Cik cipars ? kāda krāsa?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cik cipars ? kāda krāsa?
Pastiprinaati domaashu kur dabuut liekus $$$, kad bija nauda un mekleeju tad nevareeju atrast Ja kas doshu zinju
Domaa man liekas ka Alex ar te intereseejaas...
2 crash
a kapeec liekas???
es tak tev mailu nosutiiju....
bet atbildes ka nau taa nau...
AL
2 crash
jap, saneemu!!!
ja kas tuvakaja laikaa informeeshu!
AL
To: Crash
Gaidu atbildi savā e-pastā
to all 850 users:
PLZ visi Volvo 850 2.5 20V automaats, useri vareetu padaliities kaads jums ir degvielas paterinjsh pilseetaa ziemaa????
THNX in advance
mani moka saubas vai 14L/100km pilseetaa ir normaali vai nee???
AL
nu man ar liekas ka choto pa daudz.... bet kur lai meklee vainu hvz
runaaju ar AS vini ar teica ka ja buus 20/100 tad var mekleet , a 14 it kaa vairaak ka vajag, bet viniem nau velesanas ar to krameeties... tipa izredzu maz
Elektronika jau vaina vien tik ir. Man degvielas paterinjsh nostajas vieta peec labdas zondes nomainjas. Un pirms ziemas arii termostatu nomainiiju, jo uz sosejas motors kljuva gandriz auksts un rija bezjega.
Es domaaju ka probza buus ieksh temperatuuras defeeja vai lambda zondes, vai arii kaut kur kaads nekontakts. Nu sarunaa ieksh AS vai MM par to lai piesleedz pie kompja un tad jau sajutiis kas un kaa...
AutoNets rakstīja:Elektronika jau vaina vien tik ir. Man degvielas paterinjsh nostajas vieta peec labdas zondes nomainjas. Un pirms ziemas arii termostatu nomainiiju, jo uz sosejas motors kljuva gandriz auksts un rija bezjega.
Kur un par cik mainīji termostatu?
Un, galvenais - kāds efekts termostata maiņai?
Kā var regulēt tukšgaitas apgriezienus 850 (enix 5.2)?
Rādās paz zemu
a nekaa , jamie caur kompi iestaadaas un nafa reguleejami taa no rokas, taa kaa ja liekas par zemu tad aidaa uz AS vai MM lai tur apcholee.
Termostata mainjas efekts vareetu buut taads ka ja termostats ir vecs ubn saak gljuuchiit tas var nospruus piemeeram lielajaa lokaa un tad jau aukstam motoram viss dzeses skjidrums skrien pa lielo loku, liidz ar to motors juutas par aukstu un meegjina noriit vairaak degvielas, savukaart ja nospruus mazajaa lokaa tad motors centiisies visu laiku uzvaariities...
Jautājums Crasham kā Volvo speciālistam-pazinējam:
Ir 850, bet vairāk gan 70 ar komplektāciju AVD, kā saprotu, tā ir domāta visu ratu piedziņa. Saki lūdzams, vai šiem volvo ir tā sistēma, ka aizmugurējie rati pieslēdzas tad, kad priekšējie izspolē? Ja tā, tad vai nav tā kā bišku jocīgi - līkumā auto sāk nedaudz sanest, meiģini viņu taisnot, a te pēkšņi vēl aizmugures piedziņa ieslēdzas? Paldies, ja atbildēsi.
Alex-GT rakstīja:to all 850 users:
PLZ visi Volvo 850 2.5 20V automaats, useri vareetu padaliities kaads jums ir degvielas paterinjsh pilseetaa ziemaa????
THNX in advance
mani moka saubas vai 14L/100km pilseetaa ir normaali vai nee???
AL
Domaaju, ka tas ir normaali
Manam v850 2.5 20v Manuaalam:
vasaraa
- pa shoseju 8-9 l/100km
- pilseetaa 11-12 l/100 km
ziemaa braucot iisas distances
- pilseetaa 12-14 l/100 km
bubliks rakstīja:Jautājums Crasham kā Volvo speciālistam-pazinējam:
Ir 850, bet vairāk gan 70 ar komplektāciju AVD, kā saprotu, tā ir domāta visu ratu piedziņa. Saki lūdzams, vai šiem volvo ir tā sistēma, ka aizmugurējie rati pieslēdzas tad, kad priekšējie izspolē? Ja tā, tad vai nav tā kā bišku jocīgi - līkumā auto sāk nedaudz sanest, meiģini viņu taisnot, a te pēkšņi vēl aizmugures piedziņa ieslēdzas? Paldies, ja atbildēsi.
Elektronika apsteigs Tavu taisnoshanas meegjinaajumu.
vispar ar AWD ir jāmāk braukt,it sevišķi ziemā
Tieshi taa pakalpiedzinja tiek piemesta tad kad prieksha saak izspoleet, bet tur ir vadiibas kompis kas maak tur peec slodzes ar nedaudz saliit lietas.
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.