- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es Volvo lietoshanas pasha sakuma liku neorginalas stabilizatora bukses - noiet apmeram gadu. Tad liku originalaas - arii nobraucu gadu un saakas grabonja. rezumee - peerku pa 3,5 Ls un pirms katras apskates mainu turpmaak.
un veel kas - Volvo 850 taa pakelneja sailentbloka (vairaak izskatas peec pamatiigas sviras ar 2 gumijas bukseem) mainja bija tieshaam svetiiga. 850-tajam pakaljas tilts ir piesturejoshais un tagad liikumus ir tieshaam bauda 'njemt'. it kaa negrabeeja, bet gumijas bija araa no centriem,tadeelj jamaina jau vien bija,bet ir ir taa veerts![]()
Protams, korozijai-1 un elljas nopluudei-1, bet kur taadas lietas ieraudziit manam volvim var, nezinu gan. Bet taa pareejais pa 0 tagad.
Kad es vienreiz ielogoshos![]()
![]()
autoNet
1)Vēl ir viena šaize, ka mašīna slāpējot detonē, ne katru reizi, bet bieži. Ievēroju, ka visbiežāk tas notiek, kad bākā palikuši kādi 15l benzīna. Vai tas varētu būt saistīts ar kondensātu?
2) Vai kāds nezin kur varētu iepirkt jumta reliņus universālim. Jauni MM maksā baigo naudu.
Paldies
Maarupiites gatve 10a: 7703976, 9256631
autoNets
blin, biju AS aprunajos par remontu un tt, pastastiiju ka esmu atredis faaru pa 40LVL jaunu... bet vini teica ka visas faras kurus razo ne Volvo ir pilniigs s.uds... nu tipa nevar skate iziet, nevar saregulwwt un tt... bet jauna maksaa ap 200LVL
un apdroshinataji BTA uzreiz pateica lai pat nesapnjoju ka izmaksaas man tik daudz cik maksaa jauna far.... tipa ja mashina nau uz garanantijas , tad jaunas detaljas nepolagajutca
PSS JUZI NOMAINI bildi pie nick!!! PLZ[addsig]
bet kaadus uzrakstus jameklee ?
Šodien apzvanīju Rīgas šrotus, kas tirgo kaut ko no Volvo, bet jumta reliņus 850-ajam tā arī neatradu.
Ja kādreiz kaut kur redzat, padodiet ziņu!
[addsig]
Crash
a ko teiksiet par firmas DEPO vai DUPO (iisti neatceros kaa bija) razotaam gfaraam??? it kaa jauna maksaa ap 60LVL ???[addsig]
Varbūt kāds VOLVO automobiļu speciālists var sniegt info: Cik ēd bendžu, cik % apm. dārgāk iznāk remontos nekā parastam 850?
Vai konstruktīvi ļoti atšķirās no parastā 850?
Un vispār: vai ir vērts pirkt?
Paldies pagaidām.
PS. Ja šī tēma ir jau apspriesta kaut kur, mož tad piemetiet linku... ![]()
izlasi visu topiku no saakuma, tur daudz runaats !
un ar T5 brauka crash
pats braukaaju ar parasto 2,5 20V automaats.... braukaaju tikai paaris men. un pagaidam varu teikt tikai to labo
paterinjsh man sanaak ar aut. pilseetas rezims 12-13 L/100 km
nu moz ja brauksi kmieriigi, pratiigi tad buus mazaak
man nesanaak mieriigi, bet censhos pratiigi
good luck![addsig]
Bēda - motora pārsegs netaisās vaļā. Ir kādas idejas?
2 Alex-GT : Sorry, tikai izlasiju. Pavorotniks var nopirkt jaunu par 10Ls Jugla (pats tur pirku savu laika pec satiksanas ar Audi). Bet par faru neko neteiksu.
1)Pastāstiet, lūdzu, kā notiek tā dzinēja ventilācijas sistēmas tīrīšana.Kaut kur lasīju, ka esot jāseko līda, citādāk sākot ēst eļlu.
2) Rudenī trāpiju ar labo riteni baisā bedrē.Riepu nepārsitu, bet pēdējā eļļas maiņā man veči rādīja, ka labajā pusē priekšējais pusrāmis buksēs mazliet aizbraucis atpakaļ. Vai to var vienkārši ievilkt atpakaļ, vai jāmaina bukses. Cik tas varētu maksāt un vai pats to var izdarīt?
3) Kā lai pārbauda motora balstu gumiju kondīciju?
Paldies[addsig]
2.Par taam bukseem - taas buus priekshejaas sailentbukses. Jamaina obligaati, jo tas stipri ietekmee auto stabilitaati uz celja, ka arii saversumu. Es savlaiciigi sakuma tam nepieversu uzmaniibu un rezultata pastprinats riepu nodilums, ka ari probleemas ar auto stabilitati pie lieliem atrumiem uz celja. Sava laika mainiiju Alfa Motors un vienai pusei nomainja sanaca ap 30Ls, bet es, kad mainiiju pats lodveida balstu un stuures pirkstu, tad skatiijos, ka pats ar var taas bukses nomainiit, tikai jaatrisina izpreseeshanas jautajums, ko atrisinaju ar skruvjspiilju un speciaalu distanceru palidzibu.
Pec tadas asaakas bedres sirsniigas izbraukshanas jarekjinas, ka drizuma jamaina buus ari lodveida balsts un varbuut stuures pirksts. Arii es tam izgaaju cauri - 10 Ls lodvaida balsts (neorginaals), 8 Ls stuures pirksts (neorginaals) => visu nopirku Kantora ielaa un pats nomainiiju 20 min laika.
3.Kad miniisi Kantora iela vai AS vai MM tas sailentbukses plauktam, tad paluudz, lai noceko dzineja spilvena stavokli - parasti ciesh tie, kas ir raamii, lielie balsti tiek bojaati reti. Un balsti, kas notur dzineju ramii ir vai nu norauti vai veseli.
AutoNet
Man bija nospiests dzineja ventilacijas trubas apaksejais gals, tad no apakshas tika klaat un Kantora ielaa sacibinaaja, bet taa nekas patiikams - kad atver valja motora parsegu (haubi), tad viss dzineja priekshejais saans nonests ar ellju un pie sakarshanas kuup nedaudz.
autoNet
P.S.
tagad mainu ellju savam 850 nu nav jauzlej starp mainjaam. Kad nomaina, tad tuvu max, kad jamaina peec 10000 km, tad ir 1/3 no liimenja. Biki eed, bet normas robezaas.