočījos as savu tačku... Menti man prasa, kas bija pie stūres.... Es saku - sēne bija pie stūres, lai jamais maksā... Vai lai pierāda, ka nav zilonis....
Pirmais rakstīja: incanti kas būtu šitādā razkladāŽ sēnes scenārijā....
Es nofočījos as savu tačku... Menti man prasa, kas bija pie stūres.... Es saku - sēne bija pie stūres, lai jamais maksā... Vai lai pierāda, ka nav zilonis....
Pierādi,ka bija Seene un lai maksā. Ja nevari,maksā pats, jo tas ir tavs īpašums.
PS. Jautri palasīt garā vājo dīvainās atziņas.
DekstersFF rakstīja:
Pierādi,ka bija Seene un lai maksā. Ja nevari,maksā pats, jo tas ir tavs īpašums.
Ar īpašu prātiņu jau tu nekad izcēlies neesi.... Kā var kāds pierādīt, ka konkrētā brīdī kas bija pie stures? Tātad rezultātā būs tā, kā ir tagad.... Maksā īpašnieks.... Un arī tagad no autobusa īpašnieka pieņem iesniegumu par gruzavika sodiem.... Un atceļ tos....
Vispār jau tā arī būs - bilde no pakaļas - ej un pierādi- kurš pie stūres... Ja nav bildes ar portretu - kui pierādīsi, ka neesi zilonis... Un viss būs pa vecam, bet seenes prāt - eta moi kruzdels, u nas fse dakumentio f porjadke! Tik pierādī stūrētāju nevar - sods nav jāmaksā - alleluja - īsta prevencija...
Un labāk ir tā, ka ātri lidojošs auto (vatevā - muģila vai īpašnieks) nevar palikt nesodīts, tikai tāpēc, ka nav pierādāms - kurš pie stūres. Citādi ir valstis, kur:
a) nevarot noskaidrot kurš ir vadījis tiek radīta augsne nesodāmai ātrbraukšanai;
b) norādot uz vadītāju (kuram pat nav vadītāja apliecība) sods nav piedzenams (piemēram Polijā tā strādā un ko (un kā?) tu no vecmāmiņas paņemsi?).
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Ar īpašu prātiņu jau tu nekad izcēlies neesi.... Kā var kāds pierādīt, ka konkrētā brīdī kas bija pie stures? Tātad rezultātā būs tā, kā ir tagad.... Maksā īpašnieks.... Un arī tagad no autobusa īpašnieka pieņem iesniegumu par gruzavika sodiem.... Un atceļ tos....
Tak paņem un pierādi,kas bija, ko lec nost ? Ja esi tik stulbs, ka dod mašīnu visiem, kam pagadās un pēc tam nespēj atcerēties,kam devi, tad maksā.
Tā lūk.
Pirmais rakstīja: Un arī tagad no autobusa īpašnieka pieņem iesniegumu par gruzavika sodiem.... Un atceļ tos....
Nu un ko tad tu te fļūtī pa tukšo bezjēgā?? Tāpēc,ka nav ko darīt??
Brauc auto, pārkāpj ātrumu, saņem sodu, to samaksā, ja nav pamatots -atceļ.
Kas te neskaidrs?? Kāpēc mēnešiem par to jāmēģina kaut ka spiest kaut kādas tizlas diskusijas ārā??
iAuto lielākā problēma-pirmais atkal ir iesaistījies garā un plašā izskaidrošanas kampaņā, pats nesaprotot,ko raksta un nespējot saprast, ar ko tas viss sākās.
PS. Kad tevi tie zviedru onkas izmetīs no darba par tukšdiršanu??
lasu pēdējo rakstu par ātruma agresoriem, bezmaz jāsāk domāt, ka tik sēne nav Juris Zvirbulis...
Palaidniex rakstīja:
Seene rakstīja:
anonimikis rakstīja: citēta tev te bija kaut kāda figņa par to, ka nedrīkst likumīgi pārsūdzēt. Par to, ka nedrīkst samaksāt nekas citēts nebija.
Nedrīkst likumīgi pārsūdzēt un nedrīkst likumīgi piedzīt sodu no vainīgās personas.
Vainīgā persona drīkst sodu samaksāt brīvprātīgi, bet tai nav pienākums to darīt.
Kausies izbeidz pīpēt to mēslu un tad nekas nerādīsies. Vismaz uz mirkli izpūt. Es nesaku, ka tā ir vienīgais pareizais veids, vienkārši tā to būtu normāli esošajā situācijā risināt starp večiem, nevis starp tirliņiem, kas kalpo likuma burtam.
Tu jau teici ka tas ir pretlikumīgi, es teicu, ka nav gan. Tā arī nenocitēji, kas tur pretlikumīgs...
Tad ir vai nav pretlikumīgi īstajam vainīgajam apmaksāt FR sodu, ja fotoprotokolu īpašnieks noliek vaininiekam uz galda?
Ko darīt ja nav vainīgā? Sods ir, pārkāpuma nav, jo tā ir tikai mentu "kļūda". Vadītājam pofig - nav neko pārkāpis, ar papīriem ķēpāties negrib.
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja: Un arī tagad no autobusa īpašnieka pieņem iesniegumu par gruzavika sodiem.... Un atceļ tos....
Nu un ko tad tu te fļūtī pa tukšo bezjēgā?? Tāpēc,ka nav ko darīt??
Brauc auto, pārkāpj ātrumu, saņem sodu, to samaksā, ja nav pamatots -atceļ.
Kas te neskaidrs?? Kāpēc mēnešiem par to jāmēģina kaut ka spiest kaut kādas tizlas diskusijas ārā??
iAuto lielākā problēma-pirmais atkal ir iesaistījies garā un plašā izskaidrošanas kampaņā, pats nesaprotot,ko raksta un nespējot saprast, ar ko tas viss sākās.
PS. Kad tevi tie zviedru onkas izmetīs no darba par tukš*******anu??
par kādiem zviedriem tu te runā? moš esmu ko palaidis garām
Palaidniex rakstīja: lasu pēdējo rakstu par ātruma agresoriem, bezmaz jāsāk domāt, ka tik sēne nav Juris Zvirbulis...
Nav gan.
Pirmais rakstīja:
Nu nezinu,kuriem onkuļiem tu tagad esi pārdevis pakaļu, es tam nesekoju. Agrāk bij zviedru,tagad varbūt citiem.
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Nu nezinu,kuriem onkuļiem tu tagad esi pārdevis pakaļu, es tam nesekoju. Agrāk bij zviedru,tagad varbūt citiem.
pēdējo reizi kāds klients zviedrijā man bija pirms kādiem gadiem trijiem
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
pēdējo reizi kāds klients zviedrijā man bija pirms kādiem gadiem trijiem
Nu re, tas bija pat vēl agrāk ,kad es biju tavā kabinetiņā.
nu visi jau nevar pašīt čoma kūdras laukā
Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Seene rakstīja:
Ko darīt ja nav vainīgā? Sods ir, pārkāpuma nav, jo tā ir tikai mentu "kļūda". Vadītājam pofig - nav neko pārkāpis, ar papīriem ķēpāties negrib.
īpašnieka auto pārkāpa - lūk arī soda maksātājs.
Kā tas var būt- pārkāpums ir - bet ne šoferis, ne īpašnieks nenes atbildību?
sēne tak grib lai likums uzliktu par pienākumu īpašniekam noskaidrot vadītāju, paziņot par to mentiem un tad menti dušīs vadītāju...
a ja mašīani vēl var piespiest nofotografēt vadītāju un pieņemt, ka tas nebūs uzmaucis galvā miskastes maisu.... nu šoperīšiem var ar likumu aizliegt korčīt rožu, bet tad ko darīt ar motociklistiem, jamais tak legāli brauc ar piesegtu purnu?
Pirmais rakstīja: nu visi jau nevar pašīt čoma kūdras laukā
Nevar gan Tā kā paliec gribot un sūc zviedriem
Pirmais rakstīja: sēne tak grib lai likums uzliktu par pienākumu īpašniekam noskaidrot vadītāju,
uzlikt uz īpašnieka izmeklētāja, pierādījumu bāzes vācēja un eksperta funkciju (operatīvās darbības funkcijas) uz privātpersonu vai juridisko personu?
a ja mašīani vēl var piespiest nofotografēt vadītāju un pieņemt, ka tas nebūs uzmaucis galvā miskastes maisu.... nu šoperīšiem var ar likumu aizliegt korčīt rožu, bet tad ko darīt ar motociklistiem, jamais tak legāli brauc ar piesegtu purnu?
Un kā īpašnieka norāde tiks garantēta, ka nav melīga? Vai kā pierādīs, ka norādīs uz patieso vainīgo?
Toties it kā jau - Vse dakumenti f poradke!
Palaidniex rakstīja:
Pirmais rakstīja: sēne tak grib lai likums uzliktu par pienākumu īpašniekam noskaidrot vadītāju,
uzlikt uz īpašnieka izmeklētāja, pierādījumu bāzes vācēja un eksperta funkciju (operatīvās darbības funkcijas) uz privātpersonu vai juridisko personu?
Un kā īpašnieka norāde tiks garantēta, ka nav melīga? Vai kā pierādīs, ka norādīs uz patieso vainīgo?
tak sēne saka, ka vācijā sodu piestāda tikai vainīgajam žoperim un starp puķēm rakstīja, ka prasa īpašniekam....
Palaidniex rakstīja:
Nē - gribu vien to, lai tiktu ievēroti likumi.
Lūk tev skaidrojums ar visām atsaucēm uz likumu pantiem ej.uz/...
Pirmais rakstīja:
tak sēne saka, ka vācijā sodu piestāda tikai vainīgajam žoperim un starp puķēm rakstīja, ka prasa īpašniekam....
Kapēc caur puķēm? Ir kārtība, ko paredz arī Latvijas likumi - Ceļu satiksmes likuma 20. panta 5. daļa: "Transportlīdzekļa īpašniekam (valdītājam, turētājam) pēc Valsts policijas pieprasījuma ir pienākums sniegt ziņas par personu, kura vadīja vai bija tiesīga lietot transportlīdzekli, ja pārkāpuma konstatēšanas brīdī transportlīdzekļa vadītājs nav noskaidrots."
No TvNet
Ceļu policists apstādina auto.
- Labdien, inspektors Krūmiņš. Jūsu dokumentus. Jūs pārkāpāt ceļu satiksmes noteikumus.
- Tiešām? Nemaz nepamanīju. Ko man tagad darīt?
- Būs jāsamaksā soda nauda. CSDD atlaižu karte ir?
Bļā, sēne, tu pats zini, ko ar šitā sūda stumšanu visu laiku gribi panākt??
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .