- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Rr19 rakstīja: Kå tu nesaproti, teh. tal. rakstīts svars.
Un? Pilsonis tak rakstīja, ka mašīnām svars vienāds.
GB12 rakstīja: Tu laikam domā, ka "duraki" nesalīdzina cenas, tikai tu vienīgais... salīdzina gan, arī es salīdzinu, un man vēl nekad sweds nav piedāvājis labāko. Bet, nu, 15.10. manam auto beigsies OCTA, pēc 15.09. iemetīšu, ko man dod gan sweds, gan pārējie. Šobrīd, kā jau minēju, abiem auto gan izdevīgāko KASKO, gan OCTu, piedāvāja Balta. Par negatīvajām atsauksmēm... atceros, ka laikā, kad OCTAi cenas cēlās dubultā, viens paziņa ielika feisbukā drisālīdošu pateicību swedam, ka viņi ķipa vienīgie cenas neceļot kā pārējie "krāpnieki"... pagāja kādi 3 mēneši un šams zvanīja man un kļenčīja atlaidi 3 mēnešu octai, jo sweds negaidīti pacēlis cenu. Un nav gluži tā, ka izplatu tikai negatīvās atsauksmes... kopumā pat varu teikt, ka pats apdrošināšanas segums viņiem ir OK, arī par izmaksu kvalitāti kopumā atsauksmes ir labas.
Tātad, manis solītie cipari pēc BM maiņas. Auto - BMW 530, 2010.gads, 248 ZS, 10. BM klase, Rīgas deklarācija. Runa ir par standarta cipariem bez jebkādām atlaidēm, uz gadu:
Balta - 232;
BAN - 1248
Ergo - 232;
Compensa - 266;
Gjensidige - 291;
Seesam - 419;
If - 262;
Swedbank - 196;
BTA - 146.
3x variet minēt, kuru izvēlējos.
Swedbank vispār pilnīgs sviests - tā kā man tur nav konta, es pat nevaru normāli redzēt savu piedāvājumu, nācās šamiem zvanīt. Ja uz mana vārda nebūtu kodu kalkulatora, kas piesaistīts uzņēmumam, es pat nemaz nevarētu dabūt piedāvājumu no viņiem. Un arī - viņi pateica, ka, ja man tur būtu konts un skatītos it kā no tā, tad cena būtu cita. Protams, nepateica, vai zemāka vai augstāka. Sviests kaut kāds.