- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

VWfans rakstīja: 24.-28.lpp. baudāms E.Utāna raksts par dīzeļauto salīdzinājumā ar benzīnauto. Tiek kritizēts modernais dīzelis, kam es piekrītu.
Tā nav dīzeļa problēma bet ekoloģija kas bendē motorus.
ezis71 rakstīja:
VWfans rakstīja: 24.-28.lpp. baudāms E.Utāna raksts par dīzeļauto salīdzinājumā ar benzīnauto. Tiek kritizēts modernais dīzelis, kam es piekrītu.
Tā nav dīzeļa problēma bet ekoloģija kas bendē motorus.
Tikai joks tāds, ka klimats silst sākot ar viduslaikiem. Bet tad nebija nekādu dzinēju....
Konuss rakstīja: Teiksim tā - izbrīns par krosoveru popularitāti būtu daudz pamatotāks valstīs, kur pat mežu un lauku ceļi lielākoties ir līdzeni, kā dēlis. Bet ja mums pat galvaspilsētas centra maģistrālā iela (Čakene) ir drīzāk līdzīga arumiem, tad noteikti izvēlēšos krosoveru - it īpaši, ja tas vadāmībā neatšķiras no kompaktklases nekrosovera.
Man jau kaut kā liekas, ka stāsts ir pieradumā. N-desmit gadus pamatā bija pieejami sedani/heči/universāļi/kupejas - t.s. vieglie, pēc kā krosoveru invāzija liekas bezjēdzīgs pasākums. A ja būtu otrādi? Visticamāk, "vieglos" uzskatītu par bezjēdzīgu pasācienu - mazi riteņi, risks braukt uz borģūrām, zema sēdēšana kā sportiniekā utt. Lai nu kā, visu nosaka pieprasījums. Var jau, līdzīgi kā dažs labs, ļurināt, ka tie, kas nedomā, kā es un neizvēlas auto kā es, ir lohi un tikai es tas gudrais, bet, nu, vispār jau tas, kā tu mašīnā jūties, pat ja tā ir tikai ilūzija, ir viens no svarīgākajiem, ja ne pats svarīgākais, auto iegādē. Un ražotāji to ir atkoduši. Ne velti no līnijas tiek noņemti tādi ilgus gadus turējuši auto kā Honda Accord, Nissan Primera, runā, ka arī Avensis, Mondeo, Insignia ņemšot nost, jo to vietu ieņem CR-V, X-Trail, Rav4 utt. Kā saka, kur tad jūs esat, sedanu fani, ja ražotāji ir spiesti tos ņemt nost no ražošanas?

Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20