iAuto avāriju radars, redzēji avāriju - ziņo šeit

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kur un kad notika avārija? Kaut ko vairāk? Bildes publicēšanai lūdzu sūtīt uz iAuto at iAuto.lv

 
1 2
Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 1 Atbildēt

VERNON - KO NOZĪMĒ STRAUJA BREM

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

119. Transportlīdzekļa vadītājam atkarībā no braukšanas ātruma jāizvēlas tāda distance, lai, priekšā braucošajam transportlīdzeklim bremzējot, būtu iespējams izvairīties no sadursmes, kā arī jāizvēlas tāds intervāls, kas nodrošina ceļu satiksmes drošību.

Šeit gan ir kautkas par distanci.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Vispār jau šim topikam ir pavisam cits mērķis.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Vernon , ko nozīmē strauja bremzēšana? kāds negatīvais paātrinājums ir uzskatāms par laidenu, kāds par normālu un kāds par strauju? nu tā mīnuss cik m/s²?

73. punkts pie kādiem nosacījumiem ir jāceļ gaisā roka? nu tā burtiski - kad jāceļ un kad var necelt?

un kāpēc visiem pietiek ka bremžuguņi iedegas kopā ar bremzēšanas sākšanos, bet tev nepietiek?

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Ne viss man nepietiek, bet no kustības drošības viedokļa nepietiek! Ja visiem pietiktu, tad pakām čupā mašīnas nesastumtu!

CSN 10. punkts noteic ka Vernonam uz ceļa ir jarīkojas TĀ, lai Jūs visi citi neiebrauktu manis vadīta auto pecpusē un Jums uz to ir pamats cerēt, ka es uz ceļa rīkošos TĀ, lai mana rīcība būtu savlaicīga un prognozējama!

Par bremžu ugunīm, vēl joprojām uz ceļiem ir padomju tehnika ar STOP signālu no trieciena pa auto aizmuguri, piemēram KAMAZ.

Pilsētā 5 sekundes pirms manevra vajadzētu būt brīdinājuma signāliem. Vai tā ir un vai tā var kļūt par normu?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Kāds vēl nah brīdinājuma signāls? Kur mašīnai tāds atrodas? Kur auto user manuāli ir "warning signal"?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Kā uzminēt pilsētā 5 sekundes pirms luksofora pārslēgšanās brīdi, lai brīdinātu dorni aiz muguras, kurš nesaprot, ka piebraucis par tuvu vai pats nespēj lasīt satiksmi?

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Jums visiem ir mehāniskais STOP signāla slēdzis pie bremžu pedāļa un Jūs pat nenojaušat, ka ir arī savādāk, no spiediena bremžu sistēmā tiek ieslēgts STOP signāls. Pie kam, kā likums apsūbējis slēdzis ar puspuvušiem vadiem. Un to CSDD uzskata par labu esam!

Nekas nav jāuzmin ir jābrauc ar ātrumu kāds ir noteikts! Un nav noziegums iebraukt krustojumā arī pie dzeltenā!

Noziegums ir uzsākt kustību krustojuma pie zaļā, ja krustojums vēl nav atbrīvots! Un tagad arī Rīgā sarkanais signāls visos virzienos deg trīs sekundes, tad seko dzeltens un zaļš un lai te nestāsta pasakas par krustojuma šķērsošanas pabeigšanu sarkanam degot! Vācijā par to īpaši nestreso.

Galvenais nekļūsti pats par dorni, strauji bremzējot!

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Klau vernon, bet kāpēc jābrauc tik tuvu priekšā baucējam??? Nu tā uz pirkstiem! Ka ne pašu, kur nu vēl dekoratīvās lampiņās neredzi?

119. punktu ievērot gabals lūzt nost, kastrēts tiec?

procentuāli C un D kategorijas "profesionālie" šoferi sataisa vairāk mēslu nekā amatieri...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Un otrs jautājums - cik % no satiksiksmei pielaistiem un apdrošinātiem transportlīdzekļiem ir aprīkoti ar bremžuguņu spiedienslēdzi apsūbējušos vados?

Cik no tiem transportlīdzekļiem ar visām savām apsūbējušajām bremzēm ir spējīgi pārsteigt ar reālu bremzēšanos pirms bremžuguņu iedegšanās un ar patiešām cienījamu negatīvo paātrinājumu vispār?

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Kur Tu rāvi ka es aģitēju neievērot distanci? Problēma ir ar šo distances nozagšanu, strauji bremzējot, no joslas joslā, priekšā ielienot. Es jau neesmu vienīgais, kas par virzienrādītāju neslēgšanu bazūnē! Tāir reāla sērga, ceru ka Tu neesi to cilvēku sarkstā, kam pie kājas virzienrādītāji!

Vispār brīdinājuma signāli ir apmēram 50 - 60 gadus ilgi un ar viņu lietošanu iet kā pa celmiem. To visu grib kompensēt ar distanci! Tas nav prāta darbs.

Auto būvētāji ieviesuši tempomātus distancei, bet tas reaģē momentāli un šādi aprīkotam auto pakaļā ieliksi pret auto vadītāja gribu. Ir pat precedenti. Vainīgais aizbrauc sekas paliek.

Cik tad ir palikuši GAZ 53, Kamaz, Maz un Zil 130 auto ceļu satiksmē? No vieglajiem Volga un Moskvičs! Ap tumšotie aizmugurējie uguņi- "krutais tjūnings"! Un cikir tādu kas 21 W lampu vietā ieliek 5 w lampiņas. Itkā sīkums, bet sūdi neparedzami.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Un tu tās piecas mašīnas uzskati par reālu draudu sariksmei ar ko ikdienā katrs sastopas 734 reizes? Tās visas ir ar bojāiem vadiem, aptumšotiem stikloem un pamazinātas jaudas lampām,bet bremzes kā F1?

Velreiz saku "obognal i podrezal" nav tas pats, kas ielikt pakaļā joslas nemainot... Kā tas noticis grobiņā un uz Ulmaņa pārvada

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Paldies Andrim par šiem materiāliem www.iauto.lv/lasitaju-pieredze/raksti/19923-frontala-sadursme-ar-audi-un-bmw-adazu-novada-uz-tallinas-sosejas-30-07-2015-foto

Šoreiz autoram 2 ielūgumi uz KINO dāvanā no iAuto

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

"Jums visiem ir mehāniskais STOP signāla slēdzis pie bremžu pedāļa un Jūs pat nenojaušat, ka ir arī savādāk, no spiediena bremžu sistēmā tiek ieslēgts STOP signāls. Pie kam, kā likums apsūbējis slēdzis ar puspuvušiem vadiem. "

Ibio Vernon, pamaacies auto uzbuuvi. Tu esi reaals daunis.

Spiediena sleedzhi uz galveno bremzhu cilindra peedeejo reizi ir maniiti uz kaut kaadiem reaali veciem, pagaajushaa gadsimta auto. Tipa tevis piemineetie moskvichi un volgas.

Ir zinaams, ka elekriskais sleedzis pie bremzhu pedaalja nostraadaa tikko pieskaraas pedaalim pat tajaa briidii, kad veel nav pat iedarbojies bremzhu cilindrs un paraadiijies spiediens tajaa. Kameer sleedzis, kas nostraadaa no spiediena, nostraadaa tikai tajaa briidii, kad sisteemaa spiediens paraadas, respektiivi tad, kad pedaalis jau ir nospiests vismaz paaris milisekundes.

Un tagad padomaa un pastaasti, kursh variants par nodomu bremzeet pazinjo aatraak.

Un tempomaati nav pat ljoti jauniem, muusdieniigiem auto, kas razhoti shajaa gadaa, tikai biezaakajaam versijaam un ne visiem modeljiem.

Aizej un pamaacies auto uzbuuvi, savaak skjiet ka aarpus piemineetajaam Volgaam, Moskvichiem un Kamaziem citus auto esi redzeejis tikai bildiitees.

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt
BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

"Avārija" no Krievijas, tomēr neierasta:

www.liveleak.com/view?i=d34_1438819943

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Sarkanais signāls iedegas mehāniski salēdzot abas sliedes uz "īso". Tajā mirklī, kad traktora vadīkla nepieskārās vienlaicīgi abām sliedēm sakanais signāls luksoforā pazuda.

Šodien, paliekot ar smago uz dzelceļa pārbrautuves, pietiek saslēgt ar vadu abas sliedes lai vilcienam iedegtos sarkanais signāls. Ļaunprātīgi tā rīkojoties var nonākt aiz restēm!

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti