nav tak tādas Mūrnieces vairs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nav tak tādas Mūrnieces vairs.
anonimikis rakstīja: nav tak tādas Mūrnieces vairs.
grīnberga nav
mūrniecei personas kods ir palicis
galvenais ir būvēt savu viedokli uz žurnaļugu tekstiem
anonimikis rakstīja: nav tak tādas Mūrnieces vairs.
Tas nav būtiski, programma ieķērusies pie Mūrnieces un nu tik pārlec
Atlika man pieminēt SC zagļu bandu, kā vesels bars šeit esošo zagļu pielūdzēju uzreiz saaktivizējās
DekstersFF rakstīja: Atlika man pieminēt SC zagļu bandu, kā vesels bars šeit esošo zagļu pielūdzēju uzreiz saaktivizējās
Atlika man pakritizēt vienotības liekuļu bandu, kā liekuļu pielūdzējs vadonis uzreiz saaktivizējās
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Atlika man pieminēt SC zagļu bandu, kā vesels bars šeit esošo zagļu pielūdzēju uzreiz saaktivizējās
Atlika man pakritizēt vienotības liekuļu bandu, kā liekuļu pielūdzējs vadonis uzreiz saaktivizējās
netirz.... vadons vienmēr ir bijis pasīvais
GB12 rakstīja:
Nu, ja tev patīk dzīvot oranžajā saulītē ar sarkano komuņagu shemotāju piesitienu, neko darīt, tad V gana slikta ir
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
Nu, ja tev patīk dzīvot oranžajā saulītē ar sarkano komuņagu shemotāju piesitienu, neko darīt, tad V gana slikta ir
protams elektrības shēmas šķēle savā laikā izbīdīja labas... un ne tikai tās...
bet slikti izbīdīta shēma ir tad, ja tā lien ārā vēl pirms ir nošauts dalāmais lācis
man jau pokui, bet ne kalvītis, ne patš šķēle nepirka savu audī uz firmu caur īpašu shēmu
vai tiešām valdībai (dombrovska valdībai) bija jāgrūž kāposts airbaltikā?
tobiš jāizpērk faktiski bankrotējis uzņēmums (ar negatīvu pašu kapitālu) un jāsponsorē tas līdz brīdim, kamēr to varēs veiksmīgi pelnīt... un tad to varēs pa lēto noprivatizēt
kāpēc tad krājbankai nevarēja uzdāvināt arī 104 miljonus - jamiem tak pēc sākotnējām oficiālajām ziņām vairāk nemaz nevajadzēja....
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
Kas teica, ka patīk? Es kaut kur esmu rakstījis, ka atbalstu oranžos vai sarkanos? Neatbalstu, un, ja tu tiešām mēģinātu iedziļināties diskusijā, nevis tik izmisīgi spiestu biksēs brūno, cenšoties kādu personīgi apvainot, tad varbūt ievērotu, ka nav mans uzskats, ka V vienīgie ir sliktie un citi labie.
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
Kas teica, ka patīk? Es kaut kur esmu rakstījis, ka atbalstu oranžos vai sarkanos? Neatbalstu, un, ja tu tiešām mēģinātu iedziļināties diskusijā, nevis tik izmisīgi spiestu biksēs brūno, cenšoties kādu personīgi apvainot, tad varbūt ievērotu, ka nav mans uzskats, ka V vienīgie ir sliktie un citi labie.
Kaut kā tu visu laiku kaķī bočkas V virzienā nez kāpēc.
DekstersFF rakstīja:
Vai tas, ka es "kaķīju bočkas V virzienā", nozīmē, ka atbalstu sarkanos un oranžos? Dīvaina loģika tev...
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Vai tas, ka es "kaķīju bočkas V virzienā", nozīmē, ka atbalstu sarkanos un oranžos? Dīvaina loģika tev...
Tāda nu tā man ir, neko darīt. Pirmais slavē Šķēli, ka tam redz ir bijuši labie darījumi, tu piebalso, saukā V par jenotību... tizli.
vispār jau Pirmais nemaz necer, ka vadoņam atvērsies actiņas.....
Pirmajam nepatīk šķēles izgrozīto šteļļu rezultāti, bet gribot vai negribot ir jāatzīst, ka oranžie tik seklas un smieklīgas rebītes netaisīja...
Labāk uzliec beidzot jumtu
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Tāda nu tā man ir, neko darīt. Pirmais slavē Šķēli, ka tam redz ir bijuši labie darījumi, tu piebalso, saukā V par jenotību... tizli.
Kurā vietā es piebalsoju pirmajam par Šķēli? Parādīsi, lūdzu, konkrēti?
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Kurā vietā es piebalsoju pirmajam par Šķēli? Parādīsi, lūdzu, konkrēti?
Un pie viena, varbūt arī - kurā vietā V par jenotību esmu saucis?
DekstersFF rakstīja: Pirmais slavē Šķēli, ka tam redz ir bijuši labie darījumi,
Nu un? Tu neslavē V? Kāpēc tas, ka pirmais it kā slavē Šķēli, ir tizli, bet tas, ka tu slavē Dombrovski, redz, esot pareizi un domājoši?
Ārvalstu numuri vairs neglābs no fotoradaru sodiem; būs jāmaksā arī par «veciem grēkiem»
anonimikis rakstīja: Ārvalstu numuri vairs neglābs no fotoradaru sodiem; būs jāmaksā arī par «veciem grēkiem»
www.apollo.lv/...
nu vismaz līdz tuvajiem kaimiņiem tikuši...
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Pirmais slavē Šķēli, ka tam redz ir bijuši labie darījumi,
Nu un? Tu neslavē V? Kāpēc tas, ka pirmais it kā slavē Šķēli, ir tizli, bet tas, ka tu slavē Dombrovski, redz, esot pareizi un domājoši?
Pirmais neslavē šķēli un tā darījumus..... precīzāk Pirmajam nepatīk patreizējās rebītes..... Pirmais tikai norāda uz faktiem, ka šķēles darījumi joprojām pēc vairāk kā 10 gadiem ir likumīgi, kaur arī lielākai tautas daļai liekas, ka tie nav smuki.....
bet visādas patreizējo valsCvīru rebes tiek atmaskotas un noraujās jau pašā saknē.... piemērs ir zaķa jaunais autiņč... zaķis riskēja ietaupīt pāris štukas, bet rezultātā , IESPĒJAMS, papisa leišiem iemaksāto štuku
atkārtoju vēlreiz - katrā gadījumā oranžie tik zemu nenolaidās.... vismaz man personīgi nav zināmi tādi gadījumi...
p.n.
bet jaunais laiks un tagad vienotība ir tīri, pūkaini un balti.. tiem nav nekā nepareiza.... savā laikā Pirmais pats personīgi ir spēlējis kazino pie viena galda ar jaunā laika augstu personu.... un jamais nebija vienkārši iegājis atpūsties pa 10 latiem, šis žarīja pa maksimumu
bārdainais blēdis ierāva pietiekoši daudz, ka ar tādiem sīkumiem varēja vairs nekrāmēties.
anonimikis rakstīja: bārdainais blēdis ierāva pietiekoši daudz, ka ar tādiem sīkumiem varēja vairs nekrāmēties.
nu tad kāpēc pie šprices tika pielaisti vadoņčomi, kas to vien dara, kā šaubīgās shēmās spēlē ruleti - ekonomē kapeikas, riskējot padisrst štuku
da labi, azartspēles ir katra personīgā darīšana... lai takš tērē, cik grib, kāda tev daļa...
un sarāva jau arī oranžie... pat vairāk. bet jā, starpība ir tā, ka V visur iet ar karogu bļaudami, cik viņi ir godīgi un ētiski, ka viņi jau nu nemūžam... tikai, nu, dzīvē viss notiek savādāk. Visādas shēmošanas, savējo likšanas uzņēmumos, interešu konflikti, nodokļu apiešanas utt. tāpat notiek. Un tajās "ētikas komisijās" uz to tiek pievērtas acis. Jo, redz, savējie jau drīkst. Ja reiz V būtu tika ētisks un morāls iestādījums, tad tādiem zaķiem, pulkiem, štokenbergiem sen jau būtu jāguļ politiskajos kapos... Bez iespējas atgriezties. Bet, nu jā, baļķi savā acī ieraudzīt grūti. Un tas ir tas, kas mani besī - liekulība. Un te arī ir mana atbilde uz Vadoņa jautājumu, kāpēc es tik bieži "kaķīju" par V...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .