Sāk rasties priekšstats, ka šim mēslam vēlamo uzmanību vairs pievērš tikai Ķīna. Eiropā un citur no covid nebaidās, iedomājaties? Kā tad tā Lūk, tā (prasītos emocijzīme ar paceltu vidējo pirkstu).
Kārtējo reizi samelojies. Vācijā, piemēram, sabtransā joprojām maskas jāvalkā. Un ne tikai sabtransā - arī medicīnas iestādēs, tāpat apmeklējot cilvēkus pansionātos, cietumos... Paziņa, kas tur dzīvo, stāstīja, ka bijusi ciemos pie kaut kāda radinieka, kurš sēž brīva režīma cietumā, viņai pat ārā lika ar masku staigāt. Arī sertifikātu lika uzrādīt.
Vācijā sabiedriskajā transportā maskas ir brīvprātīgas, lai kā arī pošu jūsmiņiem negribētos, bet jāvēlk tās nav. Es pirms 3 nedēļām lidoju ar Lufthansa lidmašīnu un braucu ar metro.
Nenoliegšu, ka tur ir diezgan daudz tādu dīvaiņu, kuriem ir izskalotas smadzenes un tie turpina uzpurņos staigāt. LV arī tādu netrūkst. Pat šajā čatā pilns ar tādiem.
Ūja, tā kā Ķīnā gan te nekur nav. Masku prasība (ja tā taisnība) taču jau vienaldzīga, Ķīnā notiek reālas represijas pret cilvēkiem. Tā paša covid dēļ (tā saka oficiāli)...
Iautofans rakstīja: Vācijā sabiedriskajā transportā maskas ir brīvprātīgas, lai kā arī pošu jūsmiņiem negribētos, bet jāvēlk tās nav. Es pirms 3 nedēļām lidoju ar Lufthansa lidmašīnu un braucu ar metro.
Nenoliegšu, ka tur ir diezgan daudz tādu dīvaiņu, kuriem ir izskalotas smadzenes un tie turpina uzpurņos staigāt. LV arī tādu netrūkst. Pat šajā čatā pilns ar tādiem.
Vācijā sabtransportā maskas ir obligātas (pats tikko no Berlīnes atgriezos), skandina ik pa pāris pieturām, turklāt FFP2.
Cita lieta, ka ne visi to ievēro, pārbaudes arī neredzēju.
Pirms neilga laika biju Diseldorfā, braucu ar tramvaju. Arī visu laiku skandināja par maskām. Es nezināju un man nebija. Trambulī maskas bija visiem un daudzi uz mani lūrēja kā uz tādu citplanētieti.
GB12 rakstīja: Pirms neilga laika biju Diseldorfā, braucu ar tramvaju. Arī visu laiku skandināja par maskām. Es nezināju un man nebija. Trambulī maskas bija visiem un daudzi uz mani lūrēja kā uz tādu citplanētieti.
Tam gan es ticu. Man bija identiski pirms gadiem diviem Varšavā, iegāju veikalā pēc saldējuma. Bez maskas, kad pat pārdevējas bija maskās. Neko tā, jocīgi jutos es drīzāk. Bet, nevienu piebildi nedzirdēju. Neviena nosodoša skatiena arīdzan.
Palassot beidzamo dienu (izsmalcicināti progandonistiski passniegto) informāciju,(ļooti) šaubos, ka (kādam,vēl,šodien,te) varētu uzrassties kādas tur pat mazākās šaubas/par (un/vai) kaut minimāli (anonanīmi) minimizētas cerībass/uz. Nee.Jā.
Šis reku teksts absolūlūti iespārda un pilnībā atbruņo pilnīgi jebkuŗu, kam (vēl,iespējams,varbūt) saglabājušās kaut mazākās (kovidam neatdotās) prāta paliekass..: tautaruna.nra.lv/dzivesstils/385781-jaunais-covid-vilnis-sis-simptoms-visticamak-paradisies-vakcinetajiem/ ..(c) Cilvēki, kuri tika vakcinēti un kuriem pēc tam bija pozitīvs COVID-19 tests, biežāk ziņoja par šķaudīšanu kā simptomu, salīdzinot ar tiem, kuri nebija vakcinēti.(/c) -nu tak nu ZAE BAL jau pilnībā,,,
Baidens atveseļojas no Kovida, ko saķēra Tuvo Austrumu vizītes laikā. Iekaisis kakls un klepus, temperatūra 99.4, ne jau pēc Celsija, pēc Celsija tas būs 37.4 Turpina lietot Paxlovid, Pfizer antivīrusu medikamentu.
Kā redzat, ASV publika par sava līdera veselību informēta labi.
Šī nav mana iesauka, es (atšķirībā no kādiem citiem) reģistrācijai "autoforumā" vienkārši (kā vēl daži te līdzīgi) vienkārši piemeklēju datus no sava auto.
Šodien gadījās satikt cilvēku pusmūža gados kuram šļura sačakarējusi veselību - kopš pagājušogad to ietrieca, tagad mēdz šad un tad piemeklēt kaut kāda alerģiska reakcija - es remontēju viņa sievas mašīnu, tas nabags tur netālu stāvēja smagi puņķodamies un šķaudīdams...
šļura ir tev galvā, ja tu neesi līdz šim redzējis šņaukājošos cilvēciņu! Alerģija var piemeklēt arī dajebkā cita dēļ. it kā ar to tavu pusmūža pisloni kopš vakcinācijas pilnīgi nekas cits nebūtu noticis, ne?
Cerams, ka Tev "kovida laikā" nav nācies atvadīties no kāda (vai pat kād-iem) vecāka gadagājuma tuviniekiem.Protams, kuriem (konkrēti šī Suuda dēļ) nav nācies atlikt kādas plānoti svarīgas (neatliekamas) medicīniskas lietas.Un kuriem Tu (prottams,ka) visa šī murga laikā varēji brīvi piekļūt Klātienē un ikdienā personiski Uzmundrināt.Jā.
Cerams, ka Tev (pagaidām) nav nācies risināt jautājumu arī per tO,ar ko tu savus darbiniekus barosi (nākamajā Vilnī, iespējams, varēsi iegūt plašāku redzesloku un noderīgāku "pieredzi").Bet pagaidām varam diskutēt vienīgi par Pareizrakstību- kā būtu pareizāk, KigeriGī vai KukareKū.
Smags gadījums... Visi tevi mēģina noindēt - desu ražotāji, alkohola tirgoņi, darba devējs un vēl veļas mašīna. Vienīgais glābējs šajā naidīgajā pasaulē - VAKCĪNA!
Tu savā naivumā/neticībā lietām kurām tu nevēlies ticēt neliec vilties. Jā, noteikti tevis nosaukto preču ražotāji pagājušovasar sākuši ražot sūdīgākas preces kas izraisa paliekošus veselības bojājumus, zinot ka tos varēs norakstīt uz šļuru - abet tad jāprasa kāpēc nepotētajiem tādu problēmu nav, diez mēs tevis piesauktās lietas nelietojam?
Nu nez ... es pazīstu vairākus, bijušo sievu ieskaitot, kuriem vēl pirms kovida gan parādījās visādas alerģiskas reakcijas, gan pazuda... bet, nu jā, antivakseri jau caureju pēc apēstām vecām austerēm uz vakcīnu norakstīs.
Vēl viens kuram visa dzīve ir viena vienīga nejaušība. Ja tev rīt sāks sāpēt kakls, tad tas nevis tāpēc ka aizvakar pastaigājies pārāk pliks, bet vienkārši tīra nejaušība. Un ja kādam pēc aizdomīgas, eksperimentālas potes parādās kādas veselības problēmas - tāpat, tīra nejaušība!
Atceros tā it kā tas bija vakar - gadījumu ar kuru sākās visa krievu propoganda ( antivakserisms) - bija pieminēti, ka veicot Faizer testus - nomira 5 cilvēki.
Antivakseristi nevar saprast, ka cilvēki mirst, slimo ne tikai no vakcinēšanās.
p.s.
tiem, kas nezin -
tika vakcinētas 2 grupas ( kopā 40 000 cilvēku ( 40 000 cilvēku, Karl!! Tā ir viena Latvijas pilsēta, piemēram - Rēzekne)
Vienai grupai faizers, otrā grupa - placebo, kurai vakcinēja fizioloģisko šķīdumu, sakot, ka tā ir vakcīna (kontrolgrupa).
Abās grupas kopā nomira 10 cilvēki - 5 placebo grupā, 5 vakcinētie ( No 40 000, 4 nedēļu laikā!!!!)
Jautājums - cik cilvēki mirst 4 nedēļu laikā Rēzenē? Jā, testēja nevis slimiem invalīdiem, kuri slimo ar vēzi. Bet tik un tā - normāls cilvēks pateiks, ka - 10 no 40 000 ir MAZ, nevis daudz.
p.s.s.
viens no vakcinētājiem nomira no suicīda.... protams, ka tas ir faizera ietekmē - teiks pamuļķis, krievu propogandas upuris.
Ja tu tagad stāsti par vakcīnu "klīniskajiem pētījumiem", tad dzirdēta cita versija (neesmu tāds speciālists,lai apgalvotu ka tā ir) - vienai grupai tika vakcīna, otrai grupai uzlabotais placebo. Nevis fizioloģiskais šķīdums, bet gan tā pati vakcīnas deva ar nanolipīdiem, kas ir pīķa proteīna nesējs. Attiecīgi vakcīna ir tie paši nanolipīdi + pīķa proteīns. Tāpēc jau visādas blaknes un citi sūdi abās grupās bija praktiski vienādi, jo abas grupas saņēma, citējot te dzirdēto, šļuru. Īstas kontrolgrupas nav. Turklāt to nosacīto placebo grupu pēc kautkāda pusgada sašpricēja vēl pa virsu ar pilnu vakcīnu. Visi gali ūdenī, viss kārtībā, un uzticies zinātnei.
iesaku pameklēt tēju atmiņas uzlabošanai. Šādi paziņojumi ir katrā ZPI plānošanas perioda beigās. Kad budžetu vajadzēja. Bet neatceraties gan jau par putniem, kas krita zemē utt
Sen nebiju iegājis FB, uzpeldēja Straumīša kārtējais reids policijā.
Patīk, ka pēc Jāņa monologiem iestājas kapa klusums. Man liekas, šitie tādu stresu visas sava dienesta laikā nebij piedzīvojuši. Straumītis tik rullē pa visām policijā. Beigās ieradās glābt kkādi policisti, kas šamo zin jau kā raibu suni
Raimondsm noteikti čurā kartu, sit plaukstas. Its on! Klaunāde būs! Fiktīvie pabalsti būs! Fiktīvais attālinātais darbs! Juhuuuu! Visiem plānā galdiņa urbējiem uzsauksim valsts apmaksātu atvaļinājumu! Dzirdējāt lohi. Jūs uzsauksiet! Es šoreiz vēršu kantori ciet un nodokļus nemaksāšu! Mani darbinieki arī ir par! Kāpēc ne! Ja visi tad visi! Kovic. Aarpraac. Òmes smok.
Jā. No šodienas visā pasaulē tiek pasludināta Nemirstība. Katrs mirušais ir ārkārtējs gadījums, kurš bija jānovērš ar vienīgo iespējamo līdzekli - vakcināciju
Cilvēk, kāpēc centies iestāstīt to kā nav? Vīruss klejo trešo gadu, mirstības un smagas saslimšanas cipari krīt. Pēdējā mēneša laikā praktiski visi vīrusa upuri ir 80+, tāda ir lietu kārtība, visi esam mirstīgi. Tev tik ļoti nagi niez demonstrēt pārākumu un varu pār līdzcilvēkiem? Visi uzvilksim pamperus, lai hipotētiskais kaimiņš neapdirstos?
Tas ka klejo vieglāks variants ir tikai veiksmes faktors uz ko pārāk nevar paļauties. Vīrusam nav tāda mehānisma kā noteikt vai pacients ir miris vai izveseļojies, tā kā abi ir iespējamie scenāriji.
Cilvēk, Tu esi dzirdējis par tādu lietu kā virusuloğiju, kuru māca katram medicīnas, cilvēku un veterināro specialitāšu, studentam. Starp citu, tā ir zinātne. Vīrusu attstība un eksistence ir pakļauta zināmām likumsakarībām, nevis kaut kādiem veiksmes faktoriem. Tu esi vai nu neprātīgs, vai nu galēji nelietīgs cilvēknīdējs. Arī nikneims to apliecina
Ko tu ar to draņķi vispār runā.Tur nav vērts.Demogandons ir pusgadu nocieties un tagad beidzooot sajutis kārtējo tuvojošos iespēju.Drošvien viņš massku uzmauc arī kad ēd,guļ un p/sās.Iespējams, viņš to visu dara vienlaicīgi.Kā arī (cerams) viņam un/vai viņa tuvākajiem viss ir kārtībā attiecībā uz iztikas līdzekļu iegūšanu un kādu plānoto (neatliekamo) med vai soc apkopi.
Tāpat kā visi pārējie zīdēkļu biroja piezīdēkļi- mājas būs uzslietas,tehnika iegādāta,atvaļinājumi iet uz beigām- steidzīgi vajadzīgs Jaunais Vilnis.Tfu, b...
Labi ka kOvids (joprojām!) nav konstatēts ukraiņiem, kuri visi kopā draudzīgi dzīvo metro stacijās un gatavo ēdienu aukstumā zem klajass debess.
Kanibaals rakstīja: Tas ka klejo vieglāks variants ir tikai veiksmes faktors uz ko pārāk nevar paļauties. Vīrusam nav tāda mehānisma kā noteikt vai pacients ir miris vai izveseļojies, tā kā abi ir iespējamie scenāriji.
Kanibāl, Tu ļoti satraucies. Domājams, te ir risinājums - minimāli kontakti ar tiem potenciālajiem mirējiem, vēlams neiet ārā no mājas u.t.t. Sevi pasargāsi, bet visi citi lai mirst kā mušas.
Jebšu būsterējies, cik vien iespējams, jo tā ir ticība zinātnei.
Par citiem nevajag satraukties, citi gan jau paši galā tiks.
Šodien pabiju ar bērniem AB parkā. Atceros pērno gadu - tur gan biju augusta beigās, bet atrakcijās viss vienu vietu izlaižot, pēc katra riņķa diža dezinfekcija, attiecīgi ietilpība mazāka, rindas un viss stipri lēnāk.
Šogad kāds vēl rociņām uzpidžināja pieejamos līdzekļus, bet citādi viss gauži normāli. Patīkami.
Un? Kādi secinājumi? Ieteikumi? Varbūt "antivaxeru" kustībai ir kāds reāls rezultāts? "Taisnība" ir noskaidrota? Iespējams, (beidzooottt) kādi šitādi iespējamie "vainīgie" ira piefifiksēti?
Ja uzņēmums nepilda vaksācijass zīdītājbiroja norādījumus- tātad to (uzņēmumu) var vienkārši aizvērt na/uj ciet.Kādas būtu antivaxeru antidiskriminetējošās rekomendācijas šajā sakakarā? Nu tā reāli, izņemot gadījumus,kad (ja) kāds sev (un saviem darbEniekiem) pelna maizi ar nemitīgu muldēšanu un mocekļa statusa demonstrēšanu.Jā.
Tur jau pārsvarā ir lmt, tet un latvijas valsts meži. Pārējie ujobāni ir hvz nezināmas izcelsmes bohēmisti.
Jautajums ko tad man tagad darīt, pāriet pie tele2 vai bites? Tie tak arī nelaida mani iekšā kad bija klaunāde. Jeb turpmāk lietot pasta balodi saziņai?
Labi, labi viens ir pildīt pieņemtos likumus, bet otrs ir pašam rauties pirmrindniekos un diskriminēt cilvēkus.
Tāpēc tie saraksti tiek saglabāti, neviens antivaxeris jau viņus tur ne ievietoja. Paši rāvās un publicējās.
Nu, vēl kkādu atlaidi varētu dot valsts uzņēmumiem, jo tur politiskais spiediens. A tā, kas makšķernieku veikalam lika līst un bazūnēt par vēlamo diskrimināciju? Atiecīgi tas viņiem ir jāatgādina. Gluži jau nodedzināt nevajag
Un kādu "atlaidi" dosi med un soc aprūpes iestādēm? KO ieteiksi tiem, kuriem (būtu) vajadzīgs piekļūt klātienē pie šādās iestādēs ievietotajiem tuviniekiem?? Vai saņemt plānoto "personālo apkopi" kādā no šitajām sensitīvajām jomām? Ko vispār tiem, kam darbība (vienlaicīgi!!) ir atkarīga gan no pacientu, gan ārstniecības personāla, gan saimniecības darbinieku "veselīguma"??? -bļeaķ, nu varbūt Kapos abonementu iegādāties, ar "atvērto līgumu"? Jebannāti un permanentie Mocēkļi tik driš savu suudu, taču reālu rezultātu nav un nebūs.Patlaban visi vienk (pacietīgi) Gaida.
Jo tālākās darbībass (joprojām) noteiks tie paši (pZd/āboli), kuri šo pašu suudu tepat maisīja pagājuš un/vai aizpagājuš gad.Viņi (joprojām,gandrīz visi) ir pilnā sasstāvā un gaida, kad tiks dota komandos komanda.Tavā (pagaidām acīmredzami par maz izmazvaksētajā) ķermenī iespraust kārtējo virtuālās regulācijass kloķi.Jā.
- (līdz šim) lielākais antivakxeru nopelns ir tas, ka uz viņu fona vaksētājiem ir izdevies (lohiem) uzskatāmi (cieti) iestāstīt, ka Lohs ir jebkuŗš "citāda" viedokļa paudējs.
Pārējais tur ir nulle, ja nu vienīgi kādam izdevies tikt pie personiskā vārda "atpazīstamības" un cerības to pēc tam "sabiedrības labā"(prottams, ne savā..) varbūt izmantot nākotnē.Tā ka bikses/nost un kopējā korī droši dodamies pretim Rudenim.
Iespējams. Tas apmēram kā krievu TV visus dēvē par nacistiem(citādos) un tautai patīk. Bet nu ir tak vēl saprāts, kas vakseriem acīmredzami klibo. Kopējā korī nekas, nekad labs nav sanācis, ja kas.
Agri vai vēlu tomēr nāksies sastapties ar realitāti.
Ko darīt? Nosūti izvērstu vēstuli, ka atsakies no LMT pakalpojumiem. Protams neviens viņu nelasīs, bet ja tādu būs liels procents, tad jau būs kkas viņiem jādomā kā izlīst.
Tu laikam esi kaut kāds dīvaini naivs cilvēks. Man tak vajag zvanīt, viņiem ir pie dirsas tie mani 100 eiro. Pie kam man laukos arī nav cits operators vispār pieejams. Tu domā ka es dēļ saviem kaut kādiem iedomu principiem tagad atgriezīšos akmens laikmetā?. Lohi viņi ir neapstrīdu, bet ja runa ir par peļņu, tad katrs glābs savu ādu, mani ieskaitot. Tiklidz bus pieejams cits lētāks operators lmt vares iet uz locekli un viņi to arī apzinās. Abpusēji pie dirsas. Jā.
Netrako. Es neesmu nekāds tavas dzīves konsultants. Tika iemesta vienkārši info ar lielākajiem vaxeru atbalstītājiem. Tika parādīts teorētisks variants, kā vajadzētu rīkoties. Neviens pie tevis nenāks naktī ar izkaptīm un nepārmetīs kāpēc lieto LMT.
Es to saprotu ka nenāks. Realitātē lielajiem taisnības cīnītājiem tagad vajadzētu pārvākties uz antarktīdu, jo principā viņus apbižoja pilnīgi visi, ne tikai LMT un LVM. Tagad ir par vēlu taisnību meklēt. Tautai patīk ka viņus drāž
Diskriminēja tak pilnīgi visus. Un kāpēc, kas par vēlu? Savadīja jau tās vakcīnas ne jau taisnības cīnītājiem, bet tieši klusējošam vairākumam. Šobrīd Izraēla vakcinēti ir 7% iedzīvotāju, pārējiem jau vakcīnu derīguma termiņš beidzies. Par vakcīnām, birojiem tika iztērēta arī tava nauda(aizņemta). Tiešām liekas, ka pārvācies uz mēnesi. Starp citu, tagad vēlēšanās tuvojas. Moška to tu arī nezini!?
To tu vēl nevari zināt- kas šoruden mūs pirmais apmeklēs. Vēlēšanās, Kakarantīna vai Vakcicinācija.Varrrbūt ka pat Ātom Bumba un/vai tai sekojošā Ziema..Brrr.
Par vēlu ir tagad drazt pauri privatajiem kantoriem par to ka viņi mani nelaida veikalā. Tu sevi tagad nostadi loha lomā un gribi lai citi arī ir lohi, rakstot raudulīgas vēstulītes LMT sekretārei.
Vienkārši tad ir jābalso par antivakseru Gobzemu ja to gribeji teikt, jo neviena cita partija kovida jautājumu vairs neuztver nopietni.
Es tev vēlreiz saku, ka neesmu tavas dzīves konsultants. Tu tagad meklē atbildīgo par savām nebūšanām. Tjip es tev lieku rakstīt vēstules un antivaxeri vainīgi, ka tu izjuti diskomfortu un balsot, lkm, vajag par tiem, kas Covid neuztver vairs nopietni.
Es ieliku tikai info, ka antivaxeri ir saglabājuši info par uzņēmumiem, kas rāvās pirmie vaxeru frontē. Protams, ka vaxeri cenšas slēpt pēdas un lapa vairs neeksistē. Kurš pie tā vainīgs - es vai vēl kādi antivaxeri?
Savukārt tu kā mazs bērns jautā ko darīt ar šo info. Iedevu vienu piemēru. Ko tu tālāk dari tak nav mana atbildība.
Ja tev patīk, ka tevi turpmāk muļķos, vari balsot par ko tik vēlies.
Tu esi laikam pa žižņi ar putniem? Tas tavs piemērs ko darīt, tas nav risinājums covidfeika problēmai un atteikšanās no viena pakalpojuma sniedzēja aizejot pie tāda paša otra neko vispār nemainīs.
Un tici man, potēšanās statistika pa tiem gadiem jau vien parāda, ka Latvijā dzīvo 50% aitrasgalvas un 25% mīkstie, kuri baidās/nevar šefei pateikt nē, pat ja runa ir par viņu pašu ķermeni.
Šeit ir lapa par Covid jaunumiem, Atiecīgi arī antivaxeru ziņas.
Tas tak ir paša ziņā ko mainīt un ko nē. Man, piemēram, roka neceļās morāli ētisku apsvērumu dēļ balsot par cilvēkiem, kas nolemj atlaist cilvēkus un pat ievēlēts deputātus no darba. Pēdējais ir ne tik vien neētiski, bet arī bīstams precendents. Tie deputāti tak nav iecēluši darbā Saeimā, ka viņi kko var atlaist. Tik pat labi nākotnē izveido koalīciju un lai pārējie nemaisa atlaiž šos no darba Saeimā. Kā Staļins teica - pantu atradīsim, būtu tik cilvēks ko atlaist. Nu un otrs - ebreju kompensāciju jautājums. Tīrākā melošana, korupcija. Atceros pirms prezidents stājās amatā viņam intervijā prasīja tieši par šo un atbilde bija pārliecinoši noraidoša. Viņš varēja atsviest atpakaļ uz Saeimu šo likumu, bet tas nenotika. Nu nevaru es morālu apsvērumu dēļ uzticēties meļiem. Tā tak dzīvē arī atnāk meistars un sāk stāstīt ko tik viņš nav darījis, būvējis, cēlis un meistars tip top. Realitāte parasti ir bkāva atblāzma no stāstītā un otreiz jau tu viņu neņem, vai ņem tikai uz tiem darbiem, kuri tevi apmierina. Tieši tā pat arī vēlēšanās.
pamuļķu 'čatos' tik pamet kaut kāda 'klauna' Kluiņa puspatiesību un melu savārstījuma zupu. T. s. Neatkarīgā avīze jau gadiem ir atkarīga no mūsu pašmāju darboņiem, kas itin trekni dzīvo(ja) no krievu tirdzniecības. Šis ir principiāli neko nepasakošs rakstelis ar vienu domu - ne jau kremlis vainīgs pie kara!
tovaršķ volk, aizej noraujies podā ar saviem 'antivakseru' murgiem. Tīrākā kremļa propoganda.
Imunizācijas valsts padome rudenī prioritāri rekomendē vakcinēties vidēji smagas un smagas imūnsupresijas (tā ir imūnās sistēmas spēja cīnīties ar infekcijas slimībām) cilvēkiem vecumā no piecu gadu vecuma un to ciešām kontaktpersonām
Nav laika,citas gandonZiņass klausos.Ukrainas denacifikātori un palestīnieši uzbrūk, bēgļi bēg,Trpamps draud,Makarons (pelnīti) atpūšas miljardu vērtā piejūras pilī un demonstrē Torsu un trennējas boksēties ar tuvāko miesas sargu.Brrr.
-ā, un pink floyda Rodžers ar savu viedokli ļoti iepriecinājis parogandonus.
Labāk iemet šito: 8 авг 2022,11:47 (c) Украинки решили «поддержать» бойцов ВСУ, создав Telegram-канал, куда отправляют свои обнаженные фото.
Ā, lūk, gandonbrowseris visu rāda, jau veseli 906 (neLohi) esot apskakatījuši: Atslepenoti dokumenti atklāj par 29 zināmiiem gadījumiem, kur grūtnieces piedalījās pošu testos. No šiem gadījumiem 28 grūtnieces BĒRNU ZAUDĒJA.
Tas sanāk - no zināmajiem gadījumiem 96% grūtniecēm, kas piedalījās šajās pārbaudēs, pēc potes saņemšanas bērni nomira.
Mēnesi pēc tam, kad šī informācija parādījās ražotāja ziņojumos, Latvijas Veselības ministrija sola grūtniecēm, ka potes ir drošas un bērnam pāri nenodarīs. Tiek izteikts aicinājums doties potēties, lai pasargātu savu bērnu.
Gan Don Re Ports (New): 8 августа 2022, 10:39 ...(c) Ученые из Китая и Сингапура выявили новый вид генипавируса, способный заражать людей и животных...он передается человеку от диких животных, сообщает ТАСС со ссылкой на китайский информационный портал «Пэнпай». ..Наиболее частыми его симптомами являются лихорадка, слабость, кашель, анорексия, мышечная боль, тошнота, рвота и головная боль. Ученые не смогли обнаружить связи между зараженными, а также не выявили случаев болезни среди их родственников и близких, что может говорить о том, что он (пока).. не способен передаваться от человека к человеку. .. Ura.
Prottams, ka paceEnti ir jāsargā no "bīstamām, neefektīvām un nekvalitatīvām zālēm".Vēlams arī (pirmkārt) no Lētām.Lohiem ir jālieto bezrecepšu placēbo.Ja kāds akurāt jau sprāgst/nost, nu tad (izlasses kārtībā) sākam apskatīties.Jā.
Taču pats interesantākais ir, ka ka tos ukraiņus neņem itin neviena patalog anatom pandēmija.Paskat, kopš februāra- neviena ne karantīna,ne vakacicinācijass birojs,ne stārķa laboratōrija ar kādiem 38eur/gab brīvprāta testiem,nee,nu galīg nekuja nekā tāda.Bēgļi bēg, tauta guļ/ēd, kākā un pat Dzemdē blīvi apdzīvotās metro un meteo stacijās.Gatavo ēdienu pagrabos un zem klajas debess.Uzcep/apēd pirmo garāmskrejošo kustoni, aber nekam nekāda ne skrejamā, ne/uja vispār nekā.Vairusa nekur nav.Viss pa tīro tīri.Hm.Phe.
Ierobežojumu līdz vēlēšanām nebūs. Pēc tam - nu, kas zina... Vairākas Eiropas valstis ir paziņojušas, ka rudenī ierobežojumus pastiprinās. Reālists manī saka, ka Latvija nebūs izņēmums. Līdz lokdaunam gan jau nedavilks, bet kaut kādi pulcēšanās, galdiņu vai kultūras pasākumu restrikšeni gan jau tiks ieviesti...
Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā
Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!