Kad uznāk lielais sals, tad mana kurš brauc ar traktoru un kurš ar mašīnu...
īedgar, nu elementāri - tava līdz kliņķim nobrauktā gejobīļa akmenslaikmeta kuļmašīna kūp, jo, lasīt bik uz atpakaļ šajā teikumā Kas tur vispār tiem skorpjiem nāk - tā pati neejošā, īpatnēji "klalalalalarrr" grabošā tranzīta kuļmašīna?
Bet nu tā jau tās pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu tehnoloģiju kuļmašīnas ir zaibis ...priekš cilvēkiem ar noslieci uz mazohismu
statoil d fortis plus dd - par un pret
sveiki tauta!
zinu, ka iespejams tema ir kaut kad runata par fortis dd, bet isti par jauno fortis plus dizeldegvielu neko laga te atrast nespeju... tadel shis topiks ir atverts
esmu lejis visu laiku tikai lukoil, patreiiz to jauno ( nu jau kadi 2g tirguu) ecto dd, un ziniet atskiriba ir jutama, autins reali mazak tere, citi saka labak iet, nu hvz, man iet more or less tapat kaa ar citu dd, bet paterins manam 3.2 turbo dizelim samazinajas par kadu litru viennozimigi, plus sevis mierinasanai tas, ka tur tipa attiras sprauslas, klusak, tirak un vieglak strada motors utt... nu man galvenais, ka mazak tere un tochna pieleks ja nu peksi -30 C.... ok, tas nu par lukoil...
nu re, man pazina lej jauno fortis plus dd no statoil un vispar apmierinats, saka, ka esot jaudas palielinajums, mazak teree utt wobsem brinumdizelis ok, moz parspiile, bet nu butu jauki dzirdet kadi vel ir viedokli, kas ari lieto vai kam ir bijusi saskarsme ar jauno fortis dd....
jau ieprieks paldies par sapratigiem komentariem...