2 Gvido
riteni OK
bet ar stuures bliivi kaa ir taa ir...
2 Gvido
riteni OK
bet ar stuures bliivi kaa ir taa ir...
Paga Gatniek kas tev tur durviis iisti ir noluuzis?
Durvis līdz spārnam metas vaļā
Zinu, ka dažas nemašīnas slimo ar šito kaiti, bet vauvim pirmo reizi dzirdu!
Eu gvido beidz njemties te, ej uz sviesta topiku un sviesto cik uziet labi a?
Bet vai ta es ko nepareizu pateicu?
Vai vieglāk nav šrotā paņemt?
Nu taa, gvidoo jau ierasts ka tu sviesto un man jau likaas ka tu jau kaut ko tur netaa sagroziiji , bet nu soory uzbraucu nevietaa..
Par to durvju fiksatoru, toch labaak aizbrauc uz kaadu shrotu un jamo nopeerc vairaak jau par 5Ls neprasiis.
Nomainiit to jau ar neekaadas probzas, norauj nost durvju apshuvumus un skruuvee.
Crash
Kaku plūdos arī pa graudiņam trāpās!
Durvis gluzi liidz spaarnam valaa nemetas (jo taas ir pakaleejaas), bet uz to pusi ir. Pats tas plurtiitis ir baigi labais, kaa arii skruuve ar kuru vins pieskruuveets ir ok, bet tas pie kaa vinsh ir pieskruuveets ir aizluuzis. Domaaju, ka taa jau ir virsbuuves dalja, tapeec jautaaju vai nevarat ieteikt kaadu servici kur NORMAALI, AARTI, KVALITATIIVI sataisa.
Tur jau nav ko metinaat, bet ja gribas ar paarlieciibu vari braukt uz MM vai AS.
Crash
Eu nu kas tas ir, kad te peedeejaa tusinjaa teicaat vajag vajag muzonu, a tagad nekaa... kur ta visi gribeetaaji palikushi a?
Crash
P.S. A mosh tomeer niku mainiit.....
Nu palaidiishu cenu zemaak mosh sataisiisieties
Nu taa tiek tirgota nedaudz auto muuzika. Taatad:
1. Volvo 850 sedana aizmugurējais plaukts ar visiem skaljrunjiem cena 95Ls. komplektā ietilpst uzbūvētais plaukts, būs par kādiem 7cm augstāks nekā vecais, divi 8" subi un 16cm komponentu skaljrunji ar krosoveriem. plaukts tumshā krāsā. ( bet nu tad juus saveejo plauktu atdodat man )
2. Subwooferis kastē, kaste paredzēta likt Volvo 850 sedanam bagazhniekā ar visu subu Subs ir EMPHASER LinearX 12", kaste aplīmēta ar gfaishi pelēku audumu cena 55Ls
3 Pastiprinātājs JBL Loud and Clear L C-504, 4x50W RMS cena 65Ls
Ja visu pērk kopā iespējamas atlaides
ja interesē meilojiet crash_override@inbox.lv .
Varu palīdzēt arī to visu salikt
Crash
Izstaastiet man plz atshtjiriibu starp 850 T-5R un 850R? Un veel, ir dzirdeets, ka shitie naak tikai 1995.aa gada, 2 kraasaas utt.. kaa tur iisti ir?
Neliela atshkjiriiba piekaree, tipa zemāks stingrāks, motors tas pats 250Zs sevishjkji ar neko daudz neatskjiras nu tjipaR skaitaas krutaaks par T5R, bet nu buutiibaa gandriiz viens un tas pacs tikai mazaakaa skaitaa sarazhots
Hmmm..... kaa ir ar Volvo 850 tuuningu? varbuut kadu info pametiet Paldies.
Crash a kaads Tev tas volvikis un muzons iekshsaa? un ik viss komplektaa naak ar visu auto ?
Topikā pie S80 Alex-GT ar pārliecību apgalvo, ka fāru ščotkas nav 850 standarta komplektācijā. Reku links saka pretējo..
www.autonews.ru/catalog/model.shtml?/catalog/10040/10792.shtml
Tātad - ir var nav? ..atgriežoties pie tēzes, ka ja 850 ščotku nav, značit priekša dauzīta
Ā un vēl - zinu ka esmu bremzēts un par motoriem te sen jau viss ir izdiskutēts, bet WTF ir 850 TURBO? Ar domu - bļamba pakaļā nevis T-5 bet TURBO. Neticu ka stickertunings, jo ir redzēts daudziem, pārsvarā vecāka gada gājuma 850-tajiem, kā arī netā bildēs skatoties, šiem trubu razklads zem kapota kaut kāds savādāks. Komentāri?
2 ivka nu hvz, kas tur ir ar tiem katalogiem...
kad man bija neliels crash ( nejaukt ar Crash) un pasutiiju rez.daljas. tad taa plastmassa kas nak zem faras naak 2 veidu, ar caurumu un bez-> un AS man teica ka bija gan ar tiem slotinjam un bez....
a moz tjaja VADIS ir iespeeja to parbaudiit???
Help !!!
kaads nezina kur var nopirkt vienu slotinju faarai, jau tresho reizi nopizgija, pirmo reizi nopirku jaunas, viena palika rezervee, otreiz kad nop... , tad uzliku rezerves slotinju, a tagad atkal nospeera. ZB jau pirkt jaunas
Cik saprotu, tad tas, ka ir pieejama plastmasa bez cauruma, nekādā veidā nenozīmē, ka uz jauna autiņa tādas kādreiz ir tikušas izmantotas, tā ka jautājums paliek aktuāls.
Mmm, pēc markina komenta sāku saprast lietas būtību
Lielaakoties 850 modelji kas gaaja uz siltajaam zemeem vareeja buut arii bez lukturatiiriitaajiem.
runaajo par turbo, tad nu lieta laikam taadaa ka vecajiem turbomodeljiem tur T5 lika to bljambu pakaljaa a peec tam paarstaaja. Taa kjaa ja ir jaunais 850 tad nu tas ir stickertuunings A turbiinieki 850 ir triis 2L T5, 2,3L T5 un 2,3L T5R aa veel dieselis TDI
Crash
Nu neviens negrib sapirkt 850 muzonu pa leeto
Crash
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.