Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 8 Atbildēt

nra.lv/tautaruna/divaini/459338-petijums-miokardits-un-perikardits-rodas-tikai-pec-covid-19-vakcinacijas-nevis-infekcijas.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Pieņemam, ka tā arī ir . Ļōti skaļš virsraksts. 

Viens miljons angļu bērnu un pusaudžu vecumā no 5 līdz 15 gadiem.

Pirmais būtiskais teikums. "Lai gan reti, visi miokardīta un perikardīta gadījumi pētījuma periodā radās vakcinētiem indivīdiem."

Pētījumā iesaistīto bērnu un pusaudžu vidū hospitalizācija Covid-19 dēļ bija             ā r k ā r t ī g i reta, un netika ziņots par nāves gadījumiem. Dati liecināja, ka miokardīts un perikardīts tika reģistrēti tikai v a k c i n ē t i e m indivīdiem.

    Pretēji dažiem citiem pētījumiem, kas liecina par lielāku miokardīta risku pēc inficēšanās, šajā pētījumā šādi gadījumi pēc inficēšanās netika atklāti.

Pētījumā tika identificēti       15      perikardīta gadījumi      un trīs miokardīta gadījumi      gandrīz      840 000 vakcinēto bērnu un pusaudžu vidū, un lielākā daļa no tiem radās vecākajā grupā. Vairums gadījumu radās pēc pirmās vakcīnas devas, un vairāk nekā pusei skarto pusaudžu bija nepieciešams apmeklēt slimnīcu.

Šie atklājumi uzsver vakcīnu blakusparādību uzraudzīšanas nozīmi un sniedz vērtīgu informāciju vecākiem un veselības aprūpes sniedzējiem, lai viņi varētu pieņemt pārdomātus lēmumus par bērnu un pusaudžu vakcināciju pret Covid-19.

------------------------------

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 6 Atbildēt

www.gov.uk/government/publications/myocarditis-and-pericarditis-after-covid-19-vaccination/myocarditis-and-pericarditis-after-covid-19-vaccination-guidance-for-healthcare-professionals

    this is a very rare condition following vaccination (see the Medicines and Healthcare products Regulatory Agency’s (MHRA) monthly summary for the latest data)

    most patients who develop symptoms do so within a week of vaccination

    patients who develop symptoms have usually been vaccinated with a mRNA vaccine (Pfizer/BioNTech or Moderna)

    myocarditis and pericarditis following vaccination is usually mild or stable and patients typically recover fully without medical treatment

    myocarditis – a very small number of those with this condition have been admitted to hospital. In 2 studies from the US [footnote 1] [footnote 2], significant left ventricular (LV) fibrosis has been described in a high percentage of those children admitted to hospital, with a small percentage of these having non-sustained ventricular tachycardia (VT)

        no long-term follow-up data is available yet on hospitalised patients

        diagnosis of myocarditis and pericarditis should follow published international guidelines [footnote 3] [footnote 4]

        the majority of cases appear to be mild and self-limiting; any acutely ill or unstable patients should be referred to hospital directly

        the long-term consequences of this condition secondary to vaccination are yet unknown, so any screening recommendations need to be balanced against the frequency and severity of the disease with the aim to prevent complications, in particular of myocarditis (arrhythmias, long term myocardial damage or heart failure)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

www.dw.com/en/who-nearly-36-million-in-europe-suffering-from-long-covid/a-66047330

PVO - gandrīz 36 miljoni Eiropā cieš no “ilgā COVID”

27.06.2023. 2023. gada 27. jūnijs

Saskaņā ar ANO Veselības aģentūras datiem COVID-19 joprojām ir atbildīgs par vairāk nekā 1000 nāves gadījumiem nedēļā Eiropas reģionā. Tomēr tas var būt par zemu novērtēts, jo daudzas valstis vairs neuztur pareizus datus.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Štrunts ar kovidu, putnu gripa nāk?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Vīrusi attīstās.

Nozares cilvēki par to apspriežas. 

www.berlin.de/en/news/7876270-5559700-avian-flu-case-berlin-zoo-closed.en.html   re, kur viens piemērs

Pašlaik, piemēram, ir apritē jauna paveida COVID, taču saslimstība ir salīdziinoši zema. Pie tam mutācijas nav būtiskas tajā daļā, kas attiecas uz veco vakcīnu imunitāti un veco paveidu pārslimošanu.

Cilvēki ir jau piemirsuši, ka ar sākuma simptomiem nevajag vazāties apkārt. Viens tāds ģimenes ārstei ieklepoja tieši sejā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt

Tieši tas pats novēlejums, ko pag gada Dr Bergs izplatīja - stipriniet imunitāti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 1 Atbildēt

Nav tāds stipriniet imunitāti, ir tikai nevājināt imunitāti. Stiprināt imunitāti, tas ir kā ledusskapī ziloni mēģināt ielocīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 4 Atbildēt

Vājināt imunitāti = lietot antibiotikas un citus big pharma izstrādājumus. Stiprināt = uzņemt D vitamīnu ar sauli, piemēram. Ziemā jau nepasaulosies

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
5 1 Atbildēt

Nē, stiprināt imunitāti ir to apmācīt, piemēram ar vakcīnām.

Gibētu redzēt, kā kuņģa čūlu izārstēsi bez antibiotikām ar imunitātes stiprināšanu, vai tuberkolozi piemēram. 

Ar sauli var uzņemt arī tik ļoti nepieciešamo ādas vēzi. 

Kur var izdomāt visādus pekstiņus. Stiprināt imunitāti=auto degvielas bākā ūdens vietā ieliet benzīnu, kam tur jau bija jābūt.

Interesanti, ka šiem big pharma biedētājiem ir kaut kāds laika nogrieznis līdz kuram medicīnas sasniegumi tiek atzīti un pēc tam kā ar nazi nogriezts. Piemēram tāds termins kā vitamīni tiek plaši atbalstīts un pieņemts kā vispārzināms fakts, gripa arī ir ok, jo ir līdz šim laika nogrieznim, bet covid gan vairs nav ok, jo ir jau pēc nosacītā horizonta. Dabiski ir saslimt un nomirt, pilsētā dzīvot arī nav dabiski, tā kā bez big pharma sasniegumiem neiztiksi ar visu savu "stiprināšanu".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 6 Atbildēt

Ko tu tirs arvienvārdaskot...

Stiprināt imunitāti ir tāpat, kā stiprināt vispārējo fizisko sagatavotību. 

Vakcinēties ir tāpat, kā nodarboties ar profesionālo sportu - atsevišķā jomā rezultāti teicami, bet kopumā nodara kautējumu veselībai.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un ko tu tirs? 

Tātad redzi var uzlabot dzerot A vitamīnu 😂

Nekā. Redzi tu vari sataupīt līdz skolas laikam, bet kā sēdi skolas solā un telefonā tā redze sabojājas vai nesabojājas līdz tam stāvoklim kāds arī būs turpmāk. Tāpat ar imunitāti, ja tā strādā citādi kā pārējiem tad to neizmainīsi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Vīrusi un vit D youtu.be/EvGH3kG5u4c?si=nR-sGVSX6tH0PG85

Tuberkoloze 20 000 IU youtu.be/OWnUiSuVgj8?si=sDLrNSuL2s--yTwF

Vispār jau tie, kas seko sektai neslimo ar vīrusiem un šāda veida slimībām. Mēs tak to šeit pierādijām. Pag ziemā šeit sūdzējās par veselības problēmām tie, kas nebija ievērojuši Berga bridinājumu. Vai tad kāds sektants saslima?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
3 0 Atbildēt

Zem vitamīniem var pabāzt visādu herbalaifu šņagu. Antivakseri parasti ir starp to mēslu izplatītājiem,

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Bet iebarot to šņagu var tikai vaxeriem

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Sarkanā vilkēde ir stipras vai vājas imunitātes pazīme? Multiplā skleroze?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Sekstanti neslimo vispār.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Es jau to tev prasu - vai pag ziemā kāds saslima?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es saslimu. Tieši uz ziemīšiem.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Cik liela ir aptaujāto/neatbildējušo/samelojušo grupa?

Viens antivakss, piemēram, lielās un stāsta, cik veselīgs, cik maz slimo. Kad daudzi saslima, arī neesot slimojis.

Patiesībā izrādās, ka slimojis ir gan, vismaz divas reizes, abas reizes diezgan viegli. Protams, ka pēc tam kaut kāda imunitāte veidojas gan.

Cits atkal stāsta, ka neviens viņam zināms ar to sūda kovidu neesot slimojis. Kāds, kas zina viņu un viņa "kolēģus" šim prasa - un kā tad Jurka? Tam tak esot bijusi gripa! Ta kāda tur gripa!  Viņam bijis pozitīvs tests un 2 nedēļas neko nav varējis saost!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Tu te kko vispārini un stāsti sagrabstitas lietas. Es prasu kurš no expertiem, kas sācis sekot sektai, ir saslimis? Konkrēti. Reku GB12 apliecina, ka slimoja. Atceros, ka viņs tur ganīja mazo, ka no bdārza nes mājās slimibas. Pretējā gadījumā viņš tak gānītu Bergu, ka šamo saslimdinājis. Bet tā tak nenotiek, neviens Bergu negāna

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Te par COVID ir izteikušies kādi desmit, nu varbūt vairāk rakstītāju. Savus konkrētos piedzīvojumus ar šo infekciju ir stāstījuši kādi pieci, nu, varbūt seši vai septiņi.

Te nav kaut kāda problēma ar skaitu, uz kā pamata vispār jebko secināt?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Par Covidu tā uzplaukumā nerunāsim, jo tad es nezināju ipaši daudz par sektu. Es saku, ka tagad - pēdējā gada laikā neesmu manījis, ka kāds sektants slimotu. Sūdzās par slimībām tie, kas neko nav ņēmuši vērā. Vai es kļudos, Darklight cītīgi studēja Bergu un pēkšņi noliktas ar kuņģa čūlu? 

Tas tak nav nekāds brīnums. Es zinu vienu, kas no Īrijas atbrauca atpakaļ uz LV galīgi dzeltens. Es šim +/- apskaidroju, ka nu pašam vajadzētu sākt kko darīt. Vai tad tu domā viņš kko dara? Ir tik kkādas cerības, stastiņi utt.utml. Pats jau neko viņs nemainis, jo citi būs vainīgi

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Un kāpēc ar COVID tagad slimo mazāk?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Kas? Tu tak pats pāris postus augstak rakstīji par jauniem paveidiem. Arī tviterī tiko māniju diskusiju, ka viens eksemplārs iesaka testētiies. Cilvēki prasa A kas no tā labāks būs, ka uzzinās par Covidu. Zāles vai tad ir?

Imunitāte, atkarību mazinašana un vari testēties vai netesteties. Kā ar visām slimībām - vecāki organismi ilgāk pacīnīties, jaunāki nemaz nepamanīs.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ar COVID tagad slimo mazāk tāpēc, ka esošie varianti pēc izpausmēm ir vājāki un arī tāpēc, ka liela daļa sabiedrības ir ar imunitāti, kas ir iegūta, pārslimojot, vakcinējoties un gan pārslimojot, gan vakcinējoties.

Ar visu to laiku pa laikam, gan vecāki, gan jaunāki saslimst ar šo infekciju diezgan pasmagi uz nedēļu vai divām. Reti un maz. Daži pamanās aplaist vēl kādus 3-5 cilvēkus, daži ir kārtīgāki.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Hmm, bet ko tad jūs jautājiet? Ļoti labi, viss skaidrs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tas gan nekādi neatceļ, ka savas atkarības būtu jāmazina.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Es jau to tev prasu - vai pag ziemā kāds saslima?

Mēs visa ģimene ziemā izslimojām. Interesanti, ka ne vienlaicīgi. Es ar bērniem viegli, sieva kā parasti smagāk ar plaušu problēmām. Bet tas viss ir sūds salīdzinot ar asiņojošu kuņģa čūlu, kas iedzina mani slimnīcā jūnija sākumā. Tagad ir izieta masīva tevis nīsto antibiotiku kūre, un jācer, ka viss būs štokos. Jāņos baigi izrīties šašliku, kā parasts, šogad nesanāca.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nē, nē. Paēstu vitamīnus vai mannā putru tā čūla pati pārietu, gluži kā PSRS okupācijas laikā mocijās un nekad to neizārstēja.

Tēvs čūlu izārstēja tikai kad beidzot tika ARSā un tur pretī vairs nebija pūšļotāju ar sinepju plāksteriem, bankām un zāļu tējām. Arī Laima slimību izārstēja un ne jau ar vitamīniem. 😝

mefisto Reģ.: 22.05.2017
3 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Bet iebarot to šņagu var tikai vaxeriem

Nē, to šņagu, kurai sastāvs nav zināms, parasti ēd mazizglītoti antivakseri un citi ezotēriķi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jūs vispār esat bijis kādā antivakseru forumā?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Šis nav antivakseru forums?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Jautāju vēlreiz kāpēc big pharma vitamīni ir ok, bet vakcīnas ne? Moš tajos big pharma vitamīnos arī čipi iekšā.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
4 0 Atbildēt

Kad bākā paliek maz benzīna, tu viņu uzpildi, tas nenozīmē, ka tu stiprināji mašīnas dzinēju. 😂😂😂😂😂😂 Pateicoties apģērbam, dzīvesveidam, kā arī pateicoties mūsu platuma grādiem, kur ir arī ziema, organisms NEUZŅEM pietiekoši D vitamīna. 

Tāpēc uzņemt papildus D vitamīnu ir zaudējumu kompensēšana, nevis kaut kāda stiprināšana. 

 Bet sauļoties tas ir kaitīgi. Sauļošanās laikā uzņemtais D vitamīns neizārstēs ādas vēzi.

...

 Bet vakcīnas arī neko nestiprina. Tās rada PIEREDZI ( !!!!!)  imunitātei.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
4 0 Atbildēt

Daudziem nav saprašanas, kas ir imunitāte, kā tā darbojas. Tā neko neārstē. Imunitāte ir ļoti sarežģīts process, kura sastāv no daudziem posmiem un mehānismiem. Tāpēc jebkurš imunulogs pateiks, ka tajā iejaukties ( stiprināt) var tikai debils pamuļķis un pašnāvnieks.

 Parādīšu "uz pirkstiem" pašu pamatu, kā darbojas imunitāte. Bet mehānisms ir daudz sarežģītāks un ne vienmēr notiek tā, kā rakstu, jo var būt arī savādāk:

Organisma ŠŪNĀ ( organisms sastāv no šūnām)  nonāk kāds svešķermenis - ( piemēram, vīruss, baktērija)

Katrai šūnai ir sava "pase", kurā ir norādīta kādai jābūt tai šūnai pēc "noklusējuma", kā telefons ar rūpniecības iestatījumiem.

Pie katras šūnas regulāri pienāk "kontrolieri", kas pārbauda pasi ar realitāti. Kad kontrolieris redz, ka kaut kas nav kārtībā (piemēram,  šūnā ir kaut kāds svešs RNS ( vīruss)) šūna tiek IZĪCINĀTA ( nevis izārstēta), un tās vietā rodas jauna šūna pēc rūpniecības iestatījumiem ( vesela).

Iznīcinot bojātās šūnas un vietā radot jaunas, teorētiski, organisms var tikt galā patstāvīgi ar jebkuru slimību, indi un pat naža dūrienu. Tikai galvenā problēma ir tāda, ka daudzi bojājumi rada blakusparādības - piemēram, asiņošanu, vīrusa strauju izplatību pa šūnām, kā dēļ organisms NEPASPĒJ atjaunoties un nomirst.

Ko dara vakcīnas?

Vakcīnas rada pieredzi. Kad šūnās ielaiž vīrusa RNS fragmentu ( marķieri, kas raksturīgs konkrētajam vīrusam), inficētās šūnas tiek iznīcinātas, kā parasti, bet tas vīrusa fragments nav agresīvs, tāpēc tas tiek uzvarēts ļoti ātri.

Nākošo reizi, kad ierodas īstais, agresīvais vīruss, imunitāte to atpazīst DAUDZ ĀTRĀK, daudz ātrāk reaģē un iznīcina visas bojātās šūnas daudz ātrāk.

Vakcīnas neko nestiprina. Tās rada pieredzi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
3 0 Atbildēt

es pat nevēru vaļā. Laikam kārtējā sazvērestības teorija.

Vakcīnas iedot cilvēkam pašu dārgāko - laiku.

Iepriekš aizmirsu pieminēt, ka visas tās šūnu kontroles un iznīcināšanas aizņem laiku. Un jo agresīvāks vīruss, jo ātrāk tas izplatās. Runājot par Covid, cilvēks iegūst plaušu karsoni, elpošanas traucējumus, sirds mazspēju, utt, un var nomirt NEPASPĒJOT izārstēties. 

Imunitāte patērē daudz D vitamīna. Ja tā organismā maz, tad imunitātei nav resursu ( degvielas). Tāpēc slimojot ir labi uzņemt D vitamīnu. Bet tas neko nestiprina. Tikai dot degvielu imunitātei.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Gaidu kā anti-vakseri piedāvā izārstēties no trakumsērgas. Ar ievadīšanu komā un cerību, ka būs 1 no 100 kam tas palīdz.

Termins imunitāte ir tikpat maldinošs, kā termins siltināšana, nosiltinot siltāks nekļūst.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Ar to piezīmi par imūnsistēmu, ka tā diezgan bieži pati izraisa reimatiska tipa slimības. Līdz ar to daudzi cilvēki pasaulē lieto medikamentus nevis imūnsistēmas "stiprināšanai, bet gan tās apspiešanai. Daudzi, tas desmitiem miljonu tikai ASV.

Ir teorija, ka tas ir dzīvošanas pārāk sterilā vidē dēļ, kāpēc gadu tūkstošos uztrenētai pie cīņas ar patogēniem pieradušai imunsistēmai, dažu pēdējo paaudžu laikā vairs nav īsta pielietojuma.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 0 Atbildēt

un vēl kas - antibiotikas iznīcina BAKTĒRIJAS, nevis vīrusus.

Neviena antibiotika neiznīcina nevienu vīrusu.

p.s.

antibiotikas var palīdzēt tikt galā ar blakusparādībām, dažos gadījumos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

antibiotikas var palīdzēt tikt galā ar blakusparādībām, dažos gadījumos. --

un kā vēl var. ja slimnīcā, ārstējoties no kovid, saķer pneimoniju. Vispār, potēties pret pneimokoku svarīgāk, nekā pret kovidu. Veciem cilvēkiem noteikti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav tādas slimības pneimonija, ko ārstētu ar antibiotikām. Pneimonija ir simptoms un ierosinātājs var būt kā vīrusi tā baktērijas, kā arī citi iemesli.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: un vēl kas - antibiotikas iznīcina BAKTĒRIJAS, nevis vīrusus.

Neviena antibiotika neiznīcina nevienu vīrusu.

p.s.

antibiotikas var palīdzēt tikt galā ar blakusparādībām, dažos gadījumos.

Būsteriti paņēmi?

youtu.be/F91E9SoIUHo?si=wg_ufbKoPjqXhpB_

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Bulletproof arī pret trakumsērgu?

Nu kur var tādu fufeli skatīties.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja:

Viencexpercs rakstīja: un vēl kas - antibiotikas iznīcina BAKTĒRIJAS, nevis vīrusus.

Neviena antibiotika neiznīcina nevienu vīrusu.

p.s.

antibiotikas var palīdzēt tikt galā ar blakusparādībām, dažos gadījumos.

Būsteriti paņēmi?

youtu.be/F91E9SoIUHo?si=wg_ufbKoPjqXhpB_

1) čitaj kņigu, vidiš figu...

tur tas plakanzemietis pat pašā video sākumā piemin to, ka imunitātei ir atmiņa. Vakcīnas arī taisa atmiņu. kur tu izrāvi to, ka tas video ir pret vakcīnām?

2) Talak protams, kaut kādi fakti sajaukti ar kaut kādām stulbībām, kur viņš pats pat piemin "man liekas"... pat norāda, ka tās ir stulbības, bez nekādiem pierādījumiem.

kaut vai par to sintētisko un dabisko  C vitamīnu  

Bļa, debils.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

video par "pareizu" uzturu, nevis par-pret vakcīnām.

Bet antivakseriem smadzeņu nav. Viņi domā, ka ja kaut kas pateica, ka vajag ēst daudz cinku, jo tas ir veselīgs, tad vajag grauzt cinkotus spaiņus un var aizmirst par medicīnu, zālēm un vakcināciju.

Idioti, kas idioti.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tieši tā, visu pareizi uztvēri! Raimondam ilgi nākas skaidrot šito

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

imzz rakstīja: Ar to piezīmi par imūnsistēmu, ka tā diezgan bieži pati izraisa reimatiska tipa slimības. Līdz ar to daudzi cilvēki pasaulē lieto medikamentus nevis imūnsistēmas "stiprināšanai, bet gan tās apspiešanai. Daudzi, tas desmitiem miljonu tikai ASV.

Ir teorija, ka tas ir dzīvošanas pārāk sterilā vidē dēļ, kāpēc gadu tūkstošos uztrenētai pie cīņas ar patogēniem pieradušai imunsistēmai, dažu pēdējo paaudžu laikā vairs nav īsta pielietojuma.

Imūnsistēma izraisa slimības? Te jau visus antivakseru forumus parspēsim.

Tā turēt

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Nu bet labrīt, vairākas zināmas, mokošas saslimšanas [piemirsu kuras] rodas dēļ tā, ka imūnsistēma uzbrūk noteiktām organisma šūnām...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tieši tā, visu pareizi uztvēri! Raimondam ilgi nākas skaidrot šito

bet tu nepaeizi uztvēri

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Ar to piezīmi par imūnsistēmu, ka tā diezgan bieži pati izraisa reimatiska tipa slimības. Līdz ar to daudzi cilvēki pasaulē lieto medikamentus nevis imūnsistēmas "stiprināšanai, bet gan tās apspiešanai. Daudzi, tas desmitiem miljonu tikai ASV.

Ir teorija, ka tas ir dzīvošanas pārāk sterilā vidē dēļ, kāpēc gadu tūkstošos uztrenētai pie cīņas ar patogēniem pieradušai imunsistēmai, dažu pēdējo paaudžu laikā vairs nav īsta pielietojuma.

Tās slimības rodas dēļ tādiem, kuri imunitāti "stiprina". ( autoimūnā saslimšana)

Tā paliek pārāk stipra, bet cīnīties nav pret ko. Tad nu izvēlas cīnīties pret pašu organismu. Nevelti pašlaik zinātnieki izstrādā metodiku ar parazītiem. Cilvēkiem, kuri sev nostiprināja imūnsistemu un tagad ar to netiek galā, inficēt nekaitīgus parazītus, lai imunitātei būtu ar ko cīnīties.

Tās nav tikai reimatoīdās saslimšanas. Veidu daudz. cīnās pret plaušām, locītavām, utt. Ir pat tā, ka sievietes nevar dzemdēt, jo bērns tiek uzskatīts par svešķermeni un iznīcināts. 

lv.wikipedia.org/wiki/Autoim%C5%ABna_slim%C4%ABba  ( Autoimūnās slimības ārstē parasti ar imūnsupresijas medikamentiem, kas samazina ( !!!!!) imūnreakciju)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Tie alternatīvisti saprot zināmu cilvēku domāšanas veidu. Lai tādiem iepatiktos, vajag ievērot noteiktu komunikācijas veidu.

Cik tur ir patiesas, reālas, pārbaudītas informācijas un kā tā ir sajaukta ar ekstrēmām stulbībām, to nezina ne tikai mērķauditorija, bet bieži vien paši ideju izplatītāji.

COVID kontekstā liela daļa sabiedrības nu nekādi nespēj atdalīt informāciju par Viņķeli, Pavļutu, Kariņu, dziesmu svētku direktori un Pfizer šefa jahtu vai pili no informācijas, ka vīruss vispār ir un pavisam nesen bija tāds paveids, ka varēja arī nomirt. Viņiem šī visa informācija ir sajaukta kopā. Tur nav loģiskas saiknes - pašlaik aktīvs vīruss, slikti dati par slimošanām, man ir simptomi, neiešu kas es pie vecāsmātes to aplaist! Tur ir kas cits - nupat žurnālisti rādīja, ka par daudz vakcīnu sapirkts, tad jau ..... un aiziet kaut kāda paralēlā loģika, kas attaisno personīgās vecāsmātes aplaišanu ar jauno Anglijas virusu!

Tagad, kad COVID sakarā viss aprimis, liela daļa ir visu vienkāršojuši - hei, tad jau tas vispār nebija nekas!

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 0 Atbildēt

👍👍

Vēl varu pateikt, ka lielākā daļa cilvēku nemaz nenošķīra covid no politikas. Nepatika cilvēkam viņķele, tātad, viss ko viņa saka par covid ir meli. Kaut kāds politiķis pateica, ka jāstaigā ar maskām, man politiķis nepatīk, tātad NAV jāstaigā ar maskām.

Ja kariņš pateiks, ka pēc diršanas jāslauka dibens, daudzi to beigs darīt, jo karinš ir stulbs, tātad, slaucīt dibenu ir stulbi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Tā ir vēlmju domāšana. Bergs, piemēram, par Viņķelem neko nezina.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā tā arī nav video kā caur masku svecīti nopūst, bet antivakseri stāsta ka tās neko neaizturot, jo vīruss mazāks par maskas filtru. "Gaisa" molekulas arī mazākas, bet svecīti nopūst neizdodas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

msh rakstīja: Nu bet labrīt, vairākas zināmas, mokošas saslimšanas [piemirsu kuras] rodas dēļ tā, ka imūnsistēma uzbrūk noteiktām organisma šūnām...

Tā saucās autoimūnā reakcija, kad organisms uzbrūk pats savām šūnām. Bet tie atkal ir simptomi, ne cēloņi. 

Tāds ir imunitātes darbs - pasargāt organismu no svešajiem. Piemēram, tagad ik pa laikam pārstada orgānus un imunitāte uzbrūk šiem svešķermeņiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Tas bija tāds vienkāršakais piemērs, bet visam autoimūnām reakcijām ir priekšvesture, kad tu pats ierosini viņu tā rīkoties. 

youtu.be/i8rkUp4IR64?si=avCDfRbmPARisKRj

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

imzz rakstīja: Ar to piezīmi par imūnsistēmu, ka tā diezgan bieži pati izraisa reimatiska tipa slimības. Līdz ar to daudzi cilvēki pasaulē lieto medikamentus nevis imūnsistēmas "stiprināšanai, bet gan tās apspiešanai. Daudzi, tas desmitiem miljonu tikai ASV.

Ir teorija, ka tas ir dzīvošanas pārāk sterilā vidē dēļ, kāpēc gadu tūkstošos uztrenētai pie cīņas ar patogēniem pieradušai imunsistēmai, dažu pēdējo paaudžu laikā vairs nav īsta pielietojuma.

Tās slimības rodas dēļ tādiem, kuri imunitāti "stiprina". ( autoimūnā saslimšana)

Tā paliek pārāk stipra, bet cīnīties nav pret ko. Tad nu izvēlas cīnīties pret pašu organismu. Nevelti pašlaik zinātnieki izstrādā metodiku ar parazītiem. Cilvēkiem, kuri sev nostiprināja imūnsistemu un tagad ar to netiek galā, inficēt nekaitīgus parazītus, lai imunitātei būtu ar ko cīnīties.

Tās nav tikai reimatoīdās saslimšanas. Veidu daudz. cīnās pret plaušām, locītavām, utt. Ir pat tā, ka sievietes nevar dzemdēt, jo bērns tiek uzskatīts par svešķermeni un iznīcināts. 

lv.wikipedia.org/wiki/Autoim%C5%ABna_slim%C4%ABba  ( Autoimūnās slimības ārstē parasti ar imūnsupresijas medikamentiem, kas samazina ( !!!!!) imūnreakciju)

Bet tikai ne ar tiem, kas ir sektā

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Tā ir vēlmju domāšana. Bergs, piemēram, par Viņķelem neko nezina.

kur tavs pamuļķis bergs teica, ka nevajag potēties un nevajag lietot zāles?

Ja viņš pat tavā video pašās pirmajās minūtēs apgalvo, ka imunitātei ir atmiņa un viņa visu atceras.

Vakcinācija taču veido to atmiņu. iepotēji tuberkulozi un organisms atceras to uz 30 gadiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Vakcinācija taču veido to atmiņu. iepotēji tuberkulozi un organisms atceras to uz 30 gadiem."

Tas attiecas uz bakteriālām infekcijām. Pretvīrusu imunitāte ilgi neturas. Piemērs: pretgripas vakcīnas.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

volx elku Bergu saucu par pamuļķi jo tas spēj izteikt plakanzemiešu fantāzijas.

Piemēram par sintētisko c vitamīnu un dabisko.

Man jautājums - kad kaķa, vilka, lāča vai eža aknās organisms SINTEZĒ C vitamīnu no glikozes tas taču arī ir sintētisks C vitamīns, tātad, kaitīgs. Vai bergs un volx domā, ka kaķi tāpēc tik maz dzīvo, jo ēd sintētisku c vitamīnu? 

 Bļa, nu debili.

tas pats kas ar ĢMO. Visi dirsēji un cīnītāji pret ĢMO nemaz nezin, kas tas tāds ir. Nezin, ka visu mūžu ēda ĢMO produktus, pat pirms tam, kad uzradās tāds termins

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

un jautājums nr 2 Volx ar Bergu priekšgalā:

Vai sintētiskie vitamīni ir slikti tikai attiecībā uz C vitamīnu? Vai sintētisks B vitamīns arī ir sliktāks?

Jo piemēram, visi veģetārieši ēd tikai sintētisku B vitamīnu, jo "dabisks" b vitamīns ir tikai dzīvnieku izcelsmes produktos. Augos ir Karotīns. Un no karotīna tiek SINTEZĒTS B vitamīns ( sintētisks). 

p.s.

Ne visi cilvēki spēj sintezēt B vitamīnu no karotīna. Tāpēc ir daļa veģetāriešu, kuriem ir nepietiekošs b vitamīnu daudzums organismā. Un tāpēc viņi lieto pirkto B vitamīnu ( arī "sintētisko")

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, principā tu jau pats atbildi. Uzņemt vitamīnus ieteicams dabiskā formā, bet suplementus jālieto ja ir izveidojies deficīti. Tak piemērs ar vegetariešiem ir perfekts - izveidojās B deficīts un tu viņu kompensē ar suplementiem. Var, kāpēc ne? Sekta vienkarši tie deficīti veidojas mazāk. Vai tas pats D vitamīns. Nu ir mūsu platumu grādos izteikts deficīts un tāpēc arī pastiprināti slimo ziemas beigās, kad tas ir zems un nav iespēju dabiski papildināt

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

"sekta vienkarši tie deficīti veidojas mazāk"

Parasti tieši pretēji. Sektantiem nav ne mazākās saprašanas, kas ir pareizs uzturs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Sektā ir pavisam vienkārša recepte, ja nu gadījumā tu nezini kas ir pareizs uzturs. Steiks, sāls un ūdens. Valis tak te bija iemetis video ar Pitersona meitu, kas tieši tā izārstēja savas alerģijas un problēmas ar ceļiem.

P.s. un beidz tik provokatīvi izvilkt sev vēlamo info. Ja tu nezini, tad tā arī saki

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

un tu neatbildēji - kur Bergs stāsta, ka nevajag dzert zāles vai vakcinēties?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Protams, arī es nevaru galīgi slimam cilvēkam, kas dzer 12 ārstu izrakstītas ķīmiskas zāles, to nedarīt. Vienkarši jāsaprot, ka tas nav ceļš, kas jāpiekopj visu mūžu. Visām zālēm ir blakus efekti un tas nav dabiski. Ja jau tu dzer zāles, tad neesi vesels. Ja tu dari visu laiku, tad arī visu laiku esi( būsi) slims. Tieši tik elementāri.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

kur Bergs to stāsta? Bergs to nestāsta. Tās ir tavas personiskās fantāzijas.

Bez zālēm, ĢMO, bez vakcīnām, cilvēks dzīvoja vidēji 30 gadus, dzemdēja 7-10 bērnus, lai no tiem izdzīvotu līdz pilngadībai ( 12 gadi) vismaz 3.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kad tu būsi sekta, tad arī zināsi ko te stāsta

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

ĢMO ir inde imūnsistēmai. Tas ir svešas vielas mūsu organismam un tieši tāpēc var izveidoties autoimunas reakcijas.

Lielākoties lauksaimnieki nodarbojas ar indešanu( peļņas gūšanu) Šitie nebeidzamie rapšu lauki nav pieņemami.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Kas ir ĢMO?

ko nozīmē šie burti? 

Kā notiek ģenētiskā modificēšana? Kāds sakars tai ar pesticīdu lietošanu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

To tu vari Vikipēdijā atrast.

Subsīdijas nost šitiem frankešteinu produktiem!

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

tu pats izlasi. Tev taču nav nekāda priekšstata, kas tas ir.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Kāda sakars indēm ar ĢMO? Tu, izrādās, nemaz nezini, kas ir ĢMO! Atklāšu tev šokējošu faktu: ĢMO produkti bieži vien ir tīrāki par parastajiem, tieši tā iemesla dēļ, ka ķīmija ir jāizmanto mazāk!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tavas problēmas ar kuņģi ir dēļ graudiem, kas tiek skatīti ar ķīmiju. GMO augi, atšķiriba no citiem, neiznikst pēc tāda ķīmiska kokteiļa. Tas tiek padots tev uz galda un sāk iznīkt tavs kuņģis.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

No tomāta DNS izņem DNS fragmentu, kurš piesaista kaut kādu sēnīti. Un modificētais tomāts vairs neinficējas. Un nevajag izmantot pesticīdu pret sēnītēm. Tad to tomātu tu apēd. Kāds svešķermenis nonāk mūsu kuņģī, pret kuru imūnsistēma cīnās? 

tu domā, ka imūnsistēma cīnās ar DNS, kas ir kotletēs?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

nevis DNS piesaista, bet konkrētais DNS fragments veido tomāta auga stumbros kaut kādu ķīmisku vielu, kura piesaista sēnīšu sporas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti