snipke rakstīja: Kadu vasaras gumiju varat ieteikt prieks Saab 95, uz r16 diskiem?
Izmeri, modeli, utml.
www.laneks.lv www.dalans.lv taas ir tikai divas adreses kur pastaav opcija 'mekleet peec autoo markas' . paklabini klavieri ja nau gruuti 

Sveiki,
Pārdodu komplektu ar jaunām vasaras riepām:
GT Radial Champiro HPZ 55. Izmērs - 225/55 R16.
Cena - 200 LVL
the666thpope@inbox.lv
26301922
a es, a es a es..
nopirku divas jaunas Continental un divas tādas pašas mazlietotas
Vienīgā atšķirība starp jaunām un mazlietotām ir tas, ka mazlietotajām nav tās strīpas
Un visas 4 kopā 70 ls.
Lasu un brīnos, kāpēc cilvēki pērk krutās (dārgās?) riepas. Nu pastāstiet man, lūdzu
Labi, nopietnajam rallijam es saprotu, ka vajag, dragreisam ar vajag, F1 vajag vajag utt, bet tie ir special case gadījumi.
P.S. - man nekas neskauž, tikai interese
Agnia rakstīja: a es, a es a es..
nopirku divas jaunas Continental un divas tādas pašas mazlietotas Vienīgā atšķirība starp jaunām un mazlietotām ir tas, ka mazlietotajām nav tās strīpas Un visas 4 kopā 70 ls.
Lasu un brīnos, kāpēc cilvēki pērk krutās (dārgās?) riepas. Nu pastāstiet man, lūdzu
Labi, nopietnajam rallijam es saprotu, ka vajag, dragreisam ar vajag, F1 vajag vajag utt, bet tie ir special case gadījumi.
a kuras tad prieksh tevim ir dargaas?
Tu laikam bērnu ratiņiem pirki riepas

, nevis autiņam, jo arī Conti tomēr ir no tevis pieminētā krutā (dārga) gala riepām, tā ka nekas vairāk par R13 nesnāks par tevis minēto summu

Tunos jautāja: a kuras tad prieksh tevim ir dargaas?
Sākot ar 150 ls par komplektu man būtu dārgi. Varbūt ne gluži dārgi, bet drīzāk žēl tādu naudu atdot par riepām.
Kad paklausos, ka kolēģi vasareņu komplektu pērk par 290 ls, man mati stāvus
chepmens rakstīja: Tu laikam bērnu ratiņiem pirki riepas , nevis autiņam, jo arī Conti tomēr ir no tevis pieminētā krutā (dārga) gala riepām, tā ka nekas vairāk par R13 nesnāks par tevis minēto summu
Tieši tā, man ir R13
Agnia rakstīja:
A tu nopērc jaunas, krutas riepas. Izbrauc. Pabremzē. izbrauc lietū. pabremzē. pastūrē. Gan jau sapratīsi 
Sākot ar 150 ls par komplektu man būtu dārgi. Varbūt ne gluži dārgi, bet drīzāk žēl tādu naudu atdot par riepām.
Kad paklausos, ka kolēģi vasareņu komplektu pērk par 290 ls, man mati stāvus
Tieši tā, man ir R13
nu ja 13 tev ir vai tad krutu formu uz 150 ls par komplektu nevar dabuut?-tik nezinu vai krutas firmas razho 13?