Nekā! Man piemaksātu prāvu summu, Es uz turieni nebrauktu! Vispār man futbols maz interesē, bet ja viņš vēl notiek krievijā, toč neinteresē!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nekā! Man piemaksātu prāvu summu, Es uz turieni nebrauktu! Vispār man futbols maz interesē, bet ja viņš vēl notiek krievijā, toč neinteresē!
Es vēl joprojām ceru, ka FIFA diskvalificēs krieviju arī no futbola, un Čempis notiks kaut kur citur.
Var arī ar kājām, cik tad tur līdz Königsbergai gar jūru, pa Kuršu kāpu.
Kurš saprātīgs cilvēks grib doties uz Krievijā rīkotu masu pasākumu. Iesēdinās ka pārāk skaļi atbalsti kādus geiropeicus.
Vasaras olimpisko spēļu laikā iebrukums Gruzijā,pēc Sočiem, Krima,kas pēc futbola pasaules kausa.Nu dikti mierīgi uztver diskvalifāciju.Tā kā pretējā virzienā varbūt ?
Es esmu prognozējis karu - Krievija vs Baltkrievija. Bet pagaidām diezin vai būs. Pēc gadiem 5-10.
Kur ir visi spēļu laiki, dienas, stadioni?
Kur pirkt biļetes, es gribētu uz Maskavas spēlēm?
Saprotu, ka biļetes tirgo FIFA un tikai ar loteriju var tās laimēt - iespēju nopirkt par 400 USD!?!
Man tā pasaules vēlme skriet pēc naudas ir pieriebusies, visi masu pasākumi ir palikuši anomāli dārgi! Ja agrāk lidostas bija vieta, kur kko lēti var nopirkt, tad tagad cenas tur ir uzskrējušas kosmosā! Jebkurā masu sporta pasākumā cenas tiek sareizinātas ar 3 un ievietotas skatlogos...tas nav normāli!!!
Jā, koncerti pie mums arī jau 90 EUR
"Pie mums" Būtu jāuztver kā Baltija, jo uz LV vairs neviens pasaules smagsvars nebrauc. Un man ir savi secinajumi,kādēļ. Viss pārsvarā notiek Igaunijā.
Jāsaka, ka 90 € maksā fanu zonas. Standarta biļetes 50-70€. Dažreiz lētāk
viencexperc rakstīja: Es esmu prognozējis karu - Krievija vs Baltkrievija. Bet pagaidām diezin vai būs. Pēc gadiem 5-10.
starptautisko attiecību eksperts ierunājās! Šitas jāuztver nopietni - baķka jāpabrīdina..
AWD rakstīja:
viencexperc rakstīja: Es esmu prognozējis karu - Krievija vs Baltkrievija. Bet pagaidām diezin vai būs. Pēc gadiem 5-10.
starptautisko attiecību eksperts ierunājās! Šitas jāuztver nopietni - baķka jāpabrīdina..
Kamēr batjka būs, kara nebūs. Vismaz pagaidām. Jautrība sāksies pec batjkas. Viņam divi dēli un valsts iedzīvotāju masas ar orientētību uz Rietumu pusi, nevis austrumu. Bet ja kāds parāda krieviem faku, tā dabū karu. Plus vēl daudzi citi sīkumi, piemēram - abu dēlu dažādā politiskā nostāja un cerības tikt uz krēsla fātera vietā.
p.s.
Es prognozēju arī karu Ukristānā. Tas daļēji piepildījās. Es tikai domāju, ka karš būs normāls, kā Čečenijā, nedomāju, ka krievi slēpsies. Atceros, ka kad par to rakstiju komentāros TVNEt, Delfos, visi mani apdirsa sakot - "ko tu muldi. Krievi un ukraiņi ir draugi", tikai aizmirsa kurš ieviesa "golodomoru" ukrainā, un kāpēc ukraina slavena ar savu speķi, nevis cūku ribiņām un šķiņķi.
Un vēl es esmu pārliecināts par pilsoņu karu Krievijā.
Motorolers rakstīja: Man tā pasaules vēlme skriet pēc naudas ir pieriebusies, visi masu pasākumi ir palikuši anomāli dārgi! Ja agrāk lidostas bija vieta, kur kko lēti var nopirkt, tad tagad cenas tur ir uzskrējušas kosmosā! Jebkurā masu sporta pasākumā cenas tiek sareizinātas ar 3 un ievietotas skatlogos...tas nav normāli!!!
ir pieprasījums, ir piedāvājums.
Ja jau izķer biļetes par 50 EUR, tad nakošreiz, var likt 60.. utt.
Ja neviens tās biļetes par 90 nepirktu, tad cena būtu mazāka... vai koncerts notiktu tajā valstī, kur var noraut 90 eiro par biļeti.
Video par to, ka ārzemju līdzjutēji novāc stadionu pēc sevis, un meitenes karas kaklos.
viencexperc
Viņam divi dēli un valsts iedzīvotāju masas ar orientētību uz Rietumu pusi
.
3 dēli . Nezinu kurš viņam tuvāks ,kādas savstarpējās atiecības . Vai pareizāk sakot kuram atstās valsti.Teorētiski tas kurš darbojas nacionālajā drošibā . Es tikai to mazo visur redzu .
Korejā jau arī laikam jaunākāis valsti mantoja .
Karš ar rus ,nebrīnīšos . Bet tam jānotiek maximāli ātri , kamēr Luka nav veicis armijas medernizāciju . Tas pats par Ukrainu . Itkā Ukraina pēc kādi 3-5 gadi būs ievērojami bruņojusies . Uzsvars uz precīzām raķetēm
Čečenija, tiklīdz Putins nosprāgs vai pārstās maksāt tai meslus, atdalīsies protams atriebībā krievi atkal Grozniju sabombardēs. Tas ir nenovēršami, Čečenija de facto nav vairs KF teritorija. Tur pat nav jābūt gaišreģim.
Čečenijā Krievija iebāza daudz naudas, lai viņi sajustu, cik izdevīgi būt RU sastāvā.
Tā pat, ka tagad bāž Krimā.
Tikai treknajos, naftas augstās cenas, laikos bija nauda, ko sabāzt Čečenijā, bet tagad naudas mazāk...
Gatavojam popkornu un skatamies, kas būs. Varbūt baltkrievietes pie mums atnāks bēgļu gaitās. Uzlabosiуs demogrāfiskā situācija.
Tas ir skaidrs, ka Viss ir slikti, bet kas Konkrēti ir slikti konkrēti priekš šī pč “Lv esošam skatītājam pa tv”?? Kur tur ir redzams lielkrievu šovinisms, nacioaonālisms vai kaut kāda politikas klātbūtne ekrānā ar tūkstošiem klātesošo ārzemju fanu? Noteikumus neievēro, rezultātus sagroza vai kāds tapis apspiests vai nošauts vai ko? Vai tik nav tā, ka to politikas suudu tur mēģina piemaisīt tieši visādi tur tie ebanāti xuexperti? Iepriekšējo reiz arī apspriedāt brazīliešu maukas vai mērījāt mēsluslāņa biezumu viņu valstī?
Sāls ir citur.
Brazīlijā dzīvo divas reizes vairāk cilvēku, kā Krievijā.
Brazīlijā ir pusotru reizei lielāks Nacionālais kopprodukts, kā Krievijā, Brazīlijā budžets ir 3 ( !!!) reizes lielāks, kā Krievijā.
Pat automašīnas Brazīlijā ražo vairāk - 2.7 miljoni pret 1.5...
Bet Brazīlija nesaukā sevi par ūberdzeržavu un nesaka, ka ir baigi vareni.
Virsraksts gan liecina, ka it kā jau būtu te jāapspriež futbols.Manuprāt, ar to tur viss ir šoreiz ļoti labi- ieskaitot, televīzijas kvalitāti un šoreiz (pat!) vietējo komentētāju profesionalitāti.Toties invalīdu reku visu acupriekšā čigāni netraucēti piesit tepat Lv kuldīgā, maukas ir pilna vecrīga,taksisti tepat gadiem ilgi neviena netraucēti jaaj gan iebraucējus gan vietējos,viesi uzskata par godu urinēt valsts simbola virzienā un kopprodukta nav vispār un neražo gandrīz neko.Kapc gan būtu slikti ieslēgt tv un paskatīt kādas pozitīvas emocijas?
ūsas jau varēja parādīt.
Labi par tēmu PČ . Man problēmas visur nopirkt zero pepsi . Tā kā coca cola ir sponsors šim pasākumam ,tad mēģinu izvairīties
Vēl vairāk par futbola tēmu, kā tas vispār gadījās, ka Vācija brauc jau mājās?
Dvēseliski-morālisko īpašību nepietiekamība.Citiem to bija vairāk.Aptuveni tāpat kā pretendēt izvairīties no tumsā uz aci neredzama aļņa.
Pēdējo reizi 2 gadus pēc kārtas par čempioniem palika 1962.ajā gadā - Brazīlija.
Pēc tam - ne reizi.
Bet kopš 1962 līdz 2018 ir ļoti daudz kas pamainījies futbolā. Gan komandu skaits, gan līmenis. Es, godīgi sakot, pat neuzskatīju Vāciju par favorītiem.
Cita lieta, ka pat Brazīlija, Spānija, portugāle nerāda to spēli, kuru no viņiem gaida.
Bet uzvarēt var arī visu laiku 0:0 spelējot...
Futbols man neinteresē, bet uz Krieviju (Maskavu) ir jābrauc tradicionāli - SV kupejā.
Viss. Klauni izlidoja, tagad sāksies futbols.
tu to par spaniju,portugāli,urugvaju,argentīnu, brazīliju
Pasaules Čempionāts futbolā Krievijā 2018
Kā dosieties uz PČ futbolā Krievijā? Ar auto vai tomēr lidmašīnu?