Volx rakstīja: Un kur tu izlasīji, kas es kko taisos mainīt?
Šeit ir lapa par Covid jaunumiem, Atiecīgi arī antivaxeru ziņas.
Tas tak ir paša ziņā ko mainīt un ko nē. Man, piemēram, roka neceļās morāli ētisku apsvērumu dēļ balsot par cilvēkiem, kas nolemj atlaist cilvēkus un pat ievēlēts deputātus no darba. Pēdējais ir ne tik vien neētiski, bet arī bīstams precendents. Tie deputāti tak nav iecēluši darbā Saeimā, ka viņi kko var atlaist. Tik pat labi nākotnē izveido koalīciju un lai pārējie nemaisa atlaiž šos no darba Saeimā. Kā Staļins teica - pantu atradīsim, būtu tik cilvēks ko atlaist. Nu un otrs - ebreju kompensāciju jautājums. Tīrākā melošana, korupcija. Atceros pirms prezidents stājās amatā viņam intervijā prasīja tieši par šo un atbilde bija pārliecinoši noraidoša. Viņš varēja atsviest atpakaļ uz Saeimu šo likumu, bet tas nenotika. Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem. Tā tak dzīvē arī atnāk meistars un sāk stāstīt ko tik viņš nav darījis, būvējis, cēlis un meistars tip top. Realitāte parasti ir bkāva atblāzma no stāstītā un otreiz jau tu viņu neņem, vai ņem tikai uz tiem darbiem, kuri tevi apmierina. Tieši tā pat arī vēlēšanās.
"...Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem..." Nez kāpēc antivakšu meļiem gan tu uzticies...
Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā
Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!