skanjas naf!!
bet nojausu, ka labs!
skanjas naf!!
bet nojausu, ka labs!
Vācu iauto: www.motor-talk.de/forumdisplay.php?s=&forumid=242&daysprune=1000
diemžel pats ņiht ferštein
Maniaks!
Sāpīgi
10 sec ar FWD auto.. mja
Bad_MF rakstīja:ftp.nordictuning.com/...
10 sec ar FWD auto.. mja
eheheee.. trakie 900ie..
a kas tie taadi jociigi samas linkaa?? vai arii man ekraans paaraak plakans, bet kau kaadi netaadi 9-5..
turbopiile rakstīja:
Bad_MF rakstīja:ftp.nordictuning.com/...
10 sec ar FWD auto.. mja
eheheee.. trakie 900ie..
a kas tie taadi jociigi samas linkaa?? vai arii man ekraans paaraak plakans, bet kau kaadi netaadi 9-5..
mm? es tikai paintereseejos par marku.. bet laikam nekas cits kaa 9-5 tur nevar buut..
bet tas ko vinji tur dara.. bez komentaariem..
.. un TO viņi dara tik žiperīgi..
varbūt man plejers neriktīgs, bet tie autiņi man izskatās lieli un plakani..
Turbīna darbībā................. www.saabphotos.com/gallery/albums/album145/VCLP0010.mp4
a kas tur beigās notiek
bet nu izklausās kā lidmašīna paceltos..
turbopiile rakstīja:a kas tur beigās notiek
bet nu izklausās kā lidmašīna paceltos..
Ja nemaldos tad APC vārsts nostrādā un nomet spiedienu.
atkali vinji shitos jokus taisa
gadījumam, ja kāds plāno ar autiņu ceļot...
Klau es visu laiku domaaju, kaapeec mums nav kaa Volvo biedriem visas pasaakumu bildes vienaa location, tipa saabclub.lv majas lapaa un smuki sakaartotas pa pasaakumiem. Kur vispaab hosteejaas tas saabclub.lv servuks un kas ap to njemaas?
SaaBeR rakstīja: Klau es visu laiku domaaju, kaapeec mums nav kaa Volvo biedriem visas pasaakumu bildes vienaa location, tipa saabclub.lv majas lapaa un smuki sakaartotas pa pasaakumiem. Kur vispaab hosteejaas tas saabclub.lv servuks un kas ap to njemaas?
Man domaat, tas jaajautaa mixerim...
SaaBeR rakstīja: Klau es visu laiku domaaju, kaapeec mums nav kaa Volvo biedriem visas pasaakumu bildes vienaa location, tipa saabclub.lv majas lapaa un smuki sakaartotas pa pasaakumiem. Kur vispaab hosteejaas tas saabclub.lv servuks un kas ap to njemaas?
jāāā. Būtu labi, ja kāds no zināmajiem IT spečukiem pieķertos un tiktu ar šo mūžseno jautājumu galā. Pašreiz mums tas viss ir tāds kā ir, izlīdzamies kā mākam ar inboxiem utml. un es nezinu no kura gala tas viss būtu jāsāk kārtot
Uzprasi volvoklubam cik liela diska vieta vinjiem ir atveeleeta??
Ja nemaldos tad vinjiem tur bija kaut kaada haljava.
Mums ir 50Mb SAABCLUB.LV vietinjaa, taa ka ar bilzhu, filmu izvietoshanu nevar aizrauties Un shoreiz mixeris neko tur liidzeet nevar
SAAB pasakumu bildes un citi linki
Karstuma nodzesu shadus tadus topikus ar linkiem. It ipashi luudzu SaaBeR ievietot sheit velreiz linkus uz Lieldienu bildem un BadMF linkus uz savu lapu. Velreiz atvainojos