Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pēterburgā pārbauda auto, 24 kontrolposteņi uz ceļiem, kuros izmanto pat bruņutransportierus, galvenais mērķis t.s. migranti, "aunu griezēji

youtu.be/qsVZChlLnac?t=155

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Turcija var ieiet Izraēlā, tā pat, ka to darīja Lībijā un Karabahā/Erdogans/

t.me/economica/2363

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

var ieiet un var neieiet.

Es varu aizlidot uz Marsu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Divi faktori šeit jāņem vērā: amerikāņi un Izraēlas "ņuki". Amerikāņi šeit galvenais, nebūtu viņu, nekādi ņuki Izraēlu neglābtu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Atlētu sūdzības par Parīzes Olimpisko spēļu organizatoriem:

Nav pietiekami proteīnu, jo organizatori centrējušies uz vegāniskām maltītēm, autobusi, kam nestrādā kondicionieri, kartona gultas ( kas gan nav nekas sevišķs, jau Tokijā tādas bija ).

"Parīzes olimpisko spēļu organizatori pirmdien paziņoja, ka ir novērsuši agrīnas loģistikas problēmas pēc tam, kad vairākas delegācijas sūdzējās par pārtiku un transportu spēlēs; Pārtikas kvalitāte un daudzums izpelnījās sportistu kritiku pēc tam, kad pagājušajā nedēļā ēdināšanas darbinieki sāka limitēt brokastu olu skaitu.

Organizatori bija apsolījuši svaigus produktus, kas galvenokārt ražoti Francijā, koncentrējoties uz vietējiem un bioloģiskiem produktiem un vairāk veģetāriem ēdieniem. Tomēr daži pieprasīja vairāk gaļas. 

Austrālijas delegācija ar 460 sportistiem bija tam gatava, līdzi ņemot vairāk nekā trīs tonnas tunča, 10 000 musli batoniņu un 2400 gaļas pīrāgu, kā arī trīs baristas, kas spēļu laikā plāno pagatavot vairāk nekā 20 000 porciju kafijas."

( Reuters , 29.jūl )

Un visbeidzot: Parīzes olimpisko spēļu rīkotāji sliktas ūdens kvalitātes dēļ uz vēlāku laiku pārcēla otrdien paredzētās sacensības triatlonā vīriešiem.

( Sliktās kvalitātes dēļ Sēnā bija liegts peldēties apmēram 100 gadus, bet spēļu rīkotāji ieguldīja apmēram 1,4 miljardu eiro, lai sagatavotu upi spēļu sacensībām. )

 ( TV net )

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Izraēla tomēr nometa dažas bumbas vai izšāva raķetes uz Beirutu, kaut gan ASV ieteica to nedarīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Vāgners atsūtīts uz Venecuēlu tikt galā ar dumpiniekiem

x.com/SarahAshtonLV/status/1818782462790758585?t=tUqqgUi_8O9pg244j_TuTw&s=19

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Pēc mūsu politiķu un žurnaļugu sazvērestības teorijas " Krievija brūk" datiem, Vāgners taču ir vai nu iznīcināts vai Baltkrievijā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kur tur ir teikts par Vāgneru?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Skaties uzmanīgak to video

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Masks arī baigi iekaisis par to Venecuēlu, katru dienu draud

x.com/elonmusk/status/1818845968890019936?t=dGm-qetfNiX7wBSUddJBgw&s=19

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Tūlīt atnāks bradipussi un pateiks, ka zem tā visa ir Bigvenezuela slepena pagrīdes organizācija, par kuru zin tikai izredzētie un Bradipussi.

😂

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā no grāmatas - kad kāds pasaka versiju, kas tev ir jāslēpj, tev ir uzdevums visu absurdizēt līdz tavā rokasgrāmatā norādītajai sazvērēstības teorijai, apgalvojot, ka to izplata kāds cits (t.i. tas, kura ticamību tev ir uzdevums norakt ar šādu melīgu ad hominem pieeju)

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Materiāls izklaidei: stāsts par Johanu, venecuēlieti. Viņš PSRS laikos bija atbraucis uz Maskavu studēt marksismu, runāja tikai spāniski, tāpēc bija pārī ar tulci Taņu. Krievi viņam bija noorganizējuši ceļojumu pa lēto, ar krievu kravas kuģi. Tas gan izrādījās riskanti, jo krievu jūrnieki nesaprotamā valodā runājošo pāri uzskatīja par spiegiem un gribēja iemest jūrā. Tikai ar pūlēm izglābās.

Kaut kādā sakarā viņi atkūlās uz Latviju, viņus uzlūdza paviesoties dažas dienas lauku saimnieku ģimene, lai izbaudītu eksotiku kontaktā ar ārzemnieku no pašas Dienvidamerikas. Nu, to viņi arī dabūja.

Johanam ar Taņu pilnā pansija iepatikās, un viņi nemaz nedomāja viesošanos pārtraukt. Kad saimnieki sāka jautāt, cik ilgi viņi vēl domā palikt. Johans parādīja vienu pirkstu, kas nozīmēja vienu dienu. Bet nākamajā rītā Johans atkal parādīja vienu pirkstu. Tad saimnieki sāka limitēt pārtiku, bet Johans, būdams uzņēmīgs, puisis, savukārt sāka ķert saimnieku vistas un šmorēt mežmalā uz ugunskura. Saimnieki vistu skaita mazināšanos atklāja tikai pēc dažām dienām, bet tad gan izmeta pārīti laukā bez kādām runām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Grautiņi, grautiņi, grautiņi.........gandrīz kā pie mums Āģītī

youtu.be/gICMwNwDeZw?si=ahvkDbZoB5mplEJH

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kur tad pie mums bija tādi grautiņi? Niez stiklus padauzīt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tas pavisam nav grautiņš.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Piespieda policiju nosaukt vārdu. Policijai taisnība, imigrants viņš nebija. Dzimis Lielbritānijā, īsts brits, vecāki no Ruandas. Bez 3 dienām 18 gadu vecs, kad to pastrādāja. sauc Axel Muganwa Rudakubana

Kā parasti, Lielbritānijas autoritātes uztraucas nevis par upuriem, bet, ka notikums liešot ūdeni uz galēji labējo dzirnavām. Attiecībā uz upuriem nevienam nav aizliegts likt sveces un puķītes, skaitīt lūgšanas un gaidīt nākamo reizi.

Pie kam labāk saukt notikušo nevis par noziegumu, bet par "nelaimi vai traģēdiju".

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Lai pagaida 3 dienas un tad iesēdina kā lielo. Neizskatās ka šo tēmu UK izdosies pabāzt zem paklāja. Būs jāpieņem kādi likumu par mezoņu un agresīvu reliģiju piekopēju sūtīšanu atpakaļ uz viņu vēsturisko izcelsmes vietu. Un pie kājas kuras viņi paaudzes. Ja neprot uzvesties - prom.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Piespieda policiju nosaukt vārdu. Policijai taisnība, imigrants viņš nebija. Dzimis Lielbritānijā, īsts brits, vecāki no Ruandas. Bez 3 dienām 18 gadu vecs, kad to pastrādāja. sauc Axel Muganwa Rudakubana

Kā parasti, Lielbritānijas autoritātes uztraucas nevis par upuriem, bet, ka notikums liešot ūdeni uz galēji labējo dzirnavām. Attiecībā uz upuriem nevienam nav aizliegts likt sveces un puķītes, skaitīt lūgšanas un gaidīt nākamo reizi.

Pie kam labāk saukt notikušo nevis par noziegumu, bet par "nelaimi vai traģēdiju".

Iekļaujošā sabiedrība

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

komunistu - krievijas atbalstītāju valstī - Francijā, sieviešu boksā uzvarēja Bradipussi un volx alternatīvās "zinātnes" atbalstītais bokseris vīrietis.

No zinātniskā viedokļa viņam ir XY hromosomas, tātad vīrietis, bet no alternatīvā viedokļa, viņš var būt arī sieviete

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kretīn, pārstāj melot. Tieši tu aizstāvi to politisko sistēmu, kurā iekļaujas jaunās "zinātnes", ieskaitot ģenderismu. Apgalvot, ka ir divi dzimumumi, jau ir "alternatīvais" viedoklis. 

Lūk atsauce uz TAVU resursu, kuru tu šeit uzskati par vienīgo patieso zinātni, bet es saucu par BigPharma HQ: www.nih.gov/nih-style-guide/sex-gender-sexuality

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Lūk pavisam konkrēti TAVA zinātne apgalco šo: "Currently, there is no direct or consistent research suggesting transgender female individuals (or male individuals) have an athletic advantage at any stage of their transition (e.g. cross-sex hormones, gender-confirming surgery) and, therefore, competitive sport policies that place restrictions on transgender people need to be considered and potentially revised."

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5357259/

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Larija Finka slavenais video, kur viņš apgalvo, ka ir jāuzspiež uzvedības normas; BlackRock izpilddirektors Lerijs Finks pārvalda 8,6 triljonus dolāru aktīvus:

"Jums ir jāuzspiež uzvedība, ja jūs jāuzspiež uzvedību neatkarīgi no tā, vai tas ir dzimums, rase ... vai jūsu kompānijas kadru sastāvs; jūs tiksit ietekmēts." - Lerijs Finks

Uzņēmumi tiek novērtēti pēc ESG rādītājiem – ja uzņēmums savos produktos neiestrādā "Diversity", finansējumu  Blackrock noņem. Tāpēc uzņēmumi visos Rietumos uzspiež diskriminējošas "Dažādības un iekļaušanas" kvotas (pieņemšana darbā, pamatojoties uz ādas krāsu/dzimumu); Rezultātā tiek ietekmēta katra iestāde un izklaides nozare.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Larija Finka slavenais video, kur viņš apgalvo, ka ir jāuzspiež uzvedības normas; BlackRock izpilddirektors Lerijs Finks pārvalda 8,6 triljonus dolāru aktīvus:

"Jums ir jāuzspiež uzvedība, ja jūs jāuzspiež uzvedību neatkarīgi no tā, vai tas ir dzimums, rase ... vai jūsu kompānijas kadru sastāvs; jūs tiksit ietekmēts." - Lerijs Finks

Uzņēmumi tiek novērtēti pēc ESG rādītājiem – ja uzņēmums savos produktos neiestrādā "Diversity", finansējumu  Blackrock noņem. Tāpēc uzņēmumi visos Rietumos uzspiež diskriminējošas "Dažādības un iekļaušanas" kvotas (pieņemšana darbā, pamatojoties uz ādas krāsu/dzimumu); Rezultātā tiek ietekmēta katra iestāde un izklaides nozare.

Build back better - Jaunais Normālais

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Drusku gan biedē tas, ka savelkās kaut kādas paralēles ar boļševikiem austrumpusē, pirms 100+ gadiem - raboče krestjanskoe proizhožģenie.... Kā tur gāja un ko tie cilvēki sadarīja - kaut kādas rakstu darbu liecības ir saglabājušās

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kretīn, pārstāj melot. Tieši tu aizstāvi to politisko sistēmu, kurā iekļaujas jaunās "zinātnes", ieskaitot ģenderismu. Apgalvot, ka ir divi dzimumumi, jau ir "alternatīvais" viedoklis. 

Lūk atsauce uz TAVU resursu, kuru tu šeit uzskati par vienīgo patieso zinātni, bet es saucu par BigPharma HQ: www.nih.gov/nih-style-guide/sex-gender-sexuality

ģenderisms tā nav zinātne.

Tavā atsaucē, kuru ieliki ir terminu skaidrojums.

Tagad atver šito pašu resursu un pameklē rakstus, kā rodas visi šitie tavas pseidozinātnes atbalststītie genderi.

No zinātniskā viedokļa tā ir "kļūda attīstībā", "hermofrodīti".

Bet no jūsu alternatīvās zinātnes viedokļa, tu esi tas, kurš tu gribi būt

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

bioloģijā, anatomijā neeksistē vārdi - genderisms.

Tie sāk parādīties tikai psihiatrijā un psiholoģijā un pat šajās zinātnēs neviens vīrieti nesauks par sievieti. Tur teiks, ka vīrietis sevi var identificēt kā sievieti. Atšķirību saskati starp šīm frāzēm:  Vīrietis sevi identificē kā sievieti

vai vīrietis ir sieviete. 

Visu to genderismu par normu uzskata visi šie alternatīvie, kuriem zinātne ir muļķības

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

NIH = "alternatīvie, kuriem zinātne ir muļķības"

Atceries šo, kad mēģināsi savām vakcīnu stulbībām likt atsauces uz NIH.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Genderisms nav zinātne, bet termins ar ko ar galvu slimie mēģina pārtaisīties par normāliem indivīdiem. To būtu jāpasludina par noziegumu pret cilvēci, jo tas ir virziens uz cilvēku sugas iznīkšanu un sabiedrības tracināšanu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Lūk pavisam konkrēti TAVA zinātne apgalco šo: "Currently, there is no direct or consistent research suggesting transgender female individuals (or male individuals) have an athletic advantage at any stage of their transition (e.g. cross-sex hormones, gender-confirming surgery) and, therefore, competitive sport policies that place restrictions on transgender people need to be considered and potentially revised."

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5357259/

tu sākumā izlasi šo rakstu un tad te lej savu alternatīvo marasmu.

Kādas metodes izmantoja? Kas tika pētīts?

ja tu domā mani izbrīnīt, tad tev nesanāca. Es neizbrīnījos, jo es to viu laiku apgalvoju, ka visi šis "alternatīvais" balstās uz to, ka kaut kas tika izrauts no konteksta un tad pacelts, kā karogs.

ko tu, bradipussi pārdzīvo? Strīdies?

Tavējais taču boksā uzvarēja. Manējā zaudēja...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Cik ilgi tu vienkārši tupi melosi? TAVĒJAIS. No TAVA neapstrīdamās zinātnes avota NIH, kuru tu bāzi šeit, kā vienīgo zinātnisko patiesību.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Kaut kad bija tā, ka ģenētiku boļševiki nosauca par buržuāzisko viltus zinātni. генетика - буржуазная лженаука, продажная девка империализма

Attīstība (degradācija) laikam iet pa spirāli. XX - sieviete, XY - vīrietis - woke iebilst! Tas neesot zinātniski!

x.com/mairitaluse/status/1819395445161967811

x.com/lasitajs_nr1/status/1819644739295055906/photo/1

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kāpēc tu saki, ka "woke iebilst"?

Nu kādēļ negribi saukt lietas īstajos vārdos - es speciāli ieliku citātus no NIH - iestādes, kas tieši tikpat uzstājīgi stumj arī vakcīnu naratīvu, kas esot vienīgais zinātniekais. 

Nu pastāsti kā tev tā dubultodoma strādā. Tavam otams BigPharma trollkolēģim ir aizgājusi vienkārši tupos melos. 

After completing his medical residency in 1968, Fauci joined the National Institutes of Health (NIH) as a clinical associate in the National Institute of Allergy and Infectious Diseases's (NIAID) Laboratory of Clinical Investigation (LCI).[24] He became head of the LCI's Clinical Physiology Section in 1974, and in 1980 was appointed chief of the NIAID's Laboratory of Immunoregulation. He became director of the NIAID in 1984.[25] Fauci has been offered the position of director of the NIH several times, but has declined each time.[26]

Labais dakters aikāsāp ir visnotaļ saistīts ar šo zinātnisko iestādi, kas uzstāj, ka dzimumu skaits ir bezgalīgs un sportā transsievietēm nav nekādu priekšrocību. Tev liekas dīvaini, kas es skeptiski skatos arī uz citām lietām, ko šī iestāde uzstāj?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Ev cik tālu no šhitejienes Vīne 😍

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Atstājot mierā hromosomas un testosteronu, jautājums ir tieši par atšķirību sitiena spēkā, un , izrādās, ir veikts pētījums par to:

"Bet pat ar aptuveni vienādu fiziskās sagatavotības līmeni tēviņu vidējā jauda sitiena kustībā bija par 162% lielāka nekā mātītēm," ( tā google tulko ;)

phys.org/news/2020-02-males-powerful.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un ir jau notikusi nākamā cīņa:

PARĪZE, 3. augusts (Reuters) — Imane Khelifs sestdien Parīzes spēļu pusvidējā svara ceturtdaļfināla cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārspēja ungārieti Luku Annu Hamori, nodrošinot Alžīrijai pirmo olimpisko boksa medaļu kopš 2000. gada.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kāpēc tu saki, ka "woke iebilst"?

Nu kādēļ negribi saukt lietas īstajos vārdos - es speciāli ieliku citātus no NIH - iestādes, kas tieši tikpat uzstājīgi stumj arī vakcīnu naratīvu, kas esot vienīgais zinātniekais. 

Nu pastāsti kā tev tā dubultodoma strādā. Tavam otams BigPharma trollkolēģim ir aizgājusi vienkārši tupos melos. 

After completing his medical residency in 1968, Fauci joined the National Institutes of Health (NIH) as a clinical associate in the National Institute of Allergy and Infectious Diseases's (NIAID) Laboratory of Clinical Investigation (LCI).[24] He became head of the LCI's Clinical Physiology Section in 1974, and in 1980 was appointed chief of the NIAID's Laboratory of Immunoregulation. He became director of the NIAID in 1984.[25] Fauci has been offered the position of director of the NIH several times, but has declined each time.[26]

Labais dakters aikāsāp ir visnotaļ saistīts ar šo zinātnisko iestādi, kas uzstāj, ka dzimumu skaits ir bezgalīgs un sportā transsievietēm nav nekādu priekšrocību. Tev liekas dīvaini, kas es skeptiski skatos arī uz citām lietām, ko šī iestāde uzstāj?

tu atbalsti viendzimumu laulības? Tu taču arī esi Latvijā? Tajā pašā organizācijā (  valstī) kas atbalsta viendzimuma laulības.

Cik cilvēku strādā tajā NIAID? Viens?

Vai vairāki? Vai tie visi sēž un lemj vienus un tos pašus jautājumus?

Paskaidro man - ko virusologs var ieteikt saistībā ar dzimumiem, hormoniem un sportu?

Tu zini, ka virusoloģija ir nedaudz atšķirīga no sporta 

Vai tu domā, ka ja esi zinātnieks, tad esi speciālists visā zinātnē?

Tas tev gaterī strādājot dēļus un brusas zāģēt ir tas pats.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tev jau atkal ir par grūtu saprast, ka varas organizācija izvēlas speciālistus un uzdod tiem darbus. Un par vadītājiem nepiedāvā kļūt tādiem, kam nav pieņemama kantora politiskā nostāja. Un tu ar sajūsmu pieņem virusoloģijas "zinātni" no organizācijas, kas algo ģenderimu pierādījšus "zinātniekus". 

Ak nē - nav grūti saprast, tieši pretēji, to tev ir jaslēpj, tikai vairs nezini kā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Jāpiebilst, ka no CDC lapas oriģinālais genderistu "pētījums" pazuda.

Tas tika aizstāts ar pilnīgi legālu, loģisku apcerējumu par citādo citādu inficēšanos ar HIV sabiedrisku un psiholoģisku faktoru dēļ.

Viedoklis, kas atšķiras no šeit uzrakstītā un apšauba raksta aizstāšanu, ir meli.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas tieši tev pazuda, melīt? Par "pazušanu" tu sāki melot tad, kad izplatīji izkropļotu manis pievienoto linku, kas attiecīgi veda uz 404 Page not found. 

Jā, ātrumā atradu lapu uz HIV ārstēšanu, kurā ir oficiāli apstirinātas definīcijas, kuras acīmredzami CDC atbalsta. Bet nu ja tu vēlies sīkāk un ar pētījumiem un atsaucēm: 

Rekur, piemēram, apgalvojums, ka lielākā problēma ir bezrecepšu pieeja: "Although hormone treatment is

known to be safe and effective when obtained from a health care professional (5), certain transgender women use hormones without a prescription (1,6,7)."

www.cdc.gov/mmwr/volumes/73/su/pdfs/su7301a4-H.pdf

Vajag vēl pētījumus, lai tu pārstātu melot, ka CDC neuzskata ģenderismu par "īstu zinātni"?

Re kur vēl: "Gender affirmation can be defined as the processes whereby one is affirmed in their gender

identity and expression [7]. Gender affirmation includes social gender affirmation (the use of

one’s preferred name and pronouns), psychological gender affirmation (being respected for

one’s gender identity), medical gender affirmation (hormone therapy, gender confirmation

surgery), and legal gender affirmation (legal name change, legal gender marker change) [8].

Gender affirmation and access to gender-affirming health services have been associated with

an array of positive health outcomes among transgender people [9–13]"

stacks.cdc.gov/view/cdc/128662/cdc_128662_DS1.pdf

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tie ir citi raksti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Jā, tie ir citi. Kas apliecina, ka nav nekāda jēga melot par vienu pašizdomātu pazudušu - tas ir vispārējs tavu zinātnieku naratīvs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Emigrācija 

Argentīnā Kopš 2019.gada līdz 2024.julijam iebraukuši 111 tūkstoši Krievijas pilsoņi.

Savukārt prezidents H.Milejs pēc soc aptaujām jau 8 mēnesi pēc kārtas ir populārākais politiķis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Vēl viena paralēle ar vēstures atkārtošanos - Hitlera fašisti arī muka uz dienvidameriku un Argentīnu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Vēl viena paralēle ar vēstures atkārtošanos - Hitlera fašisti arī muka uz dienvidameriku un Argentīnu.

visvairāk mani izbrīna, ka vēstures pieminētāji aizmirst pieminēt visu vēsturi. Napoleons un fīrers aizgāja līdz maskavai. Fīrers tikai pirmajā mēnesī krieviem radīja 1 miljonu lielus zaudējumus.

Un lasot vācu karavīru memuārus, arī es bieži lasīju vārdus, - ka tūlīt, tūlīt beigsies ivaniem pēdējās rezerves....

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

Es laikam vienīgais cilvēks pasaulē, kurš grib lai krievi viens otru močī vēl 50* gadus. Es tikai vēl baltkrievus, serbus un citus krievus iesaistītu.

* ja palasīsiet manus komentārus, redzēsiet, ka kādu laiku atpakaļ es pieminēju 10 gadus.

Tagad piesaucu 50. Domāju, ziniet kāpēc.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu un ko tur vajadzēja pieminēt? Ir jau pieminēts - komunisti šobrīd "glābj Putina seju" un ārkārtīgi izvairās no tiešas iesaistīšanās konfliktā, karojot pret Putina fašistiem ar svešām rokām un asinīm, jo tieši no tā baidās, ka fīrers varētu aiziet līdz Briselei, pirms tiktu sakauts. 

Rakstītais jau gan bija par to, ka fīrera sakaušana un komunisma uzvara nav nekāda medusmaize, ko laimē gaidīt.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

vieni komunisti negrib citus sist.

Viņi labprāt tirgotos tālāk nevis palīdzētu ukriem... bet nākas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kādus tik ligvistiskos līkločus tu neizveiksi, lai noliegtu Putina fašistiskā režīma līdzību ar Hitleru un komunistu lomu šajā spēlē vispirms ar fašistiem biedrojoties un pēc tam uzmetot un kopā ar "sabiedrotajiem" sakaujot fašismu, lai pēc tam valdītu ar zvērībām, kam fašisti līdzi netika.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

ko tikai tu nerakstīsi, lai noliegtu, ka arī punduris ( putins) ieviesa krievijā komunismu?

Saprotu, ka tev viņš patīk. Tev, kā transu atbalstītājam, protams patīk kā viņš sēž uz lāča ar pliku torsu. Es, protams, varētu pateikt, ka tas ir fotošops, bet sazvērestības teoriju piekritējiem parasti viss, ko šie redz, ir reāls.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

kur ir kaut viens mans komentārs, kur es noliedzu, ka krievijā ir fašisms un tas ir līdzīgs ar citiem fašistiskiem režīmiem?

lūdzu parādi, vai beidz rakstīt muļķības.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"punduris ( putins) ieviesa krievijā komunismu"

"kur ir kaut viens mans komentārs, kur es noliedzu, ka krievijā ir fašisms "

 

Tavs tupums nebeidz pārsteigt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Reku neiela, interesanta atšķirība starp mūsu beztiesisko valsti un ameriku - amerikā, ja ĻOTI LABI zina likumus, var mēģināt šitā izmaukties - jo konstitūcija aizstāv tiesības ceļot personīgām vajadzībām - un tā frāze "traveling, not driving" tur ir, jo pie viņiem tiesiskais pamatojums policistam apturēt braucēju ir, jo viņš ir vadītājs - par cik ceļotāju tāpat vien viņš apturēt nedrīkst.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Tu tiešām izliecies vai izliecies? Ar šādiem suvenīriem pilns e-bays, tirgojas ar piebildi, ka nav izmantojami īstu numurzīmju vietā 😄

Gan jau kāds pamanās izpildīties un izbrauc ar šādu ielās. Mums te Latvijā arī ir 

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu kaut ko nesaprati - manā bildē nav suvenīrs, bet numurs, kādu tur viens otrs lieto ;) To bildi ielika purnagrāmatā vienā joku un memju grupā, un tur bija daudz komentāru - lielākā daļa komentāru bija no ņirdzošiem sistēmas vergiem, bet bija arī viens otrs, kas vai nu tādu izmanto, vai arī pazīst kādu, kas tādu izmanto. Kā jau teicu - ja ļoti labi pārzina ASV likumus, tur var ar tādu izmaukties, jo konstitūcija paredz pārvietošanās brīvību privātām vajadzībām - tajā skaitā, kā viens bija uzrakstījis, kaut kādā 1940. gadā kaut kāds augstākās tiesas tiesnesis lēmis ka tas princips attiecas arī uz mašīnām, ne tikai pajūgiem - ja gadījumā neesi lietas kursā, viņiem augstākās tiesas precedenti mēdz noteikt lietu kārtību.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Jā, tie ir citi. Kas apliecina, ka nav nekāda jēga melot par vienu pašizdomātu pazudušu - tas ir vispārējs tavu zinātnieku naratīvs.

zinātnē nav naratīvu. Naratīvi ir tavās konspirāciju teorijās.

Konkrētais raksts bija par saslimšanu ar dažādām slimībām.

Patīk tev, vai nē, tā ir.

Kā, tavuprāt, vajadzēja rakstīt? "bioloģiskās sievietes, kuras kaut kādu iemeslu dēļ, grib būt par vīriešiem", vai vienkārši - transvestīti? 

Raksts bija par pētījumu par tādiem objektiem, nevis normālām sievietēm un vīriešiem.

Atkal nepatīk, ka tavējos nostāda sliktā lomā? Ka ar Hiv tie slimo vairāk, hlamīdijām? Ko atkal cepies?

Lieto prezervatīvu un no viņa neinficēsies. Ko tu raudi?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

transvestīti ir tāds pats pētījumu objekts,kā citi. Pēta zilos, tārpus, kukaiņus, zzobentosu, vīrusus. Un arī nolēma papētīt transus.

Domā, ka ja nelietosi vārdu "transvestīti", tie pazudīs?

Tavā pasaulē sieviete ar pimpi ir sieviete un ar tādu satiktos ( satiecies). Bet ir cilvēki, kas tos nolemj pētīt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Precīzi. Tieši tādēļ es tavus saimniekus neatzīstu par zinātni, lai vai kā tu censtos savas sazvērestības teorijas uzspiest.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Reku neiela, interesanta atšķirība starp mūsu beztiesisko valsti un ameriku - amerikā, ja ĻOTI LABI zina likumus, var mēģināt šitā izmaukties - jo konstitūcija aizstāv tiesības ceļot personīgām vajadzībām - un tā frāze "traveling, not driving" tur ir, jo pie viņiem tiesiskais pamatojums policistam apturēt braucēju ir, jo viņš ir vadītājs - par cik ceļotāju tāpat vien viņš apturēt nedrīkst.

Amurikā vari braukt pat bez nr zīmes, un nekas īsti nebūs...Un tevi neturēs/neapturēs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti