OBDeleven Pieredze? Atsauksmes?

darklight Reģ.: 29.10.2013

Ir doma iepirkt šo verķi, jo reklāmas daudzsološas un cena patīkama, bet gribētos dzirdēt kādu reālu atsauksmi no VAG lietotājiem. Vai tiešām viņš iespēju ziņā daudz neatpaliek no VCDS? Tur ir parastā versija un Pro - vai nebūs tā, ka parastajā versijā tu dabūsi štrunta ELM funkcionalitāti, bet visi labumi nāks par papildus maksu? Mērķis būtu pamonitorēt dzinēja darbību, t.sk. nolasīt un saprast kļūdas, paspēlēties ar slēptajām funkcijām, piekodēt otru atslēgu galu galā. Ir kāds ar šo produktu ņēmies?

 
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

"piekodēt otru atslēgu" - kur dabūsi IMMO PIN kodu?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Tad tu saki, ka nesanāks? Ar VCDS tak to var izdarīt, cik skatījos? Principā man arī tas pie čomiem ir pieejams, bet doma bija par personīgā OBDeleven iegādes jēgu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ar VCDS var piekodēt, bet ne izvilkt PIN kodu no immo, tam vajag kaut ko citu, teiksim, VAG-TACHO [ja tā proga jau nav novecojusi, nezinu] - šaubos ka tas OBDeleven būtu savādāks un spētu to PINu izvilkt.

Par OBDeleven man viedokļa nav un diez vai arī jebkad izveidosies, jo es dodu priekšroku datoram nevis kaut kam kas ir līdzīgs datoram

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti