kasinsh79 rakstīja: Msh - lūdzu, lūdzu pamēģini. Atklāsi sev citu pasauli
Tiešām, citu pasauli? Vai kārtējo reizi pārliecināšos ka cilvēki, kas bīda šādus tekstus, ir lieliski pasaku stāstnieki? Tādu cilvēciņu kā jūs dēļ man katru reizi kad sanāk pirmo reizi izbraukt ar kādu pajaunu mašīnu, man pamatā ir diezgan smaga vilšanās - man ir ticis borēts, ka, lūk, es braucot ar neērtu naglu kasti, dajebkas ir ērtāks, labāks, utt utjpr - es iekāpju, izbraucu, a tur nekā tāda, kā man apgalvots, nav - ir tikai tas, ko es sagaidīju - jā, protams, klusāks, jā, mūsdienu modes dēļ savādāk nokonfigurētas piekares dēļ mašīna ir stabilāka un neērtāka [pēdējo parasti vismaz daļēji kompensē stipri pieaugušais svars], jā, braukšanas prieks ir jūtami mazāks, jā, mašīna ir smagāka un ārēji lielāka - bet nekā TĀDA vai negaidīta nav...
Ja tur tas pasāciens notiktu vienu nedēļu vēlāk, prikola pēc varētu pieteikties, kā teiktu klarksons "just how bad could it be?", bet savādāk, kā jau fans teica - neredzu jēgu triekties uz plato galu šāda iemesla dēļ. Ak jā, man varētu arī būt bail - es tomēr esmu pieradis braukt ar "džipu"; tām kastēm, ar kurām tur būs braukšana, man pastāvētu risks nejauši sasist kādu disku vai pārsist karteri, pat nenojaušot ka tas tik viegli izdarāms...
Latvijas Gada auto 2020
Konkursā "Latvijas Gada auto 2020" drīkst pieteikt tikai jauākos automobiļu modeļus, kuru pirmreizējā reģistrēšana Latvijā CSDD ir pēc 1.oktobra 2018.gada.