?? man ar vannas istabu viss labi, man tās ir pat divas
nu šitas ir piizģgēc.... tagad es saprotu, kāpēc tev mašīnā tīrais tepiķītis ir labajā pusē priekšā un kreisais aizmugurējais
normāliem cilvēkiem ir ne mazāk kā 6 vannasistabas.... 4 kur mazgāt tepiķīšus, 1, kur dušā pieliekties un vismaz viena, kur nesteidzīgi relaksēti baudīt dzīvi
es saprotu emeshā tīrīšanas metodi ar augstpiediena mazgātāju....
lielākā daļa "tīrīšanasķīmijas" vienkārši izsmērē traipu pa visu virsmu....
ja sēdeklim pēc tam uzlej tūru ūdeni, tad parādās attiecīga lieluma traips
man ir liels 3daļīgs stūra dīvāns gaišā krāsā.... jamais savulaik tika mocits ar "labu ķīmiju"(jā, man ir ūdens putekļusūcējs... karčeris, čut savādāks kā vadonis ielika linku)
rezultātā es vienkārši iznesu jamo uz terases un veselu dienu mazgāju ar ūdeni no dārza šļūtenes un parastu birsti....
jamais dienu žuva, toties tagad uzlejot tīru ūdeni, plankumi nepaliek
Ķīmija neko bez kārtīgas pēc tam izskalošanas nedod, lai cik tā būtu laba.
Ja tu ar ķīmijas palīdzību tos netīrumus dabū sašķaidīt, bet atstāj audumā, tad loģiski, ka audums paliek netīrs. Tāpēc jau ar to ūdenssūcēju ir jāskalo tik ilgi un tik cītīgi,kamēr skalojamais ūdens ir tīrs.
PS. Kas tas tāds tev par bomžu dīvānu, kurš tik briesmīgi bija jāberž?? Un kuru pie tam var mazgāt dārzā ar šļauku?
Iesakiet salona ķīmisko tīrītavu
Auto salons - grīda ir tā p....s, ka vajadzētu ko lietas labā darīt. Labprāt dzirdētu atsauksmes par kādiem ķīmiskās tīrītavas kantoriem