nu par BeSafe man šķiet ka drusku pārmaksāji. Šo zīmolu apskatīju kad jautājums par beņķa iegādi aktuālizējās. Nopirku Maxi Cosi Cabrifix mazo, tagad mans "otprisks" vēl tusē iekš Maxi Cosi Priori XP. Patikās dažas lietas, tas ir fiksācija drošības siksnām un protams ka krāsa kādā ir krēsls, pieskaņots auto salonam.
Patreiz domāju ka vajadzētu pāriet lēnām uz padirseni, bet sīkajam patīk pasnaust pie dīzeļa murāšanas un parastā drošības siksna netur rumpi.
vispār šite ir gana daudz variantu autokreslini.lv/... vai man vēl patikās iekš elkora bºivības, tur daudzi bija uz vietas apskatāmi.
falšais RECARO
vajadzēja iegadāties jaunākajai atvasei nākamo autosēdeklīti.
jautājums kādu izvēlēties gandrīz nebija, jo bračka iepirka savam puikam Recaro ražojumu.
vārds runā par sevi, vizuāli patika gan forma, gan materiāli, gan krāsa un cena daudz maz pieņemama. pirksti gaisā un uz bodi prom, būs arī manam puikam savs sporta benķis.
bet bodē pārdevēja - īpašniece man aplauž visus ērgļa ragus un spārnus. izrādās šis izstrādājums nav nekāds Recaro produkts, tikai iegādātas tiesības izmantot nosaukumu un viss. ne tur pareizais sēdēšanas - gulēšanas leņķis, ne tur gana labi materiāli, utt utm
rezultātā nopirku BeSafe krēsliņu, ko puika un mamma atzina par labāku kā manis iecerēto, un paliku ar smagu aplauzienu dvēselē. tāds smuks brands tika sameklēts, a apakšā nekā.