Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Bet kāpēc tad ķīniešiem problēmas turpinās, tur tak kompartija visus var piespiest vakcinēties vai lokdaunoties.

"Dažas Šanhajas daļas tiks slēgtas testa kampaņas ietvaros.

Atjaunināts: 06.10.2022; Cilvēki stāv rindā pie Covid-19 testēšanas kabīnēm, lai veiktu PCR testus masveida skrīninga kampaņas laikā Šanhajā, pilsētai gatavojoties piemērot jaunus ierobežošanas pasākumus vairāku apkaimju iedzīvotājiem. Ķīna ir pēdējā lielākā ekonomika, kas īsteno visu slimības uzliesmojumu izskaušanas politiku, izmantojot lokdaunus, masveida testus un obligātās karantīnas.

Šanhajā vismaz 15 no 16 pilsētas rajoniem, kuros kopā dzīvo vairāk nekā 23 miljoni cilvēku, paziņoja, ka tuvākajās dienās veiks PCR testus iedzīvotājiem, savukārt sešiem rajoniem paziņoja, ka testēšanas kampaņas laikā tie tiks slēgti."

1) Ķīnas kovid politika ir "Nulles politika". Vini grib apkarot pilnībā

2) Vecuma grupā 60-69 gadiem, Ķīnā vakcinēti tikai 60% cilvēku, pet virs 70% - vēl mazāka

3) Ķīnas vakcīnu efektivitāte nav tik augsta, jo ķīniešu vakcīnas ir lidzīgas sputņik, džonson un astra.

Patiesība ne vienmēr ir tik interesanta kā sazvērestības teorija. Tāpēc, vari turpināt uzskatīt, ka reptiloīdi grib sašpricēt visiem čipus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 2 Atbildēt

Ha. Reptiloīdi un čipi. Es pats vakcinējos pagājušo vasaru, bet uz 'būsteri negāju. Bet "patiesība" ir tā, ka viss ir relatīvs, kā jau to konstatēja Einšteins. Ne vakcīnas īpaši pasargā, ne kovids īpaši bīstams. Un visa kovid ažiotāža vairāk politiska ( redzat, mēs demokrātiski ievēlēti politiķi darām visu, lai glābtu cilvēkus, lai tas, par nodokļu maksātāju naudu, maksā ko maksādams ), nekā racionāla. Pret koronavīrusiem vārīgi cilvēki tāpat izmanīsies kādu modifikāciju saķert un nomirt, ja ne tagad, tad vēlāk. Neraugoties uz visām mediķu pūlēm, dabas izlase tomēr pamanās darboties. Un vienīgā "sazvērestības teorija, kam es ticu, ir tas, ka galvenais ieguvējs no visas kovid ažiotāžas būs farmācijas firmas.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

ne tikai farmācijas firmas, bet arī daudz citi cilvēki, piemēram - mediķi. Zini, cik patīkami ir saņemt savu algu, plus 80-100% piemaksu katru mēnesi, veselu gadu, ko viņiem maksā tu, ar saviem nodokļiem.

p.s.

Atklāsu noslēpumu - JEBKURA vakcīna izmaksā LĒTĀK, nekā zāles. Viena kovid slimnieka ārstēšana farmācijas firmām maksā vairāk, kā potes desmit cilvēkiem.

Tāpēc runajot par sazvērestības teorijām daudz ticamāka ir - ka farmācijas firmas finansēja antivakseru kustību, nekā otrādi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 5 Atbildēt

Vispār jau slimnīcu reanimācijas gultas tomēr ir objektīvs rādītājs.

Ja nu par reptiloīdiem, tad te tāds izdomāts pastāsts.

SVIESTS! Vajadzētu atkal atnaudot lohus! - Smalkā, spiedzīgā balsī teica viens no slepenās sanāksmes dalībniekiem. Pēc nekustamo krīzes iegūtie triljoni sanākušajiem pasaules ekonomikas lēmējiem vēl tagad izraisīja patīkamas atmiņas. Tika pirkti statēģiski īpašumi, veselas ražošanas nozares, tika ietekmētas valstu un reģionu politikas!

Ko tu piedāvā? - blenzdams uz daudzkrāsainā modes mākslinieku darinātā tērpā runājošo kvīru, kas dzēra zaļu smūtiju no īpašas dizaineru glāzes, sarunā iesaistījās otrs sarunas dalībnieks. Pūzdams cigāru dūmus speciālā dūmu savācējā, iemalkojis dārgu viskiju viņš turpināja. - Ko tad šoreiz darīsim?

SVIESTS! Nu, ideja ir. Vīruss! - teica trešais dalībnieks. Aiz neizteiksmīgās ārienes patiesībā slēpās bezprincipu augsta līmeņa plānotājs, kas varēja veiksmīgi saplānot, vadīt un arī glābt no dažādām krīzēm.

Vīruss! Koronavīrusu tipa. Un tā ģenētiskie dati. Pareizi pieregulējot genomu, varam panākt, ka tas kaut cik jūtami saslimdina ne vairāk par 5 - 10 procentiem cilvēku.

Tas nav par maz? - gandrīz vienlaicīgi jautāja smūtija un viskija cienītāji?

SVIESTS! Nu, kā jūs domājiet, ja būs smaga slimošana un mirstība, ko tad valdības darīs? Pareizi, viss būs ciet un tauta atbalstīs!

Un tagad uzdodiet sev jautājumu, ko darīs cilvēki, ja slimo tik vien pietiks, lai kārtīgi noslogotu reanimācijas, bet vairumu tā slimība nemaz tā kārtīgi neskars.

Smūtija viskija cienītāju smīni varētu pretendēt uz labāko vietu kādā no cilvēku emociju fotoizstādēm.

Pareizi! Pareizi! Viņi to visu sabotēs un uzturēs! Jo viņi attiecinās to tikai uz sevi. Bet valdībām būs jāmanevrē starp nedegradētu veselības aprūpi, funkcionējošām slimnīcām, ekonomiku un vēl taču daudzi gribēs tikt ievēlēti! Tur būs iespējas pieļaut tik daudz kļūdu! Infekcijas līmenis tiks uzturēts ilgi! Un visu izdarīs viņi paši!

SVIESTS!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Antivaxeri cīnās ar kremlinu uzbrukumu

t.me/BernisArturs/843

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 3 Atbildēt

Laikam rakstīji ar automātisko aizpildi, jo piemetusies kļūda.

Pareizi - "antivaxeri cīnās kopā ar kremliniem"

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Lūk, vēl viens kremlins izlīda

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

palasi kaut vai šito.

www.voanews.com/a/russian-anti-vaccine-disinformation-campaign-backfires/6318536.html

Ja netici šim resursam, palasi jebkuru citu.

Bet es sapratu, ka tavi komentāri bija kā joks. Jo nedomāju, ka kāds ir tik stulbs, ka pats to neredz, no kurienes tas viss antivakserisms nāk.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Labi, labi kremlinu. Nevajag tik traki pūlēties un stāstīt, ka cilvēku kuru atlaida no darba bez injekcijas ir ietekmējusi kkāda Maskava. Es pats redzēju savā bērna bdārzā kā no 3 audzinātājām paliek 1 un tā pati Natālija. Tām divām, kas aizgāja, bija latviski vārdi.

Protams, ir arī kremlini, kas šo situāciju vēlas izmantot savā labā un to mēs spilgti redzam Berņa partijā. Viņiem jau nav nekādas intereses iefiltrēties, piemēram, ZZS. Viņiem vajag tieši šo - protesta vēlētāju ievirzīt pareizā gultnē un tieši tāpēc notiek sīvas cīņas par antivakseru partiju.

twitter.com/bailes2018/status/1535582765646766085?t=YIlColCZXHaykGk-azuyrw&s=09

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

tu taču pats uzķēries šai kremlinu propogandai, lai gan neraksti šeit neko krieviski. Savējie ( krievi) jau tā ir nozombēti pamuļķi. Viņus nevajag papildus zombēt. Bet latviešus labi zombē kremļa boti, kas uzdodas par latviešiem, jo zin, ka ja viņi rakstīs krieviski, latvieši viņus neklasīs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

p.s. pateikšu godīgi - es tās tavas sazvērestības teorijas nemaz neveru vaļā, tāpēc nesagaidīsi no manis skatījumus tām melu lapelēm.

Ja tur kas ir, nokopē, un ieliec tekstu te, lai gan nedomāju, ka tur ir kas ievērības cienīgs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vispār es identiski rīkojos

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Ka vispār tās atvērt, ja prasa kaut kādu kremļa spiegu rīku Telegram instalēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Aizvērt na/uj ciet šo tēmu ! Par jebkuru politiskās nostājas piedēvējumu vai tamlīdzīgu bārstīšanos ar suudiem- banu un na/uj prom no šejienes!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ekspert izskaidro vienu lietu. Tātad, mēs dzīvojam valstī kuru pārvalda ar kremli saistīta mafija. Šī mafija kopš pagājušā gada stumj potēšanos pret kovidu visādām brutālām metodēm. Tātad, kāpēc cilvēki kas ir pret kremļa mafijas interesēm ir kremlini? Varbūt pilnīgi visi ir kremlini?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 13 Atbildēt

Potētie slimo mazāk.

Tas, ka bija ikdienas skaitļi, kur potētie bija vairāk inficēti ir jāskata kontekstā ar to, ka 80 procenti sabiedrības ir vakcinēti.

Ja 20 procenti sabiedrības trešdien sagādāja 20 inficētos un 80 procenti sabiedrības sagādāja 40 inficētos var nozīmēt gavilēšanu zināmā sabiedrības daļā. Ei, vakceriem 2 reiz vairāāak!!!

Taču, ja 20 procenti nevakcinēto nodrošina 20 inficētos, tad, ja viņu būtu 80 procenti, viņi nodrošinātu 80 inficētos. Un tajā trešdienā būtu nevis 20 plus 40 ir 60 inficēto, bet gan 80 plus 40 ir 120 inficēto. Pie tam reanimācijas dakteri nezin kāpēc stāsta, ka nevakcinetie slimo smagāk!

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
7 4 Atbildēt

Lūk, spilgts autisma piemērs. Diemžēl šādi cilvēki arī skaitās pilntiesīgi sabiedrības locekļi ar tiesībām piedalīties valsts pārvaldes veidošanā.

Pret šo slimību cik man zināms nav pieejamas ne vakcīnas, ne zāles. Bēdīgi.

1984 Reģ.: 30.11.2021
6 0 Atbildēt

Tak galu galā beidz stumt to sūdu - vacinējajiem VISPĀR nebija jāsaslimst. Nerunājot nemaz par aiziešanu uz labākiem medību laukiem. Tāda grābstīšanas pa procentiem, vieglāku, maigāku un lēnāku slimošanu - tādiem parametriem VISPĀR nevienā mirklī nekur nebija jāparādās! Vakcinatori.....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 8 Atbildēt

Šī ir tāda infekcija, kad saslimst gan, arī vakcinētie.

www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/faq.html

www.spkc.gov.lv/lv/jaunums/absolutaja-vairuma-gadijumu-no-covid-19-mirst-un-ar-smagi-slimo-nevakcineti-cilveki

COVID ir tāda infekcija, kurai raksturīgas visādas īpatnības. Piemēram, vienā ģimenē dzīvojoši cilvēki - daži vispār nesaslimst, daži saslimst smagi.

Tāpat imunitāte pēc vakcinācijas nav tāda, kā pret citām infekcijām.

1984 Reģ.: 30.11.2021
4 2 Atbildēt

Tad KĀPĒC cilvēki jāvakcinē, un jāvakcinē varmācīgi piespiedu kārtā? Jāiznīdē biznesi, jaunieši šajā ieslodzījumā jāpadara par psihopātiem....KĀPĒC, esi spējīgs atbildēt uz šo jautājumu?!

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Joks šajā visā ir tāds, ka Raimim ir 100% taisnība. Un arī 1984 ir pilnīga taisnība. Jautājums: caur kādu prizmu uz to visu skatās. Nu pamēģiniet taču padomāt drusku plašāk, nekā pote - labi/ pote - slikti.

Ar pārspīlētajiem ierobežojumiem mūsu valdība iebrauca lielās auzās - domāju, ka par to vispār nebūtu jādiskutē.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Bēgļu plūsma (kaut kur) masveidīgi plūst jau 4to mēnesi. Cilvēki (kaut kur) dzīvo pagrabos,guļ metro,dzer no mucām un grāvjiem un gatavo ēst uz ielas starp gruvešiem.Rokas viņi nemazgā- jo nav ar ko.Neizvestie (krievvalodīgie) līķi (atšķirībā no savulaik izvestajiem/itāļu) žūst un pūst brīvā dabā, dabiskā pūdumā.Visapkārt posts un bardaks.Kā diez (tur, kaut kur) šajos skarbajos apsstākļos jūtas KoVidss? Ko? Jā.

Diez LielVackicicinanosanonaNācijas$ Birojs iekš Rix joporojām (veiksmīgi) funkcionicicinē? Kur diez palicis tas slavenaiss Pi'ānists sibemōl fors-mažorā? Diez algass pielikums (kopā ar transsporta iz-devumu kompimpensāciju) viņus/visus ira pienācicīgi laicīgi apmeklējis?

Diez tiesa/taisnā jau ir sapulcējusēs/uz, lai noteiktu tā saucamās Sankcijas pret tā saucamajiem Vainīgajiem (ja tādi ir) sakakarā ar tā saucamo slaveno kovidpreču (suudu par lohu naudu) "iepirkumu"?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Tu domā, ka tur, kur masviedīgi dzīvo pagrabos, kāds īpaši uzskaita, cik ir gripas, kam tāpat vienkārši galva sāp, un kam - kovids?

Februārī gan bija dzirdamas balstiņas no tvitera vai kaut kā tāda, ka krieviem ierakumos masviedā kovids uzbrucis esot bijis.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ne, nu es jau neko nepretendēju, nav man ne klavierkursu ne dr.med pamatdotību.Vienīgi ka acīmredzami tie "gali" galīgi neiet kopā.Galva sāp, nu tas vēl būtu paciešams.Bet reku jautājums par mirušajiem/no.Pēkšņi arī tādu (tur) īsti nav.Pat neviena no pusēm nenorāda, ka tādi būtu otrā pusē.Vai tik te nebūs kāda globāla saistība starp visām šīm te beidzamā laika cilvēkganīšanas akcijām.Nu pag, gan jau kāds tas stratēģiskais Makaron kgs kkur tā uz rudeni mūs atkal apmeklēs, sen nava te bijis un taa.Jā.

wons Reģ.: 26.07.2017
2 1 Atbildēt

C19 beidzot ir tur, kur viņam bija jābūt, turpat, kur gripa u.c.

Tie masku fanāti, var turpināt nēsāt maskas, jo katru dienu ar C19 saslimst cilvēki. Nevajag kaunēties, ak kvēlie masku fani.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 8 Atbildēt

Atkal apsaukāšanās. Masku fani.

Interesants ir tāds jautājums - kā tas nākas, ka vienā ģimenē blakusdzīvojoši cilvēki tik dažādi uztver to vīrusu. Pārslimojis it kā ir, antivielas ir, bet neko daudz nav īpaši slimojis.

Varam iedomāties, ka tas atkarīgs arī no saņemto vīrusu skaita. Tikai teorija. Varbūt dabū 10 vīrusus, varbūt desmit miljonus.

-------------------

Paskatīsimies, ka tauta uzvedīsies, ja ziemā būs tā pati gripa.

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

Tā gripa, jeb C19 ir arī te un tagad ! Tik man piemēram ir nesaprotami, kur palikuši visi tie masku aktīvisti, kuri ar putām uz lūpām bija par masku nēsāšanu. Kādēļ jūs tagad nenēsājiet maskas? C19 nekur nav palicis, ar to tāpat saslimst gana daudz cilvēku, tik pat, cik saslima arī tājā laikā, kad maskas bija obligātas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Nu, varbūt paskaties ikdienas inficēto skaitu, cik no tiem ir vakcinēto (tātad vairums neslimos smagi), cik atrodas slimnīcās ar COVID kā pamatdiagnozi un cik smagā stāvoklī slimnīcās. Un kas par paveidu mums te tagad pārsvarā ir - delta vai omikrons?

Volx Reģ.: 22.11.2018
4 1 Atbildēt

Raimi, vispār mēs šobrīd dzīvojam slikto antivakseru pasaulē. Šobrīd slimnīcās ar Covid ir tieši tik pat daudz cilvēku, kā gadu atpakaļ. Nav masku, bērni var iet kur grib. Ir īpaša piesardzība tikai ārstniecības iestādēs. Atliek vēl izpildīt manis ierosināto punktu, ka vakcinācijai jābūt maksas un laime pilnīga.

Es pats brīnos, ka nav, nedzird nevienu palīgā saucienu pēc kārtējā būstera,, neviens vairs negrib atcelt veselības ministru. Tas mierīgi māju būvē Ogrē. Atliek vien uzzināt ko Juhņēvičas kundze būvē un kur atrodas. Gan jau kokteilīšus sūc Meksikā

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
5 0 Atbildēt

Ministram nesen bija ģimenes pieaugums, attiecīgi sava ligzdiņa jāvij. Nevar jau teikt, ka par ministra aldziņu 70k gadā sanāk tāda liela māja, jo kaut kas taču jāēd un uzvalki arī maksā.

Tā vienkārši apstākļu sakritība, ka tieši tagad ir iespēja būvēties tikai sakritība.

Tikmēr autisti turpina analizēt statistiku. Skaisti

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 9 Atbildēt

Kāds sakars laikam, kad bija delta COVID un slimnīcās reanimācijas bija gandrīz pilnas ar politiķu uzvedību? Kāds?

Tik, cik kapitāla antireklāma jēdzīgiem pasākumiem, kas ierobežo to infekciju.

--------------

Pirms pāris nedēļām kāds pilsonis ņēma un aplaida 3 cilvēkus ar sazin kādu elpceļu infekciju ar klepu un puņķiem. Viņam nemaz nelikās, ka vajadzētu pabūt mājās, nevis vazāties apkārt ar to klepu.

Viņam vienkārši neliekas, ka kaut kas būtu jāievēro un viss. Vasarā būs visādi publiski pikniki, gan jau atkal būs pāris netīro roku slimības uzliesmojumi.

Dažiem viss vienalga un dažiem nav vienalga.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Ekspert izskaidro vienu lietu. Tātad, mēs dzīvojam valstī kuru pārvalda ar kremli saistīta mafija. Šī mafija kopš pagājušā gada stumj potēšanos pret kovidu visādām brutālām metodēm. Tātad, kāpēc cilvēki kas ir pret kremļa mafijas interesēm ir kremlini? Varbūt pilnīgi visi ir kremlini?

Kremļa propoganda vadīja antivakserisma kustību ne tikai LV, bet arī citās valstīs. Ar mērķi - radīt haosu, vairot slimības izplatību un līdz ar to - graut uzticību savām valībām.

Plus, radīt papildu bonusu - reklamēt savu sputņiku. Jo, runājot ar krievvalodīgajiem latvijas psrs, ļoti daudzi gribēja vakcinēties tieši ar Sputņik, atzīstot, ka visi faizeri ir gavno.

Pats zinu vienu krievu, kurš pat speciāli brauca potēties uz baltkrieviju.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Lai labāk saprastu situāciju, labāk ir sekot hronoloģijai.

1) kad atklājās, ka covid vairs neizdosies vienkārši norobežot ( kā tas bija ar iepriekšējiem 2 SARS vīrusiem), dudzas valstis sāka ķerties pēc plāna B - ražot vakcīnas

Antivakserisma nebija pat tuvumā.

2) Krievi, nepabeidzot 2 līmeņa pārbaudes, ķērās tirgot savu sputņiku, klāt piejaucot politiku ( kā vienmēr) - tūlīt mēs visu pasauli izglābsim. Rietumi teica, ka nesertificēs, jo nav pabeigti klīniskie izmēģinajumi. Antivakserisma nav.

3) faizer pabeiz klīniskos testus un uzsak masveida vakcināciju. antivakserisms sākas un uzņem apgriezienus.

4) Antivakserisms ir negatīvi vērsts pret rietumu vakcīnām - pieminot ASV specdienestus, Bilu Geitsu, rietumvalstu politiķu, tajā pašā laikā - NAV nekā slikta pret krievu ražoto vakcīnu, - pieminot, ka tā ir superduper jauna tehnoloģija ( kā ar visām krievu super tehnoloģijām - arī šī ir veca ASV tehnoloģija, kura tika izstrādāta ASV septiņesmitajos gados un izmantoja ASV karavīru vakcinācijai pret rota vīrusu)

Tāpēc var pat nelasīt nekādus rakstus, pētījumus, - vienkārši ieslēgt loģisko domāšanu, lai viss būtu skaidrs, kas to organizēja un kāpēc.

Tomēr, atklājās, ka krievijā internetu lieto vairak, nekā katās TV, tāpēc antivakserism izgāja ārpus kontroles pašā krievijā. Un politika krievijā mainījas.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

p.s.

nedaudz sameloju. antivakserisms mazās dozās bija vienmēr, ir un būs vienmēr, tāpat kā citas sazvērestības teorijas.

Es te rakstu par pašu antivakserisma uzplaukumu.

atveram pirmo pagadījusos rakstu:

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/latvija-pieaug-saslimstiba-ar-garo-klepu.a345193/

Bija antivakseri pret masalu vakcinēšanos, utt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Pārlasi visu paša uzrakstīto un padomā, kur šajā shēma ir vieta "vakseriem" - kā, piemēram Makronam, kas personīgi ieradās Latvijā parūpēties, lai vakcinācijas programma uzņem apgriezienus. Ak jā - Baidens, kas atļāva Putinam iebrukt Ukrainā, arī ir no tā paša "vakseru klubiņa".

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

es nesaprotu tavu formulējumu - "vakseri".

Kad uzrodas kāds vīruss, tiek radītas vakcīnas. Cilvēkus vakcinē. Tāds mehānims pastāv kopš 18.gadsimta.

Ja tu domā to fanātismu ar vakcīnām, tad tas bija reāls solis ko likt pretī stulbajam prolietariātam.

Mans viedoklis:

Ja es būtu valdība, - es ieviestu nodokli nevakcinētajiem ( medicīnas izdevumu kompensācija) un problēma atrisinātos.

Jo vakcīnas labi darbojas, ja tas ir masveida un īsā laikā. Bet zinot, ka 99% cilvēku ir stulbi un lai tos virzītu - vajadzīgs autoritārs režīms, vajag atbilstoši rīkoties.

Un nevajag jaukt dažādas lietas.

Baidens ir komunists. Tāpēc tā sanāca.

Bet Tramps arī bija vakseris, bet viņš ukrainai piegādāja ieročus.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Tramps bija kovid noliedzējs. Bet antivakeris nekad nebija.

Tieši otrādi - viņš dumojās, kad faizers izvārīja vakcīnu ne viņa valdīšanas laikā, ka Faizers speciāli strādāja lēni, lai tā būtu Baidenam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Interesanti esi aizmirsis, kas notika pāris gadus atpakaļ un par kovid noliedzēju sauc prezidentu, kas ne vien iniciēja operāciju "warp speed" vakcīnu izstrādei, bet vēl piedevām uzjautrināja dumjo publiku ar savdabīgiem priekšlikumiem kovid apkarošanai. Tikmēr komunisti kliedza par lokdauniem un neiespējamību laikā izgatavot vakcīnas. Kad tas neizdevās - apmeta kažoku otrādi un izgāza oriģinālo saprātīgas vakcinācijas ideju pašos pamatos, padarot vakcīnu par totalitārisma simbolu.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Mazāks daudzums nekā 99% cilvēku ir stulbi - bet tu esi to skaitā, un tas redzams jau no pēdējajiem diviem postiem. Līdz šim pret slimībām radīja potes - tagad gan radīja "vakcīnas"; to vārdu laikam pie viena ievazāja mūsu valodā lai parādītu ka te vairs nav darīšana ar kaut ko kas pasargā un palīdz. Frāze "Jo vakcīnas labi darbojas, ja tas ir masveida un īsā laikā." ir vienkārši graujoša. Pirmkārt, kāds sakars individuālajam aizsardzības līdzeklim ar to vai citi to lieto? Ja tev patīk gulēt ar maukām un pusei mauku ir HIV, vai tevi aizsargās prezis uz tava krāna, vai prežiem būs jābūt visiem tevis dēļ? Un nesāc atkal smirdināt šito komunistu un nacistu propagandu par "pienākumu pret sabiedrību". Otrkārt, ir 2022. gada jūnijs un "vakcīnas" ir pieejamas vairāk kā gadu, un tā tukšā propagandas frāze ir sagāzusies kā veca sēta - pašam neliekas muļķīgi to malt? Dāņi pagājušogad kārtīgi "vakcinējās", bija ļoti efektīvi - priekš gigantiska saslimstības pīķa. Utt utjpr.

Par Trumpi varam nešaubīties - ja viņš vēl būtu amatā, tu kā ciets pošu fans ar garantiju viņu tagad sauktu par "antivakseri", Jo kā jau mēs redzam, "antivakseris" - tas ir cilvēks kas nekrīt kurinātajā masu histērijā.

P.N. Tava "antivakserisma hronoloģija" piemirst vienu niansīti - pat ja pieņem ka tiešām bija tā, kā tu to apraksti - tu tur runā par dažiem simtiem cilvēku, ne vairāk. Gadu atpakaļ skrēja potēties divas grupas - kovidticīgie un tie kas gribēja ceļot vai kam vajadzēja šķērsot valsts robežu. Pārējajiem bija pohuj, gan kovidticīgie muļķi gan "antivakseri". Līdz tam brīdim kad piekariņš un papļūts ar likumu ieviesa kovidu cilvēku dzīvēs.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Šoreiz jau nu pats nodemonstrēji savu "gudrību", nezinot, kas kopīgs un kas atšķirīgs jēdzieniem "vakcīna" un ''pote''...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tiem diviem vārdiem kopīgs un atšķirīgs ir tieši tas pats kas vārdiem "dzeses šķidrums" un "tosols".

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Divus gadus cilvēce cīnījās ar individuālajiem aizsardzības līdzekļiem, bet kaut kā ne īpaši palīdzēja. Bet pēc vakcinācijas situācija normalizējās.

www.worldometers.info/coronavirus/country/latvia/

Sakritība? Priekš antivakseru domām - laikam tāpēc, ka reptiloīi palīdzēja. Bet zinātnieki šādu rezultātu prognozēja kad tikai sāka strādāt pie vakcīnu izstrādes.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

Ekspert, tu pats to savu saiti apskatījies arī? Liekas ka nē. Tātad, speciāli priekš tevis tur atrodamais grafiks ar divām atzīmēm:

Melnā līnija - atzīme no kura laika bija pieejama šļura - precīzi neatceros mēnesi un datumu tāpēc varu kļūdīties par mēnesi šur vai tur, bet tas neko daudz neizmaina. Sarkanā līnija - atzīme pēc kuras visiem strādājošajiem obligāti jābūt aušvaisam. Kur ir tā situācijas normalizēšanās redzama tajā grafikā ja drīkst zināt? Tikai vienīgi priekš piekariņa un papļūta - brīdī kad notiek eksponenciāla saslimstība var bīdīt visādas foršas lietas - priekš pārējajiem ne. Jeb tu varbūt par to ka ziemai beidzoties arī saslimstība nokrita, tieši tāpat kā pagājušogad un arī aizpagājušogad, bez jebkādas šļuras?

Vēl tu, dzīvodams ar galvu smiltīs, laikam esi palaidis starpību saslimstības rādītāju un smaguma ziņā starp alfu, deltu un omakaronu.

P.N. Es, būdams nepotēts, pirms dažiem mēnešiem arī saķēru omakaronu. Secinājums - pieprasu atcelt saaukstēšanos, kovids ir patīkamāks par saaukstēšanos, nesaturēja ne kakla sāpes ne nopietnu klepu, viss kas bija - neliela temperatūra un dažas dienas ceļu locītavas lauza.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Atklāšu noslēpumu.

1) melno līniju vari vispār nezīmēt, jo tas, ka 1 cilvēks no 100 000 iešļauc sev vienu poti, neko nemainīs.

2) Pēc sarkanās līnijas sāka masveida TESTĒŠANU. Skolās, darba vietās. Un loģiski, ka visi bezsimptomainie uzreiz parādījās. Piedevām eksistēja tāda lieta, kā kolektīvais test. Vienam no klasesbiedriem bija + , VISA KLASE gāja karantīnā.

3) Runājot par Covid svarīgi ir nevis cik saslima ( tev, kā sazvērestības teoriju cienītājam protams, ka patīk lētas klišejas) bet svarīgi - cik nomira.

Un aprēķini procentos - cik miruši no inficētajiem - Pēc sarkanās līnijas un pirms.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Pastāsti jau nu par savu procentu rēķināšanas metodoloģiju. Vai esi tajā iekļāvis, ka tie, kas jau ir nomiruši, vēlreiz nomirt nevar, bet izslimojušie ir ne vien pierādījuši savu noturību, bet arī to pastiprinājuši - kas viselementārākajā veidā samazina turpmāko mirstības rādītāju konkrētājā populācijā pat tad, ja nav nekādu blakus faktoru?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Viss skaidrs - pošu fans cītīgi stumj šļuru, veiksmīgi piemirsdams ka neilgi pēc sarkanās līnijas panesās omakarons ar stipri vājāku dabu - un man tagad jārēķina procenti, ar domu ka beigto kovidnieku proporcijas samazinājums ir pateicoties šļurai, bet tam nav nekāda sakara ar jauno kovida paveidu un to ka iespējami viegli mirstošie jau gadu atpakaļ labi papļauti...

Kā jau teicu - februārī izslimoju omakarona kovidu un tas bronhītam nestāvēja ne tuvumā - a tu brīnies ka mirstības rādītāji nokritušies...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 4 Atbildēt

Vairumam cilvēku nekādas COVID histērijas nav.

Kārtīgi un savlaicīgi aizgāja un savakcinējās un ikdienā pēc vakcinēšanās arī neuzvedās kā mūžīgās veselības garantiju dabūjuši.

Ja arī dabūja to infekciju, tad parasti viegli/vidēji izslimoja.

vecums ap 65, dabūja omikronu, nedēļu pa māju, apmēram 2 nedēļas vēl bija nogurums

vecums ap 40, dažas dienas nogurums, klepus, temperatūra 37, pēc pāris nedēļām nekādu seku

vecums ap 55, 10 dienas stiprs klepus, nekādas temperatūras, mēnesi paaugstināta nogurdināmība

vecums ap 65, ilgi antivaksa ticībā, parādījās iespēja tikt pie speciālista citas diagnozes sakarā, savakcinējās, dabūja COVID, mēnesi nogurums, miega traucējumi, klepus

tādu piemēru ir desmitiem tūkstošu

60 gadi, vakcinēts, bija vienā ģimenē ar 2 COVID slimniekiem kontaktā, vispār nesaslima

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Vecums ap 40. Sieviete. Izgājusi mRNA gēnu terapiju. Šobrīd cīnās ar būtiskiem hroniskiem hormonālās sistēmas traucējumiem. Oficiāls atzinums tos atzīt par vakcīnas blaknēm tiek liegts. Tādu piemēru ir daudz. Sistēma uzskaitīt atsakās.

Vecums ap 70. Vīrietis. Izgājis mRNA gēnu terapiju. Šobrīd cīnās ar būtiskiem īslaicīgās atmiņas traucējumiem līdz pakāpei, kurā vienu no mājas ārā laist nevar. Oficiāls atzinums tos atzīt par vakcīnas blaknēm tiek liegts. Tādu piemēru ir daudz. Sistēma uzskaitīt atsakās.

Vecums ap 18. Vīrietis. Izgājis mRNA gēnu terapiju. Šobrīd cīnās ar kardiovaksulārajām problēmām, nespējot dzīvot normālu, aktīvu dzīvi kopā ar vienaudžiem. Oficiāls atzinums tos atzīt par vakcīnas blaknēm tiek liegts. Tādu piemēru ir daudz. Sistēma uzskaitīt atsakās.

Ak jā - šie cilvēki nav miruši. Tapēc var droši teikt, ka "vakcīna viņus izglāba". Bet par "BigPharma" atkarīgajiem uz ilgu laiku un, iespējams, uz mūžu, padarīja gan.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Vīrietis 56 gadi apēda sviestmaizi. Nomira no sirdslēkmes. Tādu gadījumu ir daudz.

Sieviete, 62 gadi apēda sviestmaizi - nomira no sirds mazspējas. Tādu gadījumu ir daudz.

bradypussi, Cik no šiem gadījumiem ir antivakseru iztēles auglis? Pēc statistikas - 90%.

mRNA gēnu terapiju veic vēža slimniekiem.... ja kas.

Tāpēc atklāšu noslēpumu - ne visi cilvēki pēc cīņas ar vēzi izdzīvo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu redz - vismaz tikdaudz zini, ka mRNA ir gēnu terepija, kas ir "veca" tikai onkoloģijā. Tās pielietojums respiratorās slimības vakcinācijā ir pilnīgi jauns, pretēji tam, kā tev līdzīgie melīši mēģina stāstīt par mRNA kā vecu un sen pārbaudītu medicīnisko tehnoloģiju.

Diemžēl šie gadījumi nav iztēles auglis, bet visnotaļ smagas sekas tiem, kas šajā situācijā ir nokļuvuši. Ak jā - tipiski savai vakseru propagandai, tikko atkal nosauci par antivakseriem cielvēkus, kas... ir vakcinēti...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

jauna vai veca - tas ir filozofisks jautājums. Jo piemēram Kleopatra dzīvoja daudz tuvāk Jurijam Gagarinam, nekā pirmās piramīdas celtniecības sākumam.

Bet par mrns...

Vai Bradypussi zināms, ka tās vakcīnas pastāvēja vismaz 40 gadus? Tās nebija populāras, bet ASV armijā tās pielietoja. Un amerikāņu karavīri aktīvi piedalījās dažādos karos. Un nav zināms par 100 000 mirušajiem no vakcīnu blaknēm.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tie gadījumi uz 90% ir meli, safabricējums un nepareizi izdarīti secinājumi.

Daugavas ūdens līmenis ir atkarīgs no studentu skaita LU. - tā darbojas tavi antivakseru "fakti".

Patiesībā - studentu kaits vislielākais ir pavasarī un rudenī. Vasarā - vismazākais.

Ja tu gribi iskutēt adekvāti, lūdzu - katru gadījumu atsevišķi. Katra cilvēka medicīnisko vēsturi, izrakstus no slimnīcām, komisiju slēdzienus, tiesu ekspertīzi, uc faktus.

Jo savādāk tas ir no sērijas - "viena tante teica, ka viņai viena paziņa...."

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Viss ir meli. Izņemot tavus propagandas safabricējumus.

Ko pierādi ar nekavējošu aicinājumu uz smagu likumpārkāpumu, kas itkā būtu jāizdara, lai tevi varētu pārleicināt, ka tavi meli nav patiesība. Kā visi tev līdzīgie.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Šodien Rimčikā viens maskotais tieši pirms manis pie kases stāvēja. Nav jau aizliegts cilvēkiem sevi mocīt. No otras puses - es jau nezinu - varbūt tam cilvēkam tiešām ir veselības problēmas un bez maskas nevar cilvēkos iet?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es regulāri vienā laikā vedu vienu cilvēku uz Rīgas centru(man tur bija jāpagaida), tad katrā otrajā reizē es sastapu vienu un to pašu onkuli ap 60+, kas maskā slāja pa ielu. Visticamāk cilvēkam ir vēl kādas saslimšanas un viņš uzmanās. Tas ir OK, ja nebāžas citiem virsū. A to agrāk visādi večuki sāka šņākt, ja tuvojās bez maskas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 7 Atbildēt

Visa ziņa ir šāda

nra.lv/latvija/383818-pirmdien-atklati-279-koronavirusa-gadijumi-divas-personas-mirusas-papildinats-13-03.htm

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 3037 Covid-19 izmeklējumi. Reģistrēti 279 jauni koronavīrusa gadījumi, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs.

No visiem aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem Covid-19 gadījumiem 95 saslimušie bija nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, kamēr 184 bija vakcinēti.

Pirmdien Covid-19 Latvijā laupījis divu cilvēku dzīvības.

No aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem nāves gadījumiem viens cilvēks miris vecumā no 70 līdz 79 gadiem, viens - vecumā no 80 līdz 89 gadiem.

Abas mirušās personas bija nevakcinēta vai vakcinācijas kursu nepabeigušas.

Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem: 9.2%.

Divu nedēļu Covid-19 kumulatīvais rādītājs Latvijā palielinājies no 121,1 līdz 124,8 uz 100 000 iedzīvotāju.

Savukārt septiņu dienu kumulatīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju aizvadītajā diennaktī palielinājies no 67,9 līdz 71,3.

Latvijā ar Covid-19 kopumā inficējušies 830 977 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 pacientu skaits Latvijas slimnīcās palielinājies no 124 līdz 134, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotā informācija.

Kopumā pēdējā diennaktī Latvijas stacionāros ievietoti 27 Covid-19 pacienti, bet no slimnīcām izrakstīti 15 cilvēki.

No visiem stacionāros esošajiem Covid-19 pacientiem 48 Covid-19 ir pamatdiagnoze. No stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 38 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet desmit - ar smagu slimības gaitu.

Kopumā līdz šim Latvijā miruši 5841 ar Covid-19 inficēti cilvēki.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Mērkaķu bakām pēc 30 zinātnieku vēstules Pasaules veselības aizsardzības organizācijai mainīšot nosaukumu uz tādu, kas nebūtu "ne diskriminējošs, ne stigmatizējošs". Acīmredzot, mērkaķi apvainojušies .

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Man liekas, sen nav bijis britu preses apskats. Ko eksperti saka?

Children Are Being Infected With Up To Three Viruses At A Time Because Covid Measures Have Worn Down Their Immune Systems And Made Them Vulnerable To Illnesses Usually Only Caught In Winter, Experts Warn

• Health experts across the United States have told The Washington Post that they are seeing children with multiple viral infections at once

• As the weather warms doctors usually see a decrease in the prevalence of influenza and other viruses associated with the common cold

• Now some children are arriving at their doctor's office with three viral infections at a time

• Experts believe that it is a result of COVID pandemic policies, which meant children were not exposed to the normal array of viruses

www.dailymail.co.uk/news/article-10913639/Children-infected-three-viruses-time-COVID-measures-worn-immune-systems.html

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Es šito teicu gadu atpakaļ. Kārtējais pierādījums, ka es esmu gudrāks par britu ekspertiem.

Spirtotas rokas, maskas, izolācija - neļauj imūnsistēmai trenēties un attīstīties.

Vēl es rakstīju, ka tas VAIROS autoimūno slimību izplatību. Mūsu bērni biežāk slimos ar tām, nekā mūsu paaudzes.

Redzēsi, ka šito rakstīs pēc gadiem 10. Tad varēsi atcerēties mani.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

darklight rakstīja: Šodien Rimčikā viens maskotais tieši pirms manis pie kases stāvēja. Nav jau aizliegts cilvēkiem sevi mocīt. No otras puses - es jau nezinu - varbūt tam cilvēkam tiešām ir veselības problēmas un bez maskas nevar cilvēkos iet?

Var saprast masku senioram, kam jāuzturas "cilvēkos". Bet kad ar maskām brauc jauniešu pārītis uz skrejriteņiem, gan nākas aizdomāties par to, cik ļoti smadzenēs svilpo propaganda.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 4 Atbildēt

Kas vainas, negrib elpot putekļus. Saimniecībā tās masku rezerves joprojām noder neskatoties uz Bradypusu viltus teorijām, ka neko tās neaizturot.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Putekļiem ir domāti citi uzpurņi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Strādā arī šīs, nevajag pat uzpurni, bet purni gan ir tikai pāķiem.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Davai - man rīt plānojas koka grīdas slīpēšana, speciāli uzlikšu medicīnisko uzpurni - baidos ka sarīšos putekļus daudz vairāk nekā ar industriālo.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Gaidām rezultātus!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 5 Atbildēt

Var pameklēt citu teoriju - arī bezsimptomu COVID izraisa zināmas izmaiņas imūnsistēmas reakcijās un citādu reakciju uz citām infekcijām.

Volx rakstīja: Man liekas, sen nav bijis britu preses apskats. Ko eksperti saka?

Children Are Being Infected With Up To Three Viruses At A Time Because Covid Measures Have Worn Down Their Immune Systems And Made Them Vulnerable To Illnesses Usually Only Caught In Winter, Experts Warn

• Health experts across the United States have told The Washington Post that they are seeing children with multiple viral infections at once

• As the weather warms doctors usually see a decrease in the prevalence of influenza and other viruses associated with the common cold

• Now some children are arriving at their doctor's office with three viral infections at a time

• Experts believe that it is a result of COVID pandemic policies, which meant children were not exposed to the normal array of viruses

www.dailymail.co.uk/news/article-10913639/Children-infected-three-viruses-time-COVID-measures-worn-immune-systems.html

Tāpat daļa no it kā reakcijām uz vakcīnu īstenībā ir pati COVID infekcija pietiekami īsā laikā pēc vakcīnas, kad nekāda imunitāte nav paspējusi izstrādāties.

-------------------

Tas ir līdzīgi, kā patērētāji stāsta par gripu, pret ko vakcīnas nelīdz. Esot vakcinējušies un dabūjuši to gripu. Vot! Nelīdz! Dabū to gripu otrā dienā pēc vakcīnas, skaidrs, ka kārtīga imunitāte vēl nav! Vai, vēl labāk, dabū gripu, bet pēc temperatūras un simptomiem gaita tāda diezgan viegla! Taču tas netraucē stāstīt, ka nelīdz tās vakcīnas!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Turība apkaimē staigā ārvalstu studenti. Eksotiski arī Dažs labs pat šodien staigā pa ielu maskā. Ibio, kas par jampampiņiem!

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Atklāšu divus noslēpumus - bez covid eksistē arī citas lietas un sejas maskas eksistēja arī pirms kovida.

Un nekā slikta nav, ka tie franči staigā ar masku. Nav zināms ko tie atveduši no savas Āfrikas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Nu, nav masku kultūra mums pieņemama. Nepiekrītu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

-paroc dziļāk, vidējajos laikos tie paši fraņči itin veiksmīgi staigāja gadiem ilgi nemazgājušies

DJ40 Reģ.: 23.11.2016
0 0 Atbildēt

Nu tā, fāterlandē vienā būvniecības uzņēmuma birojā tālāk par slieksni netiku, kamēr nebija FFP2 maskas, viņiem savi iekšējie not. Šodien Hamburgā vienā ķīmijas kantorī, kamēr nebija kaut parastās maskas, saruna nenotiek...

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Ar tādiem nekāds bizness nesanāks, vajadzēja meklēt citus.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Kas vainas, negrib elpot putekļus. Saimniecībā tās masku rezerves joprojām noder neskatoties uz Bradypusu viltus teorijām, ka neko tās neaizturot.

Kā nu bez meliem... Pats fakts, ka tev nākas melot, lai manu viedokli apstrīdētu, jau pierāda, ka nespēj atrast argumentus

Nekad neesmu teicis, ka maska neaiztur putekļus un baktērijas, kas ir daudz lielāki izmērā par vīrusu. Tieši otrādi - esmu uz to specifiski norādījis, ka ķirurgu maskas operācijas laikā IR pamatotas tieši dēļ baktērijam, ar kurām ir pilni jebkura cilvēka elpceļi un kas ir bīstamas atklātai brūcei. Bet protams - tev vajag samelot par "neko"

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Tad kāpēc svecīti nevari nopūst caur to? Tad ko maskai poras mazākas par gaisa molekulām?

Nekad neesmu teicis, vienmēr esmu teicis...un tad seko kārtējā Bradypusa taisnošanās ka ne tā saprasts.

Patīk tev demagoģija, dramatizēt līdz galējībàm, nekas nestrādā, neko neaiztur, viss slikti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Melo vien tālāk. Turpini mēģināt cilvēkiem iestāstīt, ka koncentrētas gaisa plūsmas izkliedēšanai, kas liedz nopūst svecīti, ir kaut kāda nozīme vīrusa izplatīšanas ierobežošanai. Un turpini vien meģināt iestāstīt, ka tieši tu neesi tas, kas "dramatizē līdz galējībām" melojot par "neko".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Labi, ka atklājies, ka pirms tam mēģināji iestāstīt pretējo. Hiperbolas tev patīk, brīnums ka no maskas nenosmaki, kas nekam nederot, bet tai pat laikā aiztur CO2 tā ka jāģībst.

> ka koncentrētas gaisa plūsmas izkliedēšanai

Fizikā tev sēdies 2.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ko tieši pretējo esi atkal izdomājis? Neko pretēju neesmu stāstījis. Tieši tāpat, kā par ģībšanu, kas ir tikai tavi kārtējie fnatāzijas augļi.

Un kas nepareizs ar fiziku?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: -paroc dziļāk, vidējajos laikos tie paši fraņči itin veiksmīgi staigāja gadiem ilgi nemazgājušies

Mūsdienās maz kas mainījies. Pēc pašreizējās statistikas, šobrīd, tikai 57% franči mazgājas katru dienu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

Gaisa - pilienu infekcija.

Nevis atsevišķu, pa vienam gaisā lidojošu vīrusu infekcija.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Īpaši tev pastāstīšu, kā šajā gadījumā darbojas maska. Kopā ar gaisa pilieniem no elpceļiem nokļūst uz maskas iekšējās virsmas. Kopā ar mitrumu nesteidzīgi izplūst cauri maskai. Un pie kādas nākamās izelpas ar jaunu pilienu maskas ārpusē atraujas un lido tālāk. Vari izveikt zinātnisku eksperimentu pilienveidošanā - atrodu vietu, kur tava izelpa veido redzamu tvaikus un pēc tam pamēģini uzlikt masku - kā tev liekas, maska likvidēs izelpas "redzamību"?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Vīruss nav gāze. Sēdies 2.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tramvajs nav haizivs. Sēdies 3.14

Ko ar to gribēji pateikt? Dūmi arī nav gāze.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 8 Atbildēt

Lai šo strīdu vispār uzsāktu, jāsaprot, ka viena vīrusa izmēri nav vienīgais faktors.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Lai šo strīdu vispār uzsāktu, jāsaprot, ka viena vīrusa izmēri nav vienīgais faktors.

Muļķības, tu esi pierādījums, ka var uzsākt nezinot pat tik daudz.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

www.delfi.lv/news/national/politics/konstatejot-pertiku-bakas-noteiks-ari-kontaktpersonas.d?id=54487836

Nez, praiderasti nesāks cepties par cilvēktiesībām un datu neaizskaramību un neizpaušanu.....?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Nu, nav masku kultūra mums pieņemama. Nepiekrītu.

Toties, kā redzams, citu nodiršanas kultūra gan mums ir ļoti pieņemama...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti