Chankaishi rakstīja: Nedomaaju, ka starp Vaacijas un Latvias degvielaam dizha atshkjiriiba, iipashi, ja njem degvielu statoilaa vai nestee. Starpiiba nobraukumaa Latvija-Vaacija-Latvija rodaas tiiri meteorologjisku apstaaklju deelj, valdoshie veeji - rietumu. Par 3% - gruuti teikt, protams, ka reklaama, bet gan statoils, gan neste tomeer ieveero standartus daudz ciitiigaak, nekaa paareejie tanki, nedaudz subjektiivs mans viedoklis, bet taads nu vinjsh ir izveidojies Kaut vai peec degvielas smarzhas, taas asaas piedevu smakas juutamas tik mazajos tankos un Lukoilaa.
Lukoils ir kaut kāds pokujistisku pidaru kantoris - uzraksti uz pistolēm tur ir tikai smukumam :@ - pašam pirmajā reizē tur uzpildot savu kvatoru gadījās no pistoles, uz kuras uzrakstīts "98" ielieties 40 litrus deviņdesmit piektā, kopš tā laika vairs tur nebraucu. Dzirdēts ka es vēl tādā ziņā esmu bijis veiksmīgs, ir arī šitādā veidā cilvēkiem lukoilā vispār ne to degvielu sanācis ieliet. Scukoils ir kaut kāds pretīgs hamburgeru tirgotājs kur vērts lieties ja nekas cits normāls nav pie rokas, bet neste dīvaiņu un hipsteru tanks kas problēmas ar hamburgeru tirgotājiem novērsuši likvidējot tirgotājus
Degvielas piedevas
Par un ap degvielas piedevām