Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Volx rakstīja: Un kur tu izlasīji, kas es kko taisos mainīt?

Šeit ir lapa par Covid jaunumiem, Atiecīgi arī antivaxeru ziņas.

Tas tak ir paša ziņā ko mainīt un ko nē. Man, piemēram, roka neceļās morāli ētisku apsvērumu dēļ balsot par cilvēkiem, kas nolemj atlaist cilvēkus un pat ievēlēts deputātus no darba. Pēdējais ir ne tik vien neētiski, bet arī bīstams precendents. Tie deputāti tak nav iecēluši darbā Saeimā, ka viņi kko var atlaist. Tik pat labi nākotnē izveido koalīciju un lai pārējie nemaisa atlaiž šos no darba Saeimā. Kā Staļins teica - pantu atradīsim, būtu tik cilvēks ko atlaist. Nu un otrs - ebreju kompensāciju jautājums. Tīrākā melošana, korupcija. Atceros pirms prezidents stājās amatā viņam intervijā prasīja tieši par šo un atbilde bija pārliecinoši noraidoša. Viņš varēja atsviest atpakaļ uz Saeimu šo likumu, bet tas nenotika. Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem. Tā tak dzīvē arī atnāk meistars un sāk stāstīt ko tik viņš nav darījis, būvējis, cēlis un meistars tip top. Realitāte parasti ir bkāva atblāzma no stāstītā un otreiz jau tu viņu neņem, vai ņem tikai uz tiem darbiem, kuri tevi apmierina. Tieši tā pat arī vēlēšanās.

"...Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem..." Nez kāpēc antivakšu meļiem gan tu uzticies...

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 3 Atbildēt

Nu tu man dabūsi!

Pirmkārt antivakšu meļi nerīkojas ar manu kopīpašumu, nenoplītē manu naudu un nekrīt citiem uz nerviem. Viņi pilda sabiedrisko sanitāru darbu, ko bieži vairs nepilda prese, TV.

Otrkārt kur tad ir tie antivakšu meli? Brīdinājumi, prognozes ko viņa izplatīja ar laika nobīdi pēc pāris mēnešiem jau piepildījās. Vai tu gribi lasīt tikai par ķirzakām utml.?

Šeit pat tak mēs veicām eksperimentu ko faktčekeri raksta pirms gada. 90% ko viņi noliedz piepildās. Atiecīgi kuri ir tad tie meļi?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 6 Atbildēt

Liela daļa Antivakseru aktivitātes ir vnk kremļa trollosana ar domu radīt jukas eiropiešu galviņās.

Kad paskatās no kurienes aug kājas tiem visiem Antivakseriem

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Un kurš paskatīsies, kas darās vakseru galviņās, kuras domā tikai par saviem sātanistu elkiem Krieviju un Putinu? Tur vispār kāda cita doma bez "Krievi nāk!" ir?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Nezinu, kurš paskatīsies. Plašs loks, ko skatīties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tev prasa pastāstīt kādas jukas ir tavā galvā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un kā vēl krīt uz nerviem. Par to "sabiedrisko sanitāru darbu" gan sasmīdināji. Viens ir tas, ko jau te zemāk minēja - kremļa troļļošana. Otrs - paskaties pats, liela daļa tevis citēto (Sondars, Straumītis, Pļaviņš un kas tur vēl) šobrīd cierē uz Saeimu... Tu nu gan esi naivs.

Un par tiem 90% arī nevajag pārspīlēt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Tavs otrais arguments ir diezgan komisks. Nu, viņi tēmē uz saeimu, un? Piekariņš un papļūts arī tēmē, ko nu? Nezinu par citiem, man personīgi kaut kā pie dirsas kāpēc kāds darbonis izplata kaut kādu informāciju, galvenais ir tas ka izplata - un to tālāk var izvērtēt un pārbaudīt. Bet kā redzams tev ir dubultstandarti - ja šitentie te piesauktie darboņi izplata kaut kādu informāciju, tas ir savtīgos nolūkos, bet ja propagandas mēdītāji kaut ko izplata - tas noteikti nav pie siles sēdošo interesēs, nu vai vismaz ne pret tām...

Un ja tev viņi krīt uz nerviem, tad tikai tāpēc ka tu pats meklē viņus lai tev varētu pakrist uz nerviem. Propagandas mēdītājos un pietuvinātajos no viņiem bez gobzema kaut kas parādās tikai kā rečekas apriešanas materiāls.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

"...ja propagandas mēdītāji kaut ko izplata - tas noteikti nav pie siles sēdošo interesēs, nu vai vismaz ne pret tām..."

Šito tu pats piedomāji savā meļa un tirgus tantes stilā. Nevienā brīdī neesmu to apgalvojis. Atšķirība ir tikai tajā, ka "propagandas mēdītāji" mēdz ziņas arī atsaukt, un "pie siles sēdošos" arī kritizē, turklāt dažreiz visai skarbi. Turpretī tavējie mīluļi visu laiku dzied tikai vienu dziesmu - viss ir slikti, un pūš vates stabulē. Bet, nu, nav brīnums, ka tāds vatņiks kā tu viņus aizstāvi. Tev jau pat izteiksmes veids, kā izsakies, ir līdzīgs tiem pamuļķiem.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Izmantošu tavus vārdus, attiecinot uz visu tavu postu - "Šito tu pats piedomāji savā meļa un tirgus tantes stilā."

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 5 Atbildēt

Nekas nebija jāpiedomā. Izlasi pats savu iepriekšējo postu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es jau tw padiskutēju.

Partijas cenšas vispār šo tēmu nepieminēt. Cilvēkiem neesot aktuāls šis jautājums, tāpēc diskusijas neesot.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kanādas ziņas

Detective tried to uncover vaccine status of dead children's parents, sources say

www.cbc.ca/news/canada/ottawa/helen-grus-suspended-ottawa-police-vaccine-status-1.6398984

650 Reģ.: 25.01.2017
4 1 Atbildēt

Nē.Tā ir neslavas celšana.Kašķa meklēšana.1virziena domāšana.Neizpratne/par.Apzināta kurināšana, necieņa/pret.Iespējams, šī vietne nemaz nav Kanādā un tā varbūt ira feika.Faka.Galīg Švaka.Pilnīga Kaka.Šīs vietnes noformējums atgādina nra/tautarunā elvē.Tās pašas krāsas..un iA arīdzan ira lidzīgs, tagad tik ieskatījos.Vienīgi ka Ķirzakas vietā gozējas Pegiots.Jā.

Ps,.- ā, jā, tak gāze nava (nebūs)- kā aizvakar.Bet parīt (iespējams (atkal)gāze) būs.Kā vakar.Pāgāšmēnes CinčuKalns bij tukšs.Pēc 2ned tas bij Piepildīts.Pēc 2,5ned Pārpildīts.Šoden reku Heeelppp, (atkakal) tukšs.Ā nee, tomēr (vēl) esot Pilns.Nav kur vairs iepumpēt.Bet nevar uzglabāt.Nav iespējams.Kur tagad liks (MĒS, liksim,kur) to (iepriekš) iepumpēto, ko (tagad,izrādās) never nevar navar iespēt uzglabāt.(H) uj viņu Sazin.Kā tā.Jā.

Jā.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
4 0 Atbildēt

Nupat otro reizi pārslimoju COVID-19. Atbildot uz jautājumiem topika virsrakstā:

1.Koronavīruss ir vīruss ar "intelektu", viņš spēj atrast vājāko vietu organismā un iespert pa to visai pamatīgi.

2.Pazīmes? Katru reizi savādākas, es teiktu, diametrāli pretējas.

3.Izsargāties? Ja negrib dabīgās antivielas, tad jāiet pēc mākslīgi radītajām. Citu variantu nav!

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Vai nu tu ietilpsti grupā kas saucas "vecs, slims vai vārgs", vai arī tu slimo ar īpašu kovidu. To vienīgo reizi ko oficiāli izslimoju šī gada sākumā [man ir aizdomas ka kopš tā laika ir bijusi vēl viena vai divas reizes; īpatnējs sagurums ar mazu temperatūru uz vienu dienu] bija patīkamāk nekā saaukstēšanās.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Iespējams, pirms pāris nedēļām izslimoju. No rīta negribējās diži kārtīgas brokastis, reizes 4 uz poda sēdos, pēcpusdienā uzkāpa temperatūra, 38,4, tad arī metu mieru darbiem un devos pagulšņāt. Otrā dienā jau viss bija labi. Nekādas vājākās vietas organismā laikam neatradās, bet es arī neesmu vakcinēts.

Protams, ja kāds man pateiks ka kovidu nu nekādi nepavada caureja, tad tas nebija kovids. Netiku tik tālu aizdomājies ka vajadzētu kaučkādus testus taisīt...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

2 reizes slimoju, nekādas caurejas. Cilvēkiem niķis visu mērīt pēc sevis

Viens man vislaik stāstīja kā viņam garša, smarža pazudusi un ja man tā nepazuda, tad tas nemaz nav īsts kovid

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Es tāpēc jau arī apjautājos, ka pats dēļ tā tieši neaizdomājos, bet man tika izteikts viedoklis ka "tagad tā arī esot". Nekādas antivielas nemērīšu, manā dzīvē pilnīgi nekas nemainīsies, ja zināšu, vai tas bija vai nebija kovids.

Mērīt pēc sevis? Nu ja, man pašam nudien nesanāk tas pirmais punkts par "vīruss ar "intelektu""

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Visiem jau simptomi nav vienādi. Es pazīstu kādus 3 cilvēkus, kuriem garša pazuda - vienam draugam uz kādu pusgadu.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Oža zuda no alfas vai deltas, no omakarona nezūd. Man patika kā šito niansi aprakstīja pazīstams čalis kurš pagājušā gada nogalē saķēra deltu - šīs kā katru vakaru sēdēja garāžā un dzēra alu, ļuļķējot šis piefiksēja ka dūms neož - sāka taisīt vaļā visādas kannas ar benzīnu un ko tur vēl ne un ostīt, neko nesaoda, skaidrs, kovids...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Es jau domāju ka anekdote, bet nu stāsts no bērnudārza - Anniņa pienāk pie audzinātājas, un sūdzās, ka Pēterītis atkal skaļi nopirdās, viņš tā visu laiku darot, viņa to esot dzirdējusi, bet neko nesaožot!

Uztaisa pārbaudes un ir! COVID.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Apsveicu - laimīgais

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, un ko šie optimistiskie stāsti pierāda - tikai to, ka COVID ir dažādi paveidi un dažādiem cilvēkiem izpaužas dažādi.

Es, piemēram, dabūju to COVID un man vispār nebija temperatūra nevienu dienu. Toties bija izteikts klepus un nogurums. Ožas, garšas traucējumi nebija.

Arī vairākas nedēļas pēc pārslimošanas tas nogurums šad tad bija.

Dabūju to COVID vakcinējies.

----------------------------------------------

Tas, ka tagad viss nomierinājies un slimnīcu skaitļi ir optimistiski, nekādi nenozīmē, ka tad, kad 4/5 publikas vēl nebija vakcinējušies un pārslimojuši, ka tad nu gan vajadzēja visu ignorēt.

Cerams, ka nekas jauns neradīsies un apmēram tā tas viss arī turpināsies, kā tagad. Bez ierobežojumiem un maskām.

Un ja nu reiz kaut ko ir sanācis saķert, nu mēģinam neaplaist citus.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
6 5 Atbildēt

Vakseri = idiņi. Ar katru dienu šī pārliecība nostiprinās vairāk un vairāk.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 6 Atbildēt

Labi ka antivakseri un citi "brīvdomātāji" ir "ne idiņi" un visādi citādi ar intelektu apdāvināti. Aš pilnīgi sazvērestība ka visādas Gobzema un citu intelektuālo mākslinieku partijas tiek nomelnotas, dzīvotu mēs leiputrijā un varētu dziedāt "Pandēmijas naU"

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, jāpasaka jau arī tas, ka dažādu valstu valdības ar saviem lēmumiem un paziņojumiem ne jau vienmēr izdarīja to labāko, ko varēja.

Nu, bet vīrusam sava dienaskārtība - ja viņu izplata, tad viņš izplatās un ja tā vīrusa forma ir niknāka, tad ir visādi rezultāti.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tāda ir vīrusa izdzīvošanas formula - izplatīties. Ja viņš nemēģinātu izplatīties, tad būtu līķu kaudze un vīruss ar to beigtos. Nebūtu jau kur izplatīties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Pasaki to trakumsērgai, lai kļūst mazāk nāvējoša.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Idiņi ir gan vakseru, gan antivakseru radikālo spārnu pārstāvji. Patiesība kā jau parasti ir kaut kur pa vidu. Cilvēks, kurš parkā pastaigājas maskā, ir tieši tik pat gudrs, kā tas, kurš dzied "pandēmija neeksistē".

msh Reģ.: 16.04.2007
0 4 Atbildēt

Otrie ir gudrāki par pirmajiem - otrie redz vadoņu šeptes un liekulību pandēmijas aizsegā, un aizdomīgo vīrusa izcelsmi - pirmie tikmēr pilnīgā tankā bez smadzeņu pielietošanas klausa propagandas mēdītājiem. Reku mums te fekens ir labs piemērs pirmajiem, gan tādā liekulīgi-naivi-stulbā veidā - uzpurni varbūt arī visur nenēsā, bet pārējajam visam gan tic; dažus mēnešus man citur argumentēja ka kvadrātkods ir vajadzīgs lai izsekotu cilvēkus, tb to vai ir ietriekta šļura vai nē, bet uz argumentu ka tas ir bezjēdzīgs pasāciens, programma viņa galvā pakaras, restartējas un sāk malt visu no sākuma.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 2 Atbildēt

Tu toč esi vējā taisīts. Aizej pavārties dubļos un nomaini sarkasma releju, citādi izskatās ka tu vienīgais tāds antiņš esi. Tu pats savā zāģu skaidu čupā esi izdomājis ka esmu vakcinācijas fans, kas noteikti tā nav. Ar tevi sen vairs kā neiesaistos argumentētās diskusijās, jo katru reizi esi aptaisījies un beigās sāc visu saukt sevis izdomātajos jaunvārdos.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
2 0 Atbildēt

Bet tu pat tekstus no sava elka Šīra zodz. Vienkārši nožēlojami, laikam pašam ļoti īss prātiņš

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Tu nekad neesi ar mani iesaistījies argumentētās diskusijās - tu vienmēr man atbildi kaut kādu sūdu, jo tava gļukainā galviņa lasot manus tekstus izdomā tiem savu nozīmi, un tad nu tu meties uzbrukt saviem izdomājumiem tā it kā es būtu ko tādu uzrakstījis Protams ka tu neesi šļurinācijas fans - tu esi zābaku laizīšanas fans - ko pasaka pa televizoru, tā tam jābūt un pie tā cieti jāpieturas, Jawohl mein fuhrer! Ja pa televizoru tēma ir ka visiem jāsaduras, tad tu rej par ļaunajiem antivakseriem, ja tēma ir kvadrātkodi, tad aizstāvi tos utt.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 5 Atbildēt

Nekad neesmu iesaistījies ar tevi saturīgā diskusijā, jo jau pa gabalu var saprast ka tev visi drošinātāji nestrādā. Tu turpini pļūtīt par lietām, kurās tev ir limitēta vai nēeksistējoša saprašana. Jau golfmiskastu forumā kārtējo reizi apdirsies kad sākās diskusija par Mercedes diagnostikas programmatūru. Un tieši tas pats notika ar pārējiem tehniskajiem tematiem. Saprotu, ka tev poņa par nelegālām aušvices sistēmām uz tetrapakas tilpuma motoriem un vadu lodēšanā, ir virs vidējā "homo sapiens" līmeņa, bet tas tevi automātiski neieceļ "inteliģences" kārtā.

Kas attiecas par vakcinācijas tematu - joprojām pieturos, ka vakcinēties vajadzēja ja gribēji turpinat dzīvot relatīvi normāli (tb bez tālejošām veselības problēmām/sekām). Ja tu negribēji vakcinēties - tava izvēle, nebija spiesta lieta. Par QR kodiem - labs, bet ne perfekts veids kā uzskaitīt vakcinētos. Kā redzējām, Didrihsone un citi antivakšu lošpeki viņus nopirka. Man varbūt vēl atgādināt kas notika ar skolotāja, kas samaksāja kovid slimniekam par sevis inficēšanu?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 2 Atbildēt

Vadoņu šeptes un liekulību redz arī vakseru gals, nu, vismaz lielākā daļa. Bet, ja paskatās, ar kādu šļuru dalās un kam tic antivakseri... tur komplektā bieži nāk putinisms, ticība hemtreiliem, vispasaules sazvērestībām, vārdu locīšanas "šmakcīna", "mēdītāji", "papļūts" utt., kas nemaz neliecina par cilvēka gudrību. Nemaz nerunāsim par pieturzīmēm un gramatiku. Reku mums te šīrs ir labs piemērs. Un neba jau antivakši paši kaut ko ir saredzējuši. Viņi vienkārši ir izlasījuši savu sūdu līdzīgi domājošo domas dižgaru ierakstos, un tad to vienkārši pārkopē, sakot, ka domā ar galvu...

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Šīrs internetos eleganti tevi pazemoja un tev tagad ir sāpīte sirsniņā.

Tu vienkārši esi tipisks vakseris ar dubultajiem standarti3m. Īstas nostājas nav. Bezmugurkaulni3ks. Vadoņu li3kulību 3 gadus n3redzēji un tagad pēkšņi redzi? Beidz liet.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

"Pazemošana" un "sāpīte" ir tavos slapjajos sapnīšos, normāli cilvēki par tevi tikai ierēca. Ja tu to sauc par "elegantu pazemošanu", tad perfekti apstiprini rakstīto par parastā antivaksera vulgaris intelekta līmeni... Bet tad beidzot atzini, ka to visu rakstīji tu? Pirms tam mēģināji izlocīties. Un tāds indivīds kādam pārmet bezmugurkaulnieku...

Un nevis pēkšņi, bet par stulbībām vadoņu lēmumos esmu rakstījis arī pirms gada un senāk.

Starp citu, izdomāji jau niku, ar kuru līdīsi te atpakaļ, kad tevi nākošreiz kā izlietotu atejas papīru noskalos podā?

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Skarbais tuklis, skarbi, bet gari pateica. Šņuk

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Redz, tiešām? Nu varbūt - ar acs kaktiņu - bet notrallināti milljoni un miljardi, kā zināms, ir sīkums ja salīdzina ar kādu gobzemu un dažiem simtiem protestētāju, vau vau vau! Pārējais tavs teksts ir komisks, bet saprotams - pie tā ka vaksētāji uz pēdējā gada notikumiem ir pierādījušies kā lohi, vajag ta kaut kādas atrunas, sak, es neesmu lohs, tie tie antivakseri - kā tas piemērs "viņi taču neko jaunu nav izdomājuši, tikai salasījušies" Abet vai vaksētāji paši izdomāja ka vajag vaksēties? Domāšana ar galvu izpaužas spējā nelekt laukā pa piektā stāva logu tikai tāpēc ka tas ir modē un tiek popularizēts visiem iespējamajiem veidiem - izlasīšanas piedēvēšanu, protams, nav grūti, jo pretargumenti ir uz pirkstiem saskaitāmi Visbeidzot, tu uzskatāmi parādi kā oficiālā propaganda iedarbojas uz švakākiem prātiem - ja cilvēks x tic sviestiem a b un c tad pilnīgi loģisks arguments d tādēļ arī ir nekam nederīgs. Vēl tikai piemirsi pieminēt otru šādu švako prātiņu "loģiku" - ja cilvēks x izplata sviestus a, b un c , tad jebkas ko šis cilvēks pasaka automātiski ir sviests un ja kāds atsaucas arī uz saprātīgu domu d ko cilvēks x izplata, tad arī šis cilvēks nav ņemams vērā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Es nekur neesmu apgalvojis, ka tas ir sīkums. Kārtējās tavas tirgussievas iedomas. No otras puses - ņemot vērā to, ka aiz tiem gobzemiem un "dažiem simtiem protestētāju" tāpat stāv miljoni... bet, nu jā, tu tak tici, ka Duņeca savu projektu veic ar nesavtīgām rūpēm par sabiedrības veselību...

Vispār jau antivakseri ir "pierādījušies kā lohi" - nekāda jauna pasaules kārtība ieviesta nav, cilvēki sačipoti un ar pultīm vadāmi joprojām nav, totālā kontrole ieviesta nav, antivakserus un pārējos tukšmuldētājus par "nepareizu viedokli" cietumos neliek, nekāds 1984 scenārijs iestājies joprojām nav, cilvēku masveida miršanu no vakcīnām nav...

"...Abet vai vaksētāji paši izdomāja ka vajag vaksēties?..." Vispār jau jā. Lielākā daļa izvērtēja riskus (sūdi no kovid vs sūdi no vakcīnas) un ar to parūpējās par savu veselību. Tas ir kārtējais tev līdzīgo lohu izplatīts naratīvs, ka vaksētāji to darīja modes pēc vai saklausoties "mēdītājus".

Par pēdējo - informācijas avots ir būtisks informācijas uzticamības izvērtēšanas kritērijs. Ja, piemēram, tavs mācītājs sāktu no kanceles stāstīt, ka Svētajos Rakstos teikts, ka zeme ir plakana, dinozauri nav eksistējuši, Dāvids ar Jonatānu bija geji un pasaules gals būs konkrētā zināmā datumā, tu taču arī sāktu apsvērt, cik nopietni uztverams ir jebkas, ko viņš sludina, vai ne? Bet ar savu komentu tu pierādīji, kāds kremļa propagandistu noderīgais idiots esi - viņi arī starp saviem meliem un propagandu iepin kādu patiesības graudu, lai tādi kā tu uzķertos.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Situācijas traģikomisms slēpjas faktā, ka paši politiķi, ierēdņi un vispār tie, kuriem VAJADZĒTU rūpēties par to, lai sabiedrība būtu informēta un kopīgi sadarbotos pret infekciju, regulāri nostrādā kaut ko tādu, kas šo izpratni un sadarbību grauj.

Birojs, vadītāja, algas, vakcīnas par maz, tad par daudz, pārprotami ierobežojumi - ar zināmu regularitāti atkal un atkal.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Miljoni, tiešām? Kur tad šie uzradušies? Jā, tik tiešām, viens otrs pat cenšas kaut kādā blakusveidā sev iztiku nopelnīt, cik šausmīgi un nepiedienīgi, nav tak vaksācijas stūmēji kuriem piedien miljonus zagt un izsaimniekot...

"Vispār jau antivakseri ir "pierādījušies kā lohi"" šis bija labs Pirmkārt, pie tevis uzskaitītajām lietām ir piešauti pāris absurdi lai to visu priekš tev līdzīgajiem varētu to visu pasniegt kā "sazvērestības teoriju". Otrkārt - ir pagājuši tikai divi gadi, par maz priekš "varžu vārīšanas". Nav iestājies 1984 variants? Nu jā, vēl īsti nav, bet uz to jau velk - Kanāda ir lielisks piemērs. Bet paldies par veiklu novēršanos no tēmas - atceries tos vaksētāju kviecienus pagājušogad ka nepotētie apsprāgšot un apdraudot vaksētos? Nu, kā tur īsti ir?

"Vispār jau jā" - mhm, kā tad. Tu tā varbūt esi iedomājies jo piederi riska grupai, bet lielākā daļa nav. Atgādināsim tev ka pirmais potēšanās vilnis bija līdz vasaras vidum un otrais rudenī. Attiecīgi pirmais notika tāpēc ka izlaida poti, to smagi reklamēja un cilvēciņi kas ticēja ka pote "atgriezīs normālo dzīvi" skrēja potēties - otrais notika tāpēc ka ieviesa aušvaisus veikalos un paziņoja ka tos kam nav kvadrātkoda atlaidīs. Ar veselību abos gadījumos diezgan maz sakara...

Ja mans mācītājs sāktu sludināt kaut ko savādu, es rūpīgi izvērtētu argumentus - un ja nolemtu ka es viņam tajā tēmā nepiekrītu, tad tas arī būtu viss. Bet par kremļa propagandistiem labāk neņaudi - ne tikai tāpēc ka tas ir tāds modīgs apsaukāšanās vārds pa to tēmu kā "rasists", bet arī tāpēc ka ja vērtē nevis vārdus bet gan augļus, tad mums apkārt ir ļoti daudz kremlinu - piemēram visi tie kas fano par sankcijām Krievijai...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

Jā, Šlesers cenšas "blakusveidā sev iztiku nopelnīt", tāpat arī tavi vateņu draugi Alda sponsori. Bet jā, tu taču tici, ka antivakšu muldoņas to dara pilnīgi nesavtīgi...

Absurdi vai neabsurdi, bet liela daļa tavējo tam visam svēti tic. Un jā, "vēl nav, bet uz to jau velk" visādos locījumos un interpretācijās ļurināja jau viduslaikos, ja pat ne agrāk.

Nez kāpēc tu nepiefiksē tavējo sludināto, ka potētie apsprāgšot un ka tie apdraud antivakserus, atrodoties blakus? Reku, tavējā Duņeca pat savu aukli atlaida no darba pēc tam, kad viņa vakcinējās.

Un kurš nu būtu runājis par "modīgajiem apsaukāšanās vārdiem". Pats to vien dari, kā lamā visus, kuri nepiekrīt tavam vienīgajam pareizajam komunista pasaules redzējumam.

Un jā - tu ne vienu vien reizi esi pierādījis, ka esi kremļa propagandists un vatņiks. Gan šajā tēmā, gan Ukrainas, gan vēlēšanu... Vate lien no tevis pa visām porām ārā.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Izteikšos tieši un godīgi - ej takš tu vienreiz dirst. Tiešām šļura ir slikti ietekmējusi tavu galvu, aizej ietriec vēl paris devas, varbūt vairs nespēsi palietot šo forumu un būs no taviem murgiem miers Nav tādi "manējie" - ir tikai tavējie, tavējie, tavējie. Papļūts, piekariņš un visi tie smerdeļi ir tavējie? Ir. Bet otrs grāvis kuru tu centies man piekarināt, jo es neatrodos tavā grāvī, nodarbojas ar apmēram to pašu - tātad arī tavējie. Līdz ar to ir tikai tavējie, tavējie, tavējie.

Ļoti laba atruna par viduslaikiem, turpinājums tai atrunai ka, lūk, totalitārisms vēl īsti neesot iestājies. Rietumu demokrātijas valstīs jau pasāk apspiest protestus kā pie mūsu austrumu kaimiņiem, pašu mājās pagājušoziem pieredzēti arī interesanti gājieni, un arī interesanti likumi pieņemti, kā, piemēram, par to piespiedu ārstēšanu - pastāsti - kad tam visam tiks ieslēgta atpakaļgaita? Vai tiks? Gan jau tomēr neesi tik stulbs ka saproti ka ja uzreiz iepistu čupu ar totalitāriem likumiem, tad pat tādi atsaldeņi kā tu izietu ielās - tāpēc tam visam vajag laiku, ar 2 gadiem par maz, vajag 5-10. Virzība attiecīgajā virzienā ir, atpakaļgaita nav redzama, vari neizlocīties.

Kāpēc nepiefiksēju ka blablbla? Tāpēc ka tie kas to saka uz to nebāzē valsts politiku un līdz ar to mani tā neskar. Un nekur nav teikts ka tos apgalvojumus tavējie, tavējie, tavējie nav paši izdomājuši vai piepušķojuši lai varētu atkal piekarināt "sazvērestības teorijas" birku.

Visbeidzot par vati - ja izietu detaļās, noteikti pie tevis mēs atrastu daudz vairāk vates nekā pie manis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Kādam te nervi netur... Aizej iedzer kādu nomierinošu tējiņu un uzraksti vēl kādas 5 reizes "tavējie", varbūt labāk paliks...

Bet tieši tu esi tas, kurš izmisīgi man cenšas piekarināt "kariņa, papļūta" grāvi. Tā ka, pašam tev smadzenes no sava gatera zāģu skaidām laikam vien sastāv.

Par vati viss ir ļoti vienkārši. Tu vēlēšanu tēmā rakstīji, ka balsosi par Saskaņu. Tātad - vatņiks. Normāls latvietis nekad pat neapsvērtu balsot par partiju, kas ir parakstījusi līgumu par Putina Jeģinuju rasiju. Tu Ukrainas tēmā tos vates mēslus aizstāvi. Tātad, lai kā tev nepatiktu to lasīt un lai kā tev tagad putas pa ausīm nenāktu ārā, tu esi prasts vatņiks. Punkts. Vari neaizstāvēties, ne manas, ne citu foruma lietotāju domas tas nemainīs.

Un jā - es neesmu redzējis, ka tādus sūdus par himtreiliem, masoniem-iluminātiem, vispasaules sazvērestībām izplatītu vakseri. To dara tavējie antivakseri, turklāt ļoti daudzi no viņiem.

"Nekur nav teikts" - ļoti spēcīgs arguments...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 1 Atbildēt

Covid šobrīd ir tik ļoti nekas, ka piespiest sabiedrību atkārtoti vakcinēties būs nenormāls izaicinājums. Kam zudusi jēga pilnībā. Principā, visi vakcinētie tagad ir jau “nevakcinēti” Aiziet, pēc ceturtās devas. Protams. Kamēr covid bija kaut kas jauns un nezināms, ar to varēja biedēt. Šobrīd lielākā daļa to ir izslimojusi un pat vairākkārt, un vairs no tā pilnīgi neraustās - ar to viens otru apsveic drīzāk, kādu laiku nebūs jāslimo atkārtoti.

Priecājos par šo vasaru bez ierobežojumiem. Kaut tā būtu vienmēr un arī ziemā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 10 Atbildēt

Un kāpēc ir tāda dzīve bez ierobežojumiem?

Tāpēc, ka lielākā daļa IR vakcinēti...

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 1 Atbildēt

Topinambūr, jums uz palātu pie raimondsm

1984 Reģ.: 30.11.2021
4 1 Atbildēt

Principā, visi vakcinētie tagad ir jau “nevakcinēti” Aiziet, pēc ceturtās devas

Pacenties šamo izlasīt, uztvert, izprast un aizvadīt līdz savam domāšanas centram

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 7 Atbildēt

Nav tāds datums, pēc kura vakcinēts uzreiz un 100% paliek par nevakcinetu. Vnk pieaug iespējamība atkal saķert vīrusu. Iespējamība, kas atkarīga no daudziem faktoriem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 1 Atbildēt

Ir gan. Šobrīd tieši tā tiks uzskatīts. Neieņemsi būsteri un būsi tāds pats kā nevakcinētie

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
5 1 Atbildēt

Topinambūr, jums ir tik īsa atmiņa, ka jau visiem vakseriem. Pirms kāda laika vēl bija sertifikāti, kad uz dienu cilveks kļuva par zemcilvēku (nevakcineto) un tagad pēkšņi ta vairs nav! Kārtējie dubultie vakseru standarti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 7 Atbildēt

Apsveikt cilvēku ar iegūtu slimību ir apmēram tas pats, kas apsveikt ar zaudētu kāju. Tur taču arī labums - dabū invaliditāti, vari parkoties pie veikalu durvīm, saņem pabalstu, lieka naudiņa krīzes laikos utt. Jābūt izcili seklai un trulai domāšanai, lai ko tādu darītu.

"...kādu laiku nebūs jāslimo atkārtoti..." Jā, nebūs jāslimo atkāroti veselas 28 dienas. Tiešām ir ar ko apsveikt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 2 Atbildēt

Kolēga (vismaz teorētiski) - ko gvelz? Manis paša pieredze, reize gadā - un ir ok.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 2 Atbildēt

Pilnīgs sviests. Es tev stāstu SAVU pieredzi. Nu, negribi to uzklausīt. Man vienaldzīga šīs slimības pseidozinātne. Īsts joks

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 5 Atbildēt

Un es tev norādu uz tipisku domāšanas kļūdu - ja man ir tāda pieredze, tad nav citādi... Izdarīt secinājumus no tikai savas pieredzes un kladzināt to pa puspasauli, ka "tā ir", par gudrību neliecina.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 2 Atbildēt

Forša atziņa. Ka tik pats esi tas gudrais.

Tā ir arī ļoti daudzu man zināmo cilvēku reālā pieredze.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 7 Atbildēt

Nu jā - es ar Covid slimojis neesmu, tad jau varu bļaut "pandēmija neeksistēēēēēē"

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Gb12, tu laikam pārdzīvoji, ka instruktors ar tevi drīkstēja braukt vienā kabīnē bez maskas, pareizi? Kā var būt tāds auns, tiešām nesaprotu. Nuhaj tavs covid. Viss. Afēra izgāzās.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 9 Atbildēt

Kā var būt tāds auns un nesaprast, ka es neesmu pret ierobežojumu neesamību, bet pret visādu glupību kultivēšanu, ar ko visu laiku te nodarbojies tu?

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
4 2 Atbildēt

GB12 tad kāpēc tu tagad šeit tukšu dirst, bet neskrien būsteroties? Uz priekšu vakseri. Potes var dabut, lisijs uzmetējs garantē!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

Neba jau kaut kāds stulbs, n-tās reizes no foruma izmests kartupelis, kurš pats sev liek plusiņus, noteiks, kur man skrien un kur neskriet.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
3 1 Atbildēt

Nu stulbenis šeit viennozīmīgi esi tu pošu jūsmiņ. Ej potējies vai aizver pāksti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 9 Atbildēt

Īpaši apdāvinātiem vēlreiz atkārtošu - ne tu man noteiksi, kur iet vai ko vērt.

Tad kā tur ir - izdomāji niku, ar kuru līdīsi atpakaļ, kad tevi atkal kā prusaku izspiedīs no šejienes?

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
2 2 Atbildēt

Vienigais ko tu vari izspiest ir pamīksta strūdele no rīta. Nenovirzies no tēmas. Kad iesi pec busterīša? Iesnu sezona tuvojas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 6 Atbildēt

Kad gribēšu, tad iešu. Neba jau tu būsi tas, kuram atskatīšos.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

1984 rakstīja: Cilvēk, Tu esi dzirdējis par tādu lietu kā virusuloğiju, kuru māca katram medicīnas, cilvēku un veterināro specialitāšu, studentam. Starp citu, tā ir zinātne. Vīrusu attstība un eksistence ir pakļauta zināmām likumsakarībām, nevis kaut kādiem veiksmes faktoriem. Tu esi vai nu neprātīgs, vai nu galēji nelietīgs cilvēknīdējs. Arī nikneims to apliecina

Kādas būtu galvenās virusoloģijas atziņas?

Bez Latvijas COVID vēstures uzslāņojuma.

nra.lv/latvija/389197-juhnevica-pamet-vakcinacijas-biroju-un-atgriezas-pie-dziesmu-svetku-rikosanas.htm

Kā Juhņēvičas biroja pamešana attiecas uz virusoloģiju?

msh rakstīja: Attiecīgi pirmais notika tāpēc ka izlaida poti, to smagi reklamēja un cilvēciņi kas ticēja ka pote "atgriezīs normālo dzīvi" skrēja potēties - otrais notika tāpēc ka ieviesa aušvaisus veikalos un paziņoja ka tos kam nav kvadrātkoda atlaidīs. Ar veselību abos gadījumos diezgan maz sakara...

Tad tā vakcīna neko neietekmē? Vai tomēr ietekmē? Ko par to saka virusoloģija?

robchix Reģ.: 04.03.2002
4 4 Atbildēt

Vakceri - ko nu?

Pats 4x vakcētais Pfizer šefs ir nogrābis ļauno kaiti!

Tā kā jums nav variantu, pieprasiet kopā ar ceturto uzreiz piekto un stājieties rindā pēc nākamajām.

Kas zin, varbūt palīdzēs...

wons Reģ.: 26.07.2017
2 2 Atbildēt

Nēsājiet maskas kad jums saku! Maskas jūs izglābs. Maskas lieliski samazina C19 izplatību. Ja ļaudis nenēsātu maskas tad pašlaik C19 jau izplatītos nekontrolējamos apjomos. Dzirdēts pat par masku nēsātājiem kuri maskas piesūcina ar spirtu lai vēl vairāk pasargātu sevi un citus ļaudis no C19 briesmām. Vienīgi šajā karstajā vasaras laikā ar spirtu piesīcinātas maskas nēsāšana var radīt blaknes bet ļaužu drošiba šiem ultramargināļiem ir svarīgāka par pārejošām blaknēm.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Par maskām runājot, šodien redzēju visai komisku skatu - opis pa ielu, tb., svaigu gaisu staigā ar masku zem deguna. Nē, nu, saprast vēl var, ka kaut ko ne tā saklausījies, baidās dikti no kovida vai baidās savējo Cē kādam pielaist (ej nu saproti to motivāciju) un staigā pa ielu ar masku, bet, nu, uz ielas zem deguna redzu pirmo reizi...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Teju visi masku valkātāji tā sevi cenšas pasargāt

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 1 Atbildēt

Sevi un citus. Arī hipotētisko vecmāmiņu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet reku paklausīgi ausīgie vācieši visu dara masskās.Ēd,dzer,guļ,stāv,iet,dzied un/vai pat (drošvien) arī p-išās..

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 4 Atbildēt

Šobrīd, vasaras laikā, diemžēl nākas konstatēt, ka ir ļoti daudz slimo pazīstamo vidū. Un pat ar diezgan smagu formu. Visi kā viens - mRNA modificētie. Nezinu nevienu slimo starp tiem, kas no mRNA izvairījās kautkādā veidā.

Vakseri var protams atkal iebilst, ka tā jau mana šaurā pieredze. Bet iedodiet lūdzu ticamu statistiku - diemžēl rodas iespaids, ka tāda neeksistē/tiek slēpta.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Vai ir ticama statistika, ka ar mRNA modificētie slimo smagāk?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

Žēl, ka tu pat lasīt nemāki. Bet tas daudz ko izskaidro.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 3 Atbildēt

Nu, nu, ko es "nemācēju izlasīt"? Tu prasi ticamu statistiku, bet pats atsaucies tikai uz "savu pieredzi".

Bet vari neabildēt. Es kaut kā uzdevu jautājumu, bet tikai tad attapu, kam to uzdevu - sociopātam un paranoiķim, kura mērķis ir meklēt kašķi un kurš visur saskata sazvērestības.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Nee, visticamāk,vissmagāk (un vis vis biežāk) slimo EDS (un tās apakšsistēmu) lietotāji.Kā arī,PMLP, Latvija.elvē, dažādu banku, un CSDD klienti.Daudz neatpalike arī LMT un/vai Bites abonanonenti.

Samērā interesantus rezultātus uzrāda arī beidzamā laika (jaunākās paaudzes) pētījumi slimnīcās.Izrādās, ka vismaz 99% aptaujāto pacientu ar kaut/ko slimo..Slimo,tāteikt,(tur) esot (krietni) vairāk, nekā veselo..Jā.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

pieņemu arī viena no margināļiem kuri masku samērcē ar spirtu nu vismaz ar proseco

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Es cik sapprotu, tad (acīm/redzot) uz šo vakakanci tika (savlaicīgi) izsludināts kāds tāds tā saucamais iepirkums,ja? Kasstings, tāteikt..

Otrdiena,16.augusts.Vārda dienas: Asstra, Asstrīda

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vai šeit nebūtu jāaktualizē jautājums par vaxeru nometnēm?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vo,lūk, viena kārtīga ideja.Kamēr vēl silts.Tā saucamais Padjoms kkur tā ap (uz) pus/sešiem:AM (brīvprātīgi),tad seko rīta junda (ar Tālavas Taurētāju piedalīšanos) un sekojošu atmiņas/ūdens koplietošanu,pēc tam 8h intensīva darbaterapija (klātienē), aber pēcpuZdien visus rindā un tad jau ritīg ņemt/priekšā ar dinamisko papilddevu.Caur lokālo Biržu.Pa 4Oeuro/gab.Lai no 1.okt te neviena ne bakainā Mērkaķa vairs nebūtu.Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.

(c)..Aug24_2022.. Pērtiķbakas,Covid un HIV,- vienlaikus konstatētas trīs infekcijas.Neticamais gadījums ir pirmais, kas atklāts ... (tas) attiecās uz 36 gadus vecu itāli, kurš tikko bija atgriezies no uzturēšanās Madridē, laikā no 16. līdz 20. jūnijam.

Rakstā, kas tika publicēts zinātniskajā žurnālā "Journal of Infection", šo lietu aprakstīja Katānijas Rodolico-San Marco universitātes un poliklīnikas pētnieki kopā ar kolēģiem no Palermo poliklīnikas Giaccone.

Eksperti, stāstot (par) šo gadījumu, paskaidroja, ka vīrietim pēc 9 dienām pēc atgriešanās no ceļojuma uz Spāniju parādījās drudzis,iekaisis kakls un galvassāpes,nogurums un cirkšņa apvidus iekaisums...(iespējams, bijis..) sekass ar dažiem vīriešiem.

Neilgi pēc tam uz viņa kreisās rokas parādījās ādas izsitumi , kas ātri izplatījās pa visu pārējo ķermeni.Un šajā brīdī vīrietis nolēma doties uz Katānijas slimnīcas neatliekamās palīdzības (iestādi). Šeit testi (ne tikai) apstiprināja Covid pozitivitāti ,bet ziņoja arī par pērtiķbakām un HIV (*uz ko tam bijis negatīvs rezultāts mazāk nekā gadu iepriekš).

Pacients, kurš, kā ziņoja Sicīlijas ārsti, cieta (arī) no bipolāriem traucējumiem, apmēram pēc nedēļas tika izrakstīts no Katānijas slimnīcas- ar negatīvu Covid-19 un p-baku testu, kas atstāja (viņam,par piemiņu) vienu nelielu (baku)rētu. tg24.sky.it/cronaca/2022/08/24/covid-vaiolo-scimmie-hiv-paziente-catania#06

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nu, nu, ko es "nemācēju izlasīt"? Tu prasi ticamu statistiku, bet pats atsaucies tikai uz "savu pieredzi".

Bet vari neabildēt. Es kaut kā uzdevu jautājumu, bet tikai tad attapu, kam to uzdevu - sociopātam un paranoiķim, kura mērķis ir meklēt kašķi un kurš visur saskata sazvērestības.

Nu tieši to jau arī nemācēji izlasīt. Es precīzi paskaidroju, ka diemžēl man šāds iespaids ir radies tikai no personīgās pieredzes, jo statistika datu diemžēl nav. Tikai tāds sociopāts un paranoiķis, kā tu, spēj tajā saskatīt "prasi no citiem, bet pats..." un meklēt kašķi.

Ja vēlējies apgāzt manis teikto, tad tev vismaz vajadzēja norādīt uz atklātu un publiski pieejamu statistiku. Bet to taču tu nevari, vai ne?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 3 Atbildēt

Es arī neapgalvoju, ka varu un nemaz necentos tevi apgāzt. Tikai uzdevu jautājumu, ko tu savā sociopāta stilā, kārtējās vajāšanas mānijas mākts, uztvēri kā uzbrukumu, jo normāli sarunāties spējīgs neesi. Bet, nu, ko var gaidīt no pusmūža krīzes mākta, žultaina ībļa, kurš visur lien meklēt kašķi, saskata sazvērestības un sevi par disidentu uzskata.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Kā ir diagnosticējama uzbraucoša jautājuma uzdošana, ja atbilde ir sniegta jau pirms tā? Pārāk apsēsts ar manu personību esi - tik ļoti sāp taisnība, ko saku par tevi un taviem elkiem.

Pastāstīsi kaut ko vairāk par to disidentu? Tas kaut kas jauns tavā slapjo sapnīšu repertuārā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

Es gan nesapratu, par kādu sāpīgo taisnību tu tur atkal murgo, bet "uzbraucošs jautājums" ir tikai tavos slapjajos sapnīšos. Kā jau teicu, tev ir paranoja, ja katrā vienkāršā jautājumā saskati uzbraucienus. Bet, nu jā, tev - nabadziņam visur un visi uzglūn - te režīms, te menti, te fotoradari, te iauto jūzeri un kas tik vēl ne...

Tev laikam atmiņa švaka. Patin atpakaļ šo pašu topiku ap Astras pieminekļa atklāšanas laiku, un pārlasi pats savus tekstus par to, kā tevi - nabadziņu mēģina apklusināt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Sāpīgā taisnība - nav statistikas.

Sāpīgā taisnība - tu esi tik tups, ka uz apgalvojumu, ka nav statistikas atbildi ar jautājumu vai ir statistika.

Sāpīgā taisnība - tu esi tik apsēsts ar mani, ka nespēj atturēties no tik tupa jautājuma uzdošanas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 7 Atbildēt

Sapīgā taisnība - tev tik ļoti patīk sev glaimot, ka domā, ka visa pasaule griežas ap tevi. Kā jau tipisks sociopāts. Un paskaties pats šajā tēmā atpakaļ, sākot no 25. lappuses, cik ļoti, taviem vārdiem izsakoties, biji apsēsts ar mani, un tad muldi kaut ko par apsēstību

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

wons rakstīja:

pieņemu arī viena no margināļiem kuri masku samērcē ar spirtu nu vismaz ar proseco

Kopš kura laika nekaunīgus naudas "apsaimniekotājus" sauc par margināļiem? Domā viņai jebkad dziesmu svētki vai vakcinācija ir interesējusi?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 0 Atbildēt

Tev lēni pieliec. Juhņeviča ir atgriezusies apsaimniekot dziesmu svētku naudu, kas ir skaidrs signāls, ka Kovids vairs nav plāna un tikai tev līdzīgie pēc inerces vēl baidās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Sapīgā taisnība - tev tik ļoti patīk sev glaimot, ka domā, ka visa pasaule griežas ap tevi. Kā jau tipisks sociopāts. Un paskaties pats šajā tēmā atpakaļ, sākot no 25. lappuses, cik ļoti, taviem vārdiem izsakoties, biji apsēsts ar mani, un tad muldi kaut ko par apsēstību

Augstu gan savu slepkavniecisko personu vērtē - nu jau tā ir līdzvērtīga visai pasaulei.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"Slepkavniecisko"...

Lai nu kurš būtu ļurinājis par sevis augstu vērtēšanu, bet narciss, kurš teju katrā komentā uzsver, cik ļoti viņam ir taisnība un tāpēc viņam uzbrūkot, cik citi ir stulbi un kā viņu - gaišās patiesības nesēju - cenšas apklusināt... Daudz jau neatpaliec no Gobzema.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Kas ir? Vārdiņš par skarbu? Bet kā citādi ieteiksi saukt tādus režīma centīgiem izpildītājus ka tevi, kas uzskata, ka "tautas ienaidniekiem" jāmirst? Domā neesi tāds? Padomā vēl - no kurienes radās visi tie, kas nogalināja Hitlera un Staļina vārdā. Kur ir radušies tie, kas tagad ir gatavi nogalināt Putina vārdā? Vienīgais ar ko tu no viņiem atšķiries, nav tavs nopelns - tev vienkārši ir gadījies piedzimt mazliet maigākā režīmā. Bet tieši to jau tev žēl, vai ne?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 5 Atbildēt

Nē, vnk. smieklīgi. Pēc Gobzema. un viņam līdzīgajiem jampampiņiem izklausies. Bet vari atkārtot to dziesmiņu kā papagailis, ja patīk, man ne silts, ne auksts. Pats sevi tikai par apsmieklu pataisi. Bet par "slepkavnieciskumu" un "tautas iemaidniekiem" runājot - laikam esi iazmirsis, ka tieši tu man nāvi vēlēji. Tā ka, ja gribētos tērēt laiku ar tādu psihiski nelīdzsvarotu sociopātu kā tu, varētu vēl padiskutēt, kurš te ir "tāds". Ak jā, un laikam jau atkal jāatgādina, ka pats ar režīma pakalpiņu dzīvo, brauc ar viņas mašīnu, dali ar viņu saimniecību (lasi - dzīvo no režīma naudas), taisi viņai bērnus... tā ka, varēji jau nu paklusēt. Lielāku divkosi par tevi grūti atrast.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Atkal vecā dziesma... Vēlēju tev nāvi... Jā, izteicos, ka pasaule būtu labāka bez slepkavām. Arī tādiem, kas slepkavo cēlu ideju vārdā vai vienkārši atbalsta režīmus, kas vēršas pret tautas ienaidniekiem.

Tev šāda nostāja liek mani saukt par sociopātu un sacerēt kaut kādus murgus par mani. Tikai vienu neesi pamanījis - es ne mirkli neesmu pievērsis uzmanību tavai personai - bet gan tikai tavām "vērtībām", kuras te sludini.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nu, tu pirmais veco dziesmu sāki. Bet ņemot vērā to, ka pats esi piezīdies pie režīma pupa caur savu sievu, kā jau teicu, visa tā tava ņaudēšana ir liekulīga, lai neteiktu vairāk... Bet kas attiecas uz "murgu sacerēšanu", kas tieši ir sacerēts? Mēģināsi tagad noliegt, ka tava laulātā strādā valstij piederošā uzņēmumā par juridisko padomnieci - tb., siltā amatā, kuros, kā pats izteicies, var tikt tikai režīmam lojālie pakalpiņi? Varu arī iemest pierādījumus "murgiem", ja domā, ka es kaut ko "saceru".

Nosaukšana par tupu u.tml. tavā izpratnē nav uzmanības pievēršana personai? Nu jā, protams, atkal locīsies, ka tev jau bija iemesls.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Pirmkārt - interesanti cik ļoti tev ir svarīgi kaut ko pastāstīt par mani. Jo nekas cits jau vairs neatliek - kā tikai ar hominem, jo noliegt patiesību par sevi nespēj. Bet pastāstīšu tev skarbo patiesību - neatkarīgi no tā, ko tu sacerēsi par mani, tas nekādi nemaina to, kas esi tu. Pat tad, ja es melnās maģijas rituālos ziedotu zīdaiņus, tas nekādi neattaisno tu tavu rīcību.

Un otrkārt - interesanti, kurš no tipāžiem esi? Tas, kurš vienkārši nomelnojot kādu citu, atrod veidu, kā nomierināt savu sirdsapziņu, kura kaut kur dziļi sirdi iebilst pret mēsla dabu? Vai tomēr kārtīgs režīma pakalpiņš, kura nemaldigå pieeja ir izrēķināties ar tautas ienaidnieka ģimeni un vienkārši neveiksmīga piedzimšana nepareizajā robežas pusē ir liegusi šādu iespēju?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Teiksim tā, kādam kaut ko kādā ziņā pārmest var tikai tas, kurš šajā ziņā pats ir tīrs. Tu man pārmeti šķirošanu, bet pats šķiro "režīma pakalpiņus" labajos un sliktajos - vienus lamā par mēsliem, otriem soli mīlestību, līdz nāve šķirs. Tu te visu laiku kritizē "režīmu", bet pats no šī režīma gūsti materiālu labumu. Un sliktā režīma naudiņa jau nu nemaz nesmird, vai ne? Un jā, vari droši vēlreiz pārlasīt, ko pats uzrakstīji, jo tas viss attiecas tāpat uz tevi - vari mani lamāt par mēslu, cik uziet, bet tas nemaina to, kas esi tu un neattaisno tavu divkosību. Un acīmredzot tev šī patiesība ļoti kož acīs, tāpēc man brūc virsū pie katras izdevības.

Un tad vēlreiz - kādā veidā es tevi nomelnoju? Kas konkrēti ir sacerēts? Kaut kā dīvaini tu mēģini izlocīties. Interesanti kāpēc?

"Izrēķināties ar ienaidnieka ģimeni"... neglaimo sev. Neesi nu tu nekāds ienaidnieks, tikai kārtējais interneta trollis - Kremļa noderīgais idiots, kurš sevi jau atkal mēģina pataisīt par disidentu, ar kuru kāds it kā mēģinot "izrēķināties"...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Sapinies pats savos murgos... Ja jau es saņemot naudu no šī režīma esmu Kremļa trollis, tad jau pie varas te ir Kremlis... Malacis!

Piedāvāju likties mierā spamot šeit ar personālijām, kas nevienu, izņemot tevi, šeit neinteresē, un sazināties ar mani "dzīvajā" - tu taču zini, kā, vai ne?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 3 Atbildēt

Es nesaku, ka tu esi Kremļa trollis, jo saņem naudu no šī režīma. Taviem vārdiem izsakoties, acīmredzot lasīt neproti vai, arī taviem vārdiem izsakoties, esi pārāk tups.

Zinu, bet nav man ne mazākās vēlēšanās ar tevi komunicēt un, kā Brūss Viliss 2. Cietā rieksta filmā teica ļaunajam, kuru sasmalcināja lidmašīnas dzinējā filmas beigās - man draugu pietiek. Tā vietā es piedāvāju - neaiztiec tu mani un es nevilkšu ārā tavus skeletus. Tik vienkārši.

Un jā - ja vēl neesi sapratis, mani tava personālija neinteresē. Es velku gaismā tikai to, kas norāda uz tavu divkosību un, kā tu izsakies, tavu mēsla dabu. Un tikai tad, kad tu sāc pārāk aizrauties.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu bet tak nespēj likties mierā, vai ne? Es tev tagad par statistiku piesējos un mierā neliku?

Vai tomēr pats bāzies visur un eskalē savu stulbumu, tiklīdz tev pamatoti aizrāda?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vēlreiz atkārtošu - tikai uzdevu jautājumu. Pat ja tas bija stulbs, uz to var atbildēt arī normāli un arī aizrādīt var normāli, uz ko tu acīmredzot neesi spējīgs. Ja tu tajā saskatīji "piesiešanos" vai sazin ko vēl, tas tikai parāda, ka problēma ir tevī, jo cirus vērtē pēc savas kašķa meklētāja dabas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Sapratu. Tu nespēj likties mierā. Tev ir tiesības uzdot stulbus jautājumus. Un man ir pienākums uz tiem atbildēt pieklājīgi.

Pa vidu pierādīji, ka tavas dabas raksturojums ir tik precīzs un neapstrīdams, ka palīdz tikai ad hominem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par mierā likšanos jau nu varēji paklusēt Un sapratis tu acīmredzot neesi neko. Kas nemaz neizbrīna.

Normāli cilvēki tā darītu. Bet jā, ņemot vērā to, ka tu neesi normāls un atrodies šeit, lai kašķi meklētu... Un nē, nav pienākuma atbildēt pieklājīgi, tikai rēķinies, ka būs pretī. Tavi dubultie standarti un pastāvīgā melošana tevi padara par tieši tādu, kādu tu mani mēģini pataisīt.

Precīzs kaut kas ir tikai tavos slapjajos sapnīšos. Nav man jātaisnojas kaut kādam kašķigam trollim.

Viss, man apnika. Tālāk vari vāvuļot pats ar sevi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pareizi pateici - es neesmu normāls. Tavā notmalitātē runāšana pretī vadonim ir nenormāla.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Atkal glaimojam sev... Ja jau tu runātu pretī vadonim, būtu ļoti labi. Bet vienīgais, uz ko tu esi spējīgs, ir pusanonīma ņaudāšana internetā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kā jau parasti - izdomāti pagalvojumi par manu personu ir parastā atbilde, kura itkā attaisno tavu būtību un rīcību.

Vēlreiz - nekas, uz ko esmu vai neesmu spējīgs, nav arguments attiecībā uz tavu būtību. Ne es tevi dzemdēju, ne audzināju, ne esmu tavs vadonis.

Tava glābšanās ar ad hominem sasniedz arvien jaunas virsotnes.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Tāpat kā tavi uzdomājumi par "manu būtību un rīcību". Un, protams, tava glaimošana sev un narcisms. Gobzems stūrī nervozi pīpē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

wow... spēji trīskāršu ad hominem uzģenerēt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Bļaujot Ad Hominem nevietā pats kļūsti par Ad Hominem, jo tas nekādi nemaina faktu, ka Bradypus esi melīgs plakanzemes divkosis un teiktais ir jāskata caur šo prizmu. Uz ielas taču arī ceļu nejautā 3gadīgam bērnam, jo viņa atbildes nav diezko uzticamas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 2 Atbildēt

Reāla saruna nesenajā tusiņā ar Stradiņu slimnīcas medmāsu. Viņas prognoze tāda, ka covid šosezon nebūs tādas vērības kā iepriekš. Mediķiem vairs nav piemaksu. Ja pirmajā gadā atceltas tika plānotās operācijas, otrajā gadā tās jau notika, bet mediķiem esot skafandros, tad tagad labākajā gadījumā masku uzvelk arī uz deguna. Ja pat medpersonāls vairs nebaidās, ko gribēt no cilvēka parastā?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
5 13 Atbildēt

Visiem 3x kū uz Kasiņa pusi! Viņš ir runājis ar pašu Medmāsu! Un tagad visu zina par kovid, pasauli, un vispār!

1984 Reģ.: 30.11.2021
4 2 Atbildēt

Tev ļoti patīk citus cilvēkus pazemot?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 2 Atbildēt

Neesi vēl pamanījis korelāciju šādām raksturam un kovidticibai?

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 1 Atbildēt

Irir 100%

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu (viņa Medmāsas vietā) drošvien būtu runājis uzreiz ar pašu Pedbrāli

-ui,plet, sorrī, Pārrakstījos laikam,ar visiem korī vajadzēj runāt

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 0 Atbildēt

Kas ir fanātiem? Grūti samierināties, ka ierobežojumu nav, ja? Īpaši grūti laikam akceptēt, ka veikalos drīkst iet VISI un pat bez lupatām uz sejas. Man toties tieši tā patīk. Covidiādei lemts beigties vismaz masu psihozes dēļ. Urrā!

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 7 Atbildēt

Nē, es priecājos, ka nav ierobežojumu un rudens izskatās cerīgs šajā ziņā. Mani pārsteidz, kā cilvēks ar augstāko izglītību iegūst informāciju un izdara secinājumus par nākotni.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
6 1 Atbildēt

Tas ir kā - tevi pārsteidz ka cilvēks apzin vairākus informācijas avotus un pats izdara secinājumus?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Un tas ir kā - tevi pārsteidz, ka zinātnes kulta pielūdzējus šāda pieeja izbrīna?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 7 Atbildēt

Plakanzemieši tepat topikā prognozēja, ka nekad neatcels.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Nāks lielāki sūdi, iepriekšējie aizmirsīsies. Ukraina ar saviem dažiem sabiedrotajiem ir norāvusi podā daudz lielākus plānus, nekā Kovids, kas bija tikai viens no elementiem. Ja tev ir paslīdējis garām, tad ne vien Kovids, bet arī politika Latvijā ir apstājusies, jo saimniekiem nav laika komandēt. Vēlēšanas tuvojas un.... Nekā

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Muahahahā viens plakanzemietis jau pieteicās. Pašķir atpakaļ, ko prognozēji iepriekš. Podā var noraut tavas prognozes anālītiķi.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Vai tevi pārsteidz ka cilvēkam ar augstāko izglītību pat smadzenes vēl darbojas?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav nekādas korelācijas kad nonāk līdz ticības jautājumiem tad smadzenes atslēdzas. Tā Krievijā pilns ar Z atbalstītajiem ar vidu it kā augstāko izglītību, ar reliģisko sektantu netrūkst ar visu izglītību. Pašapmāns.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti