- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Volx rakstīja: Un kur tu izlasīji, kas es kko taisos mainīt? Šeit ir lapa par Covid jaunumiem, Atiecīgi arī antivaxeru ziņas. Tas tak ir paša ziņā ko mainīt un ko nē. Man, piemēram, roka neceļās morāli ētisku apsvērumu dēļ balsot par cilvēkiem, kas nolemj atlaist cilvēkus un pat ievēlēts deputātus no darba. Pēdējais ir ne tik vien neētiski, bet arī bīstams precendents. Tie deputāti tak nav iecēluši darbā Saeimā, ka viņi kko var atlaist. Tik pat labi nākotnē izveido koalīciju un lai pārējie nemaisa atlaiž šos no darba Saeimā. Kā Staļins teica - pantu atradīsim, būtu tik cilvēks ko atlaist. Nu un otrs - ebreju kompensāciju jautājums. Tīrākā melošana, korupcija. Atceros pirms prezidents stājās amatā viņam intervijā prasīja tieši par šo un atbilde bija pārliecinoši noraidoša. Viņš varēja atsviest atpakaļ uz Saeimu šo likumu, bet tas nenotika. Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem. Tā tak dzīvē arī atnāk meistars un sāk stāstīt ko tik viņš nav darījis, būvējis, cēlis un meistars tip top. Realitāte parasti ir bkāva atblāzma no stāstītā un otreiz jau tu viņu neņem, vai ņem tikai uz tiem darbiem, kuri tevi apmierina. Tieši tā pat arī vēlēšanās.
"...Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem..." Nez kāpēc antivakšu meļiem gan tu uzticies...
1984 rakstīja: Cilvēk, Tu esi dzirdējis par tādu lietu kā virusuloğiju, kuru māca katram medicīnas, cilvēku un veterināro specialitāšu, studentam. Starp citu, tā ir zinātne. Vīrusu attstība un eksistence ir pakļauta zināmām likumsakarībām, nevis kaut kādiem veiksmes faktoriem. Tu esi vai nu neprātīgs, vai nu galēji nelietīgs cilvēknīdējs. Arī nikneims to apliecina
Kādas būtu galvenās virusoloģijas atziņas? Bez Latvijas COVID vēstures uzslāņojuma. nra.lv/latvija/389197-juhnevica-pamet-vakcinacijas-biroju-un-atgriezas-pie-dziesmu-svetku-rikosanas.htm Kā Juhņēvičas biroja pamešana attiecas uz virusoloģiju?
msh rakstīja: Attiecīgi pirmais notika tāpēc ka izlaida poti, to smagi reklamēja un cilvēciņi kas ticēja ka pote "atgriezīs normālo dzīvi" skrēja potēties - otrais notika tāpēc ka ieviesa aušvaisus veikalos un paziņoja ka tos kam nav kvadrātkoda atlaidīs. Ar veselību abos gadījumos diezgan maz sakara...
Tad tā vakcīna neko neietekmē? Vai tomēr ietekmē? Ko par to saka virusoloģija?
1984 rakstīja: nra.lv/latvija/389197-juhnevica-pamet-vakcinacijas-biroju-un-atgriezas-pie-dziesmu-svetku-rikosanas.htm
pieņemu arī viena no margināļiem kuri masku samērcē ar spirtu nu vismaz ar proseco
GB12 rakstīja: Nu, nu, ko es "nemācēju izlasīt"? Tu prasi ticamu statistiku, bet pats atsaucies tikai uz "savu pieredzi". Bet vari neabildēt. Es kaut kā uzdevu jautājumu, bet tikai tad attapu, kam to uzdevu - sociopātam un paranoiķim, kura mērķis ir meklēt kašķi un kurš visur saskata sazvērestības.
Nu tieši to jau arī nemācēji izlasīt. Es precīzi paskaidroju, ka diemžēl man šāds iespaids ir radies tikai no personīgās pieredzes, jo statistika datu diemžēl nav. Tikai tāds sociopāts un paranoiķis, kā tu, spēj tajā saskatīt "prasi no citiem, bet pats..." un meklēt kašķi. Ja vēlējies apgāzt manis teikto, tad tev vismaz vajadzēja norādīt uz atklātu un publiski pieejamu statistiku. Bet to taču tu nevari, vai ne?
wons rakstīja:
1984 rakstīja: nra.lv/latvija/389197-juhnevica-pamet-vakcinacijas-biroju-un-atgriezas-pie-dziesmu-svetku-rikosanas.htm
pieņemu arī viena no margināļiem kuri masku samērcē ar spirtu nu vismaz ar proseco
Kopš kura laika nekaunīgus naudas "apsaimniekotājus" sauc par margināļiem? Domā viņai jebkad dziesmu svētki vai vakcinācija ir interesējusi?
GB12 rakstīja: Sapīgā taisnība - tev tik ļoti patīk sev glaimot, ka domā, ka visa pasaule griežas ap tevi. Kā jau tipisks sociopāts. Un paskaties pats šajā tēmā atpakaļ, sākot no 25. lappuses, cik ļoti, taviem vārdiem izsakoties, biji apsēsts ar mani, un tad muldi kaut ko par apsēstību :D
Augstu gan savu slepkavniecisko personu vērtē - nu jau tā ir līdzvērtīga visai pasaulei.