- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Volx rakstīja: Nevar kuru katru saukt par kovidskeptiki. Tajā tvita norādīts - pagajušaja nedeļa Fico pazinoja, ka Slovākija neparakstīs WHO līgumu. A kritizēt iepriekšējās valdības kovida politiku to jau visi dara. Reku, Brazīlija nāca Lula par prezidentu tad šis atspēries nu tikai tagad potēs bērnus. Ir tak starpība starp neparakstīt un kritizēt? A mūsu politiķi vispār par to nediskute, parakstīs bez jebkādām diskusijām.
Var jebko saukt kā vien ienāk prātā. Un ne tikai var, bet tā ir jādara. Vakcinētu cilvēku var saukt par antivakseri. Un katru ir jāsauc tajā dzimumā, ko viņs ir iedomājies. Šodien iedomājies. Par vakardienas variantu var bdabūt sodu par naida noziegumu.
Bradypus rakstīja: Atkal jau tipiski vaksera meli - arī linkā, kuru komentē, vakcīna ir minēta: "No 1998. gada līdz 2002. gadam Amerikā cilvēkiem, kuriem bija bieža saskare ar mežu, vecumā no 15 līdz 70 gadiem profilaktiski ordinēja LYMErix vakcīnu. Vakcīnas inducētās specifiskās antivielas inaktivēja piesūkušās ērces borēlijas jau asiņu sūkšanas laikā. 2002. gadā vakcīnu izņēma no apgrozības tās ierobežoto indikāciju, dārdzības un atkārtotu injekciju nepieciešamības dēļ " Kāpēc tev jāmelo? Lai nenorādītu uz acīmredzamu piemēru, ka vakcīna var būt tik sūdīga, ka pat BigPharma to nespēj noturēt apritē?
Tā kā lohs! Es saku: vakcīnas nav! Tu saki: reiz bija, sanāca sūdīga, izņēma no apgrozības, vairs nav! Kurā vietā mūsu tekstos ir pretrunas? Kur tu redzi, ka es aizstāvu visas vakcīnas un Big Pharma, sakot, ka ir rūpīgi jāizvērtē, pret ko vakcinēties un pret ko nē?! Es principā atbalstu tavu viedokli, bet tu par to man uzdirs? Atkal paranojas saasinājums?
Volx rakstīja: Interesants fakts x.com/BGatesIsaPyscho/status/1795700524173713752?t=rVWhjhSJ2TRNVFjiwOSCaQ&s=19
Ja vien tas "fakts" būtu ar kādiem nebūt datiem apstiprināts!
Bradypus rakstīja: PN pats - tviterpļāpa ir tikpat spēcīga, kā tavas pēdiņas. Es norādu tikai uz abpusēju līdzvērtīgu diskusijas "argumentāciju", kas ir visiem redzama, man nekā vairāk, ko parādīt, nav.
interesanti, interesanti, atkal jau ar saviem diskusijas apšaubāmajiem paņēmieniem! Tad ir vai nav tādi dati, kas apstiprina tviterī rakstīto apgalvojumu - nevis "faktu"?
Bradypus rakstīja: PN pats - tviterpļāpa ir tikpat spēcīga, kā tavas pēdiņas. Es norādu tikai uz abpusēju līdzvērtīgu diskusijas "argumentāciju", kas ir visiem redzama, man nekā vairāk, ko parādīt, nav.
Norādītājs atradies, www.reuters.com/fact-check/missed-vaccinations-did-not-reduce-us-sudden-infant-death-rate-2023-09-29/