Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vispār kāds var izskaidrot šito šeit valdošofenomenu, kurupiekopj visi šitie kindzuļveidīgie ,pirmie un gb1,2 ?

Kaut kāds pajoliņš kaut ko uskricelē un tad tam,par ko uzskricelēts,jāmetas pierādīt ,ka tā nav

Ķipa, es pasaku, ka GB12 ir vecmāmiņu pisējs un zaļais *******, davai pierādi,ka neesi.

Kāpēc pierādīt? Tikai pastāstīt, neko vairāk... Jo ne jau viens pajoliņš uzskricelē... Tā leģenda par zajavu mentenē nāk no vairākiem pajoliņiem... Bet tu jau, protams, vari klusēt...

Patiesībā man jau tā kā būtu pie pakaļas - bija zajava/nebija, katram pilsonim ir tiesības prasīt, lai tiesībsargājošas institūcijas aizstāv viņa pamattiesības uz personīgo drošību... Ja vien... Ja šāda zajava bija (ko tu nemaz nenoliedz, jo, kā saka, suns zina, ko ēdis), tad Gadījums atkal parāda DeksteraFF divkosību... Vienu brīdi ar putām uz knaģiem drukā par atļauju dot pa muti izrunāšanās gadījumā un atbildības uzņemšanos par savu rīcību, otrā - kad pats nonāk tml. situācijā (pieļauju, ka došana pa muti nebija tāpat vien, aiz neko darīt), tad skrien pie mammas sūdzēties...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

fotožops?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

man patīk uz protokola citāts, speciāli sēnem:

CSL 46.6 Ja šā panta piektās daļas pirmajā, otrajā un trešajā teikumā minētā persona nav vadījusi transportlīdzekli pārkāpuma izdarīšanas brīdī, tā protokolu–lēmumu nodod (nosūta) transportlīdzekļa vadītājam, kurš pārkāpuma fiksēšanas brīdī vadīja transportlīdzekli.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: man patīk uz protokola citāts, speciāli sēnem:

CSL 46.6 Ja šā panta piektās daļas pirmajā, otrajā un trešajā teikumā minētā persona nav vadījusi transportlīdzekli pārkāpuma izdarīšanas brīdī, tā protokolu–lēmumu nodod (nosūta) transportlīdzekļa vadītājam, kurš pārkāpuma fiksēšanas brīdī vadīja transportlīdzekli.

Nu tad kad tev būs sava autonoma (vai nospers auto) – tu ar šo speciālo punktu varēsi darīt ko gribi. Piemēram uzcept uz grila, vai arī izdrukāt n-tajos exemplāros un piespraust uz nagliņas – da miljons veidu ko varēsi darīt, bet tikai ne to kas tur raxtīts…

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Nu tad kad tev būs sava autonoma (vai nospers auto) – tu ar šo speciālo punktu varēsi darīt ko gribi. Piemēram uzcept uz grila, vai arī izdrukāt n-tajos exemplāros un piespraust uz nagliņas – da miljons veidu ko varēsi darīt, bet tikai ne to kas tur raxtīts…

Nu, tas jau ir biznesa risks... bez tam, normālas autonomas šo lietu risina ļoti elementāri - ietur piķi no klienta kredītkartes.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Palaidniex rakstīja: man patīk uz protokola citāts, speciāli sēnem:

ja Tev nosper auto, tad neapmaksāts soda "čiriks" ir mazākie sūdi...

0 0 Atbildēt

Klau, ūpi, tu te mūždien ar visu neapmierināts, nekas nav labi... Davai, ierosinājumu studijā, kā cīnīties ar ātruma pārsniedzējiem u.c. pārkāpējiem uz ceļa? Policija - nav labi, fotoradari - nav labi... Kāds būtu tavs risinājums?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Policija - nav labi, fotoradari - nav labi...

Kopš kura laika Vitronic ir nevis SIA bet policija???

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Klau, ūpi, tu te mūždien ar visu neapmierināts, nekas nav labi...

Tas ka kāds likums, vai tā grozījums tiek pieņemts uzreiz automātiski nozīmē ka visiem jāplaukšķina, jāsmaida un jāsaka ka tas ir labi?

Galileo jau ar savu laik inkvizīcijas priekšā nācās skaļi atzīt ka nevis zeme griežas ap sauli bet saule ap zemi. Un savukārt inkvizīcija liedza mācīt tālāk Koperniku visiem stjūdentiem (ja kāds saprot ko tajos laikos nozīmēja vārds stjūdents)…

P.S. Ja ar likumu pieņems ka saule riņķo ap zemi, kura stāv uz trīs vaļiem, tad arī jāsaka, ka labs likums ?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Klau, ūpi, tu te mūždien ar visu neapmierināts, nekas nav labi... Davai, ierosinājumu studijā, kā cīnīties ar ātruma pārsniedzējiem u.c. pārkāpējiem uz ceļa? Policija - nav labi, fotoradari - nav labi... Kāds būtu tavs risinājums?

Kā LT esmu novērojis, pirms dažām apdzīvotām vietām ir guļošie menti izvietoti. UK ir mākslīgi izveidoti šķēršļi šahveidā uz ielām. Un galvenais - vajag drāzt visus, kas traucē satiksmes plūsmu (apdzen visus un/vai nepamatoti kavē).

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

GB12 rakstīja: Klau, ūpi, tu te mūždien ar visu neapmierināts, nekas nav labi... Davai, ierosinājumu studijā, kā cīnīties ar ātruma pārsniedzējiem u.c. pārkāpējiem uz ceļa? Policija - nav labi, fotoradari - nav labi... Kāds būtu tavs risinājums?

Kā LT esmu novērojis, pirms dažām apdzīvotām vietām ir guļošie menti izvietoti. UK ir mākslīgi izveidoti šķēršļi šahveidā uz ielām. Un galvenais - vajag drāzt visus, kas traucē satiksmes plūsmu (apdzen visus un/vai nepamatoti kavē).

OK, pirms bīstamiem krustojumiem, kur var mierīgi braukt ar 50, izvietosim gulošos?

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

GB12 rakstīja: Klau, ūpi, tu te mūždien ar visu neapmierināts, nekas nav labi...

Tas ka kāds likums, vai tā grozījums tiek pieņemts uzreiz automātiski nozīmē ka visiem jāplaukšķina, jāsmaida un jāsaka ka tas ir labi?

Galileo jau ar savu laik inkvizīcijas priekšā nācās skaļi atzīt ka nevis zeme griežas ap sauli bet saule ap zemi. Un savukārt inkvizīcija liedza mācīt tālāk Koperniku visiem stjūdentiem (ja kāds saprot ko tajos laikos nozīmēja vārds stjūdents)…

P.S. Ja ar likumu pieņems ka saule riņķo ap zemi, kura stāv uz trīs vaļiem, tad arī jāsaka, ka labs likums ?

Nē, nav, bet ja tev nav idejas, ko likt pretī, tad tā ir tāda tukš... nu, tu jau zini, kas...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

kas teica vai kur rakstīts, ka viņi IR policija?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nē, nav, bet ja tev nav idejas, ko likt pretī, tad tā ir tāda tukš... nu, tu jau zini, kas...

Arguments par tukš… neiztur kritiku. Kādēļ man par brīvu jādara padomnieku, analītiķu un citu ierēdņu darbs. Maxājiet un būs priekšlikumi. Citādāk medaļas viena puse, parādīts tiek uz mīnusiem (kas it kā ar sētas mietu norāda uz nepilnībām) un ierēdnim, kam par to maxā algu attiecīgi jāmeklē risinājums. Citādāk tāds komunisms vien sanāk – ierēdnis saņem algu, bet neko nedara – gaida kad visu noliks priekšā…

Piemēru ar ierēdniecību ir cik uziet. Varu atgādināt par Mežaparku, kad ministrtija iedzīvotājus sūta uz pašvaldību un otrādāk. Kāmēr neuztaisīja tikšanos aci pret aci, tikmēr ierēdniecība neko nedarīja, gaidīja viens no otra priekšlikumus uzlabošanai…

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

uupis rakstīja:

kas teica vai kur rakstīts, ka viņi IR policija?

GB12 no kaut kurienes ir izracis, ka es esmu teicis ka policija – ir slikti…

Es gan neko tādu neatminos un pieļauju ka šams to jauc ar manu nostāju, ka esmu pret to ka kāds vārās uz valsts izrakstītiem sodiem…

Bet nu lai paliek – nemetīšos četrāpus, lai uzrietu pretim katram sētas kvakšķim, ceļgali nodils…

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Ūpi, tu šajā forumā esi viens no lielākajiem megačīkstētājiem, ja ne pats lielākais... Nekur nav jārok.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Citādāk medaļas viena puse, parādīts tiek uz mīnusiem (kas it kā ar sētas mietu norāda uz nepilnībām) un ierēdnim, kam par to maxā algu attiecīgi jāmeklē risinājums.

Jāāāā, šeit jau apgrozās milzums ierēdņu...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

uupis rakstīja: Citādāk medaļas viena puse, parādīts tiek uz mīnusiem (kas it kā ar sētas mietu norāda uz nepilnībām) un ierēdnim, kam par to maxā algu attiecīgi jāmeklē risinājums.

Jāāāā, šeit jau apgrozās milzums ierēdņu...

vēvēfans tak vairs neesot ierēdnis

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

uupis rakstīja:

Nu, tas jau ir biznesa risks... bez tam, normālas autonomas šo lietu risina ļoti elementāri - ietur piķi no klienta kredītkartes.

Par nelikumīgu "ieturēšanu no kredītkartes" sanāk krimināllieta. Un tur jau tieši ir problēma, ka saskaņā ar LV likumdošanu, šāds process ir nelegāls.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

uupis rakstīja:

Ūpi, tu šajā forumā esi viens no lielākajiem megačīkstētājiem, ja ne pats lielākais... Nekur nav jārok.

Lai nu tā būtu…

Tātad no šodienas, tos kuri nemāk apdzīt un čīkst ka lēnāk braucošie traucē viņiem dzīvot, sauksim par lietaskokiem ar labiem priekšlikumiem, savukārt klusējošos lēnākbraucējus par čīkstētājiem…

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

uupis rakstīja:

Par nelikumīgu "ieturēšanu no kredītkartes" sanāk krimināllieta. Un tur jau tieši ir problēma, ka saskaņā ar LV likumdošanu, šāds process ir nelegāls.

Sasnaņā ar šo - auto vadīja tas, kurš parakstījās uz īres dokumentiem...

0 0 Atbildēt

p.s Ja vajag Tev to prtotokolu - īres uzņēmums ar prieku to izsniegs...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

uupis

===================

Mīlas vēstuli tev sūta policija, nevis Vitronic, vai ne? Kā visur - tikko Bauskas sacīkstē parunājos ar kolēģi vācieti,

FIA Tehnisko delegātu, ikdienas dzīvē viņš kā reiz ir policijas virsnieks, ceļu policijas, ja kas. Pie viņiem sistēma ir identiska mūsējai, nomas auto gadījumā nomas firma, ja nav ar mieru maksāt, nodod lietu parādu piedziņas "orgāniem". Kā Lucs teica, ja lieta ir to vērta, tevi dabūs kaut vai Portugālē vai dajebkur rokā

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Cik zinu, šāda sistēma ir visās lielajās auto nomās... Ja nekļūdos. Ja tā, interesanti, kā tad visi rentinieki nesēž aiz restēm?

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: uupis

===================

Mīlas vēstuli tev sūta policija, nevis Vitronic, vai ne?

Kurš gūst peļņu un cik procentus no sabildētā materiāla?

Vai tu būtu ar mieru maksāt teiksim 50/50 pusi valstij un pusi kaimiņam par to ka kaimiņš tevi nobildēja ar atvērtu alus pudeli bet policija tev piesūtīja soda kvīti par atrašanos sabiedriskā vietā ar atvērtu trauku…

Lasītākie raksti

Jaunie raksti