Mediķiem Rīgā traucē jaunie stabiņi

imzz Reģ.: 27.02.2015

"tagad, braucot sniegt palīdzību slimniekiem, vērtīgais laiks jātērē, lai izvairītos no ielām ar stabiņiem, jo lielā satiksmes plūsmā tās vairs nav izbraucamas..Mediķi norādījuši, ka stabiņi īpaši traucē Bruņinieku ielā, kur ir divas velojoslas"

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/stabini-rigas-ielas-apgrutina-atras-palidzibas-noklusanu-pie-slimniekiem.a411456/

 
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 2 Atbildēt

Pirmajā reizē, šķērsojot apstabiņoto krustojumu, iejājos tajā debilajā stabiņā, apdzenot penzonāru, kas vilkā pāri ielai. Ar kājām ejot... Bļin, reāli tie stabi ir sasprausti un traucē gājējiem šķērost ielu tur, kur nekad neviena mašīna nav traucējusi.

Vēlāk novēroju jau tagad uzkrātos smilšu un putekļu krājumus. Kas tur darīsies ziemā un pēc tās? neviens tīrītājs arī klāt netiek.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 2 Atbildēt

Papildus man izskatas ka tiek speciali algoti kadri ar Karcher šo stabiņu mazgāšanai, man ir sajūta ja es tiktu klāt kads toč aiz "pautiem" tiktu uzrauts taja LV garaja karoga masta par šitām "asprātībām".

darklight Reģ.: 29.10.2013
9 0 Atbildēt

Ja nopietni, es tiešām nesaprotu - visi redz, kā tiek sadirsta Rīga, visi to saprot, izņemot dažus margināļus, bet visas šīs cūcības turpina notikt un neviens negrasās pat apstāties! Pat Ušakovs nekad neatļāvās uzvesties tik nekaunīgi un vienkārši ņirgt visiem sejā! Vai tiešām neviens neko nevar darīt? Atlaist to jobano domi nav iespējams?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 2 Atbildēt

Nu redz - tagad ir vērts salikt kopā un padomāt, kā nu ir sanācis, ka es, sakot, ka Ušakovs nav nemaz tik slikts, tiku nosaukts par kremļa trolli un tauta draudzīgi ievēlēja Rīgā "progresīvo" varu. Un šī "krievi nāk!" politika tiek izmantota arī citās jomās. Izbaudiet...

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 2 Atbildēt

Nu man tu šitās bumbas vari nesiet Ušakovs bija pat ļoti OK mērs sākumā, tikai aizsēdējās par ilgu un apauga ar liekēžiem, kā arī pats saikni ar realitāti pazaudēja. A šito liberastu varza man vispār vienmēr ir riebusies.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
3 1 Atbildēt

Ušakovs bija īstens "hozjaistveņņiku" kadrs, kurš nekautrējās piesegt visus savus mazos šoferu dēlus ierāvējus un vēl ar Šleseru kopā sulīgi palamāties tiešajā ēterā. Sovokiem tādi patīk, tāpēc Rīgā viņš tik ilgi tika pārvēlēts. Paristi ar progresīvajiem ir perversi alternatīvā versija tai pašai Saskaņai. Tāpēc arī stabiņi.

iciks Reģ.: 29.05.2013
5 1 Atbildēt

Mediķiem vajag mainīt attieksmi un redzēs, ka tie stabiņi ir ļoti noderīgi!

Vai tad tā netiek teikts par katru jauno huiņu? Mainiet attieksmi un redzēsiet, bļin, cik viss ir labs.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
4 0 Atbildēt

Progresīvi smaidot, uzsēdieties uz stabiņa. Varbūt iepatīkas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vai tad tie stabiņi ir sevišķi cieti? Uztaisiet kāds jaukus rakstus dažādos ziņu portālos, pa nakti gar vienas stabiņu ielas malu nobraucot pa stabiņiem...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 9 Atbildēt

Pierašanas vaina: ielās ar mierināto satiksmi auto plūsma samazināsies, transports izvēlēsies citus ceļus, kopējā autotransporta satiksmes plūsma rīgā samazināsies, jo kāda daļa vadītāju pārsēdīsies uz takšiem, velo, sabiedrisko, kājām.

Ir sen pierādījies, ka jaunu, platāku ielu un joslu izveide tikai piesaista vēl transportu, bet pēc neilga laika sastrēgumu līmenis pietuvinās stāvoklim, kas bija pirms izmaiņām, un tāpat ir arī uz otru pusi.

Rīgas pārmaiņu plānotājiem novēlu izturību. Un žēl, ka izmaiņas nāk tik vēlu

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 1 Atbildēt

Diezgan bezjēdzīgs info, jo tā auto pieauguma problēma ir tur kur pilsētas un valstis "aug", mēs turpretim izmirstam.

+ ja Rīgā sab. transs ir par gramu mainijies uz labo pusi 24 gadu laika ko pa retai reizei to izmantoju, tad tikai ar jauniem transporta līdzekļiem, bet kaut kur nokļūšana Rīgā mazliet arpus 1. konkrēta sab. trans maršruta ir "ka skabarg pakaļā". Es apmēram 10 gadus ko pa Rīgu dzīvoju visur kur tu esi apmēram 45 min. attalumā no V-Rīgas - visur ir vieglāk izstaigāt ar kājām (vai auto, vai velo). Un vēl šis gads ir tāds ka es pa Rīgu ar velo vairs negribu braukt, galigi nesajūsmina tas kā 2riteņu "draugi" uzvedas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

"Un vēl šis gads ir tāds ka es pa Rīgu ar velo vairs negribu braukt, galigi nesajūsmina tas kā 2riteņu "draugi" uzvedas."

Es jau pāris gadus atpakaļ sāku teikt, ka kauns braukt ar velo. Tagad vispār ir katastrofāli - gribas staigāt ar slēpēm pār plecu un pagriezties, lai paskatītos, kas atkal "dzindzina". Ejot ar kājām, ir nepārtraukti jāskatās, no kuras puses atkār kāds divritenis mauc virsū ar pārliecību, ka gājējs paies malā - ko diemžēl lielākā daļa arī dara, jo baidās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
7 2 Atbildēt

Jā, hipstera kungs. Cilvēki izvācas no "pilsētas cilvēkiem". Paliek ezīša miglā publika un bomži. Nedaudz klāt nāk pakistāņi, kas labprāt pārvērš tukšos centra dzīvokļus imigrantu kojās. Biznesi aizveras, iedzīvotāji pārvācas. Tādēļ arī "sastrēgumu līmenis pietuvinās stāvoklim, kas bija pirms izmaiņām".

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
4 0 Atbildēt

Nē, stagnat. Centrā nedzīvo jau senāk. Tāpēc ka... Padomā nu pats, kāpēc.

Es izvācos jau pirms 20 gadiem. Ne jau tāpēc ka visur ērti bija aizbraukt ar velo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
9 2 Atbildēt

Ja izvācies, tad jau laikam mazāk zini par centrā pašlaik notiekošajiem procesiem - varētu tev smukas bildītes ielikt, kā pat pakistāņu kebabi ir bankrotējuši... Un ainavu dominē lombardi. Un jaunākie "pilsētas cilvēkiem" ģeniālie veikumi - soliņi autostāvvietu vietā, kur sēdēt un baudīt dzīvi tiem, kam patīk to darīt uz afsalta. Lieki piebilst - bez misakstēm, ar visām no tā izrietošajām sekām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Čaka iela jāuzlabo... Rekur gudrā Gēla piedāvājums - uztaisīt iespēju lisipēdistiem maukt virsū sabiedriskā transporta pasažieriem....

www.tvnet.lv/7285697/rigas-dome-spriedis-ka-uzlabot-satiksmi-caka-iela

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Šito es ar ne visai saprotu, ja jau grib likvidēt sab. transu, tad ko tā čakarēties, pārdod RSat. visus lūžņus nah un ver kantori ciet. Vai arī valsts prioritātes transporta jomā atsķiras no Rīgas, kaut principā vienas un tās pašas partejas "rullē".

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 1 Atbildēt

nu šitas gan nav labs risinājums, tas tur gēla gudrā vai kā viņu tur, ka pasažieri izkāpjot no sab transa uzreiz velosipēdistiem sānos. nu tad csn jāieliek rinda, ka arī velosipēdistiem un stāvdrāžiem jāstājas pirms pieturas tieši tāpat kā automašīnām, ja redz, ka tuvojas sab trans vai stāv pieturā, tad jāgaida, kamēr aizveras durvis un sab trans sāk braukt un tad tikai arī šie var sākt kustēties ar noteikumu ka kājāmgājēji ir atbrīvojuši brauktuvi

Krotow Reģ.: 09.09.2008
3 0 Atbildēt

Sadursmes lisapēdistiem ar sabiedriskā transporta gaidītājiem pieturās kur līdzīga konfigurācija jau notiek. Brīvības ielas Akadēmijas ielas krustojumā esošajā pieturā uz Alfas pusi nesen kaut kāda aizmigusi bremze uz divriteņa uzbrauca draudzenei. Tas nebūtu noticis ja veloceļam būtu vismaz sētiņa.

WALA Reģ.: 19.06.2002
4 1 Atbildēt

Nelaime ir tā ka 2ritenu "šļūcēji" ir iedomājušies ka ir kada īpaša kasta, jo divritenu verķis ir tāds pats tr-ta līdzeklis ka auto, un neviens viņiem nav atcelis tos pašus noteikumus attiecība uz sab. transportu, kuri attiecas uz citiem satiksmes dalībniekiem.

Braukājot pa Rīgu esmu sastapis tikai vienu meiču ar velo, kura labi parzin noteikumus - aizradija, man kad es par VEF tiltu viņu "nevieta" palaidu apbraukt šķērsli, kaut tehniski prieksroka bija man ;)

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Es pats kādreiz, kad vēl braucu ar riteni pa pilsētu, notriecu gājēju, kurš skrēja uz tramvaju vienā Barona ielas pieturā. Visi jau bija iekāpuši un izkāpuši, brauktuve starp ietvi un tramvaju brīva, kad pēkšņi vēl viens izdomāja, ka viņam to tramvaju vajag, un metās pāri brauktuvei, lai paspētu iekāpt. Nokritām abi divi, neviens par laimi, necieta. Viņam nebija pretenziju, man arī.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 1 Atbildēt

Kas jādara pēc CSN, kad tramvajs ir apstājies pieturā?

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Šaubos vai esi redzējis daudz riteņbraucēju stāvam, ja tramvaja pasažieri jau atbrīvojuši brauktuvi.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Kolektīvais idiotisms - ja neredzam nevienu stāvam, tad nestāvam. Ja nerāda kāds pagriezienu, tad kāpēc man jārāda? Vispār var rādīt pa labi, domājot braukt taisni un nogriezties pa kreisi. Vai ne?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Jadod ceļu gājējiem, kas dodas no/uz tramvaju. Nav prasība stāvēt aiz, kā nez kādēļ dažiem šķiet, bet gājēja notriekšana ir viennozīmīgi transporta līdzekļa vadītāja vaina.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 3 Atbildēt

Dot ceļu gājējiem prasību tu vari izpildīt tikai tajā brīdī, kad tramvajs vairāk nav pieturā. Līdz tam brīdim kāds var skriet no/uz, kuru tu nepamani. Ne viss, kas rakstīts CSN, ir pareizs. Atliek tik smadzenes aizbīdīt pareizajā mugurkaula galā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 0 Atbildēt

Nu ja esi tik tizls, ka lēni ripinoties vari tādu skrējēju nepamanīt, tad vispār nevajag sēsties pie stūres. Bet jā - nez kādēļ autovadītāji labāk pastāvēs, bet velosipēdisti mierīgi mauks virsū gājējiem.

"Ne viss, kas rakstīts CSN, ir pareizs." Un atkal nonākam pie jautājuma, kurš būs tas, ka noteiks, kas ir nepareizs? Kādēļ nepareizs ir tieši šis, nevis ātruma ierobežojums?

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 0 Atbildēt

darklight rakstīja: Ja nopietni, es tiešām nesaprotu - visi redz, kā tiek sadirsta Rīga, visi to saprot, izņemot dažus margināļus, bet visas šīs cūcības turpina notikt un neviens negrasās pat apstāties! Pat Ušakovs nekad neatļāvās uzvesties tik nekaunīgi un vienkārši ņirgt visiem sejā! Vai tiešām neviens neko nevar darīt? Atlaist to jobano domi nav iespējams?

Ko tad tu liksi vietā? Atlikuši ir vēl stulbāki. Nav citu. Tos, kuri var un grib, nepielaiž pat pie siles, jo netaisās rakstīt atskaites, cik naudas ir ienesis bosiem. Un nedod dies tur vēl pagadīsies kāds patriots. Izvazās pa narkotikām un piekārs pie sētas citiem par mācību.

Vai tad tos stabiņus nevar pārbraukt? Man liekas, ka viņi ir paredzēti, lai noliektos. Ātrie var maukt pāri, ja vien nav saskrūvēti tie papildus plastmasi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mani mazliet interesē, kas notiks, ja uz stabiņa uzbraukušajai ĀMP, lai izgrozītos, vajadzēs padot atpakaļ... Taisnvirzienā jau itkā tas stabiņš noliecas

gunbox Reģ.: 23.12.2016
3 1 Atbildēt

Noraus bremžu trubiņu un ātrāk nogādās slimnīcā pacientu. Tā teikt, jāskatās optimistiski.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
7 5 Atbildēt

Staķim ir asinsnaids pret auto, jo reiz viens saules apžilbināts neveiksminieks ar bulkuvāģi pārbrauca pāri viņa ģimenei, kura šķērsoja brauktuvi neatļautā vietā. Bojā aizgāja brālis un sencis. Piedavām gan jau dzīvo pie mammas langstiņos un kas un kā notiek Rīgā pēc darba laika beigām viņam pa lielam ir pie bungām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Labi atceros, par to avāriju daudz rakstīja. Saule jau bija pāris stundas kā norietējusi. Pamatā cilvēki, kuri apcerēja avāriju soctīklos, neņēma vērā, ka tā ir divvirzienu maģistrālā iela ar intensīvu satiksmi. Gandrīz 100%, ka autovadītājam skatu uz skrienošajiem aizsedza pa pretējo joslu braucošais transports. Kā tad skriešana pāri notiek: vispirms paskatās pa kreisi, palaiž garām pa sev tuvāko kreiso joslu braucošos un tad "nu tik skrienam". Saprātīgi gājēji vismaz piebremzē vai apstājas ceļa vidū un ievērtē no labās puses nākošo transportu. Šajā gadījumā tas tā nenotika.

650 Reģ.: 25.01.2017
5 0 Atbildēt

Vajadzētu ieturēties rāmjos-,ja dirst,tad vismaz par teemu.Nobrauca viņus penzionārs pustumsā ar vecu tajattu.Cēlonis visam tam Skaistajam gan bija attiecīgās "domātāju" varas nolaidība.Ierīkojot gaismassparku praktiski bez iespējas gājējiem tur nokļūt dzīvā veidā.TAS tur nav izlabots pat šodien,un neviens ij netaisās to darīt.Lohi lai paši dabiski atlasās un ar saviem loh iebildumiem totāli atp/sās..Jā.

Vērojot stabiņu epopeju,pārņem 3kāršs riebums- izskatās,ka LVijā vairs nav palicis neviena domāt- un iebilst- spējīga indivīda,kur nu vel kāda glumā politiķa.Gļēvi meesli visapkārt,vēlētāji /lohi lai vairs necer.Varas attālinātība un nepieejamība kļuvusi vienkārši klaji bezprecedenta,un tie tagadējie Varoņi ir ienākuši uz ilgu laiku.Jo nav VAIRS reālu oponentu,viss ir vienkārši Dirsā.

Cerams,ka ne tikau pislētplānošanu,bet arī gadiem daudzināto "dzimtas turpināšanu" tā saucamie "latvijieši" drīzumā uzticēs daaņu un gollandiešu dzimumsatiksmes specĀlistiem un tml izvirtuļiem.Jā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Nu piedod, ka neatminos visas nianses.

Bet

Fakts paliek fakts, un notiekošo savādāk kā atriebību vai.fobiju neiztulkosi.

Un iztirzājot Tevis tālāk rakstīto...

Sekojot Satversmē rakstītajam - Saemā var tikt tikai.esot kkādā partijā vai ar kkādas partijas atbalstu. Vai zini cik pie varas esošajās partijās kopsummā ir biedru? Tā ka pavisam biedru. Kopā. Un cik Latvijā iedzīvotāju? Pavisam. Interesants cipars sanāk ja parēķina cik parteigenosse izlemj pārējo ļautiņu likteni. Izdalot cik vienam vadošajā partijā esošajam ir vasaļu.

Rezultātā Tu esi tikai viens no.....

Un kā tev un tavai dzimtai dzīvot izlemj kāds no.....

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Reiz biju tuvu (IT atbalsta jomā) divu "kapitālistu" partiju veidošanās procesam. Principā uzņēmēju apvienības, kas gribēja radīt politiskos spēkus, kas pārstāv nodokļu maksātāju, nevis tērētāju intereses. Abās "iefiltrējās" Bordāns un tās faktiski iznīcināja no iekšpuses, tā arī netiekot līdz vēlēšanām.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Cik kuram meeslam biedru- nav mana "specialitāte" to uzskaitīt.Jautājums ir pavisam cits.Kā vispār var sagadīties, ka gaišā diena notiek šādas te atklātā textā sabiedrībai/uzspļaujošas absurda darbībass.Un nevienam nerodas (vēlme un/vai aprēķins) tam iebilst.Nu tikai tagad daži sadūšojušies.Kad sabiedrības (lohu) spiediens kļuvis neizturams un ,laicīgi reaģējot, varētu sev kādu politlabumu izspiest.Jā.

..tas meesls, kurš to projektēja- vai PIRMS tam nezināja, ka pa pilsētu mēdz pārvietoties gan operatīvais, gan smagais transports? Gan to, ka uz sajaatajām ielām atrodas gan dzīvoajamie nami, gan arī dažnedažādi "uzņēmēji",kuri tur iekārtojuši savas nozēlojamās bodītes un kantoreļus un kuriem tagad ir totāli degradēta visa šī viņu jau bez tā nožēlojamā sīkbiznesa vide?

Piecistabu dzīvokļa īpašnieks renovētā pirmsrevolūcijas laika namā drošvien līdz šim jutās gana "bagāts/varens".Bet nu pag, gan jau daļu no tiem buržujiem izkvēpināsim. Dzeloņdrātis apkārt, savos 25kvm pagalmos lai liek savas suudmašīnas uz maiņām- katram rinda 1x pa 2ned.Pārējā laikā lai izmanto maksass stāvvietu Purciemā un uz savu buudu lai p/s no turienes 6km ar 2riteni.Nerunājot par kādu tur dīvāna vai medusskapja iegādi/piegādi.Virvi zobos, lai velk to suudu pa velojoslu.Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Šim jau droši vien der parastais ūdens, nevajag nano... Labi, ka Ušakovs vairs neizsaimnieko nodokļu maksātāju naudu.

www.facebook.com/edvarts.kalnins/posts/10222934439263891

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Satiksmes departamenta pārstāvei neviens nav paziņojis, ka uz viņas pusi, pēc izcenojuma nosaukšanas" varētu lidot kāds stabiņš kopā ar bruģakmeni. Laikam kolēģi nav tik adekvāti, lai pabrīdinātu nenosaukt cenas.

Nanoūdeni vismaz kaut kā centās apslēpt. Šeit bezkaunīgi ar smaidu paziņo acīs, ka zog.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Kaut kur tak tā nanoūdens pārpalikumi bija jāizlieto, tad nu stabiņiem tas stabili nekaitēs

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja kādam pie rokas žurnals Latvijas architektūra, tad tur tiek ieskicēti vēl lielaki un labaki "joki", ta ka rīdzinieki var nemaz uz EV neskatities - neļaus jums nekur braukt ...

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

6dien līdz zobiem apsstabiņotajā baltezerā viena sieviete esot nobraukusi otru sievieti.Tieši uz tās maximāli droši pēc jaunākajiem kanoniem apsprausti aprīkotās g-pārejas.Jā.

Turpat pie sat/droš xuexpertu svaigi apzelētā gaujasstilta akkurāt jaunzmainītās satiksmes organizācijas visvis visdrošākajā vietā arīdzan notikusi avārija.

Kapc mūs par to neviens neinformē? Kur anaalīze, cēloņsakarības, grafiki un teorēmas? Kass notiek??

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Stabiņu mānija Baltezerā ir TOP1 Latvijā. Lai pa ceļam iebrauktu Baltezera kokaudzētavā, ir jābarauc līdz Ādažiem, jāapgriežas un jābrauc atpakaļ. Pie tā jau bija pierasts, kreisais tur tiešām bija bīstams. Bet lai no kokaudzētavas tiktu atpakaļ Tallinas virzienā, ir jātaisa labais (kreisais aiztaisīts ar stabiņiem), jābrauc līdz Baltezera centram un caur veikala stāvvietu bīstamā veidā jāapgriežās. Tai pat laikā pret Baltezera villu iebrauktuvēm uz sadalošās joslas nav nekādu stabiņu. Griezies iekšā/ārā kā gribi.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Prātīgāk būtu turpat pie fotoradara pagriezties pa labi, starp kapiem un baznīcu, apmest ripā, un tad taisīt kreiso ārā Tallinas virzienā. Tur vismaz tad ir tā piekļaušanās josla pārdesmit metrus...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 0 Atbildēt

Nu tagadiņās ir iespēja izbraukt no kokaudzētavas caur Stapriņiem. Vidlauku ielai ir atjaunots segums un palaistga kā vienvirziena iela - nodrošinot savienojumu ar Cirkuli, proti tic uz Satiksmes pārvadu.

Ja nemaldos LVC Ādažus nolika fakta priekšā par savu jauno ģeniālo termoplasta un stabiņu vairumiepirkumu, veco CHA pusnodzēšanu īsi pirms sāka realizēt projektu. Nepakautrējās uzbraukt Adažiem, ka tie neesot risinājuši paralēlos ceļus un vēl ko tur. Pat baidos apvaicāties - kādus tieši vēl paralēlos ceļus vajag un kur vispār var iebūvēt. V30 - Rīgas gatve, jeb vecā šoseja un otrā pusē Stapriņu iela neskaitās? Un kur, atvainojos Balteserā ko paralēlu vispār var izveidot papildus?

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Nemuldi, pretī Baltvillai arī ir stabiņi un uzlikta zīme "Griezties pa labi". Nav tur atļauts nekāds kreisais pagrieziens ne iekšā, ne ārā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu vai par "vēlu" grūti teikt, bet ja zem tā ir Lukstiņa paraksts, es teiktu, ka Staķim ir laiks sākt baidīties. Ļoti iespējams, ka "par vēlu" ir tādēļ, lai pieļautu un pēc tam sodītu. Kas vēl interesantāk - FB šo aktīvi izplata tāds kadrs, kā Edmunds Zivtiņš... ;)

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Nevis 'sodītu' bet opozīcija atradusi (laikam jau) pamatotu puļķīti, aiz kā klupināt pozīciju.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Uz Ģertrūdes ielas pie vienas pārejas jau vismaz 3 vai 4 gadus tie stabiņi stāv. Staķis tur nu galīgi nebija pie vainas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Opozīcija"? Kad tu esi redzējis Lukstiņu opozīcijā? Ak jā, kad tu esi redzējis, ka jebkāda politiskā "pozīcija" spēj apdraudēt šī kunga pozīcijas?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Lukstiņš ir tās 'puļķītis', šoreiz.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Naivs bez gala tu esi, pelēko kardinālu smagsvaru par "puļķīti" saucot.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

Smaidīgai vispār ir interesants subjekts. Ar savu intuīciju un erudīciju viņš atgādina Habla teleskopu. Tam arī redzes leņķis nav neko dižs un viss, kas ārpus tā nepadodas uztverei.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 1 Atbildēt

Smaidīgais vispār ir interesants subjekts. Ar savu intuīciju un erudīciju viņš atgādina Habla teleskopu. Tam arī redzes leņķis nav neko dižs un viss, kas pastāv ārpus tā nepadodas uztverei.

Un vēl ir anonīmiķis....

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Nu kā nu ne, pašam pat jāparaksta papīritis. Parasti pagrūstu kādam klerkam

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Hmm..diezgan viltīgi, kā jau mums ar jebko/citu.Sākumā visi oponentii ir lohi,nespeciālisti un dezinformātōri.Beeett, tikko jaušās iespēja izcelt sev kādu Labumu- āa, okk, paldies,Lohi, ka bijāt ar/mums.Jā.

Eģiks mums vienmēr gudrs bijis.Kā viņš ar "autovadītājiem" runāja amatā esmot, un cik brīnumaini draudzīgs un atvērts kļuva pēc/amata.Un kādā nākamājā amatā viņš nejauši trāpīja uzreiz/pēc.Jā.

Kas kretinē līdz aknām- cik dziļam suudam ir šodien šādi te atklāti un neviena netraucēti janotiek, lai kāda vismaz kaut cik autoritatīva persona (vai vismaz kaut/ko varoša personu/oponentu grupa) vispār izteiktu savu "viedokli".Sabiedrība ir lohu/galējo lomā, dziļi un uz ilgu laiku.Lēmumu pieņēmēji ir neaizsniedzami, ideju inciātori kolektīvi/anonīmi un iespējamo vainīgo nav un nebūs.Viss notika (un notiks) pēc Sirdsapziņass.Netici- pierādi pretējo.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Patiesībā bezjēdzīgs jautājums. Velosipēdistiem brauc virsū tikai lohi (un iespējams maniaki). Stabiņu deklarētais mērķis ir no tiem lohiem aizsargāt - un izskatās, ka patiesībā ir otrādi.

Vairāk man rodas jautājums, vai tas "mazāk aizsargātais" ar karbona rāmi un lamatiņu kurpēm gadījumā nepārkāpa atļauto ātrumu un koplietošanas satiksmē nenodarbojās ar sportu, nerēķinoties ar to, vai viņa izpildīšanos spēj pamanīt pensionārs.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

robchix Reģ.: 04.03.2002
1 0 Atbildēt

Ķirsis - tā ir katastrofa!

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
2 0 Atbildēt

Jānis Vaivods jau arī katastrofa.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

..un šitais skaistulis reāli atgādina Citplanētieti..

Krievu laikā bij tāda populāra aneGdote- ar ko atšķiras nelaimes gadījums no nelaimes...

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
2 0 Atbildēt

Par šitiem du....em RD nākamajās vēlēšanās reti kurš balsos,cerams ka nākamie būs prātīgāki un stabiņus novāks.Iepriekšējie taisīja rebes,brūvēja visādus nanoūdentiņus bet šitādas dumības gan ne.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Vakar krēslā sanāca pirmo reiz braukt pa Kalna ielu, kopš tur saliņas uz gājēju pārejām sataisītas un kreisā josla par slaloma joslu pārtaisīta. Iespaids graujošs - visu laiku grozot auto un pārvietojoties attiecībā pret tiem saliņu atstarojošos stabiņu puduriem, tās saliņas rada nepārtrauktu mirgojošu kustības efektu. Vai uz tā fona būtu iespējams pamanīt gājēja kustību, jo īpaši ja tam gājējam ir mazāk atstarotāju, kā stabiņam? Nezinu... Nebija neviena gājēja, bet ja būtu tur jābrauc ikdienā, noteikti uzmanība notrulinātos un vispār nekādu kustību nepamanītu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti