- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kaapeec rakstīja:
nomiks rakstīja: Ir arī tādi, kas mzgā auto reizi gadā - pirms TA veikšanas. Un tam nav nekāda sakarā ar mašīnas krāsu, bet gan attieksmi. Man ar netīru auto braukt nepatīk! Protams, nemazgāju to ziemā katru dienu, jo nevaru to atļauties gan fiansiāli, gan laika ziņā, bet ikdienā cenšos tomēr auto uzturēt tīru. No praktiskā viedokļa CR-V brūnganā krāsa ir ļoti laba. Netīrumus redz vēlāk kā melnai krāsai, piemēram, bet mazgāt gan nav tik viegli kā Zafiru, kura ir baltā krāsā.
Pirms TA mašīnu nemazgāju. Kāpēc tas būtu jādara?
Kāpēc nē?
Tad tas liecina par cilvēku, ja uz TA atbrauc kā cūka ![]()
kasinsh79 rakstīja: VWFans Pastāsti, kādi apsvērumi jaunās Honda tādas krāsas izvēlei?
Nippon Auto bija (varbūt vēl turpinās) noliktavas izpārdošana. Bija pieejamas 4 Jazz mašīnas, viena sākuma Trend komplektācijā, bet pārējās trīs niknākās komplektācijās. Es gribēju Trend komplektāciju, jo tā cenā ir pieejamāka, taču aprīkojums tāpat ir labs un mani apmierina. Un tā vienīgā Trend komplektācijas mašīna bija sarkana, tādēļ arī to pašu bija jāņem. Taču šī krāsa tieši šādam modelim mani apmierina (redzama avatarā).
nomiks rakstīja: Hondām motors tiek mazgāts ik reizi, kad pie dīlera veic apkopes.
Šis izklausās aizdomīgi... :D
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20