- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Iautofans rakstīja: Vācijā sabiedriskajā transportā maskas ir brīvprātīgas, lai kā arī pošu jūsmiņiem negribētos, bet jāvēlk tās nav. Es pirms 3 nedēļām lidoju ar Lufthansa lidmašīnu un braucu ar metro. Nenoliegšu, ka tur ir diezgan daudz tādu dīvaiņu, kuriem ir izskalotas smadzenes un tie turpina uzpurņos staigāt. LV arī tādu netrūkst. Pat šajā čatā pilns ar tādiem.
Vācijā sabtransportā maskas ir obligātas (pats tikko no Berlīnes atgriezos), skandina ik pa pāris pieturām, turklāt FFP2. Cita lieta, ka ne visi to ievēro, pārbaudes arī neredzēju.
GB12 rakstīja: Pirms neilga laika biju Diseldorfā, braucu ar tramvaju. Arī visu laiku skandināja par maskām. Es nezināju un man nebija. Trambulī maskas bija visiem un daudzi uz mani lūrēja kā uz tādu citplanētieti.
Tam gan es ticu. Man bija identiski pirms gadiem diviem Varšavā, iegāju veikalā pēc saldējuma. Bez maskas, kad pat pārdevējas bija maskās. Neko tā, jocīgi jutos es drīzāk. Bet, nevienu piebildi nedzirdēju. Neviena nosodoša skatiena arīdzan.
Kanibaals rakstīja: Tas ka klejo vieglāks variants ir tikai veiksmes faktors uz ko pārāk nevar paļauties. Vīrusam nav tāda mehānisma kā noteikt vai pacients ir miris vai izveseļojies, tā kā abi ir iespējamie scenāriji.
Kanibāl, Tu ļoti satraucies. Domājams, te ir risinājums - minimāli kontakti ar tiem potenciālajiem mirējiem, vēlams neiet ārā no mājas u.t.t. Sevi pasargāsi, bet visi citi lai mirst kā mušas. Jebšu būsterējies, cik vien iespējams, jo tā ir ticība zinātnei. Par citiem nevajag satraukties, citi gan jau paši galā tiks.