Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Zviedrijā pietika ministrim no viena pasāciena uz otru iebraukt bodē (pa ceļam) ar valsts mašīnu un šoferi, kā tūlīt bija skandāls un no amata ārā!

A šeit ir norma izspiest no valsts visu ko vien var un nevar un vēl mazdrusciņ! Tad brīnās ka šos neieredz.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

a huļiš tagad ir jāpalielina budžeta izdevumi, ja budžets tāpat ir ar deficītu???? kāpēc vadoņlācītis grib izlikties labais? vai tamdēļ, ka kautkādas vēlēšanas nāk virsū???

Uzdod šo jautājumu Ministru kabinetam. Jeb kiška tonka? Interneta varoni.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Zviedrijā pietika ministrim no viena pasāciena uz otru iebraukt bodē (pa ceļam) ar valsts mašīnu un šoferi, kā tūlīt bija skandāls un no amata ārā!

A šeit ir norma izspiest no valsts visu ko vien var un nevar un vēl mazdrusciņ! Tad brīnās ka šos neieredz.

Un kāpēc no amata izlidoja? Jo tauta tikpat sataisītu traci. Bet latvju tūdaliņi neko nevar, tikai īdēt īīī puf puf uhhh.

Iekal sev paurī,ka apjāt var tikai to,kas ļaujas.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Iekal sev paurī, ka jāj visus tos kam ir "ņebo takoe goluboe"!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Iekal sev paurī, ka jāj visus tos kam ir "ņebo takoe goluboe"!

Nu bet tev tak viss slikti, tātad tevi arī jāj Es strādāju, neīdu par visu un visur, redzu daudz ko labu Latvijā, nav liela pamata par visu īdēt kā tev. Tev šķiet un tu gribi, lai kāds cits tev visu gatavu ieliek rociņās, es saprotu,ka tas ir nereāli.

Attiecīgi gaidi ar maisu,kad kāds tev ko iedos.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es strādāju, neīdu par visu un visur, redzu daudz ko labu

"ņebo takoe goluboe"

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Es strādāju, neīdu par visu un visur, redzu daudz ko labu

"ņebo takoe goluboe"

Ja, nesūdzos. Bet tu vari dzīvot savā melnajā pasaulītē.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: GB12 un kura partija solīja pensijas cirpt - būtu parakstījusi pati savu neiebalsošanu

Pie mums ir tik dumjš vēlētājs lielākajā masā, ka ir jāmelo, lai tu tiktu ievēlēts.

Savā ziņā var piekrist par to vēlētāju, bet ... es esmu diezgan drošs, ka, ja proletariātam būtu bijusi sajūta, ka tiek domāts par viņiem, nevis komercbanku glābšanu, ja tai cirpšanai sekotu arī dažādi mehānismi, kā aizsargāt tos, kuri, piemēram, ienākumu zuduma dēļ nespēj samaksāt komunālos, kaut vai līdzīgi kā, neatceros - Krievijā vai Baltkrievijā, kur tika pieņemts speciāls likums, ka, ja cilvēks ir ņēmis hipotekāro un var pierādīt, ka krīzes dēļ ir samazinājušies ienākumi, banka nedrīkst viņu izlikt no viņa vienīgā mājokļa, bet ir obligāti jādod kredītbrīvdienas. Karoče, ja tautai būtu bijusi sajūta, ka valdošie neatrodas citā pasaulē, bet, ja reiz cērp, tad attiecīgi visiem, tad to pensiju samazināšanu arī pārdzīvotu.

Jebkura partija, kura uzvarētu tajās vēlēšanās BŪTU CIRPUSI tās pensijas ka šņakst. FInansiāli savādāk atrisināt nevarēja...!

Var jau būt. Bet manās acīs tas neattaisno melošanu. Bet, kā tev šķiet - kas tad būtu ievēlēts, ja visi būtu pateikuši, ka pensijas ir jāgriež?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Var jau būt. Bet manās acīs tas neattaisno melošanu. Bet, kā tev šķiet - kas tad būtu ievēlēts, ja visi būtu pateikuši, ka pensijas ir jāgriež?

Sūdi jau tādi, ka tā šeit nevar notikt, pat ja visi sarunātu, ka cirps, viena vai dažas partijas paziņotu populistisko - necirpsim, bet pēc tam, kad ievēlēti nospiedošā vairākumā teiktu - no mums slēpa datus, mēs nezinājām, finanses ir tādā ānī, ka nākās tomēr cirpt...

Un, rezultāts? Gluži kā sporta spēlēs, pat ja tiesnesis spēli noracis - rezultātu nemaina...

Tādā nu valstī/sabiedrībā dzīvojam...

0 0 Atbildēt

Negodīgā vidē nevar spēlēt godīgi. Tā diemžēl ir un tur neko nevar darīt. Tāpat kā netīri spēlētāji izmanto tīro spēlētāju godīgumu un uz to parazitē.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

GB12 rakstīja:

Sūdi jau tādi, ka tā šeit nevar notikt, pat ja visi sarunātu, ka cirps, viena vai dažas partijas paziņotu populistisko - necirpsim, bet pēc tam, kad ievēlēti nospiedošā vairākumā teiktu - no mums slēpa datus, mēs nezinājām, finanses ir tādā ānī, ka nākās tomēr cirpt...

Un, rezultāts? Gluži kā sporta spēlēs, pat ja tiesnesis spēli noracis - rezultātu nemaina...

Tādā nu valstī/sabiedrībā dzīvojam...

nu nezinu, es savā darbā diezgan daudz esmu pieredzējis, ka godīgums (kaut arī ne vienmēr klientam patīkams) ir atmaksājies. domāju, ja to pensiju samazināšanu pasniegtu uz pareizās paplātes, gan jau ka būtu ok.

0 0 Atbildēt

Negodīgā vidē nevar spēlēt godīgi. Tā diemžēl ir un tur neko nevar darīt. Tāpat kā netīri spēlētāji izmanto tīro spēlētāju godīgumu un uz to parazitē.

0 0 Atbildēt

Serveris uzkarās nemērā

0 0 Atbildēt

Šitie jau ir riktīgie cirpēji!

Tam kam treknajos gados alga bija 2000 Ls/mēn, samazināja algu par 100 Ls, un tam kam alga par pusslodzīti bija 100 Ls, arī samazināja par 100 Ls!! Tikai tās pusslodzes vietā paņēma 2 simtlatniekus uz "pilnu" slodzi.

Vai arī savādāk... kam alga bija 1000 Ls, to treknajos gados palielināja par 1000 Ls, bet kam bija 100 Ls par pusslodzi, tam arī treknajos gados tik pat palika, ja nu vienīgi 5 Ls piemeta, lai pārāk skaļi neauro!

Kāda te taisnība. Roka roku mazgā, vai kuļiš neiestājies "pareizajā" partijā!! Pilnmīgi izkropļoja darba tirgu - viss viņu ieguldījums.

0 0 Atbildēt

iEdgar, tu nebrauksi uz Vāciju beidzot?

0 0 Atbildēt

Pirms aizbraukšanas aizej vēl un izbļausties PRET www.delfi.lv/...

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Negodīgā vidē nevar spēlēt godīgi. Tā diemžēl ir un tur neko nevar darīt. Tāpat kā netīri spēlētāji izmanto tīro spēlētāju godīgumu un uz to parazitē.

man viens cilvēks savulaik pauda domu:

"ja Tevi Māte audzināja godīgi (nebūs zagt, nebūs krāpt, utt) Tev tur nespīd..., tur vajag kontrolējamus (skelets skapī, kompromats) vai ļoti ieinteresētus cilvēkus"

kaut kā tā...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Negodīgā vidē nevar spēlēt godīgi. Tā diemžēl ir un tur neko nevar darīt. Tāpat kā netīri spēlētāji izmanto tīro spēlētāju godīgumu un uz to parazitē.

ja kas, tu tokš esi tas miera hercogs, kurš visskaļāk bļauj: ejiet un dariet!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Pirms aizbraukšanas aizej vēl un izbļausties PRET www.delfi.lv/...

To furfurolu kā karstu kartupeli mutē mētā starp pagastiem jau kopš 1992. gada, bet kā nav neviena kas parakstās uz tiem mēsliem, tā nav!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: iEdgar, tu nebrauksi uz Vāciju beidzot?

Agri vai vēlu, bet no šīs zagļu valsts tāpat būs jātinās prom! Ar katru gadu, jeb katru jaunu saeimu paliek tikai sūdīgāk!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: iEdgar, tu nebrauksi uz Vāciju beidzot?

Agri vai vēlu, bet no šīs zagļu valsts tāpat būs jātinās prom! Ar katru gadu, jeb katru jaunu saeimu paliek tikai sūdīgāk!

mans "Vecais", (Fāters, papus, utt) tādus sauca par "sūdumugura" ...

"Dvēseļu putenī" teica " kaut tev pulkstenis ar ķēdi"...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

mans "Vecais", (Fāters, papus, utt) tādus sauca par "sūdumugura" ...

"Dvēseļu putenī" teica " kaut tev pulkstenis ar ķēdi"...

Tu te vari sēdēt un priecāties par zaļo zālīti un taurenīšiem!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

eu, tas akumulatoru zavods tajā upes krastā jau ir radījis darbavietas un nodokļu ieņēmumus???

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

man viens cilvēks savulaik pauda domu:

"ja Tevi Māte audzināja godīgi (nebūs zagt, nebūs krāpt, utt) Tev tur nespīd..., tur vajag kontrolējamus (skelets skapī, kompromats) vai ļoti ieinteresētus cilvēkus"

kaut kā tā...

Kurā kategorijā ir 'ņemošie' muitnieciņi? Kaut kā tev pēdēja laikā ar ienākumu samazināšanos proporcionāli pieaugusi tieksme dzert un lamāt valdību. Vairs tik daudz neiekrīt no kontrabasa?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: eu, tas akumulatoru zavods tajā upes krastā jau ir radījis darbavietas un nodokļu ieņēmumus???

Nekas tur nebūs, nekur nebūs, jo bāleliņi ar prievītēm ir PRET jebko, galvenais lai ekoloģiskas pastaliņas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti