Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

CSDD kļūdas

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012

Kuriem ir bijusi biežāka saskare ar CSDD zin, ka CSDD VISU dara ļoti pareizi un ir Eiropā pats pats krutākais kantoris šajā jomā ( Lukstiņa paša atzinums). Attiecīgi, tur VISS ir vispareizāk.

Atvedu no ārzemēm kravas auto, paņēmu sarkanos numurus, aizbraucu uz salīdzināšanu. 'Inspektors' visu aplūkoja,izsniedz man salīdzināšanas izziņu. Tā nu nav tā interesantākā lasāmviela, tāpēc neiedziļinājos tās saturā.

Aizgāju reģistrēt auto...saņemu A+A numurus ( abus garos). Taču reāli ir A+B, A numuru aizmugurē uzlikt nav iespējams. UZ manu iebildi reģistrētājs noplātīja rokas, ka neko nevarot palīdzēt.

Tātad, inspektors salīdzināšanas telpā ir bijis nekompetents. Vai kļūdījies vienkārši ( kas gan būtu normāli, taču nu ne jau tādā Viseiropas līmeņa kantorītī)

Pirmdien lūkosim, ko man atbildēs svarīgie CSDD vīri uzvalkos, kuri ir visgudri visos jautājumos un vienmēr visu dara PAREIZI.

Kāpēc Pareizi? Piemēri.

Tika iegādāta piekabe UK, ražota Beļģijā, jauna. Bija Beļģijas sertifikāts, ražotāja dokumenti. Latvijā nācās iziet savu sertifikāciju, jo Beļģijas nederot

CSDD man paskaidroja, ka tā esot jābūt un viss, tātad viņi ZIN ,kā JĀBŪT.

Tika iegādāts pikaps Vācijā ,kurš izrādījās no Ungārijas Vācijā ievests pārdošanai. Auto nācās sertificēt, jo tas esot ievests no 'jaunās Eiropas savienības valsts' Kas tas tāds par jēdzienu, nav skaidrs. Tizleņu ierēdneļu samurgojums ,protams. Man tika ieteikts aizvest auto atpakaļ uz Vāciju, tur piereģistrēt un tad jau arī Latvijā varēšot reģistrēt.

Atkal,protams, CSDD zin,kā JĀBŪT PAREIZI.

Tika iegādāts motocikls, 2 gadus vecs. Reģistrēts CSDD un 3 gadus lietots, katru gadu gāju apskati Rīgā. 4. apskates reizē inspektors paziņoja, ka motocikla krāsojums neatbilst reģ apliecībā uzrādītajam, apmeloja mani falsifikācijā ( esot nelegāli pārkrāsots) un atteica izsniegt TA uzlīmi. Saņēmu diezgan ņirdzīgas piezīmes, ka 'viņiem jau šitādi te pārkrāsotāji regulāri te ierodoties' , 'tas jau esot skaidri redzams, ka pārkrāsots' utt.

Nācās braukt uz numuru salīdzināšanu, kur ar diezgan lielu piespiešanu tika panākta iepriekšējās teh apskates video aplūkošana.

Un....izrādījās,ka tieši tādā pat krāsā motocikls ir bijis arī pirms gada,agrāku video nav. Kopš pirkšanas motocikls tā arī nav bijis pārkrāsots un reāli ir tāds,kāds tas bija pirmreizējā uzrādīšanas reizē CSDD, kas ir redzams arī manis uzņemtajās daudzajās bildēs ar motociklu. Lielie varenie inspektoriņi cieta klusu un nu jau palūdza aiziet un nomainīt reģ apliecību par CSDD ( valsts ) līdzekļiem. Tur gan man to negribēja darīt bez maksas, jo pa to laiku ir nomainījusies deklarētā adrese un tāpēc nu man esot jāmaksā pašam, jo vienmēr ,kad nomainās adrese ,man esot pienākums iet uz csdd un mainīt apliecību.

Protams, ka atteicos maksāt un beigās apliecību dabūju bez maksas ar jauno adresi.

Apskates inspektoriņš uzvaroši paziņoja, ka viņam esot taisnība, pret ko iebildu, jo viņš ir iestāde un taisnība ir man, jo iestāde veica numuru salīdzināšanu un krāsas ierakstīšanu reģ apliecībā.

Vēl par to adresi-kāda velna pēc tā adrese tur nepieciešama un vienmēr ,mainot deklarēto adresi, man ir jāiet un tā jānomaina apliecībā,maksājot cik tur tos latus?? Vai nepietiek,ka jebkurš dienests to redz datoros??

Attiecīgi, CSDD NAV IDEĀLS KANTORIS, KĀ PAŠI TO APGALVO.

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..35
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

pagaidām atbildi uz pirmo jautājumu.... pēc tam noskaidrosim ko tu proti un tad (iespējams) arī parunāsim ķipa darba intervijā

Konkrēti no Tevis, zinot i-auto tiršanu, neinteresē nekādi piedāvājumi, ne par kādu cenu! Jo kaut cik nopietnas darba attiecības nav iespējamas.

Par karjetras iespējām - diez vai kāds te ir spējīgs piedāvāt kaut vai pusi no tā ko es biju sasniedzis. Un Latvijā tādas iespējas praktiski vairs nav un diez vai būs.

skaidrs.... uzsvars uz BIJU.... turpini kurināt

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nevajag dzīvot uzpūstās padomju sistēmas atmiņās, tas viss bija greizi un pilnīgs sūds. Tas mantojums mums vēl ilgi jās prātu gan fiziski gan morāli.

Bija uzpūsts, bet bija pietiekami labi un konkurētspējīgi uzņēmumi, taču ministrijas un ļoti daudz izdarīja, lai nolikvidētu tā teikt visu komplektā. Un ilgi nīdēja, kamēr tomēr iznīdēja. Pēdējo mohikāni iznīdēja vēl tikai pāgājušo gadu!! Visus šos gadus spēja strādāt, bet nu vairs ne??

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: .... turpini kurināt

Es nekad neesmu kurinājis - te kurinātājs esi Tu!

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: patiesi atgādinu DALBAJOBU

pļeķ pļeķ

kāda paskritika

Raksti vēl!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nevajag dzīvot uzpūstās padomju sistēmas atmiņās, tas viss bija greizi un pilnīgs sūds. Tas mantojums mums vēl ilgi jās prātu gan fiziski gan morāli.

Bija uzpūsts, bet bija pietiekami labi un konkurētspējīgi uzņēmumi, taču ministrijas un ļoti daudz izdarīja, lai nolikvidētu tā teikt visu komplektā. Un ilgi nīdēja, kamēr tomēr iznīdēja. Pēdējo mohikāni iznīdēja vēl tikai pāgājušo gadu!! Visus šos gadus spēja strādāt, bet nu vairs ne??

Kuri bija konkrēti konkurējoši? Kuru izputināja tieši valdība?? Stāsti.

Tie,kuri spēj strādāt, tie,ja kas,strādā un attīstās.

0 0 Atbildēt

Kuri bija labi un konkurētspējīgi uzņēmumi? Kurā tirgū konkurētspējīgi? Kāpēc nekonkurēja tālāk?

0 0 Atbildēt

hei vadoni, huļiš tu brauc virsū iņčiņeram???

šitā Pirmais paliks bez jumta un beigu beigās tiem lohiem (klientiem) būs jālieto ne paša dižākā baltijas iņčiņera veidotā saskarne...

p.n.

iņčiņer, moš tu labs galdnieks esi un tev ir ozols (zāvēts) pieejams....man trepes vaig mājā uz 2 stāvu....

0 0 Atbildēt

Pirmais, tu tik menedžē savus datortīklus, nemētā gudreli.

DD atradies Tu davai stāsti,kā nodrošināsi to,lai Edgars var nopelnīt 550 latus.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

CRDI rakstīja:

radio atskaņošanai izmanto CD (WAV), tādēļ atšķirības starp CD un normālu radio, gan raidītāju gan uztvērēju nav.

Atšķirība ir un diezgan pamatīga. CD diskretizācijas frekvence ir 44,1kHz(diapazons 0-20kHz) kamēr FM viļņiem diapazons ir 30 Hz līdz 15 kHz. FM neatkarīgi no uztvērēja ir ar apgrieztu spektru. Protams uztvērējiem ir metodes spektra \"atjaunošanai\" tā pati loud funkcija, bet tik un tā CD nosacītā kvalitāte tur nav ne tuvu.

Teorētiski jā, BET paskaties spektrus pa popmūzikas radio spēlētajiem gabaliem, reti kurš gabals \"neierakstās\" FM diapazonā. Te būs instrumentu frekvenču joslas renegademinds.com/... , un sintētiskie instrumenti ļoti reti, kad tiek stumti zemāk vai augstāk. Parasti tas specifiskai mūzikai, ne radioformātiem.

Deks, par to arī strādāju, teiksim tā profesionālo audio iekārtu speciālists. Alga pēc nodokļiem pārsniedz to par ko sapņo tips no Līvāniem. Tiesa lai to nopelnītu bieži vien jāaizmirst par 8 stundu darba dienu un normālu miega režīmu, bet man patīk mans darbs un to nemainīšu, uz to esmu gājis no 15 gadu vecuma. Neko citu neesmu arī neesmu strādājis.

Santehniķi Iesalniek, man NAV plika pļeška un sirmu matu, pagaidām. Un tas failiņš nav no radio rakstīts, nav arī MP3 bijis

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Kanibaals rakstīja:

CRDI rakstīja:

radio atskaņošanai izmanto CD (WAV), tādēļ atšķirības starp CD un normālu radio, gan raidītāju gan uztvērēju nav.

Atšķirība ir un diezgan pamatīga. CD diskretizācijas frekvence ir 44,1kHz(diapazons 0-20kHz) kamēr FM viļņiem diapazons ir 30 Hz līdz 15 kHz. FM neatkarīgi no uztvērēja ir ar apgrieztu spektru. Protams uztvērējiem ir metodes spektra "atjaunošanai" tā pati loud funkcija, bet tik un tā CD nosacītā kvalitāte tur nav ne tuvu.

Teorētiski jā, BET paskaties spektrus pa popmūzikas radio spēlētajiem gabaliem, reti kurš gabals "neierakstās" FM diapazonā. Te būs instrumentu frekvenču joslas renegademinds.com/... , un sintētiskie instrumenti ļoti reti, kad tiek stumti zemāk vai augstāk. Parasti tas specifiskai mūzikai, ne radioformātiem.

Deks, par to arī strādāju, teiksim tā profesionālo audio iekārtu speciālists. Alga pēc nodokļiem pārsniedz to par ko sapņo tips no Līvāniem. Tiesa lai to nopelnītu bieži vien jāaizmirst par 8 stundu darba dienu un normālu miega režīmu, bet man patīk mans darbs un to nemainīšu, uz to esmu gājis no 15 gadu vecuma. Neko citu neesmu arī neesmu strādājis.

Santehniķi Iesalniek, man NAV plika pļeška un sirmu matu, pagaidām. Un tas failiņš nav no radio rakstīts, nav arī MP3 bijis

Nu labi,labi, beidziet tak kacināt to siltumtehniķi,jau tā mums maz tādu.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

pagaidām atbildi uz pirmo jautājumu.... pēc tam noskaidrosim ko tu proti un tad (iespējams) arī parunāsim ķipa darba intervijā

Konkrēti no Tevis, zinot i-auto tiršanu, neinteresē nekādi piedāvājumi, ne par kādu cenu! Jo kaut cik nopietnas darba attiecības nav iespējamas.

Par karjetras iespējām - diez vai kāds te ir spējīgs piedāvāt kaut vai pusi no tā ko es biju sasniedzis. Un Latvijā tādas iespējas praktiski vairs nav un diez vai būs.

skaidrs.... uzsvars uz BIJU.... turpini kurināt

Tu jau arī 'kurini' Kāda starpība, katlu vai zviedru kabeļtīklu Nekas jau vairāk par Edgaru neesi, necel sevi debesīs,jefiņ.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Pirmais, tu tik menedžē savus datortīklus, nemētā gudreli.

DD atradies Tu davai stāsti,kā nodrošināsi to,lai Edgars var nopelnīt 550 latus.

nu iņčiņers varētu noskaņot kādas 80-100 klavieres mēnesī...

tas ir kādas 5 dienā....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

tas ir kādas 5 dienā....

Sagādāsi klientus tik daudz? Gribi teikt,ka klavieres noskaņot maksā 10 Ls ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tas ir kādas 5 dienā....

pēdējo reizi Pirmais maksāja 20ls ķepā...

et Pirmais tak nodokļus arī grasās maksāt, atšķirībā no dažiem citiem

lai jau iņčiņeram būtu penzija

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

eu edgars ir shitais?

www.draugiem.lv/...

iespejams esu trapijis desmitnieka, ljoti nice oldscool paciks

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tas ir kādas 5 dienā....

Nū pa 20 tas bijis dilitants, skaņotājs ar Steinway, Petroff u.c.zertifikātiem, resp Meistars ņem 50 + nodokļi. Bet nu tie pāris kurus zinu kuram katram instrumentam klāt neķeras, tobiš pianīnu Rīga un flīģeli Krasnij Oktjabrj neskaņos, jo tos nevar uzskaņot jau no rūpnīcas.

P.S. Un vēlreiz: instrumentus vajag uzskaņot, noskaņojas tie paši, tos lietojot.

P.S.S. Žēl man tā, kuram būs jāspēlē pēc Inčenera skaņošanas.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: eu edgars ir shitais?

www.draugiem.lv/...

iespejams esu trapijis desmitnieka, ljoti nice oldscool paciks

Trāpīts.

0 0 Atbildēt

ir vēl daži darbiņi iņčiņeram

viens ir dizainēt un izstrādāt lietotāja saskarni apkures vadības sistēmai. mājas centrālo, dzīvokļu un individuālos

jā - vēl jumtus var virpot un trepes naglot

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tas ir kādas 5 dienā....

Nū pa 20 tas bijis dilitants, skaņotājs ar Steinway, Petroff u.c.zertifikātiem, resp Meistars ņem 50 + nodokļi. Bet nu tie pāris kurus zinu kuram katram instrumentam klāt neķeras, tobiš pianīnu Rīga un flīģeli Krasnij Oktjabrj neskaņos, jo tos nevar uzskaņot jau no rūpnīcas.

P.S. Un vēlreiz: instrumentus vajag uzskaņot, noskaņojas tie paši, tos lietojot.

nu nekā īpaši sarežģīta jau tajā skaņošanā nav

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

CRDI rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

tas ir kādas 5 dienā....

nu nekā īpaši sarežģīta jau tajā skaņošanā nav

Tehniski jau jā, pievilkt tapas un viss. Laika ziņā ap 2-3h

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Kuri bija labi un konkurētspējīgi uzņēmumi? Kurā tirgū konkurētspējīgi? Kāpēc nekonkurēja tālāk?

Es jau reizi rakstīju - vajadzēja lasīt.

Konkurētspējīgi gan rietumu, gan austrumu tirgū. Pie kam tas kas tirgoja rietumos, Latvijā atstāja tikai kripatas, kas palika pāri no pasūtījumiem.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

iņčiņer, moš tu labs galdnieks esi un tev ir ozols (zāvēts) pieejams....man trepes vaig mājā uz 2 stāvu....

Ko te mētā gudrīti - piedāvāt pilnīgi ne sūda nevari - tas jau sen ir skaidrs. Pie kam visi Tavi piedāvājumi ir dikti par seklu.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Teorētiski jā, BET paskaties spektrus pa popmūzikas radio spēlētajiem gabaliem, reti kurš gabals "neierakstās" FM diapazonā.

Ko te plāties - kā mazs bērns iekāpa sūdā un tagad te mēģina izlocīties. Ne ko Tu nejēdz par to digitālo skaņu, nezini un negribi zināt, bet daudzina, ka pirmais Latvijā ņēmās ar to un esot baigais specs.

Bērnelis kas bērnelis - tik vien prātiņa kā lekties pie jebkuras izdevības, un protams neaizmirstot aptirst ar.

Droši ka tavs DD arī ir tāds pat- tobš korišs un poX kas tur ar darbu... gan jau citi atstrādās ko vajag.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: eu edgars ir shitais?

Oj - vēl viens bērnelis no bērnudārza.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja: Pļek, pļek

Ko vēl iztirsīsi bērnudārz??

Tev visa nakts priekšā - lasi lēnām un uzmanīgi - iespējams ka beidzot sapratīs kas ir to dažu vārdu jēga. No sākuma atsevišķi, pēc tam iespējam, ka arī sāksi saprast kopā - teikumā.

Tev jau patīk pa naktīm rakāties - lasi.

Rīt ap pusdienlaiku vari atrakstīties kā gāja.

Varēji jau tik ļoti nesteigties ar atrakstīšanos!!

Tā pat piepļurināji pilnu lapu, bet sapratis prasīto tā arī neesi.

Ta kurā grupā ir inženieri, tehnologi un darbu vadītāji??

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..35

Lasītākie raksti

Jaunie raksti