Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

CSDD kļūdas

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012

Kuriem ir bijusi biežāka saskare ar CSDD zin, ka CSDD VISU dara ļoti pareizi un ir Eiropā pats pats krutākais kantoris šajā jomā ( Lukstiņa paša atzinums). Attiecīgi, tur VISS ir vispareizāk.

Atvedu no ārzemēm kravas auto, paņēmu sarkanos numurus, aizbraucu uz salīdzināšanu. 'Inspektors' visu aplūkoja,izsniedz man salīdzināšanas izziņu. Tā nu nav tā interesantākā lasāmviela, tāpēc neiedziļinājos tās saturā.

Aizgāju reģistrēt auto...saņemu A+A numurus ( abus garos). Taču reāli ir A+B, A numuru aizmugurē uzlikt nav iespējams. UZ manu iebildi reģistrētājs noplātīja rokas, ka neko nevarot palīdzēt.

Tātad, inspektors salīdzināšanas telpā ir bijis nekompetents. Vai kļūdījies vienkārši ( kas gan būtu normāli, taču nu ne jau tādā Viseiropas līmeņa kantorītī)

Pirmdien lūkosim, ko man atbildēs svarīgie CSDD vīri uzvalkos, kuri ir visgudri visos jautājumos un vienmēr visu dara PAREIZI.

Kāpēc Pareizi? Piemēri.

Tika iegādāta piekabe UK, ražota Beļģijā, jauna. Bija Beļģijas sertifikāts, ražotāja dokumenti. Latvijā nācās iziet savu sertifikāciju, jo Beļģijas nederot

CSDD man paskaidroja, ka tā esot jābūt un viss, tātad viņi ZIN ,kā JĀBŪT.

Tika iegādāts pikaps Vācijā ,kurš izrādījās no Ungārijas Vācijā ievests pārdošanai. Auto nācās sertificēt, jo tas esot ievests no 'jaunās Eiropas savienības valsts' Kas tas tāds par jēdzienu, nav skaidrs. Tizleņu ierēdneļu samurgojums ,protams. Man tika ieteikts aizvest auto atpakaļ uz Vāciju, tur piereģistrēt un tad jau arī Latvijā varēšot reģistrēt.

Atkal,protams, CSDD zin,kā JĀBŪT PAREIZI.

Tika iegādāts motocikls, 2 gadus vecs. Reģistrēts CSDD un 3 gadus lietots, katru gadu gāju apskati Rīgā. 4. apskates reizē inspektors paziņoja, ka motocikla krāsojums neatbilst reģ apliecībā uzrādītajam, apmeloja mani falsifikācijā ( esot nelegāli pārkrāsots) un atteica izsniegt TA uzlīmi. Saņēmu diezgan ņirdzīgas piezīmes, ka 'viņiem jau šitādi te pārkrāsotāji regulāri te ierodoties' , 'tas jau esot skaidri redzams, ka pārkrāsots' utt.

Nācās braukt uz numuru salīdzināšanu, kur ar diezgan lielu piespiešanu tika panākta iepriekšējās teh apskates video aplūkošana.

Un....izrādījās,ka tieši tādā pat krāsā motocikls ir bijis arī pirms gada,agrāku video nav. Kopš pirkšanas motocikls tā arī nav bijis pārkrāsots un reāli ir tāds,kāds tas bija pirmreizējā uzrādīšanas reizē CSDD, kas ir redzams arī manis uzņemtajās daudzajās bildēs ar motociklu. Lielie varenie inspektoriņi cieta klusu un nu jau palūdza aiziet un nomainīt reģ apliecību par CSDD ( valsts ) līdzekļiem. Tur gan man to negribēja darīt bez maksas, jo pa to laiku ir nomainījusies deklarētā adrese un tāpēc nu man esot jāmaksā pašam, jo vienmēr ,kad nomainās adrese ,man esot pienākums iet uz csdd un mainīt apliecību.

Protams, ka atteicos maksāt un beigās apliecību dabūju bez maksas ar jauno adresi.

Apskates inspektoriņš uzvaroši paziņoja, ka viņam esot taisnība, pret ko iebildu, jo viņš ir iestāde un taisnība ir man, jo iestāde veica numuru salīdzināšanu un krāsas ierakstīšanu reģ apliecībā.

Vēl par to adresi-kāda velna pēc tā adrese tur nepieciešama un vienmēr ,mainot deklarēto adresi, man ir jāiet un tā jānomaina apliecībā,maksājot cik tur tos latus?? Vai nepietiek,ka jebkurš dienests to redz datoros??

Attiecīgi, CSDD NAV IDEĀLS KANTORIS, KĀ PAŠI TO APGALVO.

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..35
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

iņčiņer, moš tu labs galdnieks esi un tev ir ozols (zāvēts) pieejams....man trepes vaig mājā uz 2 stāvu....

Ko te mētā gudrīti - piedāvāt pilnīgi ne sūda nevari - tas jau sen ir skaidrs. Pie kam visi Tavi piedāvājumi ir dikti par seklu.

tu tak vēl neesi pateicis ko tu proti...

vismaz kādi krāsaini sertifikāti tev ir

kautko fļūtīji par siltumtehniku - saku - ir reāls darbs - jāizstrādā lietotāja saskatne apkures vadībai

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Teorētiski jā, BET paskaties spektrus pa popmūzikas radio spēlētajiem gabaliem, reti kurš gabals \"neierakstās\" FM diapazonā.

Ko te plāties - kā mazs bērns iekāpa sūdā un tagad te mēģina izlocīties. Ne ko Tu nejēdz par to digitālo skaņu, nezini un negribi zināt, bet daudzina, ka pirmais Latvijā ņēmās ar to un esot baigais specs.

Bērnelis kas bērnelis - tik vien prātiņa kā lekties pie jebkuras izdevības, un protams neaizmirstot aptirst ar.

Droši ka tavs DD arī ir tāds pat- tobš korišs un poX kas tur ar darbu... gan jau citi atstrādās ko vajag.

renegademinds.com/...

Tas ir pamats darbam ar mūzikas ierakstīšanu, apskaņošanu (arī diskotēku skaņu operatoriem) utt. poh analogi vai digitāli. Un ja kaut ko saproti tur, tad paskaiti pats cik instrumenti neierakstās FM diapazonā, un cik bieži šos instrumentus tu dzirdi pa radio..... Domā Edgariņ, domā..... Tādēļ arī teicu radio no cd repruducējot caur vienām un tām pašām skandām neatšķiras.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja: Pļek, pļek

Ko vēl iztirsīsi bērnudārz??

Tev visa nakts priekšā - lasi lēnām un uzmanīgi - iespējams ka beidzot sapratīs kas ir to dažu vārdu jēga. No sākuma atsevišķi, pēc tam iespējam, ka arī sāksi saprast kopā - teikumā.

Tev jau patīk pa naktīm rakāties - lasi.

Rīt ap pusdienlaiku vari atrakstīties kā gāja.

Varēji jau tik ļoti nesteigties ar atrakstīšanos!!

Tā pat piepļurināji pilnu lapu, bet sapratis prasīto tā arī neesi.

Ta kurā grupā ir inženieri, tehnologi un darbu vadītāji??

Kādi inženieri, kādi tehnologi, kādi darbu vadītāji?

Piem. cenu veidošanas inženieris ir zemākā grupā kā ķīmijas inženieris utt utjpr. Gribi sīkāk lūdzu konkretizē savu prasību. Tāpat arī vai tevi interesē inženieris- vecākais speciālists, vai inženieris speciālists....

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Sen jau par to esmu rakstījis - vajadzēja lasīt.

Siltumtehnika, tas ir tikai mans blakusdarbs - tā teikt haltūras + hobijs. Par seklu ņem.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Tas ir pamats darbam ar mūzikas ierakstīšanu,

Ko Tu te centies pierādīt??? To ka nejēdz jau sen skaidrs. Vēl te piedāvā man pārbaudi organizēt.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

iņčiņer, moš tu labs galdnieks esi un tev ir ozols (zāvēts) pieejams....man trepes vaig mājā uz 2 stāvu....

Ko te mētā gudrīti - piedāvāt pilnīgi ne sūda nevari - tas jau sen ir skaidrs. Pie kam visi Tavi piedāvājumi ir dikti par seklu.

Ieskatam par prasmēm un spējām:

Veicu Bosch Thermotechnik (Junkers) karstā ūdens un apkures aparātu apkopes:

Minimaxx un Jetatherm pie sienas stiprināmiem gāzes ūdenssildītājiem,

Novatherm, Eiroline, Eurosmart, Eurostar un Euromaxx sērijas karstā ūdens un apkures katliem,

Supraline, Suprastar un Supramax sērijas grīdas apkures katliem.

Esošajā Jūsu mājas lapā - informācijas ievade (tai skaitā foto albumi, apraksti), rediģēšana un vecās informācija izdzēšana.

Veicu darba aizsardzības dokumentu paketes izstrādi:

instrukcijas, riska novērtēšana.

Vai strādāt par atbildīgo par darba aizsardzību uzņēmumā, iestādē.

Pieredzējis inženieris, ir pieredze siltumtehnikā - gāzes saimniecība, katlumājas, siltumapgāde, rekuperācija, gāzes un dīzeļdegvielas degļu ieregulēšana, ekspluatācija un remonts, labas datorzināšanas, iemaņas AutoCAD, B kat

Profesija: Inženieris

Iepriekš. darba pieredze specialitātē: Vairāk par 10 gadiem

Izglītība: Augstākā

Izglītības nozare: Mehānika, mašīnbūve

Pabeigtie kursi: Ūdenssildāmo un tvaika katlu, ūdenssildītāju virs 500 kW uzbūve un droša ekspluatācija. Atb. speciālists dabas gāzes iekārtu ekspl. un remontā. U.

Valodu zināšana: Latviešu, Krievu, Angļu

Vecums: 51

Vēlamais darba grafiks: Darbadienas

Ir autovadītāja apliecība: Ir

Ir auto: Ir

Dzīves vieta: Cits (Līvāni)

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Kādi inženieri, kādi tehnologi, kādi darbu vadītāji?

Tādi kādus Tu sabāzi pa neskaitāmām grupām neizlasot nevienu lpp no profesiju klasifikatora.

Izlasi, un tad plāties bērnel.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tas ir pamats darbam ar mūzikas ierakstīšanu,

Ko Tu te centies pierādīt??? To ka nejēdz jau sen skaidrs. Vēl te piedāvā man pārbaudi organizēt.

Nu pārbaudām tavu ausu biezumu un skaņas uztveres īpatnības, brauksi uz Rīgu, vai man braukt uz Līvāniem

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Kur ta tādas gudrības salasījies? Pats izdomāji? Paņem palasi pats par profesiju klasifikatoru, tur ir ļoti skaidri uzrakstīts, kas jāzin un jādara inženieriem, vienalga kas viņi būtu pēc kvalifikācijas. Un tur ir būvinženieri, elektroinženieri, ķīmijas inženieri, elektronikas un telekomunikāciju inženieri, bet nav inženieri-mehāniķi, inženieri- konstruktori.

CRDI rakstīja:

Un prof. klasif. un ar to saistītajos noteikumos ir aprakstīts viss pietiekami smalki.

Tehnologs un darbu vadītājs ir pavisam citā (zemākā) grupā kā inženieris.

Pirms *******anas bikses novilki!!

Lasītpratējs ibio.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Nu pārbaudām tavu ausu biezumu un skaņas uztveres īpatnības

Ko Tu piedāvāsi - to pat no radipuļķa ierakstītu peldošo, puskroplīgo ar pārslodzi iesmērēto gabalu no failiem.lv??

Tu jau pats nespēj uz ausi atšķirt pilnīgu mēslu no kaut cik kvalitatīvas mūzikas.

Lekšanās lēkme turpinās un nevar pāriet??

Bērnudārzs.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja:

Nu pārbaudām tavu ausu biezumu un skaņas uztveres īpatnības

Ko Tu piedāvāsi - to pat no radipuļķa ierakstītu peldošo, puskroplīgo ar pārslodzi iesmērēto gabalu no failiem.lv??

Tu jau pats nespēj uz ausi atšķirt pilnīgu mēslu no kaut cik kvalitatīvas mūzikas.

Lekšanās lēkme turpinās un nevar pāriet??

Bērnudārzs.

Nē ar Allan Pasrson Sound check 1. disku ( failiem.lv/... ), gan WAV gan MP3 @ 320 versijās. Ja atradīšu paķeršu arī EMMA Auto audio testa disku

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Siltumtehnika, tas ir tikai mans blakusdarbs - tā teikt haltūras + hobijs. Par seklu ņem.

man pokuj ko un kur tu esi rakstījis... kas tu esi bijis un ko esi darījis....

mani interesē ko tu spēj šodien un ko par to gribi....

pa lielam man neinteresē tavi krāsainie sertifikāti... jamie palīdz novērtēt ko tu varētu zināt, bet neko nesaka par to ko tu reāli zini un proti...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Tad ko uzbāzies??? Pagaidām nekādi kaut cik sakarīgi piedāvājumi no Tevis nav bijuši. Viena vienīga plātīšanās.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Ja atradīšu paķeršu arī EMMA Auto audio testa disku

Lekšanās lēkme vēl nepāriet??? Aizej pie ārsta lai apskatās.

P.s. tikai izlasi labi visus vārdus, ka nesajauc ar ākstu.

0 0 Atbildēt

varu strādāt par atbildīgo kurinātāju.... bet diemžēl valdība nolikvidēja šo baltijā lielāko uzņēmumu...

vai tikai bazars nav par līvānu stiklu ?

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Tad ko uzbāzies??? Pagaidām nekādi kaut cik sakarīgi piedāvājumi no Tevis nav bijuši. Viena vienīga plātīšanās.

es tev prasīju - cik tu gribi algu un ko tu proti darīt???

cik sapratu klavieres skaņot nemāki un apkures vadības sistēmas izstrādāt nevēlies

p.n.

dirst māki, tas ir redzams par no sarkandaugavas.... diemžēl par to es tev algu maksāt netaisos....

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja:

mani interesē ko tu spēj šodien un ko par to gribi....

pa lielam man neinteresē tavi krāsainie sertifikāti... jamie palīdz novērtēt ko tu varētu zināt, bet neko nesaka par to ko tu reāli zini un proti...

Tak nomierinies nav viņam nekādu sertifikātu vismaz LV oficiālās iestādes par to neko nezin. Vienīgais ja uzvārds ir cits atšķirīgs no CRDI minētā.

buvkomersanti.bema.gov.lv/...

0 0 Atbildēt

starp citu - es arī vēlos redzēt kaut vienu dzīvu cilvēku (pokui, tas drīkstētu būt arī neiņčiners) kas spētu atšķirt MP3 no cd...

uz vienas un tās pašas aparatūras, piemēram 10 reizes tiek atskaņots viens un tas pats muzīkas gabals.... pie tam to ko atskaņot izvēlas dators nejauši - pēc tam varētu maiņit muzonu un/vai aparatūru....

un pēc tam varētu salīdzināt un OBJEKTĪVI runāt par rezultātiem

bet citādi jums te sanāk tikai bazars par "ķoplij lampavij zvuk" un vēl apgalvojumi, ka USB maitā skaņu (kad izlasīju, tad par šito gan rēcu visu atlikušo dienu)

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu nakuj tik tiešām liederīgu topiku vajadzēja tik zvērīgi safist ?

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

CRDI rakstīja: Ja atradīšu paķeršu arī EMMA Auto audio testa disku

Lekšanās lēkme vēl nepāriet??? Aizej pie ārsta lai apskatās.

P.s. tikai izlasi labi visus vārdus, ka nesajauc ar ākstu.

Kā tad lecos? Tas disks ir gandrīz visiem skņiniekiem. Ja atradīšu kur esmu nobāzis, no tā diska mani interesēja tikai 2 treki, kuri man ir pārkopēti, tapēc nezinu, neatceros kur to CD esmu licis un vai tas vispār ir pie manis.

Ja neuzticies nopērc pats sev A.Parson disku Nr.2 ( www.artandscienceofsound.com/... ) , pa lielam viss tas pats kas pirmajā, atšķirības tikai secībā un dažos muzikālajos fragmentos. protams, ja vari atļauties. Es jau varu pagaidīt līdz Tavai algai pie Pirmā

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: starp citu - es arī vēlos redzēt kaut vienu dzīvu cilvēku (pokui, tas drīkstētu būt arī neiņčiners) kas spētu atšķirt MP3 no cd...

uz vienas un tās pašas aparatūras,

To Tu pats mierīgi vari izdarīt! Nejau ar 100% elektronisko mūziku to atšķirsi. paņem muzonu ar dzīvu bundzenieku un uzmanīgi paklausies uz jebkura verķa. Bet nemēģini saklausīt ir vai nav tur augšas virs 16 kHz, bet piekis ja uzmanīgi klausīsies basus. Mp3 izkropļo visu mūziku visā tās diapazonā, + nocērp augšas.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: starp citu - es arī vēlos redzēt kaut vienu dzīvu cilvēku (pokui, tas drīkstētu būt arī neiņčiners) kas spētu atšķirt MP3 no cd...

uz vienas un tās pašas aparatūras, piemēram 10 reizes tiek atskaņots viens un tas pats muzīkas gabals.... pie tam to ko atskaņot izvēlas dators nejauši - pēc tam varētu maiņit muzonu un/vai aparatūru....

un pēc tam varētu salīdzināt un OBJEKTĪVI runāt par rezultātiem

bet citādi jums te sanāk tikai bazars par "ķoplij lampavij zvuk" un vēl apgalvojumi, ka USB maitā skaņu (kad izlasīju, tad par šito gan rēcu visu atlikušo dienu)

Nu es jau te piedāvāju veikt šādu testu abiem specālistiem (msh & inčeners), kaut kā neparakstās

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

apkures vadības sistēmas izstrādāt nevēlies

Tak paņem firmas katalogus un apskaties - tur gatavu vadības sist'[emu ir bez savas jēgas! Ja savajadzēsies kaut ko dikti specifisku teiksim palaist sienas katlu grīdas kat6la režīmā ar radiatoru loku, karsto ūden bvoilerā, bet tā lai nekad nebūtu prioritāte + gaisa uzsildīšana kaloriferā, tad pieklauvē!! Pa lielu blatu uztaisīšu.

No tik sekli brauc - nu nav vajadzīgi man Tavi piedāvājumi - jau teicu - siltumtehnika ir tāds pushobijs.

P.s. celtnieks nekad neesmu bijis, tā ka pie arhjitektceltniekprorabiem var nemeklēt.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Nu es jau te piedāvāju veikt šādu testu abiem specālistiem (msh & inčeners), kaut kā neparakstās

Jau sen personīgi Tev atbildēju, ka sen tādus testus esmu veicis un pat auto rūpnīcā iebūvētajā audiosistēmā spēju atšķirt jebkuru mp3 no reāla nevis pārkonvertēta wava.

Atkal nesi sapratis izlasot??

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

uz vienas un tās pašas aparatūras,

To Tu pats mierīgi vari izdarīt! Nejau ar 100% elektronisko mūziku to atšķirsi. paņem muzonu ar dzīvu bundzenieku un uzmanīgi paklausies uz jebkura verķa. Bet nemēģini saklausīt ir vai nav tur augšas virs 16 kHz, bet piekis ja uzmanīgi klausīsies basus. Mp3 izkropļo visu mūziku visā tās diapazonā, + nocērp augšas.

Pirmais ņem klausies. Ieraksts nav nekādi apstrādāts (EQ, dinamiskās apstrādes, effekti utt) Atradīsi atšķirību paziņo failiem.lv/...

1.. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ..35

Lasītākie raksti

Jaunie raksti