Nevar ataisit durvis.

hopers24 Reģ.: 19.05.2013

Tatad pirms kada laika bija noplisusas durvis, nevareja no arpuses ataisit(nacas taisit vala caur iekspusi) sodien atskruveju, izradijas ka izkabinajusies viena trosite, kuru veiksmigi atliku vieta. Pec tam vis ideali stradaja, lidz ko no iekspuses ar roku aizpiedu ciet, vairak vispar netaisas valja ne no iekspuses, ne arpuses, ka par laimi pirms meginaju neuzskruveju atpakalj iekspusi, taka tur tiem verkiem it ka klat tiek, bet vairakas stundas petiju, un nekam isti klat netiek, it ka sledzene strada vis darbojas, bet valja netaisas, galigi nevar tikt skaidriba kas tur par problemuj, kadi vispar varianti? Ir kaut ko iespejams izdarit bez liekiem bojajumiem?> Masina, Skoda Octavia 1998

 
DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Šis ir no sērijas,kad grib, lai pa telefonu izgriež aklo zarnu.

Veiksmi cīņā.

Nomaini slēdzeni un viss būs labi.

hopers24 Reģ.: 19.05.2013
1 0 Atbildēt

Tur jau tas prikols ka vis trada, kustas ka tam jakustas, vnk tas suds nelaizas acimredzami valja, un tur klat tikt nekadigi nevar (starp stenderi unn durvim akjis kas ieakejas) Vis starad durvim rokturis normali veras, no iekspuses ari vis normali visi verki savienojumi kustas, tikai problema ta ka durvis neataisas Meginaju dauzit ar kajam valja nu nekadigi!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tu esi iekšā vai ārā?

hopers24 Reģ.: 19.05.2013
0 0 Atbildēt

Kads sakars? Varbut pa temu?

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

Ja jau apšuvums ir nost, tad vajag paskatīties kur tieši tā poga bloķē mehānismu. Man palīdzēja WD40 un spēka pielikšana.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

tikt klaat var, aakji var pakustinaat arii no durvju iekshpuses. bet tev buuus jaanjem aaraa viss durvju pusraamis un jaamaina pats aizsleedzeeja mehaanisms. vins vienkarshi ir sadilis un kjiilee. taadeelj tev arii izaakjeejas taa "trosiite". var meegjinaat to visu kaartiigi iztiiriit un saellot. apskaties youtube ir jaabuut video. uz audi a4 ir principaa tieshi taads pats tas mehaanisms.

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: tikt klaat var, aakji var pakustinaat arii no durvju iekshpuses. bet tev buuus jaanjem aaraa viss durvju pusraamis un jaamaina pats aizsleedzeeja mehaanisms. vins vienkarshi ir sadilis un kjiilee. taadeelj tev arii izaakjeejas taa "trosiite". var meegjinaat to visu kaartiigi iztiiriit un saellot. apskaties youtube ir jaabuut video. uz audi a4 ir principaa tieshi taads pats tas mehaanisms.

tu ko, ar auto aizdzīšanu esi nodarbojies?

hopers24 Reģ.: 19.05.2013
0 0 Atbildēt

paldies, rita saksu skatities talak

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti