Es tiešām nevaru iebraukt- vai tiešām katrs sirsnīgi izteikts vai no savas pieredzes izvilkts REĀLS secinājums ir pa visu vari jācenšas apdirst?Un izteicēju par katru cenu padarīt par lohu?
Es uzdevu jaut titullapā- kaut kādi "testeri" kur tur nupat brauca ar to MeganeRS. Massssa visvisādu ciparu sarakstīts-kā jau priekš Lohiem, bet NAV piem ne reālais patēriņš, ne uzvedība sniegā, ne riepu izmērs, ne secinājumi.Fufelis, un pie kam pa 29k eur.Varu derēt, ka tur kāreiz tieši tie 235 tam štruntam tā arī ir, turklāt vel drošvien kaut kāda 40 vai 35 profila.Taisni tāpat kā tai Skodaioktāvijai- tam suudam ir pat 235/35/19 VEIKALĀ oem izmērs.Latvijas veikalā, it kā LV apstākļiem.Lohi, nekas vairāk,meesls, pa kurieni ar tādu "droši" braukt? Priekšpiedziņas auto....reku Honda cicik- tam suudam arī ir 225,ne tur jauda ne tur kas iet, neko,bet jā,veikalā tikko nopirktu esu redzeejis- 225/45/17, kā ziemā tā vasarā.Izmērā kā tas pats Golfs, 1:1..
Visi džipveidīgie- tur vienalga kas, xc,x5/6,q7/8,ML, tojota, nisāns,subārstribeka,tuaregs,dajebkas- visiem ir minimums 235 un pa lielākai daļai pat 255 oem no veikala.Daudziem kam r20, ir pat 275. Tikai pašiem jaunajiem ir nākuši pie prāta- nu ok, par cik jaudas un naudas nav, nu ta tagad ir 225/19 šur tur.Tam reku X5jam ir pat izplatīts tāds 315 vasaras izmērs- parunā ar cilvēkiem, ta 255 ir mazākais ko tur vispār var ziemā uzspīlēt,turklāt no malas uzreiz redzams, ka kaut kas ir kolhozots.Bet būtībā kas tas ir- vai slikts auto??Pamēģini vel viņu noķer, ja tur normāls kekss pie barankas, pa jebkurieni.Ja ir xdrive- nedrīkst dažādus diametrus, ir jābūt kādai sajēgai.Pat parastam 5-er bmw ir standarts, oem, 245 priekšā un 275 pakaļā- KO tur uzliksi, skaties ka vel tas 235 lai tehniski uzlien. Vai ikkatrs tagad diskus pērk liekus? Nafig kam to vajag- vai visiem ir Noliktava kur tos suudus glabāt (man ir, es zinu,cik vietas aizņem..).
Kur te rallijs- kāda nahr atkal demagoģija- paskat varbūt Montekarlo rallijā ar kādām riepām mauc.Masveidā citreiz pat speci un asi kā kļūdās un kā ir mainīgos reālas IELAS apstākļos, kur pliks asfalts ar ledu un sniega sanesumiem un pļuru negaidīti mijas.Nevis kā kkur tur dziļā gulbenes mežā,kur visiem skaļi rūc, bet daļai pat kalnā nevelk..Ko, tur tajā monāko ar tiem naglu zāģiem vai ar 175 platuma gumiju kāds brauc ar tām mazajām/viegajām/jaudīgajām mašīnām, vai kaa?? Vai visur tur vnk velk pofigā, vai tomēr atsevišķās vietās diezgan tā "raustās", neskatoties ka tur visi ir profi un čempioni?