- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
anoagask rakstīja: Uz 10 gadiem baigi labi jāvar saplānot - tur bērni paspēj piedzimt, uzaugt un apprecēties, apnikt vecie un uzrasties jauni hobiji, sievas u.tml
10-ir tas ļaunākais variants
, ja nav īsti iespēju kko pamainīt .VAGiem ir laba atlikusī vērtība un apkopšanas iespējas -labs kvalitatīvu analogo rezerves daļu piedāvajums , daudz infas netā utt . Ņemot vērā iepriekš minēto , iesaku kko no VAGiem .
topinamburs rakstīja: no Dacia pieredzes ar Renault daļām - tādas nevajag vispār, līdz ar to pie kājas, ir vai nav analogas vai oriģinālas
Radagabalam meža dienestā dusters kā darba auto, diezgan regulāri kko piekarē maina, gultņus ieskaitot.
TDIOTS rakstīja:
anoagask rakstīja: Uz 10 gadiem baigi labi jāvar saplānot - tur bērni paspēj piedzimt, uzaugt un apprecēties, apnikt vecie un uzrasties jauni hobiji, sievas u.tml
, ja nav īsti iespēju kko pamainīt .VAGiem ir laba atlikusī vērtība un apkopšanas iespējas -labs kvalitatīvu analogo rezerves daļu piedāvajums , daudz infas netā utt . Ņemot vērā iepriekš minēto , iesaku kko no VAGiem .
Atlikusī vērtība laba, bet cenas kritums, ņemot vērā augsto iegādes cenu, gan to noēd.
Volx rakstīja: Analogas detaļas tikai meklē tie, kam tās oriģinālā dārgas un kas to mašīnu nevar atļauties uzturēt ![]()
Saki? Ari tad, ja "analogās" ir 10x dārgākas par oriģinālajām?
GB12 rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
Atlikusī vērtība laba, bet cenas kritums, ņemot vērā augsto iegādes cenu, gan to noēd.
Ir 'jāķer pareizais mirklis' , mans VAG ietaupījums ~6keur,uznemuma F10 ~15keur,utt !?
TDIOTS rakstīja: Nez cik daudzi no 'ieteicējiem' ir pirkuši JAUNUS auto un dalās REĀLĀ pieredzē? ![]()
![]()
Atceros , Kašiņš79, bija ticis pie jauna 'pilna farša' pežo 5xx , sākumā viss viņam bija superīgāk par iepriekšējo ~5gadīgo BMW5er (kuru viņam nozaga ;( ) , bet drīz vien nogura braukāt uz garantijas servisu ... un pārsēdās uz VAG-šķiet Passat .
Par 'bomziski analogajām' detaļām -BMW F10 ,pie WESS , visi bremžu diski un uzlikas , 1200eur , Pieņemu ka 'bomzīgie analogi' -piem Zimmerman un Ferodo ,būtu tik pat kvalitatīvi .
Pēdējā desmitgadē , man ir bijusi gana liela pieredze ar dažādu auto iegādi un apkopšanu , uz to balstoties , arī tika , sev personiskai lietošanai , paņemts VAGs par 'saprātīgu cenu' , ne PSA ,ne xRenoNissanMistsu , bet VAGs .
Ja man sev vajadzētu 'premium , tad viennozīmīgi BMW , ja EV tad TESLA .
Tas tā , no pieredzes , reālas pieredzes.
Nu nezinu vai tu skaidrā prātā pirktu teslu... Vai eiropā viņiem ir tikpat drakoniski ierobežojumi un kosmiskas cenas ražotāja remontiem un apkopēm kā štatos?
koolmans rakstīja: Un kā ar Fiat? Fiat Tipo sport riktīgi smuks un cena diezgan zema
Tipo - vienkāršs, kvalitatīvi apstrādāts ar pazema līmeņa skaņas izolāciju. Iesaku.
TDIOTS rakstīja: tiek izskatīts model3 , esmu skaidrā daudzus gadus .
A kas vainas Jaguāram? Ja man būtu daudz naudas, Teslu nepirktu pretīgā dizaina dēļ. Tad jau labāk to pašu Jaguāru vai Mercedes EQV, bet, nu, tā ir gaumes lieta.
GB12 rakstīja:
TDIOTS rakstīja: tiek izskatīts model3 , esmu skaidrā daudzus gadus .
A kas vainas Jaguāram? Ja man būtu daudz naudas, Teslu nepirktu pretīgā dizaina dēļ. Tad jau labāk to pašu Jaguāru vai Mercedes EQV, bet, nu, tā ir gaumes lieta.
Jagam ir problēmas ar kvalitāti , lielas tādas problēmas.... Man readies iespaids ka vienīgais sakarīgais EV ir Tesla -par viņa dizainu var strīdēties , bet tehnika ir ok