Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

atkārtoju vēlreiz - katrā gadījumā oranžie tik zemu nenolaidās.... vismaz man personīgi nav zināmi tādi gadījumi...

nu ja, pakampt 8 ļimakus jau nav zemu... ek tu, mērglīti mazais...

Un, starp citu, Zaķis neko pretlikumīgu neizveica

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Bet, nu, cilvēciski ir saprotama Vadoņa cīņa un V aizstāvēšana ar putām uz lūpām. Ja pašam liekas, ka divkosība ir normāla īpašība, tad tādus arī aizstāv...

Jā, jo uz doto mirkli nav nekā cita, kas var piedāvāt kaut ko labāku un spētu to izvilkt. Nekad neesmu teicis, ka V ir dievgosniņi, bet salīdzināt oranžo bandītu mērogus ar V tizlajām kļūdiņām ir vāja prātiņa pazīme.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

u, Zaķis neko pretlikumīgu neizveica

Tad tas auto fiziski tika aizvests uz LT?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Jā, jo uz doto mirkli nav nekā cita, kas var piedāvāt kaut ko labāku un spētu to izvilkt. Nekad neesmu teicis, ka V ir dievgosniņi, bet salīdzināt oranžo bandītu mērogus ar V tizlajām kļūdiņām ir vāja prātiņa pazīme.

Nu ja, klasisks "es jau neko, bet ŠIE" stils... pārējie ir bandīti, bet V, redzies, kļūdiņas...

Bet tavā izpratnē visi, kuri nepiekrīt tavam pareizajam viedoklim, ir ar vāju prātiņu apveltīti. Kaut kur dzirdēts tas viss šķiet. Ak jā, agrāk tos sauca par "tumšajiem spēkiem"

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

atkārtoju vēlreiz - katrā gadījumā oranžie tik zemu nenolaidās.... vismaz man personīgi nav zināmi tādi gadījumi...

ja būtu kautkas pretlikumīgs, tad jamais būtu jābāž cietumā....

bazars ir par ētiskumu....

un ja jau viss bija čikiniekā, xuļiš tad jamais piemaksāja to kāpostu?

p.n.

neceru uz sakarīgu atbildi

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Jā, jo uz doto mirkli nav nekā cita, kas var piedāvāt kaut ko labāku un spētu to izvilkt.

Par šo arī varētu vēl padiskutēt. Es teiktu tā - esošais variants nav tas sliktākais. Bet apgalvot, ka tas ir labākais... nu nu... Jājautā tad, kas tad ir tas labākais, ko V var/ir varējuši/varēs izdarīt un citi to nevarētu? Ja mēs paskatāmies laiku kopš Kalvīša/Godmaņa, nekas jau baigi diži nav mainījies. Jā, kaut kā ir pārvarēta krīze (lielākajai daļai), ir uzlabojušies ekonomiskie rādītāji, bet tas jau nu nav Dombrovska kaut kāds oriģinālais plāns. To būtu darījis jebkurš pie varas nonākušais. Un, iespējams, daudz veiksmīgāk. A tā, korupcija mazinājusies nav, stulbi lēmumi kā tad tika pieņemti, tā tiek pieņemti tagad, nodokļu politika arī ir izdevīgāka turīgajiem un shēmotājiem, iepirkumos tāpat bardaks, uzņēmumos tāpat tiek celti "savējie" utt. utjp. Plus, vēl tā ciniskā liekulība, kas no viņiem nāk - melošana pirms vēlēšanām, savējo piesegšana shēmās utt. utjp. Nu, kas tad ir tas, kā ziņā V ir labāki par citiem? Tas, ka no nozagtās summas var kādu nulli paņemt nost? Da labi, nebūsim naivi, ja esošajai valdībai tā neskatītos uz pirkstiem, zagtu vēl vairāk. Un princips jau nemainās. Starp citu, pats vēl nesen aizstāvēji ideju, ka ar zagļiem drīkst fiziski izrēķināties. Bet šos aizstāvi. Atkal divkosība. Starp citu, domā, Štokenbergs, Pabriks un vēl čupa, pārnākot no tiem pašiem shēmotājiem TP, kļuvuši baigi valsts interešu pārstāvji?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

par kuriem pakamptajiem 8 ļimakiem ir bazars?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Nemaz necerēju uz saprašanu

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu ja, klasisks "es jau neko, bet ŠIE" stils... pārējie ir bandīti, bet V, redzies, kļūdiņas...

Bet tavā izpratnē visi, kuri nepiekrīt tavam pareizajam viedoklim, ir ar vāju prātiņu apveltīti. Kaut kur dzirdēts tas viss šķiet. Ak jā, agrāk tos sauca par "tumšajiem spēkiem"

Pajāt man uz taviem uzskatiem. Man ir mans viedoklis, tev tavs, dzīvo ar tādu, kas man.

Rej,kamēr karavāna virzās tālāk.

PS. Tavam autotirgotāja kantorītim iet garām oranžo laiku kāpis,ka tā esi uzvilcies?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Nemaz necerēju uz saprašanu

Pēdējā laikā to ļimaku ir daudz.... Par kuru lietu ir bazars?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pajāt man uz taviem uzskatiem. Man ir mans viedoklis, tev tavs, dzīvo ar tādu, kas man.

Rej,kamēr karavāna virzās tālāk.

PS. Tavam autotirgotāja kantorītim iet garām oranžo laiku kāpis,ka tā esi uzvilcies?

Protams, ka pajāt. Tāpēc sāc tā lamāties un tērē stundām laika, kolīdz manējais vai kāda cita nesakrīt ar tavējo. Īsta "pajāt" attieksme...

P.S. Ja tu runā par autotirgotāju kantorīti, no kura aizgāju pirms apmēram 5 gadiem... da kas to lai zin, cik viņiem kāpis iet garām Bet nu jā, tev atkal bija kaut kas izcils jāizdomā, lai tikai nepaliktu atbildi parādā... Citādi, ak dies, Vadonis paliks bez pēdējā vārda...

0 0 Atbildēt

Kaut ko GB12 būs sajaucis, neuzturos te stundām.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Kaut ko GB12 būs sajaucis, neuzturos te stundām.

Da nemuldi! Te uzturies vairāk kā citās vietās kopā ņemot.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Ārvalstu numuri vairs neglābs no fotoradaru sodiem; būs jāmaksā arī par «veciem grēkiem»

www.apollo.lv/...

Kamēr pieņems, pašreizējiem jau būs noilgums iestājies.

P.S. Jautājums politikas speciālistiem: Vai ir starpība, kurš apzog valsti (tautu un Vadoni)? Pilnīgi visi tur ir negodprātīgi krāni un mindžas, kam sava kabata tik interesē.

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja: Pilnīgi visi tur ir negodprātīgi krāni un mindžas, kam sava kabata tik interesē.

Jāsaka, diezgan truls atzinums...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

recluse rakstīja: Pilnīgi visi tur ir negodprātīgi krāni un mindžas, kam sava kabata tik interesē.

Jāsaka, diezgan truls atzinums...

Nosauc kaut vienu, kurš neizmanto pieejamās kompensācijas, ko sniedz amats. Vai tiešām LV ir tik bagāta, lai apmaksātu transporta izdevumus, dzīvošanu, reprezentāciju un ko tik vēl ne. Es nesaku, ka visi piesakās uz visu, bet uz kādu no pozīcijām - visi zināmie.

Tu saņem pabalstu (atlaišanas) pēc līguma beigām par noteiktu darbu no pasūtītāja (deputātu amats principā ir līgumdarbs), ja netiek noslēgts nākamais kontrakts?

P.S. Savu vienīgo sodu no radara apmaksāju dienā kad saņēmu elektroniski, pārkāpu - samaksāju.

0 0 Atbildēt

Var piekrist, bet... vai kāds no mumsīm atteiktos? Tu, recluse, atteiktos? Vadonis neatteiktos, es neatteiktos un varu derēt, ka visi tie kompensāciju lamātāji paši arī neatteiktos. Nu labi, kaksis varbūt atteiktos, viņam pietiks ar to, ko sapelnīs "savā rūpnīcā Jelgavā"

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Var piekrist, bet... vai kāds no mumsīm atteiktos? Tu, recluse, atteiktos?

A kas tās kompensācijas ieviesa?? Tu, es nē... Paši priekš sevis arī ieviesa un katrā jaunā vai atjaunotā sastāvā pirmajā sēdē paceļ paši sev algu un kompensācijas.

Atšķirība ir pamatīga!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

GB12 rakstīja: Var piekrist, bet... vai kāds no mumsīm atteiktos? Tu, recluse, atteiktos?

A kas tās kompensācijas ieviesa?? Tu, es nē... Paši priekš sevis arī ieviesa un katrā jaunā vai atjaunotā sastāvā pirmajā sēdē paceļ paši sev algu un kompensācijas.

Atšķirība ir pamatīga!

Tu viņu vietā neieviestu? Nepaceltu?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Var piekrist, bet... vai kāds no mumsīm atteiktos? Tu, recluse, atteiktos?...

Vairums pozīciju man nav nepieciešamas, neesmu pat vidusslānis, bet tik trūcīgs, lai grābtu visu pēc kārtas, arī neesmu. "Atlaišanas" pabalstu gan pieņemtu un nemaz netaisos to noliegt.

Un pirms vēlēšanām daudzi sola pabalstus apgriezt, bet kad jau pie kumosa tikuši, tad nekaunas paņemt personīgā auto izmantošanas pabalstu, lai gan pašiem nav ne auto, ne vadītāja apliecības.

Kā var nesolīt

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

daļa no tām pabalstu summām aiziet partiju finansēšanai. to visi viņi zin un tāpēc neviens neko neiebilst.

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

GB12 rakstīja: Var piekrist, bet... vai kāds no mumsīm atteiktos? Tu, recluse, atteiktos?...

Vairums pozīciju man nav nepieciešamas, neesmu pat vidusslānis, bet tik trūcīgs, lai grābtu visu pēc kārtas, arī neesmu. "Atlaišanas" pabalstu gan pieņemtu un nemaz netaisos to noliegt.

Un pirms vēlēšanām daudzi sola pabalstus apgriezt, bet kad jau pie kumosa tikuši, tad nekaunas paņemt personīgā auto izmantošanas pabalstu, lai gan pašiem nav ne auto, ne vadītāja apliecības.

Kā var nesolīt

Recluse, atvaino, neuzskatu tevi par sliktu cilvēku, bet... neticu... Kāpēc neņemt, ja pavisam legāli var paņemt? Jā, varbūt dažas no tām pozīcijām ir tīri ētikas jautājums, par kurām tīri iespējams, iekšējā balss neļautu izmantot, bet tādas ir tīri mazums.

Bet par to solīšanu es piekrītu. Tas jau arī ir tas iemesls, kāpēc no visiem politiskajiem spēkiem visvairāk nicinu tieši vienotību. Jo viņi ir manā uztverē meļi un divkoši. Ja atceramies pašvaldībenes pirms 3.5 gadiem - pirms vēlēšanām sola pensijas necirpt un nekautrējas jau nākamajā dienā pēc tām paziņot, ka tomēr cirps. Un tas nav vienīgais, ko šamie ir samelojuši. Tāpat tā divkosība- kad kādam k-kas jābāž acīs, tad V ir pirmie, kas to dara, bet, kad pieķer kādu no viņējiem, tad sākās visādas stulbas otmazkas - ka mēs jau neko, tie citi...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 un kura partija solīja pensijas cirpt - būtu parakstījusi pati savu neiebalsošanu

Pie mums ir tik dumjš vēlētājs lielākajā masā, ka ir jāmelo, lai tu tiktu ievēlēts.

Jebkura partija, kura uzvarētu tajās vēlēšanās BŪTU CIRPUSI tās pensijas ka šņakst. FInansiāli savādāk atrisināt nevarēja...!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: GB12 un kura partija solīja pensijas cirpt - būtu parakstījusi pati savu neiebalsošanu

Pie mums ir tik dumjš vēlētājs lielākajā masā, ka ir jāmelo, lai tu tiktu ievēlēts.

Jebkura partija, kura uzvarētu tajās vēlēšanās BŪTU CIRPUSI tās pensijas ka šņakst. FInansiāli savādāk atrisināt nevarēja...!

a huļiš tagad ir jāpalielina budžeta izdevumi, ja budžets tāpat ir ar deficītu???? kāpēc vadoņlācītis grib izlikties labais? vai tamdēļ, ka kautkādas vēlēšanas nāk virsū???

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: ... bet... neticu... Kāpēc neņemt, ja pavisam legāli var paņemt? Jā, varbūt dažas no tām pozīcijām ir tīri ētikas jautājums, par kurām tīri iespējams, iekšējā balss neļautu izmantot, bet tādas ir tīri mazums...

Ja es gribētu veidot politisko karjeru - neņemtu.

Un jau rakstīju, par atlaišanas pabalstu mana sirdsapziņa klusētu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti