GB12 rakstīja:
Kurā vietā es rakstīju, ka viņam nav darba?
Šitais aptiršanas speciālists iepļurināja
CRDI rakstīja:
Tu vēl neesi sapratis kapēc Šams nevar atrast sev darbu
GB12 rakstīja:
Kurā vietā es rakstīju, ka viņam nav darba?
Šitais aptiršanas speciālists iepļurināja
CRDI rakstīja:
Tu vēl neesi sapratis kapēc Šams nevar atrast sev darbu
akal i-iņčiņers gānās, ka neviens darba devējs nenovērtē jamā devumu
slavenajam 100latnieku izspiedējam, dižpurva mikroāzim pašam nav zapadlo ar putekļusūcēju vālēt pa lauku, kā arī miskasti ofisā iznest
i_edgars rakstīja:
GB12 rakstīja: ir pieņemts, ka tos visu zinošos speciālistus parasti uzmeklē konkurentu firmas un paši piedāvā normālus nosacījumus, lai cilvēks būtu ieinteresēts pie viņiem pāriet.
Visi bijušie konkurenti apsprāga agrāk par manu iepriekšējo firmu. Firma kurā pašreiz strādāju ir vislielākā Baltijā, un konkurenti nevar piedāvāt pat 1/2 no tā.
Bet vismaz 1/2 no piedāvātājiem par nesajēdz, ka santehniķis no inženiera ar kaut ko atšķiras!! Tu tādā strādāsi??
Vieni atļāvās izboztām acīm izbrēkt, ka cik tad Tu gribēji, kad paziņoju, ka par šo 200 - 300 Ls piedāvāto netaisos strādāt! Laikam domā, ka esmu gatavs vēl piemaksāt par darbu pie šiem!
Paldies par atbildi. Un bija tik grūti jau uzreiz normāli atbildēt?
Pirmais rakstīja: akal i-iņčiņers gānās, ka neviens darba devējs nenovērtē jamā devumu
Nu ej takš strādāt kaut uz RIMI par 200 Ls par 12 stundām manis pēc! Ko bāzies??
Brēc, ka nav speciālistu, bet maksā mazāk kā ķieģeļu pienesējam. Tad brīnās - visi vainīgi nenāk strādāt!
GB12 rakstīja:
Un tik šausmīgi grūti ir saprast elementāras lietas, ka ar milzīgu ironiju jāaprej, ka kāds ielika sludinājumu??
Starp citu, paturpinot šo sludinājumu tēmu (un atkal jāsaka, tiem, kas hroniski mēdz pārprast, pievērst uzmanību, ka es nesaku, ka likt sludinājumus ir kas slikts), vai gadījumā nav tā, ka uz šādiem sevis piedāvāšanas sludinājumiem arī atsaucas tikai tie, kas santheniķi no inženiera neatšķir un ir gatavi maksāt tikai 200-300 latus mēnesī? Cik ir runāts ar zināmiem personāla atlases speciālistiem un cik ir atsaukušies uz CV Online ievietotajiem CV, pārsvarā caur turieni nāk visādi švaki piedāvājumi. Ja gribi ko jēdzīgu, tad vai nu jāatsaucas uz konkrētu vakanci vai arī jāpiedāvā sevi darba tirgū pa aktīvo.
i_edgars rakstīja:
GB12 rakstīja:
Un tik šausmīgi grūti ir saprast elementāras lietas, ka ar milzīgu ironiju jāaprej, ka kāds ielika sludinājumu??
Es neaprēju ar ironiju, neesmu vainīgs, ka tu tā to uztvēri, vienkārši pajautāju, jo tu šeit ar savu komunkācijas stilu centies parādīt, cik pārāks tu esi par visiem pārējiem. Kā jau uzreiz rakstīju, tīri ziņkārība bija.
Eu iņčener re ku pa tavu līniju, cik noprotu nebūs ar roreni pa hauzēm jāstaigā www.ss.lv/... varēsi smērēt papīrus
Un Rimi maksā Ls 140 par 120 stundām mēnesī + bezmaksas ēdināšana www.diena.lv/...
CRDI rakstīja: Eu iņčener re ku pa tavu līniju, cik noprotu nebūs ar roreni pa hauzēm jāstaigā www.ss.lv/... varēsi smērēt papīrus
Un Rimi maksā Ls 140 par 120 stundām mēnesī + bezmaksas ēdināšana www.diena.lv/...
1. Aizej uz RIMIKu un pastrādā, tad parunāsim par cik maksā un cik jāstrādā!
2. Tu jau pats neatšķir kas ir inženieris - mehāniķis, un kas ir inženieris - celtnieks - siltumptehniķis. Kas ir projektētājs un kas ir konstruktors. Tā ka vari neplātīties.
Pirmais savulaik sporta pēc staigāja pa intervijām - bija arī uz latvijas banku aizgājis uz interviju - bija ko norēkties.....
iņciņer - vadonim purvā vajag sakarīgus darbiniekus - tu tāds gudrs un protošs izklausies - piesakies pie šamā darbā - varēsi āutrumkārbu traktoram sarementēt kā arī hidraulikā paķimerēties... pa kūdru parušināties....
jā... tikai jābaidās būs, ka jamais tevi neizdrāž pa ritīgo nu pa 100 latiem
i_edgars rakstīja:
2. Tu jau pats neatšķir kas ir inženieris - mehāniķis, un kas ir inženieris - celtnieks - siltumptehniķis. Kas ir projektētājs un kas ir konstruktors. Tā ka vari neplātīties.
A kas neatbilsti prasībām tam ss sludeklim, tobiš tavi krāsainie papīri ir nepareizās krāsās (nav augstākās izglītības un prasītā sertifikāta)
Un kā lai zin kas tu esi par inženieri.... Pēc taviem tekstiem šeit sanāk, ka tu esi šauras specializācijas kurinātājstiklupūtējdatorskaņuunvēlvisāds inženieris.....
CRDI rakstīja:
i_edgars rakstīja:
A kas neatbilsti prasībām tam ss sludeklim, tobiš tavi krāsainie papīri ir nepareizās krāsās (nav augstākās izglītības un prasītā sertifikāta)
Un kā lai zin kas tu esi par inženieri.... Pēc taviem tekstiem šeit sanāk, ka tu esi šauras specializācijas kurinātājstiklupūtējdatorskaņuunvēlvisāds inženieris.....
Vot Tu nu gan esi rikt5īgs tukšpļūtis!!
Paņem kaut vai to pat sūdaino klosifikatoru un izlasi!
i_edgars rakstīja:
CRDI rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Vot Tu nu gan esi rikt5īgs tukšpļūtis!!
Paņem kaut vai to pat sūdaino klosifikatoru un izlasi!
Nu esmu lasījis un? Nu nav tur tāds inženieris-iedgars nu nav.....
CRDI rakstīja:
Nu esmu lasījis un? Nu nav tur tāds inženieris-iedgars nu nav.....
Tie kas zina kādu darbinieku viņiem vajag, tie nez kādēļ saprot. Bet šādi tādi, teiksim kā Tu nesaprot.... nav jocīgi??!!
i_edgars rakstīja:
CRDI rakstīja: Eu iņčener re ku pa tavu līniju, cik noprotu nebūs ar roreni pa hauzēm jāstaigā www.ss.lv/... varēsi smērēt papīrus
Vo tas ir interesanti, paskaidro, kas tai sludinājumā norāda uz to ka viņi nezina ko grib:
"...uzņēmums meklē sertificētu Hvac, siltumenerģētikas inženieri projektētāju."
Pirmais rakstīja: Pirmais savulaik sporta pēc staigāja pa intervijām - bija arī uz latvijas banku aizgājis uz interviju - bija ko norēkties.....
Šitā jau nu gan būt pat atsevišķas tēmas cienīga - labi varētu izsmieties - tas tiesa.
Tipa - mēs te kaut kādas dzeršanas nepacietīsim, bet pašam lodīte no trīcošās rokas krīt ārā!!
Raacens rakstīja:
Vo tas ir interesanti, paskaidro, kas tai sludinājumā norāda uz to ka viņi nezina ko grib:
Izguli dzērumu, vai iemācies lasīt!! Ja lasi, tad izlasi nevis to gabaliņu kuru gribas, bet visu.
Pats savārstīji kopā izrāvumus no dažādiem rakstiem un gribi man to piedēvēt??
Raacens rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Hvac izklausās parupji
Raacens rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Da tak iņčeners pats nezin kas viš i' un ko viš grib
CRDI rakstīja:
Da tak iņčeners pats nezin kas viš i' un ko viš grib
Nemoki sevi, jo Tev nav lemts saprast elementāras lietas.
i_edgars rakstīja: ...2. Tu jau pats neatšķir kas ir inženieris - mehāniķis, un kas ir inženieris - celtnieks - siltumptehniķis. Kas ir projektētājs un kas ir konstruktors. Tā ka vari neplātīties.
Tak paskaidro varbūt Tu, kas ir,
piem. inženieris-siltumtehniķis,
projektētājs,
konstruktors?
Tad redzēsim vai Tu pats atšķir, kas ir kas.
Raacens rakstīja:
Tak paskaidro varbūt Tu, kas ir,
piem. inženieris-siltumtehniķis,
projektētājs,
konstruktors?
Tad redzēsim vai Tu pats atšķir, kas ir kas.
Nav mans pienākums auniem kaut skaidrot! Gribu skaidroju, gribu nē.
Konstruktors vai mehāniķis nav celtnieku profesija, siltumtehniķis un projektētājs ir. Tālāk saliec pats.
CSDD kļūdas
Kuriem ir bijusi biežāka saskare ar CSDD zin, ka CSDD VISU dara ļoti pareizi un ir Eiropā pats pats krutākais kantoris šajā jomā ( Lukstiņa paša atzinums). Attiecīgi, tur VISS ir vispareizāk.
Atvedu no ārzemēm kravas auto, paņēmu sarkanos numurus, aizbraucu uz salīdzināšanu. 'Inspektors' visu aplūkoja,izsniedz man salīdzināšanas izziņu. Tā nu nav tā interesantākā lasāmviela, tāpēc neiedziļinājos tās saturā.
Aizgāju reģistrēt auto...saņemu A+A numurus ( abus garos). Taču reāli ir A+B, A numuru aizmugurē uzlikt nav iespējams. UZ manu iebildi reģistrētājs noplātīja rokas, ka neko nevarot palīdzēt.
Tātad, inspektors salīdzināšanas telpā ir bijis nekompetents. Vai kļūdījies vienkārši ( kas gan būtu normāli, taču nu ne jau tādā Viseiropas līmeņa kantorītī)
Pirmdien lūkosim, ko man atbildēs svarīgie CSDD vīri uzvalkos, kuri ir visgudri visos jautājumos un vienmēr visu dara PAREIZI.
Kāpēc Pareizi? Piemēri.
Tika iegādāta piekabe UK, ražota Beļģijā, jauna. Bija Beļģijas sertifikāts, ražotāja dokumenti. Latvijā nācās iziet savu sertifikāciju, jo Beļģijas nederot
CSDD man paskaidroja, ka tā esot jābūt un viss, tātad viņi ZIN ,kā JĀBŪT.
Tika iegādāts pikaps Vācijā ,kurš izrādījās no Ungārijas Vācijā ievests pārdošanai. Auto nācās sertificēt, jo tas esot ievests no 'jaunās Eiropas savienības valsts' Kas tas tāds par jēdzienu, nav skaidrs. Tizleņu ierēdneļu samurgojums ,protams. Man tika ieteikts aizvest auto atpakaļ uz Vāciju, tur piereģistrēt un tad jau arī Latvijā varēšot reģistrēt.
Atkal,protams, CSDD zin,kā JĀBŪT PAREIZI.
Tika iegādāts motocikls, 2 gadus vecs. Reģistrēts CSDD un 3 gadus lietots, katru gadu gāju apskati Rīgā. 4. apskates reizē inspektors paziņoja, ka motocikla krāsojums neatbilst reģ apliecībā uzrādītajam, apmeloja mani falsifikācijā ( esot nelegāli pārkrāsots) un atteica izsniegt TA uzlīmi. Saņēmu diezgan ņirdzīgas piezīmes, ka 'viņiem jau šitādi te pārkrāsotāji regulāri te ierodoties' , 'tas jau esot skaidri redzams, ka pārkrāsots' utt.
Nācās braukt uz numuru salīdzināšanu, kur ar diezgan lielu piespiešanu tika panākta iepriekšējās teh apskates video aplūkošana.
Un....izrādījās,ka tieši tādā pat krāsā motocikls ir bijis arī pirms gada,agrāku video nav. Kopš pirkšanas motocikls tā arī nav bijis pārkrāsots un reāli ir tāds,kāds tas bija pirmreizējā uzrādīšanas reizē CSDD, kas ir redzams arī manis uzņemtajās daudzajās bildēs ar motociklu. Lielie varenie inspektoriņi cieta klusu un nu jau palūdza aiziet un nomainīt reģ apliecību par CSDD ( valsts ) līdzekļiem. Tur gan man to negribēja darīt bez maksas, jo pa to laiku ir nomainījusies deklarētā adrese un tāpēc nu man esot jāmaksā pašam, jo vienmēr ,kad nomainās adrese ,man esot pienākums iet uz csdd un mainīt apliecību.
Protams, ka atteicos maksāt un beigās apliecību dabūju bez maksas ar jauno adresi.
Apskates inspektoriņš uzvaroši paziņoja, ka viņam esot taisnība, pret ko iebildu, jo viņš ir iestāde un taisnība ir man, jo iestāde veica numuru salīdzināšanu un krāsas ierakstīšanu reģ apliecībā.
Vēl par to adresi-kāda velna pēc tā adrese tur nepieciešama un vienmēr ,mainot deklarēto adresi, man ir jāiet un tā jānomaina apliecībā,maksājot cik tur tos latus?? Vai nepietiek,ka jebkurš dienests to redz datoros??
Attiecīgi, CSDD NAV IDEĀLS KANTORIS, KĀ PAŠI TO APGALVO.