Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt

Aizvien vairāk parādās dati, ka daļa no šiem pārliecinātajiem cīnītājiem pret patiesībā ir finanšu un pārvaldes sistēmas status quo atbalstītāji.

It kā cēlie lozungi par brīvību un cīņu pret sistēmas nozagto valsti sajaukti kopā ar klaju ekonomikas un veselības sistēmas destabilizāciju.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
2 2 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Aizvien vairāk parādās dati, ka daļa no šiem pārliecinātajiem cīnītājiem pret patiesībā ir finanšu un pārvaldes sistēmas status quo atbalstītāji.

It kā cēlie lozungi par brīvību un cīņu pret sistēmas nozagto valsti sajaukti kopā ar klaju ekonomikas un veselības sistēmas destabilizāciju.

Man tev ir sljktas ziņas, koviids tev ir apēdis pēdējais smadzeņu paliekas

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 1 Atbildēt

Lohi ne lohi, bet procesa noslēgums bija tieši tāds, kā no sākta gala to prognozēja tā sauktie plakanzemji. 

Kā tur bija tas Linkolna teksts - var visus cilvēkus piemānīt vienreiz, var dažus cilvēkus mānīt visu laiku, bet nav iespējams visus mānīt visu laiku. Par tiem konkrētajiem jautājumiem - Tu gribi dzirdēt tikai savas iedomātās pareizās atbildes. Cita doma nedrīkst eksistēt

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Tie tak daudzko porgnozēja, šis ir tikai daļa no tā.Jebkurā jomā ir vērojama šo prognožu piepildīšanās.Reāli pēc potēm pašsajūta,atmiņa un fiziskā formā reāli gājusi zudumā.To pateiks lielākā daļa respondentu (ja neveikt aptauju gulbjalab un/vai ministeriju darbinieku aprindās).Laiks dikti skrien, pienākumu (un arī izdevumu!) apjoms strauji aug. 

Sodīto/par! līdzekļu izšķērdēšanu ir nulle, papļūts māju uzbūvējis un ne čiku ne*uja nav dzirdams.Dz-sv dalībnieki reku ēd skābo Desu un gavilē dienu/nakti.Domē aug lekni ķiršu irši, bet brauktuvju un pagalmu stāvoklis ir d/ā bālajā..Jā. 

Kas ir palicis atlikumā/sausajā- cilvēku ierobežošanas un pakļaušanas lieliskais mehānisms un to idejiskie atbalstītāji no kovidlaikā noalgotajiem plātībsaziņas līdzēkļiem.Nafig (mums..) tērēt resursus, lai cīnītos ar citādi domājošiem- tos vnk vajag nopirkt.Tas nostrādās ar 96% garantiju un arī atlikušie 5% ir iespējami, vien'īg ka drusku atkarīgs arī no summas un veiksmes.

..ā, jā, tie cykas krievi (mūsu) lohjuuru piedrisuši, jūr malā reku aizliekts iebirst/ūdeni ;p

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 7 Atbildēt

Drīkst eksistēt, tikai tu jau to nesniedz, bet kārtējo reizi turpini savu vaimanoloģiju. 

Bet vispār jau nebija gan tieši tāds. Plakanzemji "prognozēja" Covid 21 un laikam arī Covid 23, mūžigo mājsēdi, mūžigās maskas, mūžīgas totālās kontroles, daži reliģiskie aizrunājās līdz pat "zvēra zīmei", 40. vakcīna devas, vakcinēto apsprāgšanu, īpašumu nacionalizācijas un ko tik vēl ne... Daži īpaši apdāvinātie pat pasludināju, ka kovidu kaisa un kaisīs lidmašīnas ar chemtreiliem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Cilvēk, kāpēc Tu esi tāds galējību cienītājs? Pasaule ir ļoti daudzkrāsaina, te nav tikai baltā un melnā krāsa

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
6 1 Atbildēt

Eu beidziet to debilo kovidu apraudāt ir citas lietas par ko izteikt viedokli

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pa piemēram ? (naprimer,na/uj,etc,utt..) ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 1 Atbildēt

Kāpēc? Neviens tak nav pirkstiņu pakustinājis lai līdzīgas lietas nākotnē neatkārtotos. Kur tiesas spriedumi, kas atceļ diskriminējošās prasības? Ja tādi nav, tad likumdevējiem apaļš divnieks, ka likumdošanā nav iestrādāta kriminālatbildība.

Tāpēc tas paliek un paliks aktuāls temats.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 10 Atbildēt

Lietas nākotnē atkārtosies, būs gan jauni "vadoņi", gan jauni grābekļi, gan lielāks entuziasms uz tiem kāpt.

Diemžēl vidējais statistiskais LV un arī pasaules pilsonis diži gudrāks nepaliek, izņemot saujiņu , ja tā var teikt "izredzēto".

Antivax stumj tuftu tāpēc ka tā tagad "labi skan" īpaši dažu valstu politikas kontekstā, taču neviens nepamāca lohu vulgaris spēt izprast gan individuālos gan kolektīvos riskus. Jo loham būs būt ... loham! Ja kādam baigi interesē saprast kas un kā var sākt lasīt un klausīties Neil deGrasse Tyson, viņam ir par riskiem un to apjaušanu daydz ko teikt ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, vēl jau ir bērnu infekcijas, bērnu vakcinācija, netīro roku slimības, pārtikas uzglabāšanas noteikumi un prasības, ērču encefalīts, tuberkuloze un citas slimības un arī ar tām daži pamanās ne ko ne ievērot, ne klausīt padomus.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Lohi ne lohi, bet procesa noslēgums bija tieši tāds, kā no sākta gala to prognozēja tā sauktie plakanzemji. 

Kā tur bija tas Linkolna teksts - var visus cilvēkus piemānīt vienreiz, var dažus cilvēkus mānīt visu laiku, bet nav iespējams visus mānīt visu laiku. Par tiem konkrētajiem jautājumiem - Tu gribi dzirdēt tikai savas iedomātās pareizās atbildes. Cita doma nedrīkst eksistēt

Kāda ir tā cita doma, ja reanimācijās ir aizņemtas 80-90 procenti gultu un parastās nodaļas tiek pārveidotas par infekcijas nodaļām?

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Ja kādi 1000 (apmēram 0.05% no iedzīvotāju kopskaita) slimnīcās esoši pilsoņi (no tiem apmēram 50 smagā stāvoklī), ir spējīgi nograut valsts veselības aprūpes sistēmu, tad kaut kas nav kārtībā ar valsti vai valsts veselības aprūpi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 4 Atbildēt

Nu ja, nu ja, tik tā "prasītāju" tauta jau nav diez ko čakla maksāt nodokļus, un darīt loģiskas un saprātīgas lietas + vēl viena daļa dzīvo no valsts budžeta utt.

Vari objektīvi izdarīt labāk(?!?)  - aizej un ievies sistēmā kārtību, es zinu "drēbi", bet man nav labu ideju kā greizu sistēmu salabot, jo sagraut to kas strādāt (kaut vai slikti) nav māksla, māksla ir radīt sistēmu kas strādā un vēl ir visas puses "apmierinoša" ....

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Nodokļus tauta maksā gana daudz, tikai, diemžēl, iedzīvotāju samesto vēl aktīvāk izvazā un veikli saliek pareizajās kabatās. Kaut kādas driskas atmet arī plebsam -veselībai, izglītībai. Ja sistēma 30 gadu laika posmā ir apzināti greizināta, tad būtu muļķīgi gaidīt citu rezultātu. Trūkst personāla - ja cilvēkam 82 gadu vecumā jāiet pildīt diennakts dežūrārsta pienākumus, tad komentāri laikam ir lieki. Un ne jau dziļos laukos, bet pavisam netālu no Rīgas....

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nodarbināto skaits ir ~890 tūkst no kuriem ~ 290 tūkstoši valsts sektorā (tajā skaitā ārsti, skolotāji utml.) tad nu pats vari nojaust cik ļoti vairāk nevalstiskais sektors maksā, un cik potenciāli vajadzētu maksāt lai būtu labāk kā ir ...

Bet JĀ pēc efektīvākas valsts pārvaldes IR vajadzība un pieprasījums ...

Tik redz cilvēku ar atbilstošām prāta spējām ir kā nu ir un mācīties ar negrib ...

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Cilvēku ar atbilstošām prāta spējām un kaut kādu godprātības līmeni ir gana daudz. Tikai tādus, ja ir tikuši pie kādiem varas kloķiem, diezgan veikli sakož lapsenes. Par cik cilvēkiem prāta spējas ir gana attīstītas, viņi uz varas koridoru pusi pat nelien, rušina mierīgā garā kādu savu biznesiņu. Tāda nu diemžēl šodien ir varas vertikāle - nelieši diriğē izrādi, noderīgie idioti ir izpildmehānisms. Kā te ko mainīt - nav nekādu ideju

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu redzi ja visi ar prātu un sapratni būtu "virs šībrīža vidējā" (protams saprotot arī šī izteikuma absurdumu...) tad būtu no kā izvēlēties, bet ja nav no kā izvèlēties ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 8 Atbildēt

Kā mainīt, nav ideju, bet galvenais ir anonīmi vaimanāt internetā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai reanimācijas gultu skaits nav liels, loģiski, ka aizņemtas par 80-90%.  Neatliekamās medicīniskās palīdzības slimnīcās pa visu Latviju  pēc 2021.gada datiem 252.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 3 Atbildēt

baidaties, drebiet, Latvānijai tuvojas malārijas odi

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Sen jau viņi te ir. Maz gan.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

1984 rakstīja: Bez taustāma labuma...... - paskaties, kā bagātajiem materiālais stāvoklis uzlabojās tā sauktās pandēmijas laikā. Kur palika Latvijas Valsts aizņemtie miljardi kovidnaudas? Un socipāts Pauļuts ar līdzgaitniekiem - kāda vara šamajiem tad bija pār pārējiem....

Mjā, kovidu uzarhitektēja, lai kaut kādas tur Latvijas sociopāts Pavļuts varētu uz īsu brīdi izbaudīt varu un Kariņa-Levita režīms varētu nopļekarēt pāris ļardus... 

Bet, nu, pastāsti, kā tas nākas, ka "arhitekti", kuru mērķis it kā bija pakļaut visu pasauli, uzlabot "bagāto" materiālo stāvokli, kuriem aiz muguras it kā bija valdības un miljardi, kas vairākkārt pārsniedz Latvijas IKP utt. utjp., to visu pasākumu "uzarhitektēja" tik nemākulīgi un ka tas viss tā izčākstēja... Nemaz nerunājot par to, ka "arhitektu" palīgi, kuri šo visu palīdzēja organizēt un noteikti varētu daudz ko pastāstīt, vēl masveidā nav saindējušies vai pālī izkrituši pa logu?

Ha! Tu laikam piemirsi ka par godu kovidam sadrukāja kaut kādas 2/3 no šobrīd apritē esošo dolāru, un laikam ar Eiro bija līdzīgs stāsts. Mums te vienkārši ir maza valsts un attiecīgi mērogs arī ir mazs. Pasākums izčākstēja, jo savādāk infekcijas slimība beigties nevarēja - nevis izčākstēja, bet gan diezgan veiksmīgi izbeidza to pasācienu [skatīt mūsu variantu, kur kovids izbeidzās vienā konkrētā dienā, 2022. gada 24. februārī]. Abet par to indēšanos vai izkrišanu pa logu - kāpēc lai tā tas notiktu? Noderīgu pakalpiņu masa ir vajadzīga, un konkrētie indivīdi ir tā sazagušies ka pat bez saindēšanās vai izkrišanas pa logu, vaļsirdības gadījumā rūtota saule viņiem ir garantēta.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Ak, tad miljardu ieguldītāju kovida afērā tik vienkārši pieļāva, ka viņu "ieguldījums" tā vienkārši izčākst vai "veiksmīgi izbeidz pasācienu" bez vēlamā pasaules pakļaušanas rezultāta?

No noderīgo pakalpiņu masas jebkurā gadījumā pastāv risks, ka kādam ierunāsies sirdsapziņa kaut vai, ja tam pakalpiņam pēkšņi no kovida vai kaut vakcīnas blaknēm nomirst kāds tuvs cilvēks.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Visu politiķu darbību rezultātā apakšā stāv nauda. Tas attiecas ne tikai uz Covid.

Piemēram, ASV pārtikas rūpniecība izlobējusi, ka nabadzīgajiem amerikāņiem food stamp tiek atprečoti veikalos, kas galvenokārt pārdod "procesed food". Coca Cola izgudrojuši "veselīgo" zero sugar Colu un viss Oki, doki. Statistika uzrāda, ka tieši šie produkti iegulst nabadzīgo amerikāņu iepirkuma grozos. 

Tieši tā pat notiek arī farmācijas nozarē. Savienojot šīs divas nozares rodas milzīgs profits - no sākuma saēdās indīgu pārtiku un pēc tam gadiem tiek uzsēdināt uz big farmas produktiem. Vai tad tā nav GB?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kas tev izčākstēja? Naudu, daudz naudas, ieguva, dažādās vietās izstūma dažādus likumus, pastūma pasauli tuvāk bankrotam, tagad vēl šitā huiņa - tev nepietiek? Visu jau uzreiz nevar, cilvēki sāks buntoties. Reku viens iespējams scenārijs jau iezīmējas - Baidens kaut kad nesen vervelēja ka esot klimats baigi karsts palicis, vajagot šaut atmosfērā pelnus lai atdzesētu Zemi - pēdējoreiz kad kas tāds notika dabiskā ceļā, pirms 400 gadiem, iestājās vispasaules bads un neraža uz kādiem 5 gadiem - ja tagad ko šitādu izveiks, varēs gan barot kukaiņus, gan ierubīt digitālo naudu, gan UBI, gan vēl visādus sūdus.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, ja, jebkuru vienkāršu jautājumu var novest līdz absurdam.

Tātad, parādījusies infekcija, vēl nekas daudz nav zināms, bet nu daļa publikas, galvenokārt, veci cilvēki daļa slimo un mirst un pa kādam jaunākam arī slimo un mirst.

Kādi ir pasākumi, lai samazinātu inficēšanos un mirstību?

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
4 0 Atbildēt

Pirmais pasākums izolēt no sabiedrības tādus kā tevi, ietīt baltajā ķitelī, sasiet rociņas aiz muguras un ievietot tādā mīkstākā telpā.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 6 Atbildēt

Skatos, ka komentu speci ir tikuši skaidrībā gan par pandēmiju iemesliem, gan efektīvu ierobežošanu, gan par finansu sistēmas tumšākajiem noslēpumiem. Vot šitos vīrus iemānīt Bildergergas klubā un lūk, tad nu gan notiktos lielas lietas!

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 2 Atbildēt

Vectēv, nežļādz indi!

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 1 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja:

1984 rakstīja: Bez taustāma labuma...... - paskaties, kā bagātajiem materiālais stāvoklis uzlabojās tā sauktās pandēmijas laikā. Kur palika Latvijas Valsts aizņemtie miljardi kovidnaudas? Un socipāts Pauļuts ar līdzgaitniekiem - kāda vara šamajiem tad bija pār pārējiem....

Mjā, kovidu uzarhitektēja, lai kaut kādas tur Latvijas sociopāts Pavļuts varētu uz īsu brīdi izbaudīt varu un Kariņa-Levita režīms varētu nopļekarēt pāris ļardus... 

Bet, nu, pastāsti, kā tas nākas, ka "arhitekti", kuru mērķis it kā bija pakļaut visu pasauli, uzlabot "bagāto" materiālo stāvokli, kuriem aiz muguras it kā bija valdības un miljardi, kas vairākkārt pārsniedz Latvijas IKP utt. utjp., to visu pasākumu "uzarhitektēja" tik nemākulīgi un ka tas viss tā izčākstēja... Nemaz nerunājot par to, ka "arhitektu" palīgi, kuri šo visu palīdzēja organizēt un noteikti varētu daudz ko pastāstīt, vēl masveidā nav saindējušies vai pālī izkrituši pa logu?

Ha! Tu laikam piemirsi ka par godu kovidam sadrukāja kaut kādas 2/3 no šobrīd apritē esošo dolāru, un laikam ar Eiro bija līdzīgs stāsts. Mums te vienkārši ir maza valsts un attiecīgi mērogs arī ir mazs. Pasākums izčākstēja, jo savādāk infekcijas slimība beigties nevarēja - nevis izčākstēja, bet gan diezgan veiksmīgi izbeidza to pasācienu [skatīt mūsu variantu, kur kovids izbeidzās vienā konkrētā dienā, 2022. gada 24. februārī]. Abet par to indēšanos vai izkrišanu pa logu - kāpēc lai tā tas notiktu? Noderīgu pakalpiņu masa ir vajadzīga, un konkrētie indivīdi ir tā sazagušies ka pat bez saindēšanās vai izkrišanas pa logu, vaļsirdības gadījumā rūtota saule viņiem ir garantēta.

Tev liekas, ka naudas drukāšanai vajag kovidu? 

Es ļoti labi atceros, ka sākot strādāt mana alga bija latu izteiksmē 93LVL. Pēc nepilniem 8 gadiem jau ap 800 LVL pirktspējie faktiski nemainoties (grozs gan restrukturējās samazinoties importa izmaksām). Un tas viss bez kovida, bez kara utt. 

Uz skolu tev ceļš, jeb studēt ekonomikas vēsturi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Atšķirību apjomos nejūti, jeb tu tankā? Jā, visu laiku drukā, tik ne tādos apjomos, jo tam nav attaisnojuma. Padomā kas būtu ja vienkārši, tāpat, aiz nekā, labos laikos, teiksim, pagājušās desmitgades vidū, ierubītu presi pilnā ručkā - es domāju ka pat tev un gābešņikam rastos jautājumi par tēmu "kas par nahuj?".

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kad Ģertrūdes un/vai Dzirnāvu ielās atvēra pirmos Lido, tur katrs Lohs varēja paēst akujenno Porciju pamatēdiena par apaļu Ls 1,-

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

zinas.tv3.lv/latvija/sabiedriba/polija-no-putnu-gripas-mirusi-24-kaki-savukart-latvija-slimibu-konstate-vel-vienai-lapsai/

Līdz ar to šobrīd Latvijā konstatēti jau divi gadījumi, kad ar putnu gripu saslimuši un miruši zīdītāji – Daugavpilī un Jēkabpilī. Savukārt Polijā putnu gripa ir konstatēta 24 mirušiem kaķiem, norāda PVD.

Ņemot vērā augstos saslimšanas rādītājus savvaļas putnu populācijā Latvijā, kā arī gadījumus, kad putnu gripa konstatēta arī zīdītājiem, PVD aicina mājdzīvnieku īpašniekus uzraudzīt savus mājdzīvniekus un nepieļaut to tuvošanos mirušiem savvaļas putniem.

Ja tomēr nav pārliecības par sava dzīvnieka gaitām un mājdzīvnieks izskatās nevesels, nekavējoties jāvēršas pie veterinārārsta. norāda PVD.

Ņemot vērā to, ka ar putnu gripu var saslimt arī cilvēks, vedot dzīvnieku pie veterinārārsta, drošības nolūkos iPVD iesaka izmantot personīgos aizsarglīdzekļus – gumijas cimdus un aizsargmasku.

Putnu gripa ir akūta, ļoti lipīga putnu infekcijas slimība, kas rada bojājumus dažādās orgānu sistēmās un tās klīniskā izpausme atkarīga no ierosinātāja patogenitātes. Ar putnu gripu slimo vistas, pīles, zosis, tītari, paipalas, pāvi, fazāni un strausi, retāk citas putnu sugas.

Zīdītāji, visbiežāk – savvaļas plēsēji ar putnu gripu var inficēties  caur elpceļiem un per-orāli, piemēram, apēdot inficētus putnus. Iespējamās klīniskās pazīmes ir – drudzis, letarģija, aizdusa, konjunktivīts un ātra nāve. Ir reģistrētas arī neiroloģiskas pazīmes, – riņķošana, ataksija – neorganizētas, neveiklas kustības un koordinācijas traucējumi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kā iepriekš vēstīts, putnu gripa Latvijā šogad ir apstiprināta savvaļas putniem Aizkraukles, Cēsu, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Ķekavas, Madonas, Ogres, Rēzeknes, Salaspils, Saldus, Talsu, Tukuma novados, kā arī Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī, Jūrmalā un arī Rīgā.  Augsti patogēnā putnu gripa konstatēta 140 no 315 laboratoriski izmeklētajiem mirušajiem savvaļas putniem.

PVD atgādina, ka aiztikt vai pārvietot mirušus putnus nedrīkst. Par atrastiem mirušiem savvaļas putniem ir nekavējoties jāinformē pašvaldība vai jāziņo PVD, atstājot ziņojumu automātiskajā atbildētājā – 67027402.

www.spkc.gov.lv/lv/putnu-gripa

zinas.tv3.lv/arvalstis/bridina-par-putnu-gripas-visu-laiku-lielako-uzliesmojumu-pasaule/

Lai gan r i s k i cilvēkiem j o p r o j ā m  i r   z e m i, ziņu aģentūras AFP aptaujātie eksperti norādīja, ka bažas rada pieaugošais zīdītāju saslimšanas ar putnu gripu gadījumu skaits.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
2 5 Atbildēt

Nevar beidzot kāds nobanot šo galvas slimnieku?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 2 Atbildēt

Tu esi lielāks galvas slimnieks. Esi nobanots jau 4 reizes.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

msh rakstīja: Atšķirību apjomos nejūti, jeb tu tankā? Jā, visu laiku drukā, tik ne tādos apjomos, jo tam nav attaisnojuma. Padomā kas būtu ja vienkārši, tāpat, aiz nekā, labos laikos, teiksim, pagājušās desmitgades vidū, ierubītu presi pilnā ručkā - es domāju ka pat tev un gābešņikam rastos jautājumi par tēmu "kas par nahuj?".

uz skolu, uz skolu tev ceļš ved!

Ja skolā kārtīgi lasītu vēsturi, būtu pamanījis : katra krīze = drukāšana. Vienalga kara, veselības vai ekonomikas nesabalansētība. Attiecīgi tie tavi "kovidafēras senseji" diezgan mierīgi varētu pagaidīt kārtējo Spānijas bezdarba burbuli un drukāt uz nebēdu. Attiecīgi mītam par organizatoru nav pat loģiska pamata.

Un neputro: piedrukātā "apsaimniekotāji" NAV!!!! pasākuma autori. Apsaimniekotāji ir apsaimniekotāji JEBKAM. Nav nozīmes vai tiek vai netiek drukāta nauda, vai ir ES fondi vai nav, vienmēr ir slikti pieskatīta publiskā nauda. Pie jebkuras valsts iekārtas

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Man liekas ka tev pašam uz to skolu jādodas. Diez no kurienes tās krīzes rodas, ko? Koļa un saša veikalu izdemolēja un no tā sabruka pasaules ekonomika? Vai tomēr - lieli un naudīgi vīri paspēlējās ar ekonomiku, sarausa daudz piķa, tad ekonomika aizgaja pa pipelēm, un radās iespēja piedrukāt naudu un piepelnīt vēl?

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Visu politiķu darbību rezultātā apakšā stāv nauda. Tas attiecas ne tikai uz Covid.

Piemēram, ASV pārtikas rūpniecība izlobējusi, ka nabadzīgajiem amerikāņiem food stamp tiek atprečoti veikalos, kas galvenokārt pārdod "procesed food". Coca Cola izgudrojuši "veselīgo" zero sugar Colu un viss Oki, doki. Statistika uzrāda, ka tieši šie produkti iegulst nabadzīgo amerikāņu iepirkuma grozos. 

Tieši tā pat notiek arī farmācijas nozarē. Savienojot šīs divas nozares rodas milzīgs profits - no sākuma saēdās indīgu pārtiku un pēc tam gadiem tiek uzsēdināt uz big farmas produktiem. Vai tad tā nav GB?

Jauc cēloņus ar sekām. 

Nabadzīgie amerikāņi ir stāvā sajūsmā, ka Cocacola ir sadzirdējusi par viņu ciešanām un rīkojās. Un pēc tam par par iejūtīgo farmācijas nozari. Aitas būtu ļoti neapmierinātas, ja tā nebūtu. Ir gadījies mazpilsētā novērot skatu, ka gatera strādnieki stāv rindā pēc alus Narvesenā, kas ir tieši blakus Maximai. Jo viņi VAR. 

Parādība saucas Nabadzības slazds. Plaši aprakstīta

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

eidis rakstīja:

Volx rakstīja: Visu politiķu darbību rezultātā apakšā stāv nauda. Tas attiecas ne tikai uz Covid.

Piemēram, ASV pārtikas rūpniecība izlobējusi, ka nabadzīgajiem amerikāņiem food stamp tiek atprečoti veikalos, kas galvenokārt pārdod "procesed food". Coca Cola izgudrojuši "veselīgo" zero sugar Colu un viss Oki, doki. Statistika uzrāda, ka tieši šie produkti iegulst nabadzīgo amerikāņu iepirkuma grozos. 

Tieši tā pat notiek arī farmācijas nozarē. Savienojot šīs divas nozares rodas milzīgs profits - no sākuma saēdās indīgu pārtiku un pēc tam gadiem tiek uzsēdināt uz big farmas produktiem. Vai tad tā nav GB?

Jauc cēloņus ar sekām. 

Nabadzīgie amerikāņi ir stāvā sajūsmā, ka Cocacola ir sadzirdējusi par viņu ciešanām un rīkojās. Un pēc tam par par iejūtīgo farmācijas nozari. Aitas būtu ļoti neapmierinātas, ja tā nebūtu. Ir gadījies mazpilsētā novērot skatu, ka gatera strādnieki stāv rindā pēc alus Narvesenā, kas ir tieši blakus Maximai. Jo viņi VAR. 

Parādība saucas Nabadzības slazds. Plaši aprakstīta

Nu daļēji jā, jo ja aizliegtu Coca Cola, izceltos masu nemieri. Vienkārši es norādu, ka valdības rūpes nav konkrēti par tavu veselību. Tas var notikt tikai tad, ja ir finansiāli izdevīgi.

Piemēram krīze veselības nozarē nekādi nevar tikt atrisināta, ja neveic kardinālus mērus. Ja es būtu premjers, tad man pirmais kas būtu jādara - jālikvidē visas subsīdijas intensīvajai lauksaimniecībai. Nākošais būtu jālikvidē bez maz visa pārtikas rūpniecība. Lūk tad, pēc gadiem 10, mēs sajustu uzlabojumus veselības nozarē. 

Bet nu būtu masveida neapmierinātība un visticamāk mani ātri vien nomestu no tā amata. Lūk, tāpēc veselības nozarē nekas neuzlabosies. Būs tikai sliktāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Kā var būt tik debils. Jā veselības nozarē problēmu nebūtu, jo visi atgrieztos laimīgajos laikos, kad mūža vidējais ilgums bija 35 gadi un zīdaiņu mirstība tur, kur tā bija laikos, kad lielākajai daļai sabiedrības bija jāstrādā uz lauka visu mūžu bez brīvdienām, lai nenomirtu bada un vajadzēja taisit 10 bērnus, lai 3 izdzīvojušie būtu lētais darbaspēks tajā pat laukā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Un tu gribi teikt, ka mūža ilgums ir divkārt palielinājies, jo visi dzer Coca cola un ēd pusfabrikātus?

Es jau te iepriekš ieminējos, ka kāds tak to pārtikas piramīdu izgudroja, pētīja un saņēma finansējumu. Tikai šobrīd ir neviss Covid pandēmija, bet cukura pandēmija. 

Ieskatam

youtu.be/_sQrIi-RkuU

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Tu esi lielāks galvas slimnieks. Esi nobanots jau 4 reizes.

Pierādi peģik

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 1 Atbildēt

Khe khe bērnudārznieki te ņemas kā zirnekļi stikla burkā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Iautofans rakstīja:

GB12 rakstīja: Tu esi lielāks galvas slimnieks. Esi nobanots jau 4 reizes.

Pierādi peģik

Tu pats to visu laiku pierādi. Gan ar saviem tekstiem, gan ar tiem 4 baniem, gan slimīgo līšanu šeit atpakaļ, gan izmisīgo cenšanos dabūt 5. banu.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Iautofans rakstīja:

GB12 rakstīja: Tu esi lielāks galvas slimnieks. Esi nobanots jau 4 reizes.

Pierādi peģik

Tu pats to visu laiku pierādi. Gan ar saviem tekstiem, gan ar tiem 4 baniem, gan slimīgo līšanu šeit atpakaļ, gan izmisīgo cenšanos dabūt 5. banu.

Kur izraki tos 4 banus ubag?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Esi tā smadzenes nodzēris, ka neatceries visus nikus, ar kuriem te esi bijis reģistrējies? Nē, nu, var jau būt, ka bija vairāk...

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Tev kārtējais vajāšanas mānijas uzliesmojums neveiskminiek? Varbūt laiks sameklēt speciālistu?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ņemot vērā, kā tu pēc bana ar manu (un ne tikai manu) niku visādu sūdu drukāji un pēc tam vēl lielījies, cik "eleganti esi mani pazemojis", diez vai es esmu tas, kuram ir vajāšanas mānija un kuram būtu jāmeklē speciālists.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Ko lūdzu? Tu labu mantu pīpē, nedari tā!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pašam kauns tagad par sevi vai biji tādā vafelē, ka pat neatceries? Izlasi, ko pats šajā te topikā rakstīji 14. augustā... Izrādās, ka esi ne tikai reti stulbs, bet arī mīkstais, kurš par saviem vārdiem atbildību uzņemties nespēj.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

14 augusts? Tiešām tu meklē gadu vecus postus lai kaut ka attaisnotu savu vajāšanas māniju? wtfck! 

Un es uzņemos atbildību. Atbrauc pie manis un pastāsti savu sāpi. Nu, protams, ja tev ir pauti, jo zinu ka esi memļaks un nemūžam man acīs neko nevarēsi pateikt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tas man aizņēma veselu minūti - vienu atslēgvārdu meklētājā ierakstīt. Priekš tava intelekta laikam tas ir par sarežģītu.

Un man nav sāpe, atšķirībā no tevis. Tu jau pēc baniem ar manu niku visādu sūdu rakstīji.

Iautofans Reģ.: 28.05.2022
0 0 Atbildēt

Tev ir paranoja smagā formā čali. Ej ārstēties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tu nemaz nezini, kas ir paranoja...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Tw pavedienā links, kur apkopotas vairākas vaxeru slavenības, kas atvadījušās no šīs zemes dzīves

twitter.com/ITGuy1959/status/1680310647983054850?t=-TpeQ5j5r3aLVoO_FI8Drw&s=19

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Drošvien kartupeļus vai rīsus arī būs ēduši, kā jau teicu visi kas tos ēduši mirs. Tomāti vispār ir nakteņu dzimtas augi, kas pārsvarā visi ir indīgi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

ir uzskaitījis, cik ir antivaXeru "slavenības, kas atvadījušās no šīs zemes dzīves"? Reku, tepat Latvijā divas tādas ir... vismaz.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Un tu gribi teikt, ka mūža ilgums ir divkārt palielinājies, jo visi dzer Coca cola un ēd pusfabrikātus?

Es jau te iepriekš ieminējos, ka kāds tak to pārtikas piramīdu izgudroja, pētīja un saņēma finansējumu. Tikai šobrīd ir neviss Covid pandēmija, bet cukura pandēmija. 

Ieskatam

youtu.be/_sQrIi-RkuU

Protams, ka pusfabrikātu kultūrai ir ēnas puses, bet tās nekādi nav salīdzināmas ar badu. Mūža ilgums un sabiedrības labklājība dēļ intensīvās lauksaimniecības ir palielinājušies jo agrāk lielākajai sabiedrības daļai bija smagi jāstrādā uz lauka diendienā, lai visa sabiedrība nenomirtu badā. Bet tagad 2% cilvēku spēj apgādāt ar pārtiku visus tā, ka vēl pāri paliek un attiecīgi ir novērsts gan bads, gan atbrīvoti sabiedrības resursi citu darbu veikšanai - kaut vai milzīgam skaitam medicīnas personāla, kas pirms intensīvās lauksaimniecības būtu kaplējuši vagas, nevis ārstējuši cilvēkus. 

Bet ne visur pasaulē ir šāda laime pilnībā sasniegta. Un labāk, lai kāds dumjš kolas strēbējs nomirst no diabēta, nekā ceļas globālās pārtikas cenas, kas vēl daudzviet pasaulē ir kritiskas. Pietiek jau, ka Ukrainas karš ir atstājis ārkārtīgi smagu triecienu pārtikas pieejamībai nabadzīgajās valstīs. Nevajag vēl tavu cilvēknīdēja "golodomora" pieeju.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Volx rakstīja: Un tu gribi teikt, ka mūža ilgums ir divkārt palielinājies, jo visi dzer Coca cola un ēd pusfabrikātus?

Es jau te iepriekš ieminējos, ka kāds tak to pārtikas piramīdu izgudroja, pētīja un saņēma finansējumu. Tikai šobrīd ir neviss Covid pandēmija, bet cukura pandēmija. 

Ieskatam

youtu.be/_sQrIi-RkuU

Protams, ka pusfabrikātu kultūrai ir ēnas puses, bet tās nekādi nav salīdzināmas ar badu. Mūža ilgums un sabiedrības labklājība dēļ intensīvās lauksaimniecības ir palielinājušies jo agrāk lielākajai sabiedrības daļai bija smagi jāstrādā uz lauka diendienā, lai visa sabiedrība nenomirtu badā. Bet tagad 2% cilvēku spēj apgādāt ar pārtiku visus tā, ka vēl pāri paliek un attiecīgi ir novērsts gan bads, gan atbrīvoti sabiedrības resursi citu darbu veikšanai - kaut vai milzīgam skaitam medicīnas personāla, kas pirms intensīvās lauksaimniecības būtu kaplējuši vagas, nevis ārstējuši cilvēkus. 

Bet ne visur pasaulē ir šāda laime pilnībā sasniegta. Un labāk, lai kāds dumjš kolas strēbējs nomirst no diabēta, nekā ceļas globālās pārtikas cenas, kas vēl daudzviet pasaulē ir kritiskas. Pietiek jau, ka Ukrainas karš ir atstājis ārkārtīgi smagu triecienu pārtikas pieejamībai nabadzīgajās valstīs. Nevajag vēl tavu cilvēknīdēja "golodomora" pieeju.

Kāpēc tikai kāds Colas dzērājs mirs? Tu arī, visticamāk, mirsi no kādas no kardio vaskulārajām slimībām. Lkm zini tādu apzīmējumu, kā alkoholiķu akna? Lūk, ASV tādas jau ir 50% pieaugušo iedzīvotāju un sastopamas arī bērniem. Agrāk tā bija izteikta alkoholiķu slimība un Latvijā jau nav labāks stāvoklis. Gan jau tev arī ir radinieki ar stentiem asinsvados, demence, vēzis tās visas ir vienas izcelsmes slimības - pārtikas/ķīmijas rūpniecība. 

Jā, un man atkal būs jāapmaksā šitas viss, identiski kā ar Covid. Nē, nē labāk jau mirsti no bada

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Vai tu esi lasījis kaut ko vairāk par šīm slimībām kā tikai fake ziņas no dzelteniem portāliem?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Nu, tu tak redzi, ka es pievedu faktus. Ko tu?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Tie nav fakti, bet tenkas.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Nu, tu tak redzi, ka es pievedu faktus. Ko tu?

Ko tu "pieved"? Faktus? Tu neatšķr faktus no fikcijas, tovarišķ Volk!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti