- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Janeks90 rakstīja: Novēlu, lai labi ripo un bez problēmām. Pēc manām domām, ja cilvēks nevar atļauties jaunu vācieti, tad jāskatās un korejiešiem (7gadu garantija) vai japāņiem. ja ir tie 16k ko tērēt priekš auto, tad labāk paņemt kompaktās klases japāni vai korejieti ar mazāku komplektāciju. Tomēr 150k nobraukums ir diezgan daudz. Un kad pienāk brīdis kad var paņemt ko “krutāku”, tad var ņemt. Bet tās ir manas domas un tiešām novēlu labu braukšanu????
Korejiešiem nav "mazāka komplektācija", tāda ir japāņiem. Korejiešu trumpis, ka pērkot autiņu tev jau viss tur ir. Ok, lūka, kkādi spoileri, uzlikas papildus jāpiķo.
feciic rakstīja: Citādi buferi, sliekšņi, stūre un vēl visādi loriņi Ar paku Bez
Galvenais m- pakā ir nevis izskats, bet cita piekare ! Auto ir zemaks, stingraks, citi sedekli, man skiet ka ari karbas smadzenes ir citas
ezis71 rakstīja: Kāpēc jūs viņam salikāt dizlaikus,viņš tak GB12 to ar humoru tev pateica bet daļēji viņam ir taisnība,X5 par pēdējo naudu nopirkts,riepām nauda pietrūka.
PIrmkārt, ne X5 Otrkārt, kur tu rāvi, ka pa pēdējo naudu? Varbūt skaties pats savā makā, ne cita? Treškārt - tāpēc, ka nopirku premium brenda mašīnu, uzreiz nozīmē, ka man tagad nauda jāsvaida pa labi un kreisi un nav jāskatās, kur var saprāta robežās ietaupīt? Un ceturtkārt - iesaku Tev beigt dzert, varbūt arī tu tad varēsi atļauties normālu auto.
feciic rakstīja: Iespējams tādēļ ka pirmsfeisliftam nebija dabonama m-paka un bez tās GT nav no glītākajiem eksemplāriem, no praktiskākajiem gan. Katrā ziņā, ņemot vērā komentāru skaitu, vienaldzīgo nav-vieniem skauž, otri applaudē ????
Jā, interesanti, vai visādi eži un topinambūri te dežūrētu, ja rakstītu, piemēram, par Audi A6 vai Volvo S80... vai kaut to pašu Jaguāru, kas man bija pirms šī... Jā, M-pakas pietrūkst, no M ir tikai stūres rats :D Par praktiskumu gan nepiekritīšu. ja gribi praktiskumu, jāpērk universāls. Bagāžnieks šim īstenībā ir diezgan mazs, prikols vairāk ir vietas daudzumā salonā. Es teiktu, ka šis ir vairāk tāds stila auto.
650 rakstīja: Man ne viens ne otrs īsti nepatīk, es labāk ņemtu universāli 5er.Bet tieši Gt parasti tiek tirgots relatīvi nedārgi un ir dabūjams labākā stāvoklī ar mazāku nobraukumu.
Par to "nedārgi" gan nepiekritīšu... ja uzliec ss-ā 530. BMW no 2010. līdz 2012.gadam, sedani un univerāli sākas apm. no 11 tūkstošiem, pirmie GT - no 14. Kas attiecas uz pārdošanas iespējām - domāju, problēmu nebūs. Jo pēc šiem pieprasījums ir. Kaut vai, kad es meklēju, kā jau rakstīju, pirmo noskatīto man izcēla no rokām. Kopā ar manējo tajā placī tirpgojās vēl viens līdzīgs, kurš arī, skatos, jau pārdots ir.
msh rakstīja: Priekš kam tad diez apsilde domāta? Nerunājot nemaz par to ka elektriski lokāmu spoguļu locīšana sala laikā var novest pie to locīšanas mehānisma izbeigšanās.
viss notiek ātrāk(atkušana) - nolietojums pajāt, nevajag braukt ilgāk par garantiju...tālak jamaina-lai msh ar šrotiem brauc
ezis71 rakstīja:
Nekad. Cilvēkiem, kuriem reibuma stāvoklī velk uz kašķi, nevajadzētu grādīgos lietot vispār.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13