- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Danimars rakstīja: Padalīšos ar savu pieredzi. Opel astra H 1.6 benzins. Iepirkts 2013 gada beigās. Patreiz 80tk uz odometra. Nobraucu divus gadus bez problēmām, kaut gan bija iebildumi pret vadītāja krēsla čīkstēšanu. Biju vienreiz, iesmērēja, palīdzēja uz laiku, bet braucu vēlreiz, tagad pieradu, čīkst pa lielākām bedrēm, bet var sadzīvot. Lielākais prikols bija uz otro TA, kuru izgāju ar visām 0. Pēc divām nedēļām otrā apkope, kas sakrīt ar divu gadu ekspluatācijas laiku, sekojoši garantijas beigām uz ritošo. 4dienas pēc garantijas beigām dodu uz apkopi ar domu ka gan jau būs ok, TA tak svaiga. Zvans no servisa, jāmaina stūres pirksts. Es - nu mainiet, viņi 140 ar savirzi un detaļu. Es a kā garantija, 4 dienas tik pāri? Nekada sarunāšana nesanāca un mainīju pie Vasjas ap 60 par visu. It ka jau pats vainīgs, tomēr svaiga TA nelika iespringt uz ierašanos pirms garantijas beigām. Nupat skaļāk sāk strādāt kondicionieris, būs laikam jāpilda ja ne kas nopietnāks. Pa lielam iebildumu pret opel kvalitāti nav izņemot pret servisu, vārda nesaukšu Daugavas krastā stāv! Nākamo ņemšu škodu tad būs cits stāsts. Opeli kādam nevajag?
TA nav nekāda garantija par tehnisko stāvokli, tā ir tikai konstatēšana, vai tavs auto nav akūti bīstams uz ceļa un viss! Pats esmu izgājis skato bez problēmām un pēc tam nākamajā dienā dzinis mainīt visas priekšējās bremzes un remontēt ritošo. Es auto "pieskatu" visu laiku un man, piemēram, skate nav pilnīgi nekāds rādītājs.
Danimars rakstīja: Tieši šī iemesla dēļ superbu ņemšu uz gada beigām, kad šim modelim bērnu kaites būs novērstas. Citādi šaizes visām mašīnām gadās. Par škodam pagaidām tikai pozitīvas un neitrālas atsauksmes lasītas... Čīksteja opelim tieši krēsla sēžamā daļa. Jauca divas reizes ārā un eļļoja, bet kad eļļa izžuva viss no gala. Solīja jau krēslu nomainīt, bet lai, var izdzīvot
Nezinu kā tagad bet 2008.gada modeļi draudzējās ar koroziju,manai fabijai tā pat uz jumta bija pie priekšējā stikla.Tagad kolēģa oktāvija izskatās kā vecs spainis.
ezis71 rakstīja:
Danimars rakstīja: Tieši šī iemesla dēļ superbu ņemšu uz gada beigām, kad šim modelim bērnu kaites būs novērstas. Citādi šaizes visām mašīnām gadās. Par škodam pagaidām tikai pozitīvas un neitrālas atsauksmes lasītas... Čīksteja opelim tieši krēsla sēžamā daļa. Jauca divas reizes ārā un eļļoja, bet kad eļļa izžuva viss no gala. Solīja jau krēslu nomainīt, bet lai, var izdzīvot
Nezinu kā tagad bet 2008.gada modeļi draudzējās ar koroziju,manai fabijai tā pat uz jumta bija pie priekšējā stikla.Tagad kolēģa oktāvija izskatās kā vecs spainis.
Klau, 2gadi vecai un 40tk mierīgas braukšanas piedzivojusai mašīnai manuprāt pašam nav nekas jāskatās. Viens no iemesliem kāpēc tagad pārslēdzos uz jaunu auto iegādi un neņemos ar lietotiem - nav ne laika pašam ne pa servisiem vazāties...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20